Φίλε μου, το θέμα δεν είναι πως το αντιλαμβανόμαστε τόσο εμείς απ' έξω στο τι ταιριάζει και τι όχι. Είναι βασικό και τι σκέφτεται ο παίχτης. Εκτιμώ ότι Ο Πετρούσεφ με την έλευση του Σάσα μπορεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα ευκολότερα. Δηλαδή να παίρνει λεπτά στο 4 και όποτε χρειαστεί και στο 5. Ο Πίτερς ακόμα και αν φύγει ο Πετρούσεφ μπορεί να μη δεχτεί εύκολα τα νέα δεδομένα και αν θες την άποψή μου είναι και απολύτως ανθρώπινο. Εκανε μία πολύ καλή σεζόν, έπαιζε πολλά λεπτά και νομίζω ότι το να πέσει ο χρόνος του στο 1/2 είναι ένα ηχηρό βήμα προς τα πίσω. Συνεπώς, μπορεί να μην υπάρξει επιλογή αν ο Πίτερς ζητήσει να φύγει και να πας με Πετρούσεφ στο 4, πέραν φυσικά του Σάσα. Για το σενάριο που είδα ότι πρόκρινες κάπου (Πίτερς / Σάσα μαζί στο παρκέ που θα ανοίγουν το γήπεδο κτλ), θα σου απαντήσω ότι έχουν ξαναυπάρξει μαζί στον ΟΣΦΠ και ο ίδιος κόουτς τους χρησιμοποιούσε μαζί σε παιχνίδια Ευρωλίγκας λιγότερο από 2-2.5 λεπτά per game...Ο χρόνος αυτός σου απαντάει αν μπορούν να συνυπάρξουν ή όχι...Εμείς μπορούμε απλοικά αν θες να πούμε "κάνε το έτσι και έτσι και έτσι" και καλώς το λέμε έτσι γιατί κάνουμε τη διαδυκτιακή μας παρέα και όλα καλά, αλλά ο κόουτς δουλέυει ΚΑΘΕ μέρα ΚΑΘΕ πιθανό σχήμα που μπορείς να φανταστείς με ένα επιτελείο που μπορεί να του προσκομίσει ακριβώς τους δείκτες απόδοσης της εκάστοτε 5άδας, συνεπώς το τοπίο στο 4-5 με την έλευση του Σάσα είναι ακόμα θολό.Dimmitz έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 13, 2024 2:33 pmΣυμφωνώ ότι ματσάρει καλύτερα με Μήτογλου - Χουάντσο και με versatile 4αρια τύπου Πάρκερ, ο οποίος μας έκανε πλάκα στην σειρά με την Μπάρτσα και ευτυχώς έφυγε; Τον Wright δεν εννοούσα για την θέση 4, αλλά σαν παίκτη που έρχεται από τον πάγκο στο 5 για να αλλάξει τον ρυθμό. Επίσης, μην ξεχνάμε ότι ο Πετρούσεφ ταιριάζει κυρίως με Wright στο 5, σχήμα που αν μείνουν και οι δύο δεν θα δούμε πολύ φέτος. Ο Πετρούσεφ δεν ταιριάζει με Φαλ και με Μίλου, ενώ βγάζουν κάποιες συνεργασίες, μου φαίνεται πολύ βαρύ και αργό το σχήμα. Το επιχείρημα μου είναι ότι το potential του Πετρούσεφ θα αργήσει να πραγματωθεί και η χρονιά που έρχεται είναι πάρα πολύ κρίσιμη (ίσως και οι επόμενες) για να περιμένουμε. Επίσης, αμφισβητώ το κίνητρο του παίκτη και το δέσιμο του με την ομάδα για να μείνει χρόνια και να γίνει η μελλοντική μας σημαία, πιο πολύ περαστικός νομίζω ότι είναι. Πιο στρατιώτης μου φαίνεται ο Πίτερς και κάποιοι άλλοι.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
- Airman

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
- Προειδοποιήσεις:
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Airman την Σάβ Ιούλ 13, 2024 2:49 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτό προσπαθώ να σας εξηγήσω τόσο καιρό και έχω γίνει κουραστικός. Το επιχείρημα σας ότι δοκιμάστηκε και απέτυχε το σχήμα με Σάσα - Πίτερς δεν έχει βάση, γιατί απλά πλέον ο Πίτερς είναι άλλος παίκτης και έρχεται από εξωπραγματική σεζόν. Δεν μπορούμε να λέμε ότι το σχήμα αυτό δοκιμάστηκε και απέτυχε πριν δύο χρόνια, όταν ο Πίτερς δεν είχε βρει ακόμα τα πατήματα του. Δεν τον πίστευε γενικά τον Πίτερς ο coach, γι αυτό και το dnp στον τελικό, άρα λογικό να μην τον χρησιμοποιεί και στο 3 πολύ. Συν και το γεγονός ότι ο Παπανικολάου έκανε φοβερή χρονιά τότε, ενώ τώρα είναι δύο χρόνια μεγαλύτερος και θα έρθει και καταπονημένος από τους Ολυμπιακούς. Με λίγα λόγια, τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Ο Καβαλλιεράτος δήλωσε (δεν ξέρω αν ισχύει) ότι ο Πίτερς δεν το κουνάει και δεν θέλει να φύγει με τίποτα, παρά την έλευση Σάσα. Ο μόνος που φάνηκε ότι έχει τάσεις φυγής από της δηλώσεις του (και το ενδιαφέρον του Αστέρα) είναι ο Πετρούσεφ.
-
vulkanraven

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Γιατί, θα τα πήγαινε καλύτερα ο Πητερς απέναντι στον Γιαμπουσελε; Το πολύ πολύ να έβαζε περισσότερους πόντους αλλά μέχρι εκεί. Για ριμπάουντ και ασσίστ δεν το συζητάμε, ούτε για δείγμα δεν θα κατάφερνε να γράψει στην στατιστική του. Σε τέτοιες περιπτώσεις, επιστρατεύεις τον Ράιτ για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 13, 2024 1:02 pmενω και εγω πετρουσικος ειμαι επειδη το ειδα το ματς,2 ελευθερα 3π εβαλε μονο..σε μας μονο σπανια σουταρει δεν ξερω τι φαση..παντως με τον γιαμπουσελε ειχε θεμα σαν παιδακι τον πεταγε με τον πισινο του ο αλλος.vulkanraven έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 13, 2024 8:28 amΕντωμεταξυ, χθες, στον αγώνα με την Γαλλία, ο Πετρουσεφ είχε αξιοπρεπή παρουσία με
6 πόντους, 5 ριμπαουντς και 2 ασσιστ απέναντι σε Γουεμπανιαμα, Γκομπερ και Λεσορτ, τη στιγμη που ο Μιλού είχε όλους κι όλους δύο πόντους.
Κι εμείς προτιμάμε να κρατήσουμε τον Πητερς....
το hype με τον πετρουσεφ για μενα ειναι επειδη ειναι 24 και βλεπουμε προοπτικη..οπως ειναι τωρα δεν κανει ουτε για βασικος σε ομαδα 8δας..Δηλαδη το να μην θελει να παιζει 15-17λ στον ολυμπιακο το βρισκω παραλογο,σε αντιθεση με τον πιτερς πχ που ειναι φτασμενος παικτης και εκανε και σεζον καριερας.
Το γεγονός ότι ο Αλεκος έκανε σεζόν καριέρας έχει δύο όψεις. Από την μια ναι μεν έφτασε στο αποκορύφωμα του αλλά από την άλλη ίσως η περσινή χρονιά ήταν το πικ του κι από δω και πέρα υπάρχει κατήφορος.
Βασικά, ο Πετρουσεφ μου θυμίζει τον Μήτογλου στις αρχές του. Ίδια θέση, ίδιο ύψος, ίδια αποτελεσματικότητα(πάντα με τον τότε Μήτογλου), ίδιες προοπτικές. Ο Ντίνος δούλεψε αρκετά κι έφτασε(όπως έφτασε) μέχρι την Αρμάνι. Ο Πετρουσεφ έφτασε, έστω και για λίγο, στο ΝΒΑ. Το μόνο που χρειάζεται είναι να τον δουλέψει ο Μπαρτζωκας για να γίνει πολύ καλύτερος, αν τον χάσουμε, θα χτυπάμε τα κεφάλια μας αργότερα.
Μην παρεξηγηθώ, τον συμπαθώ τον Πητερς και θα ήθελα να παραμείνουν και οι δύο. Αλλά, δεδομένου του ότι είναι ίδια κόπια με τον Σάσα, θα προτιμούσα να έχω δύο διαφορετικά παρά δύο όμοια 4αρια στην ομάδα.
- Mathematician92

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Παπαλουκάς
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αν και το θέμα Peters/Petrusev έχει βαλτώσει και έχει κουράσει κάπως, ελλείψει άλλου θέματος θα πω για άλλη μια φορά τη γνώμη μου (και γράψτε την εκεί που δεν πιάνει μελάνι).
Ας πάρουμε το σενάριο Βεζενκοφ - Peters. Όσοι προτιμάτε αυτή την εκδοχή, ονειρεύεστε να ξεκινάει ο Σάσα, να γράφει 7-8-9 πόντους κάνοντας πλάκα και όταν βγει να πάρει ανάσες, να μπαίνει ο Peters και να συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε ο Σάσα. Δε νομίζω φίλοι μου ότι αυτό είναι ρεαλιστικό. Αν ο Σάσα βρει ρυθμό, δε θα βγαίνει εύκολα, και για την ακρίβεια δε θα θέλουμε να βγει! Θα θέλουμε να μείνει μέσα και να σμπαραλιάζει την αντίπαλη άμυνα και αν τον βγάζει με το ρολόι θα γκρινιάζουμε. Αν πάλι ο Σάσα τα βρει σκούρα και δεν πάει καλά, τότε δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ περίπτωση να μπει ο Peters και να κάνει ότι δεν έκανε ο Σάσα! Γιατί πολύ απλά θα είναι σα να βάλαμε μια χειρότερη έκδοση του Σάσα να κάνει ότι δεν έκανε αυτός. Το βρίσκετε λογικό; Και άντε να βγει σε κάποια παιχνίδια, θεωρείτε ότι θα συμβαίνει αυτό κατά κόρον;
Ξαναλέω, αν ο Σάσα βρει ρυθμό, δε θα βγαίνει και θα κλείνει τα παιχνίδια με 20+ πόντους σε 30 λεπτά. Δεν υπάρχει περίπτωση ο Peters να είναι θετικός σε 10 λεπτά παιχνιδιού, σπαστά και απλωμένα στο 40λεπτο, δηλαδή 4 λεπτά και έξω, μετά 3 λεπτά και έξω και πάει λέγοντας. Το σενάριο να μοιράζονται το χρόνο και να είναι και οι δύο το ίδιο θετικοί απλά δεν υπάρχει. Θα δούμε μια επανάληψη της προπερσινης χρονιάς. Ο Peters δεν έγινε παικταρας ξαφνικά στα 29 του. Απλά βρήκε πολύ χρόνο πέρυσι και ήταν ο κύριος επιθετικός πόλος της ομάδας, παίρνοντας τις περισσότερες επιθέσεις από κάθε άλλο παίκτη.
Και δεν ισχύει το ίδιο για τον Πετρούσεφ; Τι νόημα έχει τότε να ασχολούμαστε με το 2ο 4αρι της ομάδας αν είναι ο Σάσα να παίρνει 30 λεπτά; Μα δε θα παίρνει σε κάθε παιχνίδι 30+ λεπτά. Θα έρθουν παιχνίδια που το στυλ παιχνιδιού του Σάσα (και του Peters κατ επέκταση) ΔΕ θα δουλεύει! Παιχνίδια που θα θες ένα διαφορετικού στυλ παίκτη, να παίξει πιο κοντά στο καλάθι, να παίξει pick n roll (!!!), να κατεβάσει 2 επιθετικά ριμπάουντ, να βάλει 2-3 γκολ φάουλ κοντά στο καλάθι! Και αυτά μπορεί να τα δώσει ο Petrusev εν αντιθέσει με τον Peters. Να ματσαρει ίσως αμυντικά κάποια 4αρια που δυσκολεύουν τον Σάσα, να τραμπουκισει λίγο κάνοντας και 2-3 σκληρά φάουλ. Πράγματα που ο συμπαθής Peters απλά δεν μπορεί, και αν μπορεί θα τα κάνει ήδη καλύτερα ο Σάσα και ΔΕ θα θέλουμε να βγει!
Τώρα αν κάποιος πιστεύει ότι μπορεί να δουλέψει το Peters - Vezenkov στο 3-4 τότε πάω πάσο, δε νομίζω ότι αξίζει να αναλύσω γιατί ΔΕΝ πιστεύω ότι μπορεί να δουλέψει. Αυτά και ελπίζω να έχουμε καμιά εξέλιξη σύντομα να ασχοληθούμε με τίποτα άλλο πιο ενδιαφέρον!
Ας πάρουμε το σενάριο Βεζενκοφ - Peters. Όσοι προτιμάτε αυτή την εκδοχή, ονειρεύεστε να ξεκινάει ο Σάσα, να γράφει 7-8-9 πόντους κάνοντας πλάκα και όταν βγει να πάρει ανάσες, να μπαίνει ο Peters και να συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε ο Σάσα. Δε νομίζω φίλοι μου ότι αυτό είναι ρεαλιστικό. Αν ο Σάσα βρει ρυθμό, δε θα βγαίνει εύκολα, και για την ακρίβεια δε θα θέλουμε να βγει! Θα θέλουμε να μείνει μέσα και να σμπαραλιάζει την αντίπαλη άμυνα και αν τον βγάζει με το ρολόι θα γκρινιάζουμε. Αν πάλι ο Σάσα τα βρει σκούρα και δεν πάει καλά, τότε δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ περίπτωση να μπει ο Peters και να κάνει ότι δεν έκανε ο Σάσα! Γιατί πολύ απλά θα είναι σα να βάλαμε μια χειρότερη έκδοση του Σάσα να κάνει ότι δεν έκανε αυτός. Το βρίσκετε λογικό; Και άντε να βγει σε κάποια παιχνίδια, θεωρείτε ότι θα συμβαίνει αυτό κατά κόρον;
Ξαναλέω, αν ο Σάσα βρει ρυθμό, δε θα βγαίνει και θα κλείνει τα παιχνίδια με 20+ πόντους σε 30 λεπτά. Δεν υπάρχει περίπτωση ο Peters να είναι θετικός σε 10 λεπτά παιχνιδιού, σπαστά και απλωμένα στο 40λεπτο, δηλαδή 4 λεπτά και έξω, μετά 3 λεπτά και έξω και πάει λέγοντας. Το σενάριο να μοιράζονται το χρόνο και να είναι και οι δύο το ίδιο θετικοί απλά δεν υπάρχει. Θα δούμε μια επανάληψη της προπερσινης χρονιάς. Ο Peters δεν έγινε παικταρας ξαφνικά στα 29 του. Απλά βρήκε πολύ χρόνο πέρυσι και ήταν ο κύριος επιθετικός πόλος της ομάδας, παίρνοντας τις περισσότερες επιθέσεις από κάθε άλλο παίκτη.
Και δεν ισχύει το ίδιο για τον Πετρούσεφ; Τι νόημα έχει τότε να ασχολούμαστε με το 2ο 4αρι της ομάδας αν είναι ο Σάσα να παίρνει 30 λεπτά; Μα δε θα παίρνει σε κάθε παιχνίδι 30+ λεπτά. Θα έρθουν παιχνίδια που το στυλ παιχνιδιού του Σάσα (και του Peters κατ επέκταση) ΔΕ θα δουλεύει! Παιχνίδια που θα θες ένα διαφορετικού στυλ παίκτη, να παίξει πιο κοντά στο καλάθι, να παίξει pick n roll (!!!), να κατεβάσει 2 επιθετικά ριμπάουντ, να βάλει 2-3 γκολ φάουλ κοντά στο καλάθι! Και αυτά μπορεί να τα δώσει ο Petrusev εν αντιθέσει με τον Peters. Να ματσαρει ίσως αμυντικά κάποια 4αρια που δυσκολεύουν τον Σάσα, να τραμπουκισει λίγο κάνοντας και 2-3 σκληρά φάουλ. Πράγματα που ο συμπαθής Peters απλά δεν μπορεί, και αν μπορεί θα τα κάνει ήδη καλύτερα ο Σάσα και ΔΕ θα θέλουμε να βγει!
Τώρα αν κάποιος πιστεύει ότι μπορεί να δουλέψει το Peters - Vezenkov στο 3-4 τότε πάω πάσο, δε νομίζω ότι αξίζει να αναλύσω γιατί ΔΕΝ πιστεύω ότι μπορεί να δουλέψει. Αυτά και ελπίζω να έχουμε καμιά εξέλιξη σύντομα να ασχοληθούμε με τίποτα άλλο πιο ενδιαφέρον!
Μακριά από μένα η τοξικότητα, ο φανατισμός και ο τυφλός οπαδισμός.
-
JohnnyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Ολοσωστος! Ταυτόχρονα όμως ο Petrusev πρόκειται να πάρει σχεδόν 2 εκατομμύρια τα επόμενα 2 χρόνια από τον ΟΣΦΠ, ενώ ο Peters στο ίδιο διάστημα έχει υπογράψει για 2,8 εκατ. Εν ολίγοις, πολύ πιο εύκολα σπάει το πρώτο συμβόλαιο, παρά το δεύτερο.Mathematician92 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 13, 2024 11:06 pmΑν και το θέμα Peters/Petrusev έχει βαλτώσει και έχει κουράσει κάπως, ελλείψει άλλου θέματος θα πω για άλλη μια φορά τη γνώμη μου (και γράψτε την εκεί που δεν πιάνει μελάνι).
Τώρα αν κάποιος πιστεύει ότι μπορεί να δουλέψει το Peters - Vezenkov στο 3-4 τότε πάω πάσο, δε νομίζω ότι αξίζει να αναλύσω γιατί ΔΕΝ πιστεύω ότι μπορεί να δουλέψει. Αυτά και ελπίζω να έχουμε καμιά εξέλιξη σύντομα να ασχοληθούμε με τίποτα άλλο πιο ενδιαφέρον!![]()
- Mathematician92

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Καλά, δεν είπα ότι θα μείνει ο ένας ή ο άλλος. Για την ακρίβεια θεωρώ όντως πιο πιθανό να μείνει ο Peters, ο οποίος (από ότι πληροφορίες βγαίνουν) δεν είναι δυσαρεστημένος με την έλευση Σάσα, πάρα ο Petrusev που (σύμφωνα πάντα με πληροφορίες) ζήτησε να φύγει. Εγώ απλά ανέλυσα το σκεπτικό μου, για το ποια θα ήταν η καλύτερη επιλογή, αν υπήρχε ρεαλιστική επιλογή και δεν ήταν "δεμένα" τα χέρια των ανθρώπων της ομάδας.
- montechristo

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
5
Ξεκινώντας με τη δήλωση ότι γενικά μου αρέσουν οι αναρτήσεις σου, γιατί ξεφεύγουν από αυτό που δυστυχώς έχει καθιερωθεί, θα μου επιτρέψεις αυτή τη φορά να μη συμφωνήσω μαζί σου στη βασική σου σκέψη ότι το σχήμα Σάσα - Πίτερς δεν μπορεί να δουλέψει.Mathematician92 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 13, 2024 11:06 pmΑν και το θέμα Peters/Petrusev έχει βαλτώσει και έχει κουράσει κάπως, ελλείψει άλλου θέματος θα πω για άλλη μια φορά τη γνώμη μου (και γράψτε την εκεί που δεν πιάνει μελάνι).
Τώρα αν κάποιος πιστεύει ότι μπορεί να δουλέψει το Peters - Vezenkov στο 3-4 τότε πάω πάσο, δε νομίζω ότι αξίζει να αναλύσω γιατί ΔΕΝ πιστεύω ότι μπορεί να δουλέψει. Αυτά και ελπίζω να έχουμε καμιά εξέλιξη σύντομα να ασχοληθούμε με τίποτα άλλο πιο ενδιαφέρον!![]()
Κατ' αρχάς, αν ήταν έτσι, τότε ο Μπαρτζώκας δεν θα έπαιρνε Πίτερς όταν τον πρωτοπήραμε. Όλα αυτά δεν ήταν άγνωστα, ούτε το στυλ παιχνιδιού του παίκτη, κι όμως ο Μπαρτζώκας ζήτησε και πήρε σαν μπακ απ του Σάσα έναν παίκτη με τα ίδια πάνω-κάτω χαρακτηριστικά (σε μικρότερο ίσως βαθμό, με εξαίρεση το σουτ, που πιστεύω ότι ο Πίτερς είναι καλύτερος σουτέρ από τον Σάσα).
Μάλιστα, θυμάμαι ότι τότε στο φόρουμ (εγώ δεν ήμουν, αλλά το παρακολουθούσα) οι περισσότεροι έγραφαν ότι είναι πολύ καλή κίνηση ακριβώς λόγω αυτού: ακόμα και όταν βγαίνει ο Σάσα, θα είναι σαν να μη βγαίνει, αφού ο Πίτερς θα μπορεί να συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο.
Θα υπάρξουν σίγουρα μέρες που ο Σάσα δεν θα είναι όπως θα θέλαμε να είναι. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε δύο λόγους, αλλά εσύ στην ανάλυσή σου επικεντρώνεσαι μόνο στον ένα. Θεωρείς ότι ο Σάσα σε κάποια παιχνίδια δεν θα αποδίδει καλά, γιατί δεν θα δουλεύει το στυλ παιχνιδιού του, οπότε τότε χρειάζεσαι ένα άλλο 4αρι να κάνει κάποια άλλα πράγματα που τα περιγράφεις. Όλα αυτά που αναφέρεις μπορεί να τα κάνει εξίσου καλά με τον Πετρούσεφ και ο Ράιτ (και υπάρχει και ο Παπ). Επίσης, παραγνωρίζεις το γεγονός ότι μπορεί να μη φταίει το στυλ παιχνιδιού σε μιά ενδεχόμενη κακή απόδοση του Σάσα, αλλά να φταίει ο ίδιος ο Σάσα (να είναι εκτός φόρμας π.χ.). Τότε ο Πίτερς θα είναι περισσότερο από πολύτιμος.
Το θέμα του χρόνου δεν με απασχολεί, είναι δουλειά του προπονητή (και του Τριαντάφυλλου) να μοιράσει τους χρόνους. Γενικά δεν πιστεύω πως ο Σάσα θα βαράει 30άρια. Πιό πιθανό θεωρώ να παίζει γύρω στα 25 λεπτά, οπότε περισσεύουν 15 λεπτά για τον Πίτερς (συν όποιο χρόνο ενδεχομένως πάρει στο 3 για οποιονδήποτε λόγο --ακόμα και αν πάρουμε το τοπ 3αρι που συζητάμε και θέλουμε). Πάντως κι εγώ πιστεύω ότι το σχήμα Πίτερς στο 3 και Σάσα στο 4 δεν μπορεί να δουλέψει, παρά μόνο για ορισμένο χρόνο μέσα στο παιχνίδι --όταν θέλουμε ενισχυμένο πυροβολικό για 4-5 λεπτά και αναλόγως της ζημιάς που μπορεί να παθαίνουμε στην άμυνα. Πιό καλό σχήμα μου φαίνεται ο Σάσα στο 3 και ο Πίτερς στο 4, για λίγο και πάλι χρόνο αναλόγως του παιχνιδιού.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος montechristo την Κυρ Ιούλ 14, 2024 12:03 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Επιτυχία είναι να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου"
- montechristo

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
5
Κανένα συμβόλαιο δεν θα σπάσει. Όποιος και να φύγει, θα είναι επειδή θα το θέλει ο παίκτης και όχι η ομάδα. Τότε πολύ όμορφα μπορούν να συμφωνηθούν τα πάντα χωρίς η ομάδα να πληρώσει τίποτα για κανένα σπάσιμο συμβολαίου.JohnnyPao έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 13, 2024 11:44 pmΟλοσωστος! Ταυτόχρονα όμως ο Petrusev πρόκειται να πάρει σχεδόν 2 εκατομμύρια τα επόμενα 2 χρόνια από τον ΟΣΦΠ, ενώ ο Peters στο ίδιο διάστημα έχει υπογράψει για 2,8 εκατ. Εν ολίγοις, πολύ πιο εύκολα σπάει το πρώτο συμβόλαιο, παρά το δεύτερο.Mathematician92 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 13, 2024 11:06 pmΑν και το θέμα Peters/Petrusev έχει βαλτώσει και έχει κουράσει κάπως, ελλείψει άλλου θέματος θα πω για άλλη μια φορά τη γνώμη μου (και γράψτε την εκεί που δεν πιάνει μελάνι).
Αυτό που λες ισχύει όταν τον παίκτη τον διώχνει η ομάδα χωρίς να το θέλει ο ίδιος.
"Επιτυχία είναι να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου"
- Mathematician92

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αρχικά, ευχαριστώ πολύ για τη φιλοφρόνηση! Δεν έχεις άδικο, απλά δε θεωρώ ότι θα είναι πολλές αυτές οι περιπτώσεις που αναλύεις. Για τη μεγάλη μάζα των παιχνιδιών πιστεύω θα ισχύει το σκεπτικό μου. Αν βέβαια ο Μπαρτζώκας συνεχίζει να θεωρεί ότι θα δουλέψει αυτό που είχε και στο μυαλό του 2 χρόνια πριν, τότε πάω πάσο. Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στον κοουτς!montechristo έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 13, 2024 11:57 pmΞεκινώντας με τη δήλωση ότι γενικά μου αρέσουν οι αναρτήσεις σου, γιατί ξεφεύγουν από αυτό που δυστυχώς έχει καθιερωθεί, θα μου επιτρέψεις αυτή τη φορά να μη συμφωνήσω μαζί σου στη βασική σου σκέψη ότι το σχήμα Σάσα - Πίτερς δεν μπορεί να δουλέψει.Mathematician92 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 13, 2024 11:06 pmΑν και το θέμα Peters/Petrusev έχει βαλτώσει και έχει κουράσει κάπως, ελλείψει άλλου θέματος θα πω για άλλη μια φορά τη γνώμη μου (και γράψτε την εκεί που δεν πιάνει μελάνι).
Κατ' αρχάς, αν ήταν έτσι, τότε ο Μπαρτζώκας δεν θα έπαιρνε Πίτερς όταν τον πρωτοπήραμε. Όλα αυτά δεν ήταν άγνωστα, ούτε το στυλ παιχνιδιού του παίκτη, κι όμως ο Μπαρτζώκας ζήτησε και πήρε σαν μπακ απ του Σάσα έναν παίκτη με τα ίδια πάνω-κάτω χαρακτηριστικά (σε μικρότερο ίσως βαθμό, με εξαίρεση το σουτ, που πιστεύω ότι ο Πίτερς είναι καλύτερος σουτέρ από τον Σάσα).
Μάλιστα, θυμάμαι ότι τότε στο φόρουμ (εγώ δεν ήμουν, αλλά το παρακολουθούσα) οι περισσότεροι έγραφαν ότι είναι πολύ καλή κίνηση ακριβώς λόγω αυτού: ακόμα και όταν βγαίνει ο Σάσα, θα είναι σαν να μη βγαίνει, αφού ο Πίτερς θα μπορεί να συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο.
Θα υπάρξουν σίγουρα μέρες που ο Σάσα δεν θα είναι όπως θα θέλαμε να είναι. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε δύο λόγους, αλλά εσύ στην ανάλυσή σου επικεντρώνεσαι μόνο στον ένα. Θεωρείς ότι ο Σάσα σε κάποια παιχνίδια δεν θα αποδίδει καλά, γιατί δεν θα δουλεύει το στυλ παιχνιδιού του, οπότε τότε χρειάζεσαι ένα άλλο 4αρι να κάνει κάποια άλλα πράγματα που τα περιγράφεις. Όλα αυτά που αναφέρεις μπορεί να τα κάνει εξίσου καλά με τον Πετρούσεφ και ο Ράιτ (και υπάρχει και ο Παπ). Επίσης, παραγνωρίζει το γεγονός ότι μπορεί να μη φταίει το στυλ παιχνιδιού σε μιά ενδεχόμενη κακή απόδοση του Σάσα, αλλά να φταίει ο ίδιος ο Σάσα (να είναι εκτός φόρμας π.χ.). Τότε ο Πίτερς θα είναι περισσότερο από πολύτιμος.
Το θέμα του χρόνου δεν με απασχολεί, είναι δουλειά του προπονητή (και του Τριαντάφυλλου) να μοιράσει τους χρόνους. Γενικά δεν πιστεύω πως ο Σάσα θα βαράει 30άρια. Πιό πιθανό θεωρώ να παίζει γύρω στα 25 λεπτά, οπότε περισσεύουν 15 λεπτά για τον Πίτερς (συν όποιο χρόνο ενδεχομένως πάρει στο 3 για οποιονδήποτε λόγο --ακόμα και αν πάρουμε το τοπ 3αρι που συζητάμε και θέλουμε). Πάντως κι εγώ πιστεύω ότι το σχήμα Πίτερς στο 3 και Σάσα στο 4 δεν μπορεί να δουλέψει, παρά μόνο για ορισμένο χρόνο μέσα στο παιχνίδι --όταν θέλουμε ενισχυμένο πυροβολικό για 4-5 λεπτά και αναλόγως της ζημιάς που μπορεί να παθαίνουμε στην άμυνα. Πιό καλό σχήμα μου φαίνεται ο Σάσα στο 3 και ο Πίτερς στο 4, για λίγο και πάλι χρόνο αναλόγως του παιχνιδιού.
-
JohnnyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Οι ομάδες μας έχουν ξεπεράσει προ πολλού τις τακτικές "κρέμασμα δελτίου" και καλά κάνουν κατά τη γνώμη μου! Ο Petrusev δεν γίνεται να μείνει για τρίτο 4αρι, η ομάδα και ο παιχτης πρέπει από κοινού να βρουν τρόπο να λήξει η συνεργασία τους, προφανώς ο παιχτης θα πάρει μια αποζημίωση για να γίνει αυτο. Αλλιώς θα κρατουσαμε κι εμείς τον Vildoza ως 5ο γκαρντ, δεν θα τον πληρώναμε για να ρθει σε εσάς.montechristo έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 14, 2024 12:01 amΚανένα συμβόλαιο δεν θα σπάσει. Όποιος και να φύγει, θα είναι επειδή θα το θέλει ο παίκτης και όχι η ομάδα. Τότε πολύ όμορφα μπορούν να συμφωνηθούν τα πάντα χωρίς η ομάδα να πληρώσει τίποτα για κανένα σπάσιμο συμβολαίου.
Αυτό που λες ισχύει όταν τον παίκτη τον διώχνει η ομάδα χωρίς να το θέλει ο ίδιος.
- montechristo

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
5
Κατά πρώτον, δεν υπάρχουν πιά δελτία.JohnnyPao έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 14, 2024 12:20 amΟι ομάδες μας έχουν ξεπεράσει προ πολλού τις τακτικές "κρέμασμα δελτίου" και καλά κάνουν κατά τη γνώμη μου! Ο Petrusev δεν γίνεται να μείνει για τρίτο 4αρι, η ομάδα και ο παιχτης πρέπει από κοινού να βρουν τρόπο να λήξει η συνεργασία τους, προφανώς ο παιχτης θα πάρει μια αποζημίωση για να γίνει αυτο. Αλλιώς θα κρατουσαμε κι εμείς τον Vildoza ως 5ο γκαρντ, δεν θα τον πληρώναμε για να ρθει σε εσάς.montechristo έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 14, 2024 12:01 am
Κανένα συμβόλαιο δεν θα σπάσει. Όποιος και να φύγει, θα είναι επειδή θα το θέλει ο παίκτης και όχι η ομάδα. Τότε πολύ όμορφα μπορούν να συμφωνηθούν τα πάντα χωρίς η ομάδα να πληρώσει τίποτα για κανένα σπάσιμο συμβολαίου.
Κατά δεύτερον, τον Βιλντόζα εσείς θέλατε να φύγει.
Και, τέλος, ο παίκτης μπορεί να πάρει και κάποια αποζημίωση, αλλά μπορεί να μην πάρει και τίποτα. Είναι θέμα συμφωνίας ομάδας, παίκτη και νέας ομάδας.
Ευχαριστώ για το 100ο thump down. Θα τα κάνω συλλογή!
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ο μπαρτζωκας τοτε ειχε παρει τον πιτερς σαν δικλειδα οτι θα παει ΝΒΑ ο σασα..τελικα δεν καναν δελεαστικη προταση και εμεινε οποτε ο πιτερς βρεθηκε η αλλαγη του..και τοτε λεγαμε,ειναι δυνατον να δινουμε τοσα λεφτα για την αλλαγη του σασα που θα παιζει 10λ?Και τελικα ειχαμε καταληξει οτι τον πηρε να τον ετοιμασει για του χρονου που θα εφευγε ο σασα οπως και εγινε.
εχω την εντυπωση οτι εχει απαντησει ο μπαρτζωκας οτι ηταν λαθος η σκεψη οτι μπορουνε να παιξουν μαζι,αλλα ισως φταιει και αυτος που δεν εδωσε περισσοτερο χρονο στο σχημα.Ετσι θυμαμαι εγω αλλα δεν παιρνω και ορκο.
Του πιτερς το συμβολαιο δεν εχει νοημα να το σπασεις..θα ζητησει το 70-80% της διετιας ,οποτε τον κρατας και ας παιζει 15λ.
Αν τωρα θελει να φυγει και ο ιδιος στην καλυτερη ζητας και μπαι αουτ,στην χειροτερη τον αφηνεις ελευθερο..(εκει θα παει παο το χω σιγουρο)
Ενω συμφωνω με τον μαθηματικο πανω,διαφωνω σε μια λεπτομερεια..μπορει ο σασα απλα να μην ειναι η μερα του..να μην μπαινουν τα σουτ κτλ..και να μπει ο πιτερς να τα σταζει απο παντου.
Προσωπικα το να μεινει ο πιτερς δεν το θεωρω ιδιαιτερα κακο..αρκει να ειναι για να παιζει 4. Αν παμε με το ζορι να τον κανουμε 3ρι και δεν φερουμε τον παικτη που χρειαζομαστε θεωρω οτι ριχνει πολυ την δυναμικοτητα της ομαδας.Επισης ακομα και με θαυμα δουλεψει παλι το ροστερ μας θα χει μεγαλο θεμα αθλητικοτητας.. μιλου σασα πιτερς παπ φαλ(αυτος οχι τοσο) ειναι αργοι και μη αθλητικοι.. ραιτ γουοκαπ οι μονοι αθλητικοι του ροστερ,με ολιγον βιλντοζα γκος και αν επιστρεψει ο εβανς..δεν το λες καλο..
εχω την εντυπωση οτι εχει απαντησει ο μπαρτζωκας οτι ηταν λαθος η σκεψη οτι μπορουνε να παιξουν μαζι,αλλα ισως φταιει και αυτος που δεν εδωσε περισσοτερο χρονο στο σχημα.Ετσι θυμαμαι εγω αλλα δεν παιρνω και ορκο.
Του πιτερς το συμβολαιο δεν εχει νοημα να το σπασεις..θα ζητησει το 70-80% της διετιας ,οποτε τον κρατας και ας παιζει 15λ.
Αν τωρα θελει να φυγει και ο ιδιος στην καλυτερη ζητας και μπαι αουτ,στην χειροτερη τον αφηνεις ελευθερο..(εκει θα παει παο το χω σιγουρο)
Ενω συμφωνω με τον μαθηματικο πανω,διαφωνω σε μια λεπτομερεια..μπορει ο σασα απλα να μην ειναι η μερα του..να μην μπαινουν τα σουτ κτλ..και να μπει ο πιτερς να τα σταζει απο παντου.
Προσωπικα το να μεινει ο πιτερς δεν το θεωρω ιδιαιτερα κακο..αρκει να ειναι για να παιζει 4. Αν παμε με το ζορι να τον κανουμε 3ρι και δεν φερουμε τον παικτη που χρειαζομαστε θεωρω οτι ριχνει πολυ την δυναμικοτητα της ομαδας.Επισης ακομα και με θαυμα δουλεψει παλι το ροστερ μας θα χει μεγαλο θεμα αθλητικοτητας.. μιλου σασα πιτερς παπ φαλ(αυτος οχι τοσο) ειναι αργοι και μη αθλητικοι.. ραιτ γουοκαπ οι μονοι αθλητικοι του ροστερ,με ολιγον βιλντοζα γκος και αν επιστρεψει ο εβανς..δεν το λες καλο..
- Mathematician92

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Παιδιά συμφωνώ σε αυτό που λέτε (το είπε και ο φίλος @montechristo). Απλά σε πόσα παιχνίδια πιστεύετε θα συμβεί αυτό; Σε 5; Παραπάνω; Ο Σάσα αν έρθει θα έρθει για να κάνει πάλι χρονιά MVP. Αυτό τουλάχιστον είναι το προσδοκώμενο. Νομίζω δηλαδή ότι κυρίως θα συμβαίνει αυτό που ανέλυσα παραπάνω. Τώρα αν μείνει ο Peters, μπαίνει μέσα στα κενά του Σάσα και πυροβολάει από παντού (χωρίς πολλά λεπτά για να βρίσκει ρυθμό), τότε θα είμαστε σούπερ. Θα συμβεί; Εεχμμμ αμφιβάλλω.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ναι οντως..απλα για να πουμε και του στραβου το δικιο η χρονια σου δεν θα κριθει απο τα 10-15λ που θα παιζει το αναπληρωματικο 4ρι..Τι ειναι ο πιτερς τι ειναι ο πετρουσεφ αν ειναι να το παρεις θα το παρεις..βλεπε το 22..ο σασα επαιξε 40λεπτα κοντα..παικτη να κρατησει την ομαδα οταν καιει η μπαλα δεν ειχες.Mathematician92 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 14, 2024 1:32 amΠαιδιά συμφωνώ σε αυτό που λέτε (το είπε και ο φίλος @montechristo). Απλά σε πόσα παιχνίδια πιστεύετε θα συμβεί αυτό; Σε 5; Παραπάνω; Ο Σάσα αν έρθει θα έρθει για να κάνει πάλι χρονιά MVP. Αυτό τουλάχιστον είναι το προσδοκώμενο. Νομίζω δηλαδή ότι κυρίως θα συμβαίνει αυτό που ανέλυσα παραπάνω. Τώρα αν μείνει ο Peters, μπαίνει μέσα στα κενά του Σάσα και πυροβολάει από παντού (χωρίς πολλά λεπτά για να βρίσκει ρυθμό), τότε θα είμαστε σούπερ. Θα συμβεί; Εεχμμμ αμφιβάλλω.
Απο την αλλη αν δεν ερθει καλο 3ρι θα χεις μια τρυπα του οζοντος στο 3..Οποτε ας μεινει οποιος θελει στο 4 αλλα να ρθει ενας λονι/φουρνιε/νουορα μιχαλιουκ και ολα καλα θα πανε

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο