Kώστας Σλούκας - Ο αρχηγός του ΠΑΟ

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
qspock

allstar
Reactions: 570
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιούλ 08, 2024 11:09 pm

JohnnyPao έγραψε:
Δευ Ιούλ 08, 2024 11:03 pm
Βλέπω τώρα τη συνέντευξη του Κώστα Σλούκα, ωραία τα λέει, παιχταράς τεράστιος, στο ίδιο λεβελ με Παπαλουκά κατά τη γνώμη μου και ένα σκαλί κάτω από Διαμαντιδη & Σπανουλη. Ωστόσο, επειδή παίζει στην ομάδα που υποστηρίζω δεν μπορώ να κλείσω τα μάτια μου... Κατά τη γνώμη μου είναι απαράδεκτη η στάση του με την εθνική, έστω να πήγαινε τώρα που περάσανε στους ολυμπιακούς, ψάχνει για δικαιολογίες γιατί θέλει να κάνει διακοπές και βάζει από πάνω το συμβόλαιο του. Εμένα δεν μου αρέσουν αυτά.
Εισαι κακος. θα ειναι λεει διαθεσιμος του χρονου στο Ευρωμπασκετ... :roofl:

0
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 952
Προειδοποιήσεις: 5

Δευ Ιούλ 08, 2024 11:51 pm

JohnnyPao έγραψε:
Βλέπω τώρα τη συνέντευξη του Κώστα Σλούκα, ωραία τα λέει, παιχταράς τεράστιος, στο ίδιο λεβελ με Παπαλουκά κατά τη γνώμη μου και ένα σκαλί κάτω από Διαμαντιδη & Σπανουλη. Ωστόσο, επειδή παίζει στην ομάδα που υποστηρίζω δεν μπορώ να κλείσω τα μάτια μου... Κατά τη γνώμη μου είναι απαράδεκτη η στάση του με την εθνική, έστω να πήγαινε τώρα που περάσανε στους ολυμπιακούς, ψάχνει για δικαιολογίες γιατί θέλει να κάνει διακοπές και βάζει από πάνω το συμβόλαιο του. Εμένα δεν μου αρέσουν αυτά.
E άμα σου λέει στην ψύχρα ότι πήγε στον Παναθηναϊκό για να βρεθεί απέναντι στον Ολυμπιακό και να αποδείξει πράγματα, προφανώς είναι πολύ σημαντικό στο μυαλό του να πετύχει με τον Παναθηναϊκό.

1
1 Εικόνα
Στηβ Κερ

euroleague
Reactions: 1207

Τρί Ιούλ 09, 2024 9:18 am

JohnnyPao έγραψε:
Δικαίωμα του να κάνει οτι θέλει ειναι επαγγελματίας .Ειναι σε μια ηλικία που δεν αντέχει το κορμί του πολλά πολλά .Φαντασου οτι παρότι περσυ δεν πήγε κ έκανε συντήρηση εβγαλε πάλι θέματα φέτος.Στα 34 κάποιος του έδωσε ενα τεράστιο συμβόλαιο και την ευκαιρία ν αποδείξει πράγματα κ κατάφερε και λόγω εγωισμού να κάνει μέχρι κ στεπαπ στο παιχνιδι του.Στην Κίνα νομίζω δεν ειναι που πήγε τραυματίας κ έπαιξε με ενέσεις?Δε θέλει δεν μπορει δεν αισθάνεται καλα κ προς τους άλλους πια που τράβηξαν κουπί ?Ειπαμε εθνική ειναι οι παρόντες .Για μένα δεν αξίζει να το κάνουμε θέμα .
Το μόνο ίσως φάουλ ειναι οτι έμπλεξε την εθνική στις δηλώσεις (βέβαια ήταν κ οι ερωτήσεις ΤΟΤΕ προβοκατόρικες )γιατι ειναι έμπειρος κ ξέρει την πίεση της τοξικότητας κ αυτά που γίνονται μεσα στο γήπεδο πρέπει να τελειώνουν εκεί.ΔΕν ειναι τυχαίο οτι ειδικα για τον Παπ προσπάθησε να τα μαζέψει στη συνέντευξη κ καλα έκανε.Αν θέλει να παίξει του χρόνου κ ειναι καλα μακάρι η εθνική κ το συμφέρον της πάνω απο όλα.Και να ξεπεράσει τα μουτράκια στο Ουοκαπ που θα φάει τη λεζα γιατι ειναι πιο πρόσφατος κ επειδή τους άλλους τους ξέρει χρονια αν κ πιθανότατα έκανε τα….λιγοτερα !

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1846
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιούλ 09, 2024 9:34 am

Ολόκληρος Γιάννης Αντετοκούνμπο με 50 εκ συμβόλαιο σε ομάδα ΝΒΑ, που φταρνίζεται και παθαίνουν εγκεφαλικά στην απέναντι μεριά, που έχασε τα πλει οφ λόγω τραυματισμού και αντί να πάει να αράξει σε κανά νησάκι και να ετοιμάσει το κορμί του για του χρόνου τρέχει όλο το καλοκαίρι με την εθνική και εμείς συζητάμε για τον Σλούκα? Είναι δυνατόν? Θα πέσει φωτιά να μας κάψει. Πεοσωπικά δεν με πειράζει που δεν πάει αλλά ο παπάς που πουλάνε (η εθνική πάνω απ όλα και από μικρό παιδί στην εθνική και μπλα μπλα μπλα).
Άσχετο αλλά προσψπικά δεν κατάλαβα πότε τραυματίστηκε? Στους πανηγυρισμούς μήπως? Γιατί στο 5ο ματς έπαιξε και έκανε και ματσάρα. Επίσης ούτε πέρυσι ήταν αλλά και πρόπερσι που ήταν είχε κάτι μούτρα ως το πάτωμα. Μακριά και αγαπημένοι (επίσημη)

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Airman

a1greece
Reactions: 873
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC

Τρί Ιούλ 09, 2024 11:36 am

golitog7 έγραψε:
Ολόκληρος Γιάννης Αντετοκούνμπο με 50 εκ συμβόλαιο σε ομάδα ΝΒΑ, που φταρνίζεται και παθαίνουν εγκεφαλικά στην απέναντι μεριά, που έχασε τα πλει οφ λόγω τραυματισμού και αντί να πάει να αράξει σε κανά νησάκι και να ετοιμάσει το κορμί του για του χρόνου τρέχει όλο το καλοκαίρι με την εθνική και εμείς συζητάμε για τον Σλούκα? Είναι δυνατόν? Θα πέσει φωτιά να μας κάψει. Πεοσωπικά δεν με πειράζει που δεν πάει αλλά ο παπάς που πουλάνε (η εθνική πάνω απ όλα και από μικρό παιδί στην εθνική και μπλα μπλα μπλα).
Άσχετο αλλά προσψπικά δεν κατάλαβα πότε τραυματίστηκε? Στους πανηγυρισμούς μήπως? Γιατί στο 5ο ματς έπαιξε και έκανε και ματσάρα. Επίσης ούτε πέρυσι ήταν αλλά και πρόπερσι που ήταν είχε κάτι μούτρα ως το πάτωμα. Μακριά και αγαπημένοι (επίσημη)

Φαντάζομαι το αν κάποιος είναι τραυματίας ή αν θεωρεί πως πιθανή υποτροπή μπορεί να τον καταστήσει ανέτοιμο μέσα στην χρονιά, το ξέρει ο ίδιος και οι γιατροί του και σίγουρα όχι εγώ και εσύ από το πληκτρολόγιο που γράφουμε... και ο Γιάνναρος δεν κατέβηκε πέρυσι ελέω τραυματισμού...και ; που καταλήγουμε δηλαδή ; Να βγάλουμε το αγαπόμετρο για την εθνική να δούμε ποιος την εχει πιο μεγάλη ; Να σέβεστε γενικά τους παίχτες που έχουν προσφέρει όσο μπορεί και όσο θέλει ο καθένας... και όχι να τον σέβεσαι ανάλογα με το αν εγκρίνεις την ομάδα στην οποία παίζει... Αν ο Σλούκας έπαιζε στην ομάδα σου, η επιλογή του θα γινόταν ως διά μαγείας σεβαστή από εσένα, αλλά τώρα τον κράζεις γιατί δεν κατεβαίνει να παίξει, αλλά θα τον έκραζες και αν κατέβαινε και απλά έπαιζε κακά επειδή "στο 5ο ματς έκανε ματσάρα".... Οπότε να βγει να πει "δεν γουστάρω την εθνική για αυτό δεν κατεβαίνω" για να ικανοποιήσει τα οπαδικά γυαλιά τα δικά σου και τα δικά μου... Τι γράφετε πραγματικά... :hammer:
Η εθνική θέλει παίχτες με το ταλέντο και του Σλούκα και του Καλάθη και του ελληνοποιημένου Οοόκαπ και του Παπανικολάου...
Η εθνική άρρωστους βαμένους οπαδούς δεν θέλει...

5
4 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1846
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιούλ 09, 2024 12:10 pm

Airman έγραψε:
golitog7 έγραψε:

Φαντάζομαι το αν κάποιος είναι τραυματίας ή αν θεωρεί πως πιθανή υποτροπή μπορεί να τον καταστήσει ανέτοιμο μέσα στην χρονιά, το ξέρει ο ίδιος και οι γιατροί του και σίγουρα όχι εγώ και εσύ από το πληκτρολόγιο που γράφουμε... και ο Γιάνναρος δεν κατέβηκε πέρυσι ελέω τραυματισμού...και ; που καταλήγουμε δηλαδή ; Να βγάλουμε το αγαπόμετρο για την εθνική να δούμε ποιος την εχει πιο μεγάλη ; Να σέβεστε γενικά τους παίχτες που έχουν προσφέρει όσο μπορεί και όσο θέλει ο καθένας... και όχι να τον σέβεσαι ανάλογα με το αν εγκρίνεις την ομάδα στην οποία παίζει... Αν ο Σλούκας έπαιζε στην ομάδα σου, η επιλογή του θα γινόταν ως διά μαγείας σεβαστή από εσένα, αλλά τώρα τον κράζεις γιατί δεν κατεβαίνει να παίξει, αλλά θα τον έκραζες και αν κατέβαινε και απλά έπαιζε κακά επειδή "στο 5ο ματς έκανε ματσάρα".... Οπότε να βγει να πει "δεν γουστάρω την εθνική για αυτό δεν κατεβαίνω" για να ικανοποιήσει τα οπαδικά γυαλιά τα δικά σου και τα δικά μου... Τι γράφετε πραγματικά... :hammer:
Η εθνική θέλει παίχτες με το ταλέντο και του Σλούκα και του Καλάθη και του ελληνοποιημένου Οοόκαπ και του Παπανικολάου...
Αυθαίρετο συμπέρασμα. Δεν προκύπτει από πουθενά αυτό που λες. Το ότι το σχόλιο μου το αξιολόγησες και το κατέταξες χωρίς δεύετρη σκέψη ώς οπαδικό ίσως να σημαίνει ότι πρέπει να τσεκάρεις τα δικά σου οπαδικά φίλτρα.

Αυτό που είπα είναι να αποφεύγουμε τις μεγάλες κουβέντες και τα παχιά λόγια ειδικά αν δεν συμβαδίζουν με τις πράξεις μας. Γενικά έχω μία αλλεργία στους σούπερ μπατριώτες (στα λόγια όμως).

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

senior
Reactions: 554

Τρί Ιούλ 09, 2024 12:43 pm

ο Σλούκας έχει πάρει 4 Ευρωλίγκες, δε ξέρω κι εγώ πόσα πρωταθλήματα και πόσες φορές έχει βγει MVP. ξέρετε τι δεν έχει κάνει μόνο; δεν έχει πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες! το θεωρώ αδύνατο να μην ήθελε να είναι όντως εκεί φέτος, ειδικά όταν έχει παίξει και τραυματίας σε κατώτερες διοργανώσεις.

και δεν είναι ότι έχω καμία όρεξη να τον υπερασπιστώ, επικοινωνιακά και όχι μόνο έχει κάνει εγκλήματα και τώρα και στο παρελθόν, αλλά ας μη τον κρίνουμε για τα πάντα επειδή έφυγε από την ομάδα μας και πήγε στον Παναθηναϊκό.

4
4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
slok

euroleague
Reactions: 1089

Τρί Ιούλ 09, 2024 12:51 pm

Αυτο ακριβως , εστω οτι προτιμησε οπως λενε μερικοοι τις διακοπες απο το προολυμπιακο...

Ομως θεωρω αστειο να λεμε οτι ο Σλουκας δε θα ηθελε να ηταν στους Ολυμπιακους Αγωνες, Μια διοργανωση με τεραστιο κυρος, με dream team , με προβολη, με δημοσιοτητα δηλαδη ολα αυτα που κατα καιρους εχει κατηγορηθει οτι κυνηγαει. Δεν υπαρχει ουτε ενας αθλητης στον κοσμο που θα ελεγε οχι .

Ποσο μαλλον οταν η ομαδα τον χρειαζεται και ακομα και ο Σπανουλης του αφησε την πορτα ανοιχτη μεχρι τελευταια στιγμη.

Και ναι αν πηγαινε πχ στη θεση του μωραιτη δε θα παραπονιοταν κανενας , ουτε καν ο μωραιτης.. (δε θα επαιρνε τη θεση του καλαθη η του γουοκαπ πχ).

Οποτε αν ολοι λενε ειναι τραυματιας ας το πιστεψουμε ... μονο στην Ελλαδα αυτα

0
Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions: 757
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas

Τρί Ιούλ 09, 2024 12:52 pm

Συμφωνώ με τους μετριοπαθείς. Η απουσία από την εθνική μόνο κακό κάνει στο Σλούκα και στο legacy του, οπότε δεν έχει κίνητρο να μην πάει αν είναι καλά. Άρα όντως δεν είναι καλά.

Εγώ θα σταθώ στο "ο DPG είναι ευγενής άνθρωπος" και ότι " Ο DPG δεν είναι αυτός που φαίνεται από τα στόρυ". Ατυχής δήλωση που θα έλεγε και ο ίδιος.

1
1 Εικόνα
:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
glenrice90

junior
Reactions: 424
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Ιούλ 09, 2024 1:07 pm

kein έγραψε:
Τετ Ιούλ 03, 2024 6:56 pm
Η αλήθεια είναι ότι δύσκολα θα το καταφέρει, ποκυ δύσκολα. Ωστόσο το να βάζεις 24 πόντους στον τελικό Ευρωλίγκας με τριπονταρες καθοριστικές στα τελευταία λεπτά και ευστοχία σχεδόν αχαστη, δηλαδή μια βολή είχε χάσει μόνο. Ε νομίζω δεν το έχει ξανακάνει Έλληνας αυτό.
Παπ με CSKA στην Πόλη το 12' είναι αν όχι αντίστοιχη, "εκεί". Ασχετα που πάντα ξεχνιέται λόγω Μπιλ / star narrative. 18p , μια χαμένη βολή, και προφανώς τρελό impact και πίσω, και ματσαπ με Ιβάν Ντράγκο. Το λεω χωρις διάθεση για flame.

0
Άβαταρ μέλους
Airman

a1greece
Reactions: 873
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC

Τρί Ιούλ 09, 2024 1:14 pm

golitog7 έγραψε:
Τρί Ιούλ 09, 2024 12:10 pm
Airman έγραψε:

Αυθαίρετο συμπέρασμα. Δεν προκύπτει από πουθενά αυτό που λες. Το ότι το σχόλιο μου το αξιολόγησες και το κατέταξες χωρίς δεύετρη σκέψη ώς οπαδικό ίσως να σημαίνει ότι πρέπει να τσεκάρεις τα δικά σου οπαδικά φίλτρα.

Αυτό που είπα είναι να αποφεύγουμε τις μεγάλες κουβέντες και τα παχιά λόγια ειδικά αν δεν συμβαδίζουν με τις πράξεις μας. Γενικά έχω μία αλλεργία στους σούπερ μπατριώτες (στα λόγια όμως).
Τα μόνα αυθαίρετα συμπεράσματα που βλέπω είναι ότι ο Σλούκας είναι υγιής απλά και μόνο επειδή δεν κατάλαβες πως έκανε στο 5ο ματς ματσάρα και επειδή δεν κατάλαβες πού τραυματίστηκε και το γεγονός φυσικά ότι αυθαίρετα τον κατατάσσεις στους "Μπατριώτες (στα λόγια όμως)", επειδή κατά τη λογική σου δεν έχει δικαίωμα να αγαπάει την Εθνική, επειδή δεν κατέβηκε να παίξει τραυματίας.... Περί οπαδικών φίλτρων τώρα, θα σου πω απλά ότι στην ευρωλίγκα υποστηρίζω την ομάδα σου κάθε φορά που αγωνίζεται εφόσον δεν παίζει εναντίον της δικής μου... δύσκολο να καταλάβεις τη λογική πίσω από αυτό εικάζω, αλλά αν σε κάλυψα καλώς...αν όχι, πάλι καλώς και πάμε παρακάτω αγαπητέ golitog της θύρας 7.

0
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 1901
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Ιούλ 09, 2024 1:16 pm

JohnnyPao έγραψε:
Το ότι είναι στο ίδιο επίπεδο με Παπαλουκά δεν τολμάει να το πει ούτε ο ίδιος στον εαυτό του.
Ξέρεις τι ιστορία έχει γράψει ο Θοδωρής στο ευρωπαϊκό (κυρίως) μπάσκετ; Προφανώς και ξέρεις...
Ο Σλούκας αν κάνει άλλες δυό-τρεις σεζόν σαν την περυσινή του, τότε ίσως να μπορεί να το λέει αυτό χωρίς να προκαλεί γέλια.

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
redcard

senior
Reactions: 780
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Τρί Ιούλ 09, 2024 1:18 pm

Δυο πράγματα θα ηθελα να μαθω ως φιλος του Ολυμπιακου απο τον Σλουκα και δε τα ειδα στη συνεντευξη (ισως να μου διεφυγαν, ήταν και μεγαλη):

- Γιατι αποκαλεσε αλαζονες τους Αγγελοπουλους μετα το πρωταθλημα.
- Γιατι δεν ηταν στις εξεδρες του ΣΕΦ στο προολυμπιακο (οι διακοπες κομματακι δικαιολογια οταν μιλαμε για τετοιο γεγονος)

Και δεν εννοω να αναφερθηκε γενικα σε Αγγελοπουλους και Εθνικη, αναφερομαι συγκεκριμενα σ αυτα τα δυο.

Τωρα τα καρφια περι Μπαρτζωκα, η αποθεωση DPG, τα περι δικαιωσης κλπ, αν εβαζα στο chatgpt "γραψε μου μια συνεντευξη του Σλουκα" θα μου τα βγαζε λεξη προς λεξη.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague

Τρί Ιούλ 09, 2024 1:18 pm

plo koon έγραψε:
Τρί Ιούλ 09, 2024 12:52 pm
Συμφωνώ με τους μετριοπαθείς. Η απουσία από την εθνική μόνο κακό κάνει στο Σλούκα και στο legacy του, οπότε δεν έχει κίνητρο να μην πάει αν είναι καλά. Άρα όντως δεν είναι καλά.

Εγώ θα σταθώ στο "ο DPG είναι ευγενής άνθρωπος" και ότι " Ο DPG δεν είναι αυτός που φαίνεται από τα στόρυ". Ατυχής δήλωση που θα έλεγε και ο ίδιος.

Εμένα πιο πολύ με ξινισε που δεν ανασκεύασε τις δηλώσεις για τους Αφους. Ο ίδιος είπε ότι ένιωσε πως τον παραγκώνισαν, επειδή έγιναν μεταγραφές χωρίς να ερωτηθεί. Οι ίδιοι οι πρόεδροι προσπάθησαν τόσες ώρες να του αλλάξουν άποψη. Δεν μπορεί να λεει ότι δεν καίγονταν να τον κρατήσουν ή ότι έδειξαν ασεβεια-αλαζονια.

Τα υπόλοιπα δεκτά, οκ. Ακόμα και η εκδικητικότητα και η προσπάθεια να βρεθεί απέναντι στον Ολυμπιακό. Προσωπικά πιστεύω ότι δε χρειαζόταν τετοια συμπεριφορά, αδίκησε το legacy του και τα τόσα χρόνια που πρόσφερε στην ομαδα. Τελοσπαντων. Δεν τα έβρισκε με τον Μπαρτζώκα, ήθελε άλλο περιβάλλον. Μέχρι εκεί.

Καλά να είναι το παιδί. 2-3 σεζόν δε θα αλλάξουν την ιστορία. Οι ομάδες υπήρχαν και πριν και θα συνεχίσουν να προχωρούν.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague

Τρί Ιούλ 09, 2024 1:23 pm

montechristo έγραψε:
Τρί Ιούλ 09, 2024 1:16 pm
JohnnyPao έγραψε:
Το ότι είναι στο ίδιο επίπεδο με Παπαλουκά δεν τολμάει να το πει ούτε ο ίδιος στον εαυτό του.
Ξέρεις τι ιστορία έχει γράψει ο Θοδωρής στο ευρωπαϊκό (κυρίως) μπάσκετ; Προφανώς και ξέρεις...
Ο Σλούκας αν κάνει άλλες δυό-τρεις σεζόν σαν την περυσινή του, τότε ίσως να μπορεί να το λέει αυτό χωρίς να προκαλεί γέλια.
Ο Παπαλουκάς άργησε να ξεπεταχτεί, είχε μικρότερο χρονικό διάστημα στην κορυφή, αλλά οι 3-4 σεζόν που έκανε μεταξύ 2005-2008 ήταν φοβερές. Και ο Σλούκας έχει κάνει πολυ καλες σεζον, απλά δεν είχε φτάσει ποτέ στην κορυφή ως πρώτο όνομα μέχρι φετος.

Συν ότι ο Παπαλουκάς ήταν ηγέτης και στην εθνικη. Άστοχες οι συγκρίσεις βέβαια σε επίπεδο εθνικής. Άλλη εποχή, άλλοι συμπαίκτες

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”