2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5648
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιούλ 18, 2020 10:15 am

portokalopita13 έγραψε:
Παρ Ιούλ 17, 2020 10:12 pm
εγω αποψε εστειλα pm στον coach Βοβορα για τον Ραουλ Νετο !
δεν απαντησε..οπως το διαβασε κι αυτο ! τιμιος :mrgreen:

μου αρεσει ο Βραζιλιανος.και για να απασχολησε ετσι εντονα τον Ολυμπιακο σημαινει πως την ψαχνει για ευρωπη..
παρτε μια ιδεα :

δεν το χει παρει πουθενα το ματι μου οτι ενδιαφερθηκε ποτε ο ολυμπιακος..Πριν κατι μηνες μονο ο κοτζιας το ειχε πει .. :drunk:
ο χουπφελας εγραψε οτι ο βασικος στοχος για αντισλουκας ηταν ο τρει μπουρκε..Καλα αν ερχοταν αυτος στην ευρωπη θα πεφταν τα τσιμεντα ..Και τον νετο δεν τον βλεπω να πεφτει κατω απο 800-900χιλ στην καλυτερη..Τον φρανκ μεισον πρεπει να παρετε εσεις που εγραψε και ενας φιλος πανω,εχει ποτενσιαλ να κανει παπαδες.

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Σάβ Ιούλ 18, 2020 10:31 am

basket72 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 18, 2020 1:15 am
Και να σας πω και κάτι;

Γιατί δεν παίρνετε αντί Λάπρο τον Άσκια Μπούκερ; Ίδια τρέλα, ίδιο επιθετικό ταλέντο, μόνο που έχει καλύτερο σουτ, σημαντικά καλύτερη άμυνα και παρασάγγας πιο αθλητικός με ένα εντυπωσιακό wingspan για παίκτη 1.80φέυγα.
Και τρελαμένο με το μπάσκετ, όπου κάθε χρόνο βάζει και νέα κομμάτια στο παιχνίδι του.

Στάνταρ όσα λέμε τώρα.

Μπούκερ για τον άσσο, και Ντένμον (ω, ναι, είστε τυχεροί είναι ελεύθερος ακόμα) για το 2 (έχει καλή πάσα ο Ντένμον, και μάλλον κόμπο είναι). Κι ο Νέντοβιτς στην καλή του θέση το 1. Έχει χάσει άλμα κι ως εκ τούτου σκορ. Πατατιά αν τον βάλετε ξερό 2αρι.

Και βιντεάκι για Μπούκερ δουλεμένο από Έλληνα προπονητή.

Καλος ο Ασκιά , τον ειχα προτείνει κι εγώ πριν κάνα μην και βάλε πριν.. Απλά περισσοτερο 2αρι είναι κι αυτοα παρα ασος που θα ρολαρει μια ομαδα. Παντως με έναν Γουολτερς δεν θα με χαλούσε σαν δίδυμο.

0
titsokk

a1greece
Reactions: 177

Σάβ Ιούλ 18, 2020 10:55 am

περα απο τον Ογκαστ παντως και οι Γουιτινγκτον αλλα και Ποιθρες δεν τους λες και μπουλτογκ στην αμυνα.

Ιν φακτ , μαλλον για Τροχαια αυτοκινητοδρομων μου φαινονται όπως τους βλεπω

ορμωμενος απο ματς Eurocup Galata-Rytas

Γελαω μ αυτο το "ωριμασε τακτικα" που γραφει το sdna για Αυγουστο

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιούλ 18, 2020 11:14 am

λενε οτι πηραμε ογκαστ και μονο οι υπογραφες μενουν. οποτε λογικα στους ψηλους απομενει μονο ενα 4-3αρι σαν τον ουιτιγκντον και κλεισαμε. κασελακης σε λιγο θα ανακοινωθει οπως και ο μποχωριδης λογικα.

και μας μενουν σιγουρα 2 ασσοι και ισως ενας πλαγιος 2-3αρι. αν κλεισουμε λαπροβιτολα, τοτε θελουμε εναν defensive stopper, ειτε σαν μπακ απ ασσο ειτε σαν 2-3αρι(στυλ σαντ ρος αλλα εμεινε τσσκα).

και θελουμε και εναν σουτερ 3 n d ειτε στο μπακ απ ασσο ειτε στο 2-3.

ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα ας ελπισουμε να ερθει ο λαπρο γιατι δεν υπαρχει αλλος διαθεσιμος καλος ασσος απο ευρωπη για βασικος. μπακ απ ασσο θα βρουμε οπως και 2-3αρι πλαγιο αν θελουμε.

αν μας ριξει ακυρο ο λαπρο την πατησαμε, καθως το τι υπαρχει απο αμερικη και κινα δεν ξερουμε αν θα μας βγει αξιοπιστο.

0
basket72
Reactions:

Σάβ Ιούλ 18, 2020 11:16 am

titsokk έγραψε:
περα απο τον Ογκαστ παντως και οι Γουιτινγκτον αλλα και Ποιθρες δεν τους λες και μπουλτογκ στην αμυνα.

ορμωμενος απο ματς Eurocup Galata-Rytas

Γελαω μ αυτο το "ωριμασε τακτικα" που γραφει το sdna για Αυγουστο
Είναι καλοί στην άμυνα οι 2 αυτοί που αναφέρεις κι έχουν τις δυνατότητες να γίνουν ακόμα καλύτεροι.
Από τα πανεπιστημικά τους χρόνια κιόλας.

* Σχετικά με τον Λάπρο, έχω τοποθετηθεί πριν πάρετε τον Νέντοβιτς (τότε έγραφα ότι παρόλο που είναι παίκτης που δεν θα τον ήθελα για την ομάδα μου, για τον φετινό Παναθηναϊκό που στερείται επιθετικής πρωτοβουλίας/τσαγανού/εμπειριών, θα τον έβλεπα). Μετά την απόκτηση Νέντοβιτς τη θεωρώ μεγάλη αστοχία την απόκτηση του τρελό Νίκο. :bball:

basket72
Reactions:

Σάβ Ιούλ 18, 2020 11:19 am

JohnnyPao έγραψε:
Σάβ Ιούλ 18, 2020 10:31 am

Καλος ο Ασκιά , τον ειχα προτείνει κι εγώ πριν κάνα μην και βάλε πριν.. Απλά περισσοτερο 2αρι είναι κι αυτοα παρα ασος που θα ρολαρει μια ομαδα. Παντως με έναν Γουολτερς δεν θα με χαλούσε σαν δίδυμο.
Κι όμως είναι κανονικότατος άσσος, απλώς είναι score first pg.

Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague
Reactions: 175

Σάβ Ιούλ 18, 2020 11:33 am

απο score first ασσους ακομα καλυτερη περιπτωση ισως και σε καλυτερη ηλικια ο Tρινινταντανιος :P Καντιν Καριγκτον της Λουτβισμπουργκ! απλα δεν θεωρω οτι χρειαζομαστε score first ασσους ,αν δεν διαθετουν και δημιουργικες αρετες σε υψηλο βαθμο.
πολλες τετοιες περιπτωσεις ! ειναι και ο Παρις Λι που εμεινε προχθες ελευθερος απο την Μπαμπεργκ και παιζει κ πλ καλη αμυνα για το υψος του.

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Σάβ Ιούλ 18, 2020 11:37 am

titsokk έγραψε:

Καμία σχέση. Ο Ποιθρες είναι καλός αμυντικός κι ο Ουιτινγκτον πολύ καλος. Ο Όγκουστ αμυντικά στην Ευρωλίγκα θα είναι από τους χειρότερους, μαζί με τον Παπαγιάννη σίγουρα στο bottom-5.

0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
titsokk

a1greece

Σάβ Ιούλ 18, 2020 11:43 am

yorgos έγραψε:
Σάβ Ιούλ 18, 2020 11:37 am
titsokk έγραψε:

Καμία σχέση. Ο Ποιθρες είναι καλός αμυντικός κι ο Ουιτινγκτον πολύ καλος. Ο Όγκουστ αμυντικά στην Ευρωλίγκα θα είναι από τους χειρότερους, μαζί με τον Παπαγιάννη σίγουρα στο bottom-5.
πολυ καλος τι εννοεις, επιπεδου Σον Στοουνρουκ της παλιας Σιενα ας πουμε?

0
basket72
Reactions:

portokalopita13 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 18, 2020 11:33 am
απο score first ασσους ακομα καλυτερη περιπτωση ισως και σε καλυτερη ηλικια ο Tρινινταντανιος :P Καντιν Καριγκτον της Λουτβισμπουργκ! απλα δεν θεωρω οτι χρειαζομαστε score first ασσους ,αν δεν διαθετουν και δημιουργικες αρετες σε υψηλο βαθμο.
πολλες τετοιες περιπτωσεις ! ειναι και ο Παρις Λι που εμεινε προχθες ελευθερος απο την Μπαμπεργκ και παιζει κ πλ καλη αμυνα για το υψος του.
Δεν τους ξέρω να σου πω την αλήθεια. Ωραίος που τους αναφέρεις, μιας και το Γερμανικό πρωτάθλημα κι ιδίως η Λούβι- έχει καλούς ξένους.
Απλώς ο Μπούκερ είναι τσεκαρισμένος κοντά 2 χρόνια στο πιο δύσκολο πρωτάθλημα της Ευρώπης και με σπουδαίες εμφανίσεις απέναντι στα θηρία.

Δεν θα τον έλεγα λιγότερο δημιουργικό από τον Λάπρο.
Κι αυτός score first ήταν είναι και θα είναι. Αν σας ξεγελάνε οι ασίστ της μίας του χρονιάς στην Χουβεντούτ, κοιτάχτε πως τις έβγαζε στο πλάι (κυρίως σε Χαραγκόντι για 3π). Μου θυμίζει τις ασίστ του Μ. Τζέιμς. Είναι η κουβέντα που έχουμε ξανακάνει για το τι θεωρούμε δημιουργία.
Π.χ ο Λάσο δεν τον εμπιστευόταν καθόλου για πολύ καιρό γι΄αυτό ακριβως τόν λόγο. Κρατούσε τη μπάλα πολύ.

Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague
Reactions: 175

Σάβ Ιούλ 18, 2020 11:52 am

basket72 έγραψε:

Δεν τους ξέρω να σου πω την αλήθεια. Ωραίος που τους αναφέρεις, μιας και το Γερμανικό πρωτάθλημα κι ιδίως η Λούβι- έχει καλούς ξένους.
Απλώς ο Μπούκερ είναι τσεκαρισμένος κοντά 2 χρόνια στο πιο δύσκολο πρωτάθλημα της Ευρώπης και με σπουδαίες εμφανίσεις απέναντι στα θηρία.

(χωρις πλακα) αυτο που μου αρεσει πλ στον Ασκια Μπουκερ ειναι οτι φοραει μαντηλι ,αντι για περιμετωπιο! δεν εχω δει αλλον να το κανει !πολυ ροκ τυπος :obey:

0
villiskabas

nba
Reactions: 532
Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης

Σάβ Ιούλ 18, 2020 11:55 am

Παντως σε σχεση με περσι το Παππαγιανης Ουαλι ή Βουγιουκας γτ καποια φαση δεν επαιζε σχεδον καθολου ο Αμερικανος σε σχεση με το Παππαγιανης Ογκουστ το λες και αναβαθμιση..μικρη μεν αλλα ειναι

Αρα στο 2 και στο 5 εχουμε σιγουρα αναβαθμιστει...για να δουμε τις αλλες θεσεις τωρα

1
1 Εικόνα
basket72
Reactions:

Σάβ Ιούλ 18, 2020 11:57 am

villiskabas έγραψε:
Σάβ Ιούλ 18, 2020 11:55 am
Παντως σε σχεση με περσι το Παππαγιανης Ουαλι ή Βουγιουκας γτ καποια φαση δεν επαιζε σχεδον καθολου ο Αμερικανος σε σχεση με το Παππαγιανης Ογκουστ το λες και αναβαθμιση..μικρη μεν αλλα ειναι

Αρα στο 2 και στο 5 εχουμε σιγουρα αναβαθμιστει...για να δουμε τις αλλες θεσεις τωρα
΄Σωστό και για τις 2 θέσεις. Τώρα αυτό που μένει είναι 2 -3 κινήσεις ακόμα ώστε να υπάρχει μια αρμονία μπρος και πίσω- κάτι που έλειψε πολύ τα τελευταία χρόνια.
Συγκριτκά με τα περασμένα καλοκαίρια κινείστε καλύτερα και αν σας είχαν κάτσει οι πρώτοι σας στόχοι (που με τα παλιά μπάτζετ θα ήταν ευκολάκι) θα είχατε μέχρι και καλύτερη ομάδα από τις 2 τελευταίες χρονιές.

titsokk

a1greece

Σάβ Ιούλ 18, 2020 12:00 pm

portokalopita13 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 18, 2020 11:52 am
basket72 έγραψε:

(χωρις πλακα) αυτο που μου αρεσει πλ στον Ασκια Μπουκερ ειναι οτι φοραει μαντηλι ,αντι για περιμετωπιο! δεν εχω δει αλλον να το κανει !πολυ ροκ τυπος :obey:
ριον μπραουν

0
villiskabas

nba
Reactions: 532
Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης

Σάβ Ιούλ 18, 2020 12:00 pm

[/quote]

΄Σωστό και για τις 2 θέσεις. Τώρα αυτό που μένει είναι 2 -3 κινήσεις ακόμα ώστε να υπάρχει μια αρμονία μπρος και πίσω- κάτι που έλειψε πολύ τα τελευταία χρόνια.
Συγκριτκά με τα περασμένα καλοκαίρια κινείστε καλύτερα και αν σας είχαν κάτσει οι πρώτοι σας στόχοι (που με τα παλιά μπάτζετ θα ήταν ευκολάκι) θα είχατε μέχρι και καλύτερη ομάδα από τις 2 τελευταίες χρονιές.
[/quote]

και αυτο ειναι το οξυμωρο οτι με χιλιες δυο δυσκολιες σε σχεση με τα προηγουμενα χρονια του διπλασιου σχεδον μπατζετ και του πολυπειρου Μανου....μια χαρα τα χουν παει μεχρι τωρα οι αρμοδιοι...βεβαια αρκει να δουμε και τις επομενες κινησεις για να μην λεμε μια χαρα και δυο τρομαρες.. :roofl:

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”