2004- διοργανώτρια χωρα, απευθείας πρόκριση
2008- πρόκριση απο το προ-ολυμπιακο τουρνουα στην εδρα μας, στην Αθήνα
2024- πρόκριση απο το προ-ολυμπιακό τουρνουά στην έδρα μας πάλι, στον Πειραιά
Σε όλες τις περιπτώσεις προκριθήκαμε με βάση την εδρα

Συντονιστής: Captains
Ποια Ευρωλίγκα παιδί μου? Ομάδα με τον Γιάννη στο ροστερ δεν μπαίνει σε αυτή την εξίσωση, αν και δεν γινεται να κάνουμε συγκρίσεις μεταξύ εθνικών ομάδων και συλλόγους, μια χαρά θα στεκόμασταν και στο ΝΒΑ πάντωςTakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 07, 2024 11:36 pmΑν προστεθεί και ο Σλούκας και είναι καλά από άποψη φόρμας η εθνική είναι ανώτερη από πρωταθλήτρια ευρωλίγκας και κατώτερη από μία ομάδα NBA(όχι τσιρκολίκι ομάδα που κάνει τάνκινγκ).. Σαν επίπεδο ομάδας πάντα! Γενικά έχει ελπίδες για πρόκριση!
Μπαρτζωκας και Ιτουδης που να ξέρουν από τρικακια και παγίδες ρε, είναι αντβανσντ πραγματα αυταTakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 07, 2024 11:43 pmΓενικά χωρίς να θέλω να αρχίσω Σπανουλιάδα ο Σπαν σαν προπονητής φαίνεται ότι ασχολείται και με σκάουτινγκ να κάνει τρικάκια,παγίδες κλπ να δυσκολέψει τους καλούς παίχτες των αντιπάλων.. Δεν έχει ένα πλάνο και ότι βγει ενώ μπερδεύει και την τράπουλα!Νομίζω έχει πιο μεγάλο ταβάνι από Μπαρτζώκα,Ιτούδη και τους άλλους Έλληνες προπονητές γιατί νιώθει το μπάσκετ πολύ παραπάνω! Δεν ξέρω τι θα καταφέρει από άποψη τίτλων αλλά αυτό αχνοφαίνεται ότι θα φτάσει ψηλά!
Είδες την εθνική να παίζει έτσι επί Ιτούδη?glenrice90 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 07, 2024 11:47 pmΜπαρτζωκας και Ιτουδης που να ξέρουν από τρικακια και παγίδες ρε, είναι αντβανσντ πραγματα αυταTakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 07, 2024 11:43 pmΓενικά χωρίς να θέλω να αρχίσω Σπανουλιάδα ο Σπαν σαν προπονητής φαίνεται ότι ασχολείται και με σκάουτινγκ να κάνει τρικάκια,παγίδες κλπ να δυσκολέψει τους καλούς παίχτες των αντιπάλων.. Δεν έχει ένα πλάνο και ότι βγει ενώ μπερδεύει και την τράπουλα!Νομίζω έχει πιο μεγάλο ταβάνι από Μπαρτζώκα,Ιτούδη και τους άλλους Έλληνες προπονητές γιατί νιώθει το μπάσκετ πολύ παραπάνω! Δεν ξέρω τι θα καταφέρει από άποψη τίτλων αλλά αυτό αχνοφαίνεται ότι θα φτάσει ψηλά!
Ποιός ανέφερε ότι θα διεκδικήσουμε κάτι το 2029?
Για αυτό για μένα πεπρωμένο φυγείν αδύνατο και θα αναλάβει κάποια στιγμή Ολυμπιακό και θα πάρει ΚΑΙ Ευρωλίγκα. Το μενταλιτέ του είναι ανίκητο! Αλλά και οι αποφάσεις του, ανωτέρου επιπέδου. Απλά Σπανούλης.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 07, 2024 11:43 pmΓενικά χωρίς να θέλω να αρχίσω Σπανουλιάδα ο Σπαν σαν προπονητής φαίνεται ότι ασχολείται και με σκάουτινγκ να κάνει τρικάκια,παγίδες κλπ να δυσκολέψει τους καλούς παίχτες των αντιπάλων.. Δεν έχει ένα πλάνο και ότι βγει ενώ μπερδεύει και την τράπουλα!Νομίζω έχει πιο μεγάλο ταβάνι από Μπαρτζώκα,Ιτούδη και τους άλλους Έλληνες προπονητές γιατί νιώθει το μπάσκετ πολύ παραπάνω! Δεν ξέρω τι θα καταφέρει από άποψη τίτλων αλλά αυτό αχνοφαίνεται ότι θα φτάσει ψηλά!
Σίγουρα όχι, αλλά δε μπορούμε να μιλάμε για ταβάνια κλπ με αερολογίες σε τόσο πρώιμο σημείο, επικαλουμενοι βασικά πράγματα όπως το σκάουτινγκ, και τα τρικς. Aπλα μιλάει ο ενθουσιασμός τώρα, και η αγάπη (μας) για τον ΜπιλTakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 07, 2024 11:49 pmΕίδες την εθνική να παίζει έτσι επί Ιτούδη?glenrice90 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 07, 2024 11:47 pm
Μπαρτζωκας και Ιτουδης που να ξέρουν από τρικακια και παγίδες ρε, είναι αντβανσντ πραγματα αυτα