Mathematician92 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 11, 2024 1:13 am
shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 11, 2024 12:58 am
υποθετω πως επειδη ο σασα εκανε εγγυημενο με τους κινγκς και αυτοι ουσιαστικα τον πεταξανε πρεπει να παρει καποια αποζημιωση..οι ραπτορς τον πηρανε με καποια ανταλλαγματα εχω την εντυπωση επειδη κανουν τανκιγνκ και δεν τους νοιαζει το dead cap space..θεωρω πως εγινε συμφωνια μεταξυ κινγκς ραπτορς οτι οκ σου δινω αυτα αλλα μετα ο βεζε ειναι προβλημα σας.. Ο παο πχ γιατι πληρωσε τον βιλντοζα αφου ουτε αυτος ηθελε να μεινει? Απο την αλλη και ο σασα εβαλε την υπογραφη του οποτε αν θελουν τον κρατανε δυσαρεστημενο εκει και τον στελνουν και g league αν θελουν λογικα..Δεν ξερω τι κερδιζουν ετσι βεβαια οι ραπτορς απο το να του δωσουν κανα 2εκ να φυγει.
Εικασιες ειναι ολα αυτα..δεν εχω ασχοληθει ποτε με τετοια..
Η περίπτωση Vildoza (και η κάθε άλλη τέτοια περίπτωση που έχει υπάρξει) διαφέρει γιατί ουσιαστικά η ομάδα ήθελε να ξεφορτωθεί το συμβόλαιο του καθώς δεν υπολογιζόταν για την επόμενη χρονιά. Αυτό έχει συμβεί πάρα πολλές φορές.
Σκέψου τώρα, να έρθει ο Walkup, ο οποίος έχει πρόταση από Κίνα πχ, και να σου πει φεύγω! Και όχι μόνο φεύγω, αλλά θα μου πληρώσετε και ένα μέρος των χρημάτων που θα έπαιρνα την επόμενη χρονιά! WHAT ;;; Τι λέει ο κύριος;; Χαζεψε;; Αυτή θα ήταν η αντίδραση μου! *
Αντιλαμβάνομαι ότι στο NBA λειτουργούν κάπως διαφορετικά τα πράγματα, αφού παίκτες γίνονται trade χωρίς καν να ερωτηθούν! Οπότε μπορεί να καταλήξει κάποιος σε μια ομάδα που δε γουστάρει καθόλου (Σάσα καλή ώρα). Απλά και πάλι, η όλη φάση πληρώστε με για να φύγω (εκατομμύρια κιόλας) μου φαίνεται σουρεαλιστική.
*Εντάξει δεν είναι ο Σάσα για το Τορόντο ότι ο Θωμάς για εμάς, και προφανώς δε θα ζητούσε έτσι στο άκυρο να φύγει. Απλά αν του ερχόταν μια μεγάλη πρόταση και ήθελε να φύγει ενώ η ομάδα τον υπολόγιζε (που θα μπορούσαν και οι Ράπτορς να υπολογίζουν τον Σάσα) τότε προφανώς ο Ολυμπιακός δε θα του έδινε τπτ και θα ζητούσε και ένα μεγάλο buyout.
Και όμως, ίσως και να πληρώναμε. Και αυτό διότι οι επιλογές είναι οι εξλης.
α. Συνεχίζεις να πληρώνεις ολόκληρο το συμβόλαιο ενός παίκτη που θα έχεις στο ρόστερ ενώ δεν θα μπορείς να χρησιμοποιείς. παράλληλα πρέπει να σκάσεις κ άλλα λεφτά για να βρεις αντικαταστάτη. Κακά τα ψέμματα αν ένας παίκτης πει δεν μπορώ άλλο θέλω να φύγω δεν μπορείς να βασιστείς πάνω του αν είσα σοβαρή ομάδα.
β. έρχεσαι σε διακανονιμσό με τπον παίκτη, του πληρώνεις ένα μέρος του συμβολαίου του και με τα λεφτα που εξοικονομείς ψάχνεις αντικαταστάτη.
γ. μουλαρώνεις και λες αι σιχτίρ, έτσι είσαι. Θα σε πληρώσω αλλά θα κάθεσαι πάγκο για 3 χρόνια. Πράγμα που δεν το κάνει κανείς διότι βγαίνουν και οι δύο χαμένοι και το παιχνίδι είναι πρωτίστως μπίζνες.
Ποια επιλογή σου φαίνεται πιο πιθανή?