john wick έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 12, 2020 10:16 pm
Η ομαδα (περσυ) ειχε διαγνωσθει με τα εξης προβλήματα:
1) κακο ποσοστο στις βολες
2) κακο ποσοστο στα 3ποντα
3) ριμπαουντ
4) παίκτες που δεν πασάρουν
Απο τα 4 αυτα ,εχουμε βελτιώσει τα πρωτα 2....
Τα υπόλοιπα παραμένουν δυσεπίλυτα κ εχει εμφανισθει κ ενα 5ο :η κακη περιφερειακή αμυνα...
Ας ελπίσουμε ο παικτης ή οι παικτες που θα παρουμε να βοηθησουν σε κατι απο αυτα..
John μου καλά τα λες, ωστόσο εγώ θα πρότεινα τη μερική "απο-καλαθοποίηση" της ομάδας, και τη στροφή της σε ένα πιο ομαδικό μπάσκε να πάτε για μια ομάδας με βάθος 3τίας ή και 5ετίας ακόμη με προεξάρχοντα τον Νικ, αλλά όχι με τον ρόλο που έχει τα τελευταία χρόνια σε σας. Εκείνον που τα πάντα περνάνε από αυτόν.
Εν αρχήν είναι 2 προτέκτορες στο 5 με καλά τελειώματα στο πικ εν ρολ κ να έχουν και γοργά ποδάρια. (Τζον Χάμιλτον- Κώστας Αντετοκούμπο,σε ψηλά σχήματα κι ως 4αρι ο Κώστας, σε ελαφριά ως 5 είναι κομπλέ για Ευρώπη... )
Ένας pf που να μπορέσει να ακολουθήσει και χαμηλά και ψηλά και να σουτάρει καλά. (Γρεγκ Γούιτιγκτον)
Ένα κλασσικό 2αρι με φονικό σουτ που να μπορεί να παίξει και χωρίς τη μπάλα όμως.(Κάιλ Κούρικ)
Ένα κόμπο. ( Κιλλιάν Χέις - τσέκαρε τον να δεις τι μπάσκετ και τι προσόντα έχει ο μικρός, αν δεν πάει ΝΒΑ από αυτό το καλοκαίρι κιόλας... αν πάει Αμέρικα τότε, Μαόντο Λο).
Έναν κανονικό άσσο που να δαγκώνει στην άμυνα και να πασάρει αλλά να μπορεί να εκτελέσει αξιοπρεπώς. (Μπριάντε Γουέμπερ)
Κι ένα αθλητικό 2-3αρι που να σουτάρει καλά. ( Ντέιβιντ Γουόκερ)
Δεν νομίζω ότι θέλετε αστέρια, γαλαξίες και λοιπά συμπαντικά στοιχεία. Εξάλλου έχετε ένα αστέρι: Τον Νικ.
Παίκτες ρόλων, αθλητικούς, που να ξέρουν καλά τα βασικά και οι 3 από τους 6 να μπορούν να σουτάρουν με πάνω από 40% από το 3π.
Με διετή συμβόλαια και στους 6 και τον στόχο τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας όπως ήταν η Ζαλγκίρις του Σάρας ας πούμε. Με τα χαρακτηριστικά τα δικά σας προφανώς.