Kώστας Σλούκας - Ο αρχηγός του ΠΑΟ

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 1901
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Ιούλ 09, 2024 1:25 pm

redcard έγραψε:
Τρί Ιούλ 09, 2024 1:18 pm

- Γιατι δεν ηταν στις εξεδρες του ΣΕΦ στο προολυμπιακο (οι διακοπες κομματακι δικαιολογια οταν μιλαμε για τετοιο γεγονος)
Είναι απλό: --Γιατί προπονητής στην Εθνική είναι ο Σπανούλης!
Είμαι πεισμένος 100% ότι ο Σλούκας έχει θέμα με τον Σπανούλη και πολύ θα ήθελε να έχει πετύχει κι εκείνος όσα ο Βασίλης, αλλά δεν...

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2254
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιούλ 09, 2024 1:26 pm

Μάθαμε τι κακό του έχει ο Γουοκαπ και οι Αγγελόπουλοι ή τζάμπα θα μείνω νηστικός για να δω τη συνέντευξη;

Για Σλούκα και εθνική θα πω μόνο ότι ο Ντονσιτς τον είδαμε σε τι κατάσταση ήταν , έσερνε το κορμί του το παλικάρι και εσφιγγε δόντια σε κάποιες φάσεις. Παρόλα αυτά επέλεξε να πάει να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας του

Από κει και πέρα δεν μου πέφτει περαιτέρω λόγος . Ας κάνει ό,τι νομίζει ο καθένας κι εμείς οι οπαδοί επίσης ας πιστεύουμε ό,τι νομίζουμε αντίστοιχα. Θα ασχοληθω με τους παρόντες

3
1 Εικόνα 2 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3010
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τρί Ιούλ 09, 2024 1:32 pm

montechristo έγραψε:
redcard έγραψε:

- Γιατι δεν ηταν στις εξεδρες του ΣΕΦ στο προολυμπιακο (οι διακοπες κομματακι δικαιολογια οταν μιλαμε για τετοιο γεγονος)
Είμαι πεισμένος 100% ότι ο Σλούκας έχει θέμα με τον Σπανούλη και πολύ θα ήθελε να έχει πετύχει κι εκείνος όσα ο Βασίλης, αλλά δεν...
Οι δηλώσεις (και των 2) και η συμπεριφορά τους δείχνει κάτι εντελώς διαφορετικό.

0
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague

Τρί Ιούλ 09, 2024 1:35 pm

Coach Periklis έγραψε:
Μάθαμε τι κακό του έχει ο Γουοκαπ και οι Αγγελόπουλοι ή τζάμπα θα μείνω νηστικός για να δω τη συνέντευξη;

Για Σλούκα και εθνική θα πω μόνο ότι ο Ντονσιτς τον είδαμε σε τι κατάσταση ήταν , έσερνε το κορμί του το παλικάρι και εσφιγγε δόντια σε κάποιες φάσεις. Παρόλα αυτά επέλεξε να πάει να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας του

Από κει και πέρα δεν μου πέφτει περαιτέρω λόγος . Ας κάνει ό,τι νομίζει ο καθένας κι εμείς οι οπαδοί επίσης ας πιστεύουμε ό,τι νομίζουμε αντίστοιχα. Θα ασχοληθω με τους παρόντες
Ρε συ, κόουτς, με μπέρδεψες. Σηκώνεσαι για σουτ και ξαφνικά κάνεις πάσα στον αέρα!

Έγραψες την πρώτη σειρά και σου έβαλα "γελάκια", αλλά μετά συμπληρώνεις και τα από κάτω, που δεν ταιριάζουν τα "γέλια".
Συμφωνώ με όσα γράφεις.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2254
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Τρί Ιούλ 09, 2024 1:38 pm

montechristo έγραψε:
Τρί Ιούλ 09, 2024 1:35 pm
Coach Periklis έγραψε:

Ρε συ, κόουτς, με μπέρδεψες. Σηκώνεσαι για σουτ και ξαφνικά κάνεις πάσα στον αέρα!

Έγραψες την πρώτη σειρά και σου έβαλα "γελάκια", αλλά μετά συμπληρώνεις και τα από κάτω, που δεν ταιριάζουν τα "γέλια".
Συμφωνώ με όσα γράφεις.
Σλουκικη κίνηση καλή ώρα αυτό με τις πάσες στον αέρα

1
1 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Sa7Sa
Reactions:

Τρί Ιούλ 09, 2024 1:41 pm

montechristo έγραψε:
redcard έγραψε:

Τι εννοείς θα ήθελε να πετύχει όσα εκείνος ;
Βγήκε mvp παντού φέτος με απίστευτα στατιστικά στο 2ο μισό της σεζόν, έβαλε 25 πόντους σε ένα ημίχρονο σε τελικούς, ήταν καταλυτικός στον τελικό με Ρεάλ με τα δυο απανωτά τρίποντα που πέτυχε και όλα αυτά σε έναν οργανισμό που δε γνώριζε κανένας κανέναν, δηλαδή τι άλλο να κάνει ; Έχει 4 ευρωλιγκες και πάμπολλες συμμετοχές σε Final4, τον εμπιστεύτηκε ο ζοτς κτλ. Φτάνει ποια να αναπαράγουμε αυτά που θέλει να λέμε ο τσουκαλάς και λοιποί. Ο Σλούκας ήταν και είναι ηγέτης και ο καλύτερος της γενιάς του (90) και στους καλύτερους ελληνες καλαθοσφαιριστές όλων των εποχών. Ο μπαρτζωκας έχασε την μαχη με τον σλουκα τώρα αν του χρόνου κάνει παπάδες και πάρει triple Crown το ισοφαρίσει

Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague

Τρί Ιούλ 09, 2024 1:42 pm

nikolas_asteri έγραψε:
montechristo έγραψε:

Οι δηλώσεις (και των 2) και η συμπεριφορά τους δείχνει κάτι εντελώς διαφορετικό.
Ποτέ δεν παίρνω πολύ στα σοβαρά τις "επαγγελματικές" δηλώσεις, από όπου και αν προέρχονται.
Περισσότερο εμπιστεύομαι την προσωπική μου εντύπωση από πράξεις και συμπεριφορές.
Για τον Σλούκα -πάντα και όχι τώρα που πήγε στον ΠΑΟ- είχα την εντύπωση πως είναι προβληματικός και σπαστικός χαρακτήρας, που βγάζει ξινίλες και κάνει μούτρα όταν κάτι δεν πάει όπως ακριβώς το θέλει εκείνος.
Τον θυμάμαι και στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού και σε παλιότερες παρουσίες του στην Εθνική που ήταν όλο μούτρα.
Ως αξία παίκτη τον παραδέχομαι πως είναι ένας καλός παίκτης.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 952
Προειδοποιήσεις: 5

Τρί Ιούλ 09, 2024 1:43 pm

Coach Periklis έγραψε:
Μόνο νέο απο αυτές τις 2 ώρες ήταν η αποσαφήνιση του όποιου θέματος με τον Παπ και η αναφορά ότι την είπε στους Αγγελόπουλους, επειδή έφεραν Γκος και Μιλουτινοφ χωρίς να τον συμβουλευτούν ή να τον ενημερώσουν. Επίσης ότι μιλούσε από την Πέμπτη με τον Παναθηναϊκό και κρυβόταν έως ότου πάει να υπογράψει το Σάββατο

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague

Τρί Ιούλ 09, 2024 1:47 pm

Sa7Sa έγραψε:
montechristo έγραψε:

Βγήκε mvp παντού φέτος με απίστευτα στατιστικά στο 2ο μισό της σεζόν, έβαλε 25 πόντους σε ένα ημίχρονο σε τελικούς, ήταν καταλυτικός στον τελικό με Ρεάλ με τα δυο απανωτά τρίποντα που πέτυχε και όλα αυτά σε έναν οργανισμό που δε γνώριζε κανένας κανέναν, δηλαδή τι άλλο να κάνει ; Έχει 4 ευρωλιγκες και πάμπολλες συμμετοχές σε Final4, τον εμπιστεύτηκε ο ζοτς κτλ. Φτάνει ποια να αναπαράγουμε αυτά που θέλει να λέμε ο τσουκαλάς και λοιποί. Ο Σλούκας ήταν και είναι ηγέτης και ο καλύτερος της γενιάς του (90) και στους καλύτερους ελληνες καλαθοσφαιριστές όλων των εποχών. Ο μπαρτζωκας έχασε την μαχη με τον σλουκα τώρα αν του χρόνου κάνει παπάδες και πάρει triple Crown το ισοφαρίσει
Ο Ντόνσιτς παλιότερα είχε πει πως από τότε που πρωτοξεκίνησε το μπάσκετ είχε σαν ίνδαλμα τον Σπανούλη και το παιχνίδι του.
Ε, λοιπόν, για να μη το πολυκουράζουμε: μέχρι να βρεθεί παίκτης ανάλογης αξίας με τον Ντόνσιτς και να πει το ίδιο για τον Σλούκα, θα είναι πάντα πίσω από τον Μπιλ.
Κατά τη γνώμη μου ο Σλούκας δεν είναι ούτε καν στη 10αδα των καλύτερων Ελλήνων καλαθοσφαιριστών όλων των εποχών.

0
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 952
Προειδοποιήσεις: 5

Sa7Sa έγραψε:
montechristo έγραψε:

Ακόμα συγκρίνετε Σπανούλη και Σλουκα! Είστε φοβεροί μερικοί. Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του Σλουκα στα 34 του που παίρνει Ευρωλίγκα με μια από τις ομαδες του σαν πρώτο βιολί. Βασικά η πρώτη φορά που είναι μαγικός σε αγώνα φ4 σαν πρώτο βιολι. Δεν είχε κάνει καν ένα τέτοιο ματς όπως το φετινό στον τελικό ποτέ άλλοτε στην καριέρα του στα φ4. Τι άλλο χρειάζεται να πούμε; Για να μην μιλήσουμε καν για το θέμα του μπάτζετ, των συμπαικτών κλπ.

Παικταρας, ο καλύτερος της γενιάς του. Όλα σωστά. Αλλά μην γινόμαστε και ιερόσυλοι. Αν είναι έτσι, να συγκρίνουμε και Σπανούλη με Γκάλη

3
3 Εικόνα
N.I.2022

a1greece
Reactions: 323
Αγαπημένος παίκτης: Eddie Johnson
Αγαπημένη ομάδα: OSFP
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Ιούλ 09, 2024 1:54 pm

Εγώ μια χαρά είδα τις δηλώσεις του Σλουκα και δικαίωμα του να κατέβει να παίξει ή όχι.
Είπε δεν νιώθω ότι μπορώ να βοηθήσω και θα κάτσω να ξεκούραστο / αποθεραπευτώ για να είμαι ΟΚ με τις προτεραιότητες μου.

Εμένα θα με χαλούσε αν ξανά εμφανιζόταν μετά από την πρώτή μέρα που πήγε για να καταθέσει τις εξετασεις και να αποδεσμευτεί και τώρα δήλωνε έτοιμος να πάει Παρίσι.
Ενώ στο μεσοδιάστημα δεν είχε ξανά περάσει ούτε για μια καλημέρα από το ΣΕΦ και ήταν απών από όλους τους αγώνες τής Εθνικής.
Άλλο να ήταν εκεί παρών να έκανε εντατική αποθεραπεία για να το παλέψει να παίξει στους Ολυμπιακούς.
Αλλά διακοπές στο εξωτερικό είχε πάει… και δεν το έκρυψε ο άνθρωπος!!

ΥΓ – όσο για τον Ρογκαβοπουλο που σε αυτη την ηλικια προτίμησε τις διακοπές του στη Σαντορίνη και μετά τα μονάκια στη Σύρο, θα του έκλεινα την πόρτα της Εθνικής για πάντα.

0
redcard

senior
Reactions: 780
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Τρί Ιούλ 09, 2024 1:57 pm

chainsaw έγραψε:

Ακόμα συγκρίνετε Σπανούλη και Σλουκα! Είστε φοβεροί μερικοί. Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του Σλουκα στα 34 του που παίρνει Ευρωλίγκα με μια από τις ομαδες του σαν πρώτο βιολί. Βασικά η πρώτη φορά που είναι μαγικός σε αγώνα φ4 σαν πρώτο βιολι. Δεν είχε κάνει καν ένα τέτοιο ματς όπως το φετινό στον τελικό ποτέ άλλοτε στην καριέρα του στα φ4. Τι άλλο χρειάζεται να πούμε; Για να μην μιλήσουμε καν για το θέμα του μπάτζετ, των συμπαικτών κλπ.

Παικταρας, ο καλύτερος της γενιάς του. Όλα σωστά. Αλλά μην γινόμαστε και ιερόσυλοι. Αν είναι έτσι, να συγκρίνουμε και Σπανούλη με Γκάλη
Η τεραστια διαφορα στο mentality Σπανουλη και Σλουκα ειναι οτι το μυαλο του ενος γυριζει γυρω απο το μπασκετ (σε βαθμο ψυχωσης, καημενη Ολυμπια :D) και του αλλου γυριζει γυρω απο τον εαυτο του.

Αυτο για μενα εξηγει τα παντα.

Απο τα αμιγως μπασκετικα, τις εξωαγωνιστικες συμπεριφορες, μέχρι και το πως εχουν ή δεν εχουν κανει embrace τη καραφλα τους. Αν και εδω θα πω πως ειμαι ξεκαθαρα με τη πλευρα του Σλουκα, η επιστημη εχει προχωρησει, δεν υπαρχει λόγος να μη το εκμεταλευομαστε. Τουλαχιστον εχει τη σοφια ο Μπιλ να ξυριζεται γουλι.

5
3 Εικόνα 2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3010
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τρί Ιούλ 09, 2024 2:08 pm

montechristo έγραψε:
Τρί Ιούλ 09, 2024 1:42 pm
nikolas_asteri έγραψε:

Ποτέ δεν παίρνω πολύ στα σοβαρά τις "επαγγελματικές" δηλώσεις, από όπου και αν προέρχονται.
Περισσότερο εμπιστεύομαι την προσωπική μου εντύπωση από πράξεις και συμπεριφορές.
Για τον Σλούκα -πάντα και όχι τώρα που πήγε στον ΠΑΟ- είχα την εντύπωση πως είναι προβληματικός και σπαστικός χαρακτήρας, που βγάζει ξινίλες και κάνει μούτρα όταν κάτι δεν πάει όπως ακριβώς το θέλει εκείνος.
Τον θυμάμαι και στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού και σε παλιότερες παρουσίες του στην Εθνική που ήταν όλο μούτρα.
Ως αξία παίκτη τον παραδέχομαι πως είναι ένας καλός παίκτης.
Αναφαίρετο δικαίωμα σου να θεωρείς ό,τι θέλεις, τι να πω;

0
Εικόνα
Sa7Sa
Reactions:

Τρί Ιούλ 09, 2024 2:11 pm

Εγώ βλέπω ένα τεράστιο κόμπλεξ εκ μέρους των συνοπαδων μου απέναντι σε έναν πρώην παίκτη μας. Η ιστορία γράφει και όχι τα διάφορα σχόλια που κάνουμε εμείς εδώ μέσα η στην εξέδρα αν του βρίζουν τη μάνα και άλλα. Έφυγε όπως έφυγε και εχθές δήλωσε πως το έκανε για να βρεθεί απέναντι στον Ολυμπιακό. Βρέθηκε και μας κέρδισε. Αυτό είναι αντρίκειο αυτό είναι πειραιώτικο. Να παραδεχθούμε την ανωτερότητα του αντιπάλου, που ήταν καλύτερος από εμάς. Οι διάφοροι τσουκαλισμοί δεν αλλάζουν τη ροή της ιστορίας. Ο Σλούκας βγήκε κερδισμένος και απέδειξε πως κάναμε λάθος σαν οργανισμός. Το πληρώσαμε πάμε παρακάτω

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4458
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Ιούλ 09, 2024 2:12 pm

redcard έγραψε:
Τρί Ιούλ 09, 2024 1:57 pm

Η τεραστια διαφορα στο mentality Σπανουλη και Σλουκα ειναι οτι το μυαλο του ενος γυριζει γυρω απο το μπασκετ (σε βαθμο ψυχωσης, καημενη Ολυμπια :D) και του αλλου γυριζει γυρω απο τον εαυτο του.

Αυτο για μενα εξηγει τα παντα.

Απο τα αμιγως μπασκετικα, τις εξωαγωνιστικες συμπεριφορες, μέχρι και το πως εχουν ή δεν εχουν κανει embrace τη καραφλα τους. Αν και εδω θα πω πως ειμαι ξεκαθαρα με τη πλευρα του Σλουκα, η επιστημη εχει προχωρησει, δεν υπαρχει λόγος να μη το εκμεταλευομαστε. Τουλαχιστον εχει τη σοφια ο Μπιλ να ξυριζεται γουλι.
αν του σπανουλη γυριζε γυρω απτο μπασκετ θα ειχε μεινει στον παο με τεραστιους συμπαιχτες και προπονητη
αλλα εκει δεν θα γινοταν ποτε το νο1 οπως ηθελε παντα θα ηταν στην σκια του διαμαντιδη

ολοι οι μεγαλοι παιχτες ειναι εγωιστες ως ενα βαθμο

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”