Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
kein

a1greece
Reactions: 796
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιούλ 10, 2024 3:52 am

τουλουμπα έγραψε:
Τετ Ιούλ 10, 2024 3:35 am
kein έγραψε:
Τετ Ιούλ 10, 2024 2:33 am
Εφόσον οι σημερινές δηλώσεις του Ναν δείχνουν παραμονή, δεν υπάρχει κανένας λόγος να βιαστούμε για κίνηση. Ας δούνε τι θα κάνει και ο Ολυμπιακός, γιατί μπορεί να προκύψει τίποτα ενδιαφέρον … :wink:
ε ναι τι να βιαστουμε ας αφησουμε ολους τους παιχτες να κλεινουν σε ομαδες και μετα να λεμε οτι δεν βρισκουμε παιχτη
Θα βρούμε ρε σύ, ψηλοί υπάρχουν. Θα υπάρξουν κι άλλοι που μπορεί να αποδεσμευτούν ή μπορεί να σπάσουμε και συμβόλαιο αφού υπάρχει ρευστό. Προφανώς κοιτάνε τι κάνει και ο αιώνιος και λογικό είναι. Επίσης η υπομονή να περιμένουμε τον Ναν μας βγήκε σε καλό. Βασικό Σέντερ έχουμε στα φορ είμαστε καλά , γιατί να βιαστούμε, άσε να κάνουν αυτό που θέλουν και μπορεί να είναι καμία μπομπα πάλι. Νομίζω την εμπιστοσύνη την κέρδισαν με το σπαθί τους, οκο το τιμ.

0
:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
JohnnyPao

champion
Reactions: 2437
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Ιούλ 10, 2024 3:54 am

τουλουμπα έγραψε:
δηλαδη ο παιχτης που θα ερχοταν μαζι με μπραουν ο αλλος που ελεγε και θα κανουμε 40-0 ειναι ο μαμουσβιλι?
Τι σε χαλάει?

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4432
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Ιούλ 10, 2024 4:10 am

JohnnyPao έγραψε:
Τετ Ιούλ 10, 2024 3:54 am
τουλουμπα έγραψε:
δηλαδη ο παιχτης που θα ερχοταν μαζι με μπραουν ο αλλος που ελεγε και θα κανουμε 40-0 ειναι ο μαμουσβιλι?
Τι σε χαλάει?
Οτι δεν εχει τριποντο που υποτιθεται οτι θελει ο αταμαν
οτι ειναι σκουπιστης παγκου
και το κυριοτερο οτι θα πρεπει να περιμενουμε αν δεν βρει ομαδα στο νβα

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Τετ Ιούλ 10, 2024 4:14 am

kein έγραψε:

Θα βρούμε ρε σύ, ψηλοί υπάρχουν. Θα υπάρξουν κι άλλοι που μπορεί να αποδεσμευτούν ή μπορεί να σπάσουμε και συμβόλαιο αφού υπάρχει ρευστό. Προφανώς κοιτάνε τι κάνει και ο αιώνιος και λογικό είναι. Επίσης η υπομονή να περιμένουμε τον Ναν μας βγήκε σε καλό. Βασικό Σέντερ έχουμε στα φορ είμαστε καλά , γιατί να βιαστούμε, άσε να κάνουν αυτό που θέλουν και μπορεί να είναι καμία μπομπα πάλι. Νομίζω την εμπιστοσύνη την κέρδισαν με το σπαθί τους, οκο το τιμ.
παιχτες αξιας για να τους σπασεις το συμβολαιο θα πρεπει να δωσει απο 1 χαρτι και πανω
οποτε ξεχνα το
ουτε στην μπασκονια για τον μονεκε δεν δινουμε τοσα

απτο να παρουμε κανεναν απιθανιδη αγνωστιδη σκουπιστην παγκου απτο νβα που θα ζητησει και καλα λεφτα ας περναμε καποιον απο ευρωπη και μην μου πεις δεν υπαρχαν παιχτες

με μπαλτσεροφσκι μας βλεπω,εσωτερικη μεταγραφη που λεει και ο αλαφουζος

η μονη μου ελπιδα ειναι να δωσει καμια πληροφορια ο σα7σα που τα πετυχαινει :welcome:

0
Sa7Sa
Reactions:

Τετ Ιούλ 10, 2024 4:24 am

τουλουμπα έγραψε:
Τετ Ιούλ 10, 2024 4:14 am
kein έγραψε:

παιχτες αξιας για να τους σπασεις το συμβολαιο θα πρεπει να δωσει απο 1 χαρτι και πανω
οποτε ξεχνα το
ουτε στην μπασκονια για τον μονεκε δεν δινουμε τοσα

απτο να παρουμε κανεναν απιθανιδη αγνωστιδη σκουπιστην παγκου απτο νβα που θα ζητησει και καλα λεφτα ας περναμε καποιον απο ευρωπη και μην μου πεις δεν υπαρχαν παιχτες

με μπαλτσεροφσκι μας βλεπω,εσωτερικη μεταγραφη που λεει και ο αλαφουζος

η μονη μου ελπιδα ειναι να δωσει καμια πληροφορια ο σα7σα που τα πετυχαινει :welcome:
Ο Πολωνός θα μείνει, τον εμπιστεύεται ο προπονητής σας. Γι αυτό ζήτησε 4αρι πρωτίστως που κατεβαίνει 5. Κάτι ακούστηκε και για Mirotic, τώρα κατά πόσο είναι εύκολο να σπάσει το συμβόλαιο του δε ξέρω

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Τετ Ιούλ 10, 2024 4:26 am

να ψαχνουμε στο νβα παιχτες επιπεδου σαριτς ταις το καταλαβαινω

δηλαδη σε ολη την ευρωπαικη αγορα δεν μπορεσαμε να βρουμε εναν παιχτη τουλαχιστον ισαξιο με τον μαμουκιασβιλι?

η ομαδα δεν χρειαζεται αλλα στοιχηματα
οπως πηραμε τον μπραουν που ειναι φτασμενος παιχτης ετσι πρεπει να ειναι και το 5αρι για να μην ξανασυζηταμε τον ιανουαριο οτι θελουμε παιχτη και παλι

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Τετ Ιούλ 10, 2024 4:27 am

Sa7Sa έγραψε:
Τετ Ιούλ 10, 2024 4:24 am

Ο Πολωνός θα μείνει, τον εμπιστεύεται ο προπονητής σας. Γι αυτό ζήτησε 4αρι πρωτίστως που κατεβαίνει 5. Κάτι ακούστηκε και για Mirotic, τώρα κατά πόσο είναι εύκολο να σπάσει το συμβόλαιο του δε ξέρω
δωσε ψωμακι στον λαο :obey:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kein

a1greece
Reactions: 796

Τετ Ιούλ 10, 2024 4:34 am

Ο ΔΠΓ δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάρει κάποιον που να θεωρείται μπαμ. Τρώγεται μέρες με τα στορυ, αυτός για κάτι τέτοια ζει. Τώρα που οι απέναντι μάλλον θα πάρουν τον Σάσα δεν υπάρχει περίπτωση ο εγωισμός του να τον αφήσει ήρεμο. Και ένα και ενάμιση χαρτί αν χρειαστεί θα το σπρώξει σε μπάι αουτ.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
Airman

a1greece
Reactions: 840
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC

Τετ Ιούλ 10, 2024 9:15 am

shaq7 έγραψε:
Τετ Ιούλ 10, 2024 12:04 am
Airman έγραψε:
Τετ Ιούλ 10, 2024 12:00 am
Bruno Fernando ή μήπως.... Steven Enoch;
αυτος παιζει ακομα μπασκονια ε? Την πρωτη του χρονια εκανε κατι παιχνιδαρες τον ειχα στο φαντασι για αυτο το θυμαμαι :D Δεν εχει κανει αναλογη πορεια για καποιο λογο..Παντως δεν ειναι παικτες που θα κανουν γκελ αυτοι..αν ειναι ετσι παιρνετε τον τιμαν της αλμπα που λενε (σπορτ24) οτι παρα αρεσει στον αταμαν..
και ο Γκραντ δεν έκανε γκελ... crown.gif

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Airman

a1greece
Reactions: 840
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC

Τετ Ιούλ 10, 2024 9:18 am

JohnnyPao έγραψε:
Τετ Ιούλ 10, 2024 12:18 am
Airman έγραψε:
Τετ Ιούλ 10, 2024 12:00 am
Bruno Fernando ή μήπως.... Steven Enoch;
Τον Enoch δεν τον ήθελε ούτε η Μπασκονια και κατέληξε στο eurocup, για κανέναν λόγο! Προσπεράσαμε Austin Wiley, Moses Wright, Motley, Παπαγιάννη, Nebo, Costello, Smailagic, Oturu και δεν ξέρω γω ποιον άλλον για να πάρουμε τον Enoch? Ήμαρτον!

Και ο Γκραντ eurocup έπαιζε...και Προμηθέα.... ότι όλοι αυτοί που αναφέρεις τώρα δηλαδή, την έχουν γονατίσει την ευρωλίγκα... Δηλαδή βλέπουν οι ομάδες της λίγκας τον Παπαγιάννη ας πούμε και αλλάζουν πάνα όλες...Ο Ράιτ που έπαιζε και ο Μοτλει που θα παίξει ? Στο eurocup μήπως ?

Και εξηγώ...Γραφει ένας φίλος στο hoop σχετικά με τον γρίφο, το εξής :

Λοιπόν, ο "στρατηλάτης" είναι ο Αταμάν (=ηγέτης Κοζάκων στα ρώσικα) και το μικρό του: Εργκίν σημαίνει ώριμος, άρα ο "ενήλικας" είναι πάλι ο Τούρκος.
Έχει ονειρευτεί δύο φορές τη μεγάλη σκιά του δέντρου, άρα έχει ξαναενδιαφερθεί για τον συγκεκριμένο ψηλό.
Τώρα, ο "δεύτερος γιος" θα μπορούσε να είναι ο αδελφοκτόνος Κάιν, ο πρώτος γιος του οποίου λεγόταν Ενώχ, που στα αγγλικά είναι "Enoch".
Steven Enoch λοιπόν...ο οποίος στο Louisville (Louisville cardinals, εξ' ου η "γενιά ευπατριδών") υπό τον (κατά δήλωσή του καταγόμενο από Σικελία) Ρικ Πιτίνο απέκτησε το "ρωμαϊκό αίμα".
Τώρα η "μητέρα"...θα μπορούσε να είναι η "μπασκετομάνα" Βιτόρια; Στη Μπασκόνια τον μάθαμε τον παίκτη, τον έφερε τότε ο Ντούσκο. Είναι και κοντά στα σύνορα Ισπανίας-Γαλλίας.
Φέτος έπαιζε στην Τουρκ Τέλεκομ, απ' όπου ο Αταμάν τσίμπησε και τον Γκραντ (μήπως σε αυτό αναφέρεται η μεγάλη σκιά του δέντρου). Με ένα γκουγκλάρισμα είδα στο sportdog (που δεν έχει πετύχει ποτέ τίποτα) ότι ο Αταμάν ήθελε τον Enoch και τον χειμώνα που ψάχναμε ψηλό.
Για τα κέλτικα όπλα δεν έχω καμία ιδέα.

να θυμίσω και τον γρίφο :
“Ο απόγονος του δεύτερου γιου ακούει το σάλπισμα του στρατηλάτη. Φέρει κέλτικα όπλα & ρωμαϊκό αίμα από γενιά ευπατριδών. Η μεγάλη σκιά του δέντρου εμφανίστηκε δις στο όνειρο του ενήλικα. Μια μητέρα στο σταυροδρόμι μεταξύ του κοσμοπολίτικου Βορρά & του Νότου”.

οπου από τα 4 ονόματα που εμφανίζονται ανά 2 ταυτίζονται μεταξύ τους

0
giorgos45

a1greece
Reactions: 283

Τετ Ιούλ 10, 2024 8:28 pm

Οχι σεγκελια κ καμινσκι ρεε παιδια δε παιζουν αμυνα θελουμε ενα κορμι να παιζει δυνατα εχουμε τεχνικη σα παιχτες

0
Sa7Sa
Reactions:

Τετ Ιούλ 10, 2024 8:37 pm

Ακούστηκε και για Jordan Mickey αλλά μάλλον δεν ισχύει, δεν έχω τέτοια πληροφόρηση

Άβαταρ μέλους
slok

euroleague
Reactions: 1089

Τετ Ιούλ 10, 2024 9:10 pm

Airman έγραψε:
Τετ Ιούλ 10, 2024 9:18 am
JohnnyPao έγραψε:
Τετ Ιούλ 10, 2024 12:18 am

Τον Enoch δεν τον ήθελε ούτε η Μπασκονια και κατέληξε στο eurocup, για κανέναν λόγο! Προσπεράσαμε Austin Wiley, Moses Wright, Motley, Παπαγιάννη, Nebo, Costello, Smailagic, Oturu και δεν ξέρω γω ποιον άλλον για να πάρουμε τον Enoch? Ήμαρτον!

Και ο Γκραντ eurocup έπαιζε...και Προμηθέα.... ότι όλοι αυτοί που αναφέρεις τώρα δηλαδή, την έχουν γονατίσει την ευρωλίγκα... Δηλαδή βλέπουν οι ομάδες της λίγκας τον Παπαγιάννη ας πούμε και αλλάζουν πάνα όλες...Ο Ράιτ που έπαιζε και ο Μοτλει που θα παίξει ? Στο eurocup μήπως ?

Και εξηγώ...Γραφει ένας φίλος στο hoop σχετικά με τον γρίφο, το εξής :

Λοιπόν, ο "στρατηλάτης" είναι ο Αταμάν (=ηγέτης Κοζάκων στα ρώσικα) και το μικρό του: Εργκίν σημαίνει ώριμος, άρα ο "ενήλικας" είναι πάλι ο Τούρκος.
Έχει ονειρευτεί δύο φορές τη μεγάλη σκιά του δέντρου, άρα έχει ξαναενδιαφερθεί για τον συγκεκριμένο ψηλό.
Τώρα, ο "δεύτερος γιος" θα μπορούσε να είναι ο αδελφοκτόνος Κάιν, ο πρώτος γιος του οποίου λεγόταν Ενώχ, που στα αγγλικά είναι "Enoch".
Steven Enoch λοιπόν...ο οποίος στο Louisville (Louisville cardinals, εξ' ου η "γενιά ευπατριδών") υπό τον (κατά δήλωσή του καταγόμενο από Σικελία) Ρικ Πιτίνο απέκτησε το "ρωμαϊκό αίμα".
Τώρα η "μητέρα"...θα μπορούσε να είναι η "μπασκετομάνα" Βιτόρια; Στη Μπασκόνια τον μάθαμε τον παίκτη, τον έφερε τότε ο Ντούσκο. Είναι και κοντά στα σύνορα Ισπανίας-Γαλλίας.
Φέτος έπαιζε στην Τουρκ Τέλεκομ, απ' όπου ο Αταμάν τσίμπησε και τον Γκραντ (μήπως σε αυτό αναφέρεται η μεγάλη σκιά του δέντρου). Με ένα γκουγκλάρισμα είδα στο sportdog (που δεν έχει πετύχει ποτέ τίποτα) ότι ο Αταμάν ήθελε τον Enoch και τον χειμώνα που ψάχναμε ψηλό.
Για τα κέλτικα όπλα δεν έχω καμία ιδέα.

να θυμίσω και τον γρίφο :
“Ο απόγονος του δεύτερου γιου ακούει το σάλπισμα του στρατηλάτη. Φέρει κέλτικα όπλα & ρωμαϊκό αίμα από γενιά ευπατριδών. Η μεγάλη σκιά του δέντρου εμφανίστηκε δις στο όνειρο του ενήλικα. Μια μητέρα στο σταυροδρόμι μεταξύ του κοσμοπολίτικου Βορρά & του Νότου”.

οπου από τα 4 ονόματα που εμφανίζονται ανά 2 ταυτίζονται μεταξύ τους
Για Μamukelashvilli μου κανει περισσοτερο αυτο απο πανω. Το εχουμε παει σε αλλο λεβελ.

Αντε να αρχισει η νεα σεαζον να ξελαμπικαρουμε

2
2 Εικόνα
DEJAN21

junior
Reactions: 89
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Αγαπημένος παίκτης: BODIROGA

Τετ Ιούλ 10, 2024 9:53 pm

Εγώ κατάλαβα ότι τα σάιτ και οι δημοσιογράφοι τα ίδια και τα ίδια ονόματα ανακυκλώνουν και δεν έχουν κάτι χειροπιαστό. Μόνο από τον Φρι θα μάθουμε στο τέλος.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
slok

euroleague
Reactions: 1089

Τετ Ιούλ 10, 2024 9:55 pm

DEJAN21 έγραψε:
Τετ Ιούλ 10, 2024 9:53 pm
Εγώ κατάλαβα ότι τα σάιτ και οι δημοσιογράφοι τα ίδια και τα ίδια ονόματα ανακυκλώνουν και δεν έχουν κάτι χειροπιαστό. Μόνο από τον Φρι θα μάθουμε στο τέλος.
Kαι να φανταστεις μιλαμε για το 2ο πενταρι.. που να εψαχνες βασικο σκορερ

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”