Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Hoopfellas που είναι από τους μεγαλύτερους γνωστές του αθλήματος στη χώρα δήλωσε πως με προσθήκη Σάσα και αποδέσμευση Μπραζντέικις (ίσως και Πετρουσεφ) ο οσφπ δεν θα χρειαστεί άλλη προσθήκη και καλό θα ήταν να κλείσει έτσι το ροστερ του για να μην διαταραχθούν οι ρολοι και η χημεία της ομάδας. Τα έλεγε αυτά βέβαια με γνώμονα πως στο τέλος της σεζόν ο Έβανς θα είναι διαθέσιμος και σε καλή κατάσταση.
Walkup , Goss
Dorsey , Vildoza , Larentzakis(2/3)
Papanikolaou , McKissic
Vezenkov(4/3) , Peters
Milutinov , Fall , Wright
7 ξένοι +1 ο Έβανς, ο οποίος όταν επανέρθει θα επιτρέπει και στον Γουοκαπ να παίζει και στο "3". Επίσης μένει χώρος στη θέση αυτή για κάποια παιδιά όπως ο Σακ, ο Λαρε και ο Πιτερς, ώστε να μην βγει κανείς τους εντελώς εκτός rotation.
Εγω προσωπικά διαφωνώ, ναι μεν δεν χρειάζεται ντε και καλά παιχτης σαν τον Fournier, αλλά μια αναβάθμιση σε σχέση με τον McKissic θα ήταν καλοδεχούμενη. Παιχτες υπάρχουν, πχ ο Dozier, o Anderson ή ο Ojeleye από Βαλένθια, ο Kevin Knox, ο Olinde, μέχρι κι ο Ρογκαβόπουλος. Το ζήτημα είμαι βέβαια να αποδεχτεί ο Μπαρτζώκας ότι θα πρέπει να διώξει το αγαπημένο του παιδί τον McKissic, γιατί με Sasha & Peters στο "4", Παπ κι ένα ακόμα 3αρι, δεν πρόκειται να βρει χρόνο ΠΟΤΕ ούτε στη euroleague, ούτε στην Α1.
Walkup , Goss
Papanikolaou , McKissic
Vezenkov(4/3) , Peters
7 ξένοι +1 ο Έβανς, ο οποίος όταν επανέρθει θα επιτρέπει και στον Γουοκαπ να παίζει και στο "3". Επίσης μένει χώρος στη θέση αυτή για κάποια παιδιά όπως ο Σακ, ο Λαρε και ο Πιτερς, ώστε να μην βγει κανείς τους εντελώς εκτός rotation.
Εγω προσωπικά διαφωνώ, ναι μεν δεν χρειάζεται ντε και καλά παιχτης σαν τον Fournier, αλλά μια αναβάθμιση σε σχέση με τον McKissic θα ήταν καλοδεχούμενη. Παιχτες υπάρχουν, πχ ο Dozier, o Anderson ή ο Ojeleye από Βαλένθια, ο Kevin Knox, ο Olinde, μέχρι κι ο Ρογκαβόπουλος. Το ζήτημα είμαι βέβαια να αποδεχτεί ο Μπαρτζώκας ότι θα πρέπει να διώξει το αγαπημένο του παιδί τον McKissic, γιατί με Sasha & Peters στο "4", Παπ κι ένα ακόμα 3αρι, δεν πρόκειται να βρει χρόνο ΠΟΤΕ ούτε στη euroleague, ούτε στην Α1.
3
1
1
1

- shaq7
- Reactions: 5645
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
ο χουπ για αρχη ειπε οτι δεν θα αφηνε πετρουσεφ για κανενα λογο και θα εδιωχνε πιτερς..και νομιζω ολοι συμφωνουμε.JohnnyPao έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 09, 2024 3:01 pmΟ Hoopfellas που είναι από τους μεγαλύτερους γνωστές του αθλήματος στη χώρα δήλωσε πως με προσθήκη Σάσα και αποδέσμευση Μπραζντέικις (ίσως και Πετρουσεφ) ο οσφπ δεν θα χρειαστεί άλλη προσθήκη και καλό θα ήταν να κλείσει έτσι το ροστερ του για να μην διαταραχθούν οι ρολοι και η χημεία της ομάδας. Τα έλεγε αυτά βέβαια με γνώμονα πως στο τέλος της σεζόν ο Έβανς θα είναι διαθέσιμος και σε καλή κατάσταση.
Walkup , Goss
Papanikolaou , McKissic
Vezenkov(4/3) , Peters
αυτο που ειπε οτι θα εμενε ετσι στο 3 γιατι αλλιως θα εκοβε χρονο απο λαρε μακισικ το αφηνω ασχολιαστο..μονο αν ειναι κολλητος του ο λαρε η ο μανατζερ του..αλλιως δεν εχει καμια λογικη,ο σκοπος αυτος ειναι να μην εχουμε τον μακισικ και τον λαρε πισω απο τον παπ.
η ομαδα θελει οπωσδηποτε εναν φουρνιε/μιχαλιουκ κτλ..αλλιως τσαμπα εφερε τον σασα..το θεμα ειναι να αυξησουμε το μπατζετ να μαστε φαβορι για κουπα και οχι η μονη μας ελπιδα να ειναι με τρελη υπερβαση..να ευθυγραμμιστουν τα αστρα και τα σχετικα..Επισης δεν εχει κανενα νοημα να μην ερθει τετοιος παικτης..Θα εχεις διαθεσιμα 1εκ απο μακισικ και 2-2.5εκ απο τον πιτερς..Τον φουρνιε χαλαρα τον φερνεις αν ερχεται ευρωπη..Και στην ουσια 1εκ παραπανω απο περσι θα ναι το μπατζετ..
4
4

-
- Reactions: 96
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Όταν διάβασα «στον Γουόκαπ να παίζει και στο 3», μόνο από τους μεγαλύτερους γνώστες του αθλήματος δεν τους λες. Τέλος δεν θεωρώ τόσο στόκους στο επιτελείο να αφήσουν τον Πετρούσεφ αφού τους δίνει versatility.JohnnyPao έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 09, 2024 3:01 pmΟ Hoopfellas που είναι από τους μεγαλύτερους γνωστές του αθλήματος στη χώρα δήλωσε πως με προσθήκη Σάσα και αποδέσμευση Μπραζντέικις (ίσως και Πετρουσεφ) ο οσφπ δεν θα χρειαστεί άλλη προσθήκη και καλό θα ήταν να κλείσει έτσι το ροστερ του για να μην διαταραχθούν οι ρολοι και η χημεία της ομάδας. Τα έλεγε αυτά βέβαια με γνώμονα πως στο τέλος της σεζόν ο Έβανς θα είναι διαθέσιμος και σε καλή κατάσταση.
Walkup , Goss
Papanikolaou , McKissic
Vezenkov(4/3) , Peters
0
- montechristo
- Reactions: 1665
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
- nikolas_asteri
- Reactions: 2777
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
βεβαια ουτε αυτο το κανει καλυτερο αν δεις το ροστερ..Να το κανει ο παο που εχει 4 γκαρντ τοπ επιπεδου και θελει να τα χωρεσει καπως ναι,συν οτι ο αταμαν παιζει ετσι..εχοντας και αμυντικα 4ρια.. Να το κανει ο ολυμπιακος με εβανς εκτος,γκος βιλντοζα παικτες νοσοκομεια..και τον γουοκοπ αντι να τον ξεκουραζεις να τον βαζεις να μαρκαρει 3ρια..ε ειναι χαρακιρι στην καλυτερη.Σιγουρα μπασκετικα ειναι το λιγοτερο επικινδυνο.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 09, 2024 3:20 pmΟύτε εγώ τους θεωρώ τίποτα γνώστες αλλά νομίζω στην συγκεκριμένη περίπτωση απλά εννοούν σε σχήμα με 3 γκαρντ όπως στο μπάσκετ του Αταμαν.
0
-
- Reactions: 1093
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
ο ιδιος ειπε οτι δεν θα επαιρνε αλλον..δεν ειπε οτι εχει καποια πληροφορηση.Γενικα αυτος στον παναθηναικο εχει ακρες και καποια συνεργασια.Heisenberg έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 09, 2024 3:37 pmo χουπφελας ειναι μανατζεροφιλος.
αρχιζει και διαρρεει οτι δεν θα παρουμε παικτη στο 3. θεωρω επιτηδες για να μην ξεφυγει η παραφιλολογια και για να μην γραφουν ολοι οι ασχετοι οτι ειναι δυσαρεστημενοι στον ολυμπιακο.
0
- georbap
- Reactions: 896
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Φέτος δεν έχω γκρινιάξει καθόλου , κόντρα στο κλίμα που υπήρχε ξεκινώντας η καλοκαιρινή off season και μάλιστα θεωρώ ότι η ομάδα τα έχει πάει εξαιρετικά ως τώρα , δεδομένου ότι ο Σάσα θα κλείσει σύντομα.
Παρόλα αυτά έχω γίνει σχεδόν κουραστικός επιμένοντας για ενίσχυση στο 3 και μην μπορώντας να δω αυτό που βλέπουν πολλοί, με Πίτερς δηλαδή να παίζει την θέση.
Δικαιούμαι λοιπόν να έχω και εγώ το κόλλημά μου.
Lonnie Walker ακούει;
Η αίσθηση που μου δίνει το παρακάτω άρθρο είναι ότι ο Walker βρίσκεται σε φάση που θα πρέπει να πάρει αποφάσεις με σκοπό να αναγεννήσει την καριέρα του και δύσκολα θα μπορέσει να το πετύχει αυτό στο NBA.
https://lasportshub.com/posts/5-former- ... 9n19frw8/5
Παρόλα αυτά έχω γίνει σχεδόν κουραστικός επιμένοντας για ενίσχυση στο 3 και μην μπορώντας να δω αυτό που βλέπουν πολλοί, με Πίτερς δηλαδή να παίζει την θέση.
Δικαιούμαι λοιπόν να έχω και εγώ το κόλλημά μου.

Lonnie Walker ακούει;
Η αίσθηση που μου δίνει το παρακάτω άρθρο είναι ότι ο Walker βρίσκεται σε φάση που θα πρέπει να πάρει αποφάσεις με σκοπό να αναγεννήσει την καριέρα του και δύσκολα θα μπορέσει να το πετύχει αυτό στο NBA.
https://lasportshub.com/posts/5-former- ... 9n19frw8/5
1
1

-
- Reactions: 1207
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
-
- Reactions: 162
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
-
- Reactions: 554
- Αγαπημένος παίκτης: Roy
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Kostas Papanikolaou likes this.
Μαλλον αυτός ειναι ο πρωτος που θελει να ερθει ενα τριάρι στον Ολυμπιακό, πιο πολυ και απο τον Μπαρτζωκα. Και δεν μπορει αυτο που βλεπουμε εμεις (δλδ. οτι ο Παπ θα μπει στη νεα σαιζον σε survival mode και...βλέπουμε) να μη το βλεπουν στην ομαδα.
Και περσι ηρθε τριάρι υποτιθεται. Τωρα βέβαια στη περιπτωση του Λιθουανού, οκ, το τριαρι εγινε κριαρι αλλα εν πασει περιπτωση η ομάδα φαίνεται να ειναι πανω απο το πρόβλημα και πιστεύω στο τέλος θα το λύσει.
0
- nikolakias
- Reactions: 330
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan, Steve Nash
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: San Antonio
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν δεν έρθει τριάρι παίδες θα πει ότι το κρέας πάλι ψάρι βαφτίστηκε, και δεν μιλάω απαραίτητα για τον Φουρνιέ. Υποτίθεται η ομάδα, βάσει των ρεπορτάζ, έψαχνε ηγέτη-σκόρερ που να παίρνει πάνω τους τις τελευταίες επιθέσεις (εξ ου και η δεύτερη σερί χρονιά υπόθεση Τζέιμς) και τελικά τέτοιος μέχρι στιγμής δεν έχει έρθει. Όπως πέρσι ήρθε ο ουρανοκατέβατος Μπραζ έτσι και φέτος ο ουρανοκατέβατός μας είναι ο Βιλντόσα. Αν δεν έρθει κι άλλος παίκτης τότε ο αντι-Τζέιμς, αντι-Φουρνιέ, αντι-πειτε-το-όπως-θέλετε δια του αποκλεισμού γίνεται ο Αργεντινός.
4
4