το σκεπτικο μου ειναι να φτιαξουμε μια ομαδα τρομερη σε πιεση και αθλητικοτητα και σκληραδα και ειδικα αφου στο 5 θα παμε με ογκαστ, τουλαχιστον να ειμαστε τοπ στις αλλες θεσεις σε αμυνα.JohnnyPao έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 17, 2020 6:31 pmΣυμφωνώ γενικά με το τροπο σκέψης σου ωστοσο νομιζω οτι και Χαμιλτον και ΣαντΡος παραπαει. Προσωπικά θα επέλεγα συνδυασμό ειτε Μαοντο Λο με ΣαντΡος , ειτε Χαμιλτον με 3/2αρι σουτερ τύπου Χιλλ.Tracy Mac έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 17, 2020 5:52 pm
θα μπορουσαμε να ειχαμε δωσει 600 στον χερμα και να παιρναμε και ενα ακομα καλο μπακ απ ασσο και να μας εβγαινε λιγοτερο. και αυτα τα λεφτα που θα μας εμεναν να τα διναμε για σαντ-ρος στο 2-3.
ειναι πολλα θεωρω τα 750 για λαπρο. και δεν μου αρεσει αν ερθει και ο ογκαστ πακετο. θα μαστε σοφτ στην αμυνα.
με ογκαστ-λαπρο, το χαμιλτον σαντ-ρος επιβαλεται για εμενα και εννοειται και ουιτιγκντον. θα εχουμε θεμα στο σουτ και θα χτιζουμε καποια βραδια, αλλα ετσι θα εξασφαλισουμε καλυτερη αμυνα.
1. λαπρο-χαμιλτον-παπαδακης
2. νεντο-φοστερ-μποχω
3. παπι-σαντ ρος
3-4. ουιτιγκντον
4. μητο-μπεντιλ
5. παπατζον-ογκαστ
Το ερώτημα είναι προτιμάμε Ογκαστ και πλαγιο (ΣαντΡος ή Χιλ) ή ειναι καλύτερα να παμε κατευθείαν σε μαπ τύπου Κενι Γουτεν και να αφησουμε τη θεση 3 χωρις πλαγιο να απαρτίζεται απο Παπι και Γουιτιγκτον??
μονο που με αυτο το μπατζετ δεν θα εχουμε σουτ. θεωρω οτι ειναι καλυτερα να παμε σε τοπ αθλητικοτητα και σκληραδα, παρα να αφησουμε λιγο απο αυτα για να εχουμε λιγο καλυτερο σουτ. ουτε λο ουτε χιλ μπορουν να μας δωσουν το κατι παραπανω, αλλα αν παμε με τρομερα σκληρη ομαδα μπορει να μας βγει σε καλο.
οσον αφορα το 5αρι, και εγω για μαπ σκληρο αθλητικο ηθελα, αλλα οπως φαινεται εχουν αποφασισει ογκαστ οποτε δεν εχει νοημα να λεμε αλλα δυστηχως.
παντως ειτε αν παμε ετσι οπως εγραψα(το προτιμω) ειτε παμε οπως ειπες με ειτε λο-σαντρος ειτε χαμιλτον-χιλ εγω μια χαρα ειμαι! το λο-σαντρος ταιριαζε με το ροστερ μια χαρα!