Ολυμπιακός - Επικαιρότητα
Συντονιστής: Captains
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος slok την Τετ Ιούλ 10, 2024 9:58 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
- Reactions: 88
- Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
- Προειδοποιήσεις:
2
Είναι σημαντικό να μην γενικεύουμε. Ήταν η ομάδα προβλέψιμη σε κάποιες στιγμές της δε σημαίνει όμως ότι ήταν γενικά.
Στους τελικούς με τον Παναθηναικό παρατήρησες κάτι για την επιθετική παραγωγή? Μήπως ήταν η μέρα με την νύχτα σε σχέση με τα playoff? Αναφέρω τον Πάο γιατί ήταν από τις καλύτερες άμυνες της Euroleague. Εκεί που το χάσαμε ήταν "παραδόξως" η άμυνα και όσο κι αν συζητάμε για την επίθεση ελοχεύει ο κίνδυνος φέτος της μειωμένης αμυντικής λειτουργίας με τις αλλαγές την περιφέρεια(Ντορσευ-Βιλντοζα). Η απουσία λοιπόν του Φαλ αλλά και του Ραιτ(ο οποίος προσφέρει μαζί με Πετρουσεφ το απρόβλεπτο) ήταν αυτή που στέρησε το πρωτάθλημα.
Όσον αφορά το διάβασμα όλες οι μεγάλες ομάδες είναι διαβασμένες στο τέλος της χρονιάς και σε σειρά αγώνων.
Επίσης αν εμείς ήμασταν προβλέψιμοι ο Παναθηναικός πως μπορεί να χαρακτηριστεί?
0
-
- Reactions: 88
- Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
- Προειδοποιήσεις:
2
Συμφωνώ ότι είναι θέμα ψυχολογίας αλλά και κούρασης. Είχε πολλά σουτ που έφταναν μετά βίας ή και airball τ οποίο σημαίνει κούραση. Είχε λάθος προσέγγιση ο Γουοκαπ σε πολλά παιχνίδια αλλά και η ομάδα. Δεν έπρεπε να παίρνει 8 τρίποντα σε έναν αγώνα. Αν ήταν το ματς έτσι που τον ωθούσαν στο ελευθερο σουτ έπρεπε να προσπαθήσει να πάρει περισσότερα midrange ή να δώσει τα μισά του σουτ στον Κααναν μέσα από απλά σκριν ακόμα και μεταξύ κοντών. Αλλά όταν είσαι κουρασμένος και ψυχολογικά(βάσει των απαιτήσεων που έχει η ομάδα από εσένα στο σκορ) προτιμάς το σουτ από το να παίξεις κάθετα. Πιστεύω ότι θα διορθωθεί αυτό φέτος με Ντορσευ και Βιλντόζα, ο Μπαρτζώκας δεν είναι πουθενας το έχει δει το πρόβλημα. Από την άλλη έχει προβλήματα να λύσει στην άμυνα πιο πολλά πιστεύω.Conan1982 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 10, 2024 12:44 pmΑυτό που χτυπούσε φέτος είναι ότι έδιναν στον Γουόκαπ ελεύθερα τρίποντα τα οποία έχανε, θεωρώ ότι από κάποια στιγμή και μετά είναι και ψυχολογικό. Αυτό δεν ξέρω πως πρέπει να το διαχειριστεί η ομάδα, από την μια δεν είναι αποτελεσματικό να παίρνει 8 τρίποντα στον αγώνα ο Γουόκαπ, από την άλλη δεν μπορεί και να είναι ελεύθερο το σουτ και να μην το πάρει.kraftf έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 10, 2024 12:20 pm
Η ομάδα όταν έπαιξε πλήρης μπορείς να μου πεις σε πόσα παιχνίδια έχασε? Δηλαδή στο 2ο γύρο της Euroleague. Να σου πω εγώ. Σε 2. Ένα με την Εφες στην Κωνσταντινοπουλη και ένα με τη Ρεαλ στον ημιτελικό. Σε κανένα από τα 2 δεν προδωθηκε από άξιοπιστο σουτ.
Επίσης όταν έχεις Πιτερς(54%) και Κααναν(43%) στην ομάδα μάλλον δε μπορείς να λες ότι σου λείπει το αξιόπιστο σουτ. Ακόμα και ο Γκος που σαν closer τα θαλάσσωσε φέτος έκλεισε τη σεζόν με 42% στο τρίποντο. Ακόμα και ο Μακίσικ παρά το χαμηλό του πόσοστό στο τρίποντο από τα playoff και μετά είχε γύρω στο 40% στο τρίποντο.
Τώρα αν εσύ ψάχνεις το Σλουκα που έβαλε 4/4 στον τελικό να σε ενημερώσω ότι δεν είναι κάθε μέρα του Αη Γιαννιού και δε θα βρεις τέτοιο παίκτη γιατί δεν υπάρχει.
Αξιόπιστο τρίποντο έχει και ο Νταρσευ που τελείωσε με 45% τη σεζόν.
Εννοείται βεβαια ότι το τριάρι που θα πάρεις(αν πάρεις) πρέπει να έχει καλό σουτ.
0
- kite26
- Reactions: 1147
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Τον Μπραζ τον πίστευα, δεν προσαρμόστηκε στο σύστημά μας, δυστυχώς. Δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση αν κάνει εκπληκτική σεζόν φέτος στην Ζαλγκίρις. Έχει βάσεις γερές σαν παίκτης, δεν είναι αυτό που είδαμε. Απλά τον πήρε και από κάτω και σταμάτησε και η στήριξη του επιτελείου προς αυτόν. Καλή τύχη παικταρά. Μόνο μην κανεις τα καλά σου παιχνίδια εναντίον μας.
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- berry
- Reactions: 1826
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Knicks
- Προειδοποιήσεις:
0
https://www.sport-fm.gr/newspapers/fostonsport/latest/
Ο πρόεδρος του ΤΕΕ έχει κάνει κάποιο προσχέδιο για το ΣΕΦ λέει
Αν βρείτε καμία φώτο ενημερώστε
0
- Conan1982
- Reactions: 3558
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ειμαι έτοιμος να πάω να πάρω αθλητική εφημερίδα μετά από χρόνια αλλά υποψιάζομαι ότι δεν θα έχει τίποτα.berry έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 20, 2024 9:11 amhttps://www.sport-fm.gr/newspapers/fostonsport/latest/
Σχέδια μπορεί να φτιάξει ο καθένας, χρήμα, διάθεση να το ξοδέψεις, και γήπεδο δικο σου να το κάνεις χρειάζεται μόνο.
0
- Conan1982
- Reactions: 3558
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Λοιπόν, φώτο με προσχέδια κλπ δεν υπάρχουν, για μια προμελέτη μιλάει, δεν πρέπει να έχει γίνει καν έλεγχος στατικότητας, πάντως ισχυρίζεται ότι το σχέδιο του είναι εφικτό, ότι μπορεί να προσφέρει ανάλογα τι θα επιλέξουν 14.000 ή 18.000 θέσεις, αυτός προτιμάει τις κερκίδες κάθετες, δηλαδή όχι πέταλο από πίσω για να είναι κοντά στο γήπεδο οι μπροστά θεατές. Ενδιαφέρον ότι προβλεπει ότ δεν χρειάζονται ξήλωμα τα πάντα αλλά θα μπουν από πάνω οι κατασκευτές (μου φαίνεται λίγο παράξενο), για την οροφή τίποτα, για το κόστος και τον χρόνο πάνω κάτω 40 Μ (ελπίζω να μην το διαβάζουν οι ΑΦΟΙ και πάθουν καμία...ανακοπή να τους χάσουμε πριν πάρουμε τον ...Σάσα) και εκτιμώμενο χρόνο 2 χρόνια.Conan1982 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 20, 2024 10:43 amΕιμαι έτοιμος να πάω να πάρω αθλητική εφημερίδα μετά από χρόνια αλλά υποψιάζομαι ότι δεν θα έχει τίποτα.berry έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 20, 2024 9:11 amhttps://www.sport-fm.gr/newspapers/fostonsport/latest/
Σχέδια μπορεί να φτιάξει ο καθένας, χρήμα, διάθεση να το ξοδέψεις, και γήπεδο δικο σου να το κάνεις χρειάζεται μόνο.
1
1

-
- Reactions: 204
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Δε νομίζω να έχει καλό τέλος η ιστορία με το γήπεδο. Άντε και στο δώσουν, να ρίξουν οι αφοί 30 40 εκατομμύρια για να το φτιάξουν, θεωρώ, είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Να το φτιάξουν, να το κάνουν μπασκετικό και να στο δώσουν πάλι δεν παίζει. Δε μου φαίνεται να υπάρχει λύση που να είναι όλοι εντάξει.
1
1

- georbap
- Reactions: 1036
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δυστυχώς δεν είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος αναφορικά με το γηπεδικό.
Γενικά δεν μου φαίνεται βιώσιμο το πλάνο με το ΣΕΦ ακόμα και αν περάσει στα χέρια των Αφων, αφού μιλάμε για ένα γήπεδο με τεράστια ζητήματα που απαιτούν πολύ χρήμα.
Ακόμα και ο χώρος πέριξ του γηπέδου δεν προσφέρεται για επενδύσεις όπως για παράδειγμα στο ΟΑΚΑ.
Μακάρι να βρεθεί λύση , αλλά η αλλαγή χρωματισμού στα καθίσματα, οι πτυσσόμενες κερκίδες στον χώρο του στίβου κλπ , είναι ημίμετρα που δεν κάνουν κάποια ουσιαστική διαφορά.
Γενικά δεν μου φαίνεται βιώσιμο το πλάνο με το ΣΕΦ ακόμα και αν περάσει στα χέρια των Αφων, αφού μιλάμε για ένα γήπεδο με τεράστια ζητήματα που απαιτούν πολύ χρήμα.
Ακόμα και ο χώρος πέριξ του γηπέδου δεν προσφέρεται για επενδύσεις όπως για παράδειγμα στο ΟΑΚΑ.
Μακάρι να βρεθεί λύση , αλλά η αλλαγή χρωματισμού στα καθίσματα, οι πτυσσόμενες κερκίδες στον χώρο του στίβου κλπ , είναι ημίμετρα που δεν κάνουν κάποια ουσιαστική διαφορά.
0
-
- Reactions: 1054
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
- Προειδοποιήσεις:
5
Δεν θα τα ρίξουν οι Αφοί. Θα υπάρξει χρηματοδότηση από το κράτος για την ανακατασκευή. Στον παο παραδόθηκε ένα οακα που θέλει 10-15.000.000 το πολύ να κάνεις τις παρεμβάσεις που θες και να φτιάξεις όπως θές. Οπότε για να μην υπάρξει αθέμιτος ανταγωνισμός θα κοπεί ένα κονδύλι 25.000.000 για το σεφ ,θα βάλουν άλλα 15.000.000 οι Αφοί και θα γίνει το Σεφ μπασκετικό σύγχρονο γήπεδο. Έτσι θα είναι όλοι ευχαριστημένοι και θα υπάρχει ισονομία ως προς τις παραχωρήσεις των γηπέδων. Άλλωστε το κράτος έδωσε κονδύλι 20.000.000 και στην ΑΕΚ για να χτίσει την Αγιά Σοφιά. Και μιλάμε για γήπεδο που ανήκει στην ΑΕΚ δεν ανήκει στο κράτος και απλά τις έδωσε τα δικαιώματα εκμετάλλευσης.balkanwarrior έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 20, 2024 12:20 pmΔε νομίζω να έχει καλό τέλος η ιστορία με το γήπεδο. Άντε και στο δώσουν, να ρίξουν οι αφοί 30 40 εκατομμύρια για να το φτιάξουν, θεωρώ, είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Να το φτιάξουν, να το κάνουν μπασκετικό και να στο δώσουν πάλι δεν παίζει. Δε μου φαίνεται να υπάρχει λύση που να είναι όλοι εντάξει.
1
1

- berry
- Reactions: 1826
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Knicks
- Προειδοποιήσεις:
0
Μακάρι να γίνει έτσι ρε Τσιλι
Κάτι θα γίνει πάντως.Οταν βγαίνει ο Κυρ Μητσοτάκης και λέει ότι πρέπει να παραχωρηθεί, ε θα γίνει δεν μπορεί
Απλά κολλάει κάπου το πράγμα.Ειχα ακούσει πχ για την μεταφορά του στίβου στο νέο σπίτι του στίβου στην Παιανία. Τι γίνεται με αυτό;
Άσχετο, τι τραβάνε και αυτά τα καημένα τα λιγότερο δημοφιλή αθλήματα...
Κάτι θα γίνει πάντως.Οταν βγαίνει ο Κυρ Μητσοτάκης και λέει ότι πρέπει να παραχωρηθεί, ε θα γίνει δεν μπορεί
Απλά κολλάει κάπου το πράγμα.Ειχα ακούσει πχ για την μεταφορά του στίβου στο νέο σπίτι του στίβου στην Παιανία. Τι γίνεται με αυτό;
Άσχετο, τι τραβάνε και αυτά τα καημένα τα λιγότερο δημοφιλή αθλήματα...
0