Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Στηβ Κερ

euroleague
Reactions: 1207
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιούλ 09, 2024 5:21 pm

nikolakias έγραψε:
Τρί Ιούλ 09, 2024 5:04 pm
Αν δεν έρθει τριάρι παίδες θα πει ότι το κρέας πάλι ψάρι βαφτίστηκε, και δεν μιλάω απαραίτητα για τον Φουρνιέ. Υποτίθεται η ομάδα, βάσει των ρεπορτάζ, έψαχνε ηγέτη-σκόρερ που να παίρνει πάνω τους τις τελευταίες επιθέσεις (εξ ου και η δεύτερη σερί χρονιά υπόθεση Τζέιμς) και τελικά τέτοιος μέχρι στιγμής δεν έχει έρθει. Όπως πέρσι ήρθε ο ουρανοκατέβατος Μπραζ έτσι και φέτος ο ουρανοκατέβατός μας είναι ο Βιλντόσα. Αν δεν έρθει κι άλλος παίκτης τότε ο αντι-Τζέιμς, αντι-Φουρνιέ, αντι-πειτε-το-όπως-θέλετε δια του αποκλεισμού γίνεται ο Αργεντινός.
Αρα οπως το λες όλα θα εξαρτηθούν ποσο….συμβατος θα ειναι ο Βιλντοζα σε σχέση με Μπραζ.Προφανως αν έχει τη μηδενική συνεισφορά Μπραζ πάμε περίπου στα ίδια .Αν όμως μπει στο ροτεισον και προσφέρει θα είσαι καλύτερος .ΕΤσι κ αλλιώς ειναι νωρίς να κλείσουν οι μεταγραφές .

0
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 2944
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Τρί Ιούλ 09, 2024 5:33 pm

Για ενδιαφέρον τόσο της Παρτιζάν, όσο και του Ερυθρού Αστέρα σχετικά με την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σάσα Βεζένκοβ στον Ολυμπιακό, κάνει λόγο η “Mozzart Sport”.

“Αν ο Βεζένκοβ πάει στον Ολυμπιακό, θα μπορούσε να επηρεάσει το μέλλον ενός από τους δύο Σέρβους διεθνείς, του Φίλιπ Πετρούσεφ και του Νίκολα Μιλουτίνοφ. Συγκεκριμένα, εδώ και καιρό κυκλοφορούσαν φήμες ότι η Παρτιζάν θα ήθελε να φέρει πίσω τον Μιλουτίνοφ και ο Ερυθρός Αστέρας τον Πετρούσεφ”, αναφέρουν οι Σέρβοι.
Συμφωνα με τους "δημοσιογραφους" και αρκετους insiders, θα μεινουμε χωρις παιχτες στο τελος.

4
3 Εικόνα 1 Εικόνα
Phys87

nba
Reactions: 824
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιούλ 09, 2024 5:39 pm

reignman έγραψε:
Για ενδιαφέρον τόσο της Παρτιζάν, όσο και του Ερυθρού Αστέρα σχετικά με την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σάσα Βεζένκοβ στον Ολυμπιακό, κάνει λόγο η “Mozzart Sport”.

“Αν ο Βεζένκοβ πάει στον Ολυμπιακό, θα μπορούσε να επηρεάσει το μέλλον ενός από τους δύο Σέρβους διεθνείς, του Φίλιπ Πετρούσεφ και του Νίκολα Μιλουτίνοφ. Συγκεκριμένα, εδώ και καιρό κυκλοφορούσαν φήμες ότι η Παρτιζάν θα ήθελε να φέρει πίσω τον Μιλουτίνοφ και ο Ερυθρός Αστέρας τον Πετρούσεφ”, αναφέρουν οι Σέρβοι.
Συμφωνα με τους "δημοσιογραφους" και αρκετους insiders, θα μεινουμε χωρις παιχτες στο τελος.
Νομίζω είναι το ιδανικό σενάριο να φύγει ο Πετρουσεφ για ερυθρό, και ο Μιλουτινοφ για Παρτιζαν και να πάρετε Φουρνιε. Να έφευγε και ο Μακισικ με τον Μπραζντεικις. Να εισασταν κάπως έτσι

Γκος-Ουολκαπ
Βιλντοζα-Ντορσει-Λαρε. Έβανς
Φουρνιε-Παπανικολάου
Πίτερς -Βεζενκοφ
Φαλ-Ραιτ-Βούκσεβιτς ως πέμπτος ψηλός

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolakias

junior
Reactions: 330
Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan, Steve Nash
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: San Antonio

Τρί Ιούλ 09, 2024 5:42 pm

Στηβ Κερ έγραψε:
Τρί Ιούλ 09, 2024 5:21 pm
nikolakias έγραψε:
Τρί Ιούλ 09, 2024 5:04 pm
Αν δεν έρθει τριάρι παίδες θα πει ότι το κρέας πάλι ψάρι βαφτίστηκε, και δεν μιλάω απαραίτητα για τον Φουρνιέ. Υποτίθεται η ομάδα, βάσει των ρεπορτάζ, έψαχνε ηγέτη-σκόρερ που να παίρνει πάνω τους τις τελευταίες επιθέσεις (εξ ου και η δεύτερη σερί χρονιά υπόθεση Τζέιμς) και τελικά τέτοιος μέχρι στιγμής δεν έχει έρθει. Όπως πέρσι ήρθε ο ουρανοκατέβατος Μπραζ έτσι και φέτος ο ουρανοκατέβατός μας είναι ο Βιλντόσα. Αν δεν έρθει κι άλλος παίκτης τότε ο αντι-Τζέιμς, αντι-Φουρνιέ, αντι-πειτε-το-όπως-θέλετε δια του αποκλεισμού γίνεται ο Αργεντινός.
Αρα οπως το λες όλα θα εξαρτηθούν ποσο….συμβατος θα ειναι ο Βιλντοζα σε σχέση με Μπραζ.Προφανως αν έχει τη μηδενική συνεισφορά Μπραζ πάμε περίπου στα ίδια .Αν όμως μπει στο ροτεισον και προσφέρει θα είσαι καλύτερος .ΕΤσι κ αλλιώς ειναι νωρίς να κλείσουν οι μεταγραφές .
Ότι θα είμαστε καλύτερα από πέρσι θα είμαστε – αν όχι, με τόση αύξηση του μπάτζετ, αλίμονό μας. Δεν πηγαίνει, δηλαδή, το σχόλιό μου τόσο στη διοίκηση όσο στα ρεπορτάζ. Νομίζω είναι οφθαλμοφανές ότι, πέραν του Βεζένκοφ, η ομάδα χρειάζεται άλλη μία μεταγραφή, η οποία θα γίνει. Απλά θα περιμένουμε αρκετά γι'αυτήν, αυτό είναι όλο.

0
Tsilarxos

a1greece
Reactions: 1054
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
Προειδοποιήσεις: 5

Τρί Ιούλ 09, 2024 5:44 pm

Phys87 έγραψε:
reignman έγραψε:

Νομίζω είναι το ιδανικό σενάριο να φύγει ο Πετρουσεφ για ερυθρό, και ο Μιλουτινοφ για Παρτιζαν και να πάρετε Φουρνιε. Να έφευγε και ο Μακισικ με τον Μπραζντεικις. Να εισασταν κάπως έτσι

Γκος-Ουολκαπ
Φουρνιε-Παπανικολάου
Πίτερς -Βεζενκοφ
Κακό. Δεν υπάρχει τουινερ στο ρόστερ.

Αν τραυματιστεί ο Φαλ μένεις με βουκσεβιτς μια Ράιτ στο 5 γιατί κανένα 4αρι δεν πατάει εκεί. Οπότε καταστράφηκε η χρονιά σου αν χρειαστεί να βγάλεις 4-5 ματς με Ράιτ και βουκσεβιτς στο 5.

Φουρνιε δεν χρειάζεται.
Αυτό που χρειάζεται είναι να μην φύγει κανένας Μιλου.
Να φύγουν Πίτερς, Μακισικ, Μπραζντεκις.
Να μείνει ο πετρούσεφ σαν δεύτερο 4αρι και ο τουινερ στην ομάδα. Να αποκτηθεί αθλητικό 3αρι σαν τον Λονι Γουόκερ και όχι ο φούρνιε.

Και αν φύγει ο Μιλου στην θέση του να πάρουμε άλλο σέντερ όχι τον βουκσεβιτς.

3
1 Εικόνα 2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolakias

junior
Reactions: 330
Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan, Steve Nash
Αγαπημένη ομάδα: San Antonio

Τρί Ιούλ 09, 2024 5:45 pm

Phys87 έγραψε:
reignman έγραψε:

Γκος-Ουολκαπ
Φουρνιε-Παπανικολάου
Πίτερς -Βεζενκοφ
Έχουμε πια την καλύτερη τριάδα ψηλών στην Ευρώπη και θα τη χαλάσουμε; Φαλ-Μιλου χάνουν πάντα κάποια ματς και χωρίς δεινόσαυρο η ομάδα δεν μπορεί. Πόσο δύσκολο είναι να γίνει κατανοητό ότι, ειδικά ο Μιλου, δεν το κουνάει;

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions: 725
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas

Τρί Ιούλ 09, 2024 5:48 pm

reignman έγραψε:

Αυτός ο Βεζενκοφ πια. Αρχικά ακούγαμε ότι θα φύγει 1 4αρι. Μετά ότι θα φύγουν και τα δύο (!). Τώρα ακούμε ότι θα φύγει και ένα από τα 5αρια.

Πυρηνική βόμβα είναι αυτός ο παίκτης. :roofl:

6
1 Εικόνα 5 Εικόνα
:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 947

Τρί Ιούλ 09, 2024 5:49 pm

reignman έγραψε:

αυτο το πραγμα να θελουμε να φερουμε τον βεζε και να διωξουμε απο την ομαδα τον κολλητο του το μιλου δεν μου βγαζει λογικη ... εχω την εντυπωση οτι οι δυο τους δεν βλεπουν την ωρα να παιξουν παρεα αλλα μπορει να ειμαι και ρομαντικος ,δεν ξερω.

0
fotis vlachopoulos

euroleague

Τρί Ιούλ 09, 2024 5:52 pm

εχουν βαλθει ολοι να αδειασει η ομαδα απο παικτες για να χωρεσει ο βεζε , μια ο πητερς μια ο πετρουσεφ μια ο μιλουτινοφ και παει λεγοντας... φημες λενε οτι θα φυγει κι ενας φροντιστης οπως επισης κι ενας απο το τιμ των φυσιοθεραπευτων για να δημιουργηθει χωρος ...ενταξει καλη η προσπαθεια αποδομισης,το βγαλανε καποιοι το σουβλακι τους τιμια με το αιμα του ιδρωτα τους , αλλα κι ενα μετρο δεν βλαπτει ρε παιδια.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 2944
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Τρί Ιούλ 09, 2024 5:53 pm

fotis vlachopoulos έγραψε:
reignman έγραψε:

αυτο το πραγμα να θελουμε να φερουμε τον βεζε και να διωξουμε απο την ομαδα τον κολλητο του το μιλου δεν μου βγαζει λογικη ... εχω την εντυπωση οτι οι δυο τους δεν βλεπουν την ωρα να παιξουν παρεα αλλα μπορει να ειμαι και ρομαντικος ,δεν ξερω.
Eχουν κοντρα... ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ
Εικόνα
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δήλωσε αναλυτικά:

για τον Βεζένκοφ: «Είμαι λυπημένος που έφυγε ο Σάσα, ήλπιζα ότι θα ήμασταν μαζί. Ξέρω πώς παίζει και πραγματικά του αξίζει να είναι στο ΝΒΑ. Πιστεύω πως θα κάνει παρόμοια πράγματα εκεί, αν όχι και καλύτερα».

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος reignman την Τρί Ιούλ 09, 2024 5:55 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
fotis vlachopoulos

euroleague

Τρί Ιούλ 09, 2024 5:54 pm

nikolakias έγραψε:
Τρί Ιούλ 09, 2024 5:45 pm
Phys87 έγραψε:

Γκος-Ουολκαπ
Φουρνιε-Παπανικολάου
Πίτερς -Βεζενκοφ
Έχουμε πια την καλύτερη τριάδα ψηλών στην Ευρώπη και θα τη χαλάσουμε; Φαλ-Μιλου χάνουν πάντα κάποια ματς και χωρίς δεινόσαυρο η ομάδα δεν μπορεί. Πόσο δύσκολο είναι να γίνει κατανοητό ότι, ειδικά ο Μιλου, δεν το κουνάει;
αφου θα ερθει ο κλλητος του ρε φιλε ,που ακουστηκε να θελουν δυο κολλητοι να παιξουν παρεα ? κατι σαν το Σπανουλης -Ζησης ενα πραγμα ...

1
1 Εικόνα
fotis vlachopoulos

euroleague

Τρί Ιούλ 09, 2024 5:56 pm

reignman έγραψε:
Τρί Ιούλ 09, 2024 5:53 pm
fotis vlachopoulos έγραψε:

Eχουν κοντρα... ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ
Εικόνα
φημες λενε οτι ο μιλου δεν χωνευει το βεζενκοφ για τις μπουκλες του ενω ο βεζενκοφ δεν θελει να τον βλεπει ζωγραφιστο απο τοτε που τον νικησε ο μιλου σε ενα κουιζ της ομαδας

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1735
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: BayernMunich

Τρί Ιούλ 09, 2024 6:01 pm

Να διώξουμε τον Μιλουτίνοφ? Χμ. Δεν είναι κακή ιδέα. Γιατό όχι? Επειδή πήγε να πάρει το πρωτάθλημα μόνος του, επειδή σε ένα ματς μπορεί να σου κατεβάσει 20 ριμπάουντ? Σιγά, σ αυτά τα λεφτά άνετα βρίσκεις ίδιον και καλύτερο. Δεν βλέπετε που ο Παο από τα πολλά 5άρια που υπάρχουν δεν ξέρει ποιο να πρωτοδιαλέξει.

12
7 Εικόνα 5 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1031
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Τρί Ιούλ 09, 2024 6:04 pm

Πετρούσεφ Μιλουτίνοφ δεν πάνε πουθενά.

Έχουμε ενημέρωση πότε θα τελειώσει του Βεζενκοφ;

Μην ανησυχείτε, είμαι διακοπές, δεν έχω ίντερνετ.

2
2 Εικόνα
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5648
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Ιούλ 09, 2024 6:07 pm

κοιτα το ιδανικο ειναι να φυγει μιλου πετρουσεφ σασα γκος γουοκαπ βιλντοζα..να μην ερθει ενα 3ρι πυροβολο γιατι αλλιως δεν θα χει ενδιαφερον του χρουνου..θα ξερουμε ποιος θα το παρει απο τον αυγουστο :lol:

5
1 Εικόνα 4 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”