Εθνική Εφήβων (U18)
Συντονιστής: Captains
-
BB_Addicted

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: Μάικ Μπατίστ
- Προειδοποιήσεις:
0
- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
Ελλαδα (Νικολαϊδης): Κομνιανίδης 3 (1), Ρουμελιώτης, Αλεξάκης 4, Βλάσσης 4, Νικολαϊδης 10 (1), Σοϊλεμετζίδης, Χαντζής, Αβδάλας 8, Ροζακέας 11 (3), Σπάρταλης 12, Παγώνης 5 (1), Αδαμόπουλος, Πρέκας 2, Αμπόση 3, Λιοτόπουλος 11 (2)
https://stats.basket.gr/international-e ... 541493676C
Ωραίο μπάσκετ παίζουμε ως έφηβοι, με μία καλή φουρνιά στα χερια του Νικολαίδη. Δεν ξερω αν η Τουρκία ήταν γενικά μια δυνατή ομάδα αλλά παίξαμε επιβλητικά για μεγάλο διάστημα πριν χαλαρώσουμε.
Δεν ξέρω ο φίλος που ρωτάει που είναι οι παίκτες που αναφέρει. Ίσως δοκιμάζει ακόμα παίκτες.
Ωραίο μπάσκετ παίζουμε ως έφηβοι, με μία καλή φουρνιά στα χερια του Νικολαίδη. Δεν ξερω αν η Τουρκία ήταν γενικά μια δυνατή ομάδα αλλά παίξαμε επιβλητικά για μεγάλο διάστημα πριν χαλαρώσουμε.
Δεν ξέρω ο φίλος που ρωτάει που είναι οι παίκτες που αναφέρει. Ίσως δοκιμάζει ακόμα παίκτες.
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

Basketforum Fantasy Champion 2025-26

Basketforum Fantasy Champion 2025-26
Ο Πατρίκης ήταν στον πάγκο με πολιτικά ,για θλάση έχω ακούσει.BB_Addicted έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 11, 2024 6:41 pmΤα παιδιά που δεν είναι στον αγώνα (Πατρίκης, Ξανθόπουλος, Βασιλαντωνάκης) έχουν κοπεί ήδη;
Ο Ξανθόπουλος έπαθε διάστρεμμα πριν μερικές μέρες και ήδη βρίσκεται στην Καλαμάτα.
Όσο για Βασιλαντωνάκη ήταν τραυματίας καιρό οπως ξέρεις (ουτε πανελλήνιο έπαιξε) τον έβαλαν τσόντα τελευταίο όνομα στην κλήση αλλά αποτι φαίνεται δεν τα κατάφερε να επανέλθει(δεν ήταν καν στον πάγκο).
Θα μάθω να σου πω γιατί όντως δεν ξέρω.
Κομνιανίδης και Λιοτό στο ασσόδυο και μετά 3 ψηλά παιδιά που θα αλλάζουν και θέσεις...
Αβδάλας,Παγώνης και Σπάρταλης.
Μια 5άδα που όλοι μπορούν να κατεβάσουν και μπάλα.
Επόμενες επιλογές Αμπόσι ,Ροζακέας και Νικολαίδης,και υποθετω ο Πατρίκης όταν γίνει καλά.
Βάλε και τον Αλεξάκη 10.
Μένουν άλλοι 2 να συμπληρώσουν ,11ος ο Αδαμόπουλος για πιο βαριά σχήματα και αλλος ένας...
Για περαιτέρω συμπεράσματα δεν βοήθησαν οι γείτονες!
https://www.basket.gr/ellinika/eidhseis ... 3-52-pics/
Σημαντική παρουσία και αστυνομίας μάλιστα με περιπολικά στα πέριξ του κλειστού!
- pinkhammerfish

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Dejan Bodiroga
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Partizan
- Προειδοποιήσεις:
0
I believe Vaggelis and Neoklis could do much better than this
I'm not sure how to judge the power rank of such U18 teams but according to Eurohoops Greece have 7 players (And Avdalas not among these 7) in 1st/2nd/3rd teams of ANGT qualifiers this year and Turkey 0...
I'm not sure how to judge the power rank of such U18 teams but according to Eurohoops Greece have 7 players (And Avdalas not among these 7) in 1st/2nd/3rd teams of ANGT qualifiers this year and Turkey 0...
SteveNashidis έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 12, 2024 12:10 amΕλλαδα (Νικολαϊδης): Κομνιανίδης 3 (1), Ρουμελιώτης, Αλεξάκης 4, Βλάσσης 4, Νικολαϊδης 10 (1), Σοϊλεμετζίδης, Χαντζής, Αβδάλας 8, Ροζακέας 11 (3), Σπάρταλης 12, Παγώνης 5 (1), Αδαμόπουλος, Πρέκας 2, Αμπόση 3, Λιοτόπουλος 11 (2)
- pinkhammerfish

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Dejan Bodiroga
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Partizan
- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι σοβαρός ο τραυματισμός του Πατρίκη;Δεν έπαιξε ούτε στο φιλικό με τη Βουλγαρία...
Gkos έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 12, 2024 12:35 amΟ Πατρίκης ήταν στον πάγκο με πολιτικά ,για θλάση έχω ακούσει.BB_Addicted έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 11, 2024 6:41 pmΤα παιδιά που δεν είναι στον αγώνα (Πατρίκης, Ξανθόπουλος, Βασιλαντωνάκης) έχουν κοπεί ήδη;
Ο Ξανθόπουλος έπαθε διάστρεμμα πριν μερικές μέρες και ήδη βρίσκεται στην Καλαμάτα.
Όσο για Βασιλαντωνάκη ήταν τραυματίας καιρό οπως ξέρεις (ουτε πανελλήνιο έπαιξε) τον έβαλαν τσόντα τελευταίο όνομα στην κλήση αλλά αποτι φαίνεται δεν τα κατάφερε να επανέλθει(δεν ήταν καν στον πάγκο).
Θα μάθω να σου πω γιατί όντως δεν ξέρω.
Αν και υπάρχει ακόμα πολύς καιρός(15 μερες) η 5άδα που ξεκίνησε τόσο στο 1ο όσο και στο 2ο ημίχρονο ,φαίνεται πως θα είναι η βασική του κόουτς Νικολαίδη!
Κομνιανίδης και Λιοτό στο ασσόδυο και μετά 3 ψηλά παιδιά που θα αλλάζουν και θέσεις...
Αβδάλας,Παγώνης και Σπάρταλης.
Μια 5άδα που όλοι μπορούν να κατεβάσουν και μπάλα.
Επόμενες επιλογές Αμπόσι ,Ροζακέας και Νικολαίδης,και υποθετω ο Πατρίκης όταν γίνει καλά.
Βάλε και τον Αλεξάκη 10.
Μένουν άλλοι 2 να συμπληρώσουν ,11ος ο Αδαμόπουλος για πιο βαριά σχήματα και αλλος ένας...
Για περαιτέρω συμπεράσματα δεν βοήθησαν οι γείτονες!
https://www.basket.gr/ellinika/eidhseis ... 3-52-pics/
Ενώ φαινόταν πως δεν θα γεμίσει το γήπεδο,τελικά γέμισε (το κλειστό των Μελισσίων πιθανότατα εχει τον καλυτερο κλιματισμό κλειστού σε όλη την πρωτεύουσα) με πολύ μπασκετόκοσμο απο μάνατζερς μέχρι προπονητές (και δεν εννοώ μονο ομοσπονδιακούς ,είχε και αρκετούς Elite League που σκάναραν παίχτες)!
Σημαντική παρουσία και αστυνομίας μάλιστα με περιπολικά στα πέριξ του κλειστού!![]()
Όπως με ενημέρωσαν, σε λίγες ώρες ταξιδεύει για κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων ,οπότε τον διαγράφουμε και δαύτον ,οπότε εμείς και εμείς μείναμε ,μετρημένα κουκιά.
Εγώ έγραψα χτες τους 9 που φάνηκε να υπολογίζει ο κοουτς Νικολαίδης(btw έχει αποκτήσει από το άγχος ένα απίστευτο τικ με το κεφάλι),υποθέτω με τον υγιή Πατρίκη θα είναι 10,και για τις 2 τελευταίες θέσεις να συμπληρώσουν ,βάλτε όποιον θέλετε.
Εγώ έβαλα Αδαμόπουλο να υπάρχει ένα βαρύ κορμί και 12ο θα πω κάποιον από Προμηθέα (για ευνόητους λόγους) ,ας πω τον γρηγόρη τον Γρηγόρη Πρέκα που είχε μια ντίσεντ χρονιά.
Αυτά με δεδομένο ότι δεν θα έχουμε κάποιο άλλο τραυματισμό προφανώς και μακάρι να είναι καλά όλα τα παιδιά!
*Σήμερα στις 16:00 ο 2ος φιλικός αγώνας
Πιστεύω δεν θα έχει και τόσο κόσμο και το γήπεδο...
Και λόγω ωρας και λόγω μεταδοσης (που εγώ χτες δεν γνώριζα πως θα έχει γιατί δεν είχα δει το άρθρο που ανέβασε το πρωί η ΕΟΚ) και γενικά νομίζω αυτό το σταύρωμα ότι είχε να μας δείξει το έδειξε.
Χαιρετώ σας.
Γράφω πως άκουσα για θλάση!pinkhammerfish έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 12, 2024 12:17 pmΕίναι σοβαρός ο τραυματισμός του Πατρίκη;Δεν έπαιξε ούτε στο φιλικό με τη Βουλγαρία...
Άμα ηταν σοβαρός δεν θα ήταν πάγκο εχτές αλλά θα ειχε κουνήσει μαντήλι και αυτός!
-
BB_Addicted

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: Μάικ Μπατίστ
- Προειδοποιήσεις:
0
Η Τουρκία στην παρούσα φάση και με την απουσία του Demir Dogan δεν έχει κάτι να δείξει. Δεν ξέρω μήπως προστεθούν κάποια παιδιά από την U17 που συμμετείχε στο παγκόσμιιο και πήγε καλά.
Όσο για τα τικ του Νικολαϊδη... τα έχει καιρό, τα βλέπαμε και μέσα στην χρονιά στην Θεσσαλονίκη. Όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω η 12άδα μοιάζει σε μεγάλο βαθμό καθορισμένη με 2-3 θέσεις να παίζονται. Προσωπικά, μαρέσει αρκετά και ο Χαντζής, αλλά όπως και στο ANGT και με την Εθνική βλέπω αργεί να βρει τα πατήματα του. Ο 2007άρης ο Γκλάρος ο Ελληνοαμερικάνος και αυτός εκτός; Στην αρχική επιλογή ήταν αν δεν κάνω λάθος.
Γενικά τα τελευταία χρόνια καμία ενημέρωση για τα κοψίματα. Θυμάμαι παλαιότερα υπήρχε.
Όσο για τα τικ του Νικολαϊδη... τα έχει καιρό, τα βλέπαμε και μέσα στην χρονιά στην Θεσσαλονίκη. Όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω η 12άδα μοιάζει σε μεγάλο βαθμό καθορισμένη με 2-3 θέσεις να παίζονται. Προσωπικά, μαρέσει αρκετά και ο Χαντζής, αλλά όπως και στο ANGT και με την Εθνική βλέπω αργεί να βρει τα πατήματα του. Ο 2007άρης ο Γκλάρος ο Ελληνοαμερικάνος και αυτός εκτός; Στην αρχική επιλογή ήταν αν δεν κάνω λάθος.
Γενικά τα τελευταία χρόνια καμία ενημέρωση για τα κοψίματα. Θυμάμαι παλαιότερα υπήρχε.
Ναι μου τον είπαν στα εκτός ,αλλά δεν ήξερα καν ποιος είναι.BB_Addicted έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 12, 2024 12:58 pmΟ 2007άρης ο Γκλάρος ο Ελληνοαμερικάνος και αυτός εκτός; Στην αρχική επιλογή ήταν αν δεν κάνω λάθος.
Ισχύει!BB_Addicted έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 12, 2024 12:58 pmΓενικά τα τελευταία χρόνια καμία ενημέρωση για τα κοψίματα. Θυμάμαι παλαιότερα υπήρχε.
Gkos έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 12, 2024 12:51 pmΘα σου γράψω το απόγευμα τι έχει επακριβώς αλλά νομίζω δεν θα συνεχίσει!
Εγώ έγραψα χτες τους 9 που φάνηκε να υπολογίζει ο κοουτς Νικολαίδης(btw έχει αποκτήσει από το άγχος ένα απίστευτο τικ με το κεφάλι),υποθέτω με τον υγιή Πατρίκη θα είναι 10,και για τις 2 τελευταίες θέσεις να συμπληρώσουν ,βάλτε όποιον θέλετε.
Εγώ έβαλα Αδαμόπουλο να υπάρχει ένα βαρύ κορμί και 12ο θα πω κάποιον από Προμηθέα (για ευνόητους λόγους) ,ας πω και τον Γρηγόρη Πρέκα που είχε μια ντίσεντ χρονιά.
Αυτά με δεδομένο ότι δεν θα έχουμε κάποιο άλλο τραυματισμό προφανώς και μακάρι να είναι καλά όλα τα παιδιά!
*Σήμερα στις 16:00 ο 2ος φιλικός αγώνας
Πιστεύω δεν θα έχει και τόσο κόσμο και το γήπεδο...
Και λόγω ωρας και λόγω μεταδοσης (που εγώ χτες δεν γνώριζα πως θα έχει γιατί δεν είχα δει το άρθρο που ανέβασε το πρωί η ΕΟΚ) και γενικά νομίζω αυτό το σταύρωμα ότι είχε να μας δείξει το έδειξε.
Χαιρετώ σας.
Γράφω πως άκουσα για θλάση!pinkhammerfish έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 12, 2024 12:17 pmΕίναι σοβαρός ο τραυματισμός του Πατρίκη;Δεν έπαιξε ούτε στο φιλικό με τη Βουλγαρία...
Άμα ηταν σοβαρός δεν θα ήταν πάγκο εχτές αλλά θα ειχε κουνήσει μαντήλι και αυτός!
Ο Βασιλαντωνάκης δεν έπαιζε μπάσκετ κανένα τετράμνημο λόγω τραυματισμού, είναι αποκριάς άξιο γιατί κλήθηκε. Ο Γλάρος συμμετείχε στην u17, έχει προοπτική, αλλά θέλει χρόνο. Ο Πατρικής με θλάση και προλαβαίνει και ο Ξανθόπουλος με διάστρεμμα και δεν προλαβαίνει? Πάντως με Σπάρταλη και λίγο από Αδαμοπούλο στο πέντε και Παγώνη μόνο στο τέσσερα δεν τα βλέπω ευοίωνα τα πράγματα. Ούτε ο Ροζακέας ούτε ο Αμπρόσι είναι τέσσαρια.
https://www.basket.gr/slider/efivon-die ... 6TU9iau70Q
Με 14άδα στην Ισπανία και όπως το βλέπω έχω πολύ καλές ελπίδες να πετύχω την 12άδα
Με 14άδα στην Ισπανία και όπως το βλέπω έχω πολύ καλές ελπίδες να πετύχω την 12άδα

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο