Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
slok

euroleague
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιούλ 16, 2024 4:13 pm

WHITE CHOCOLATE έγραψε:
Τρί Ιούλ 16, 2024 1:19 pm
Με το υπάρχον σύστημα των ξένων στην Α1 ,πάντα είναι και θέμα συγκυρίας το τι τελικά θα γίνει στους τελικούς.
Θυμίζω ότι φέτος ο Μακισικ ήταν ο καθοριστικότερος παιχτης στην σειρά με την Μπάρτσα και διαχρονικά ένας απο τους καλύτερους στα ντέρμπι με Παο ,οπότε πως να τον κόψει??
Επίσης ήταν υγιείς και οι 3 ψηλοί μας ,όταν έπερεπε να δηλωθεί ποιος θα κοπεί.
Πέρσι είχε κοπεί ο Κανααν και είχαμε πάει στους τελικούς με Μπακ,Μπολομποι και Φαλ και τελικά δήλωσε τραυματίας ο Μπλάκ και παίζαμε με 2 ψηλούς.
Αν θυμάστε πολύς κόσμος έκραζε και εκείνη την απόφαση διότι ο Κάνααν είχε κάνει καλό Φ4 .
Συμπερασματικά ο ρόλος της τύχης πάντα θα παίζει ρόλο ,εκτός αν φτάσουμε κάποια στιγμή να υπάρχουν αρκετοί έλληνες επιπέδου Euroleague ,που δεν φαίνεται στον ορίζοντα και ακριβώς το αντίθετο ισχύει.
Ετσι ειναι.

Επισης θεωρω λαθος των αιωνιων να μην κινηθουν για τον Ρογκαβοπουλο ωστε να μοιραζεται τη θεση με τον Παπανικολαου στους απο εδω ή με τον Παπαπετρου στους απο εκει. Και σιγα σιγα να παρει τη σκυταλη.

Ας κυνηγησουν ονοματα σε αλλες θεσεις

TuTiS

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: VSpan
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τρί Ιούλ 16, 2024 4:38 pm

slok έγραψε:
WHITE CHOCOLATE έγραψε:
Τρί Ιούλ 16, 2024 1:19 pm
Με το υπάρχον σύστημα των ξένων στην Α1 ,πάντα είναι και θέμα συγκυρίας το τι τελικά θα γίνει στους τελικούς.
Θυμίζω ότι φέτος ο Μακισικ ήταν ο καθοριστικότερος παιχτης στην σειρά με την Μπάρτσα και διαχρονικά ένας απο τους καλύτερους στα ντέρμπι με Παο ,οπότε πως να τον κόψει??
Επίσης ήταν υγιείς και οι 3 ψηλοί μας ,όταν έπερεπε να δηλωθεί ποιος θα κοπεί.
Πέρσι είχε κοπεί ο Κανααν και είχαμε πάει στους τελικούς με Μπακ,Μπολομποι και Φαλ και τελικά δήλωσε τραυματίας ο Μπλάκ και παίζαμε με 2 ψηλούς.
Αν θυμάστε πολύς κόσμος έκραζε και εκείνη την απόφαση διότι ο Κάνααν είχε κάνει καλό Φ4 .
Συμπερασματικά ο ρόλος της τύχης πάντα θα παίζει ρόλο ,εκτός αν φτάσουμε κάποια στιγμή να υπάρχουν αρκετοί έλληνες επιπέδου Euroleague ,που δεν φαίνεται στον ορίζοντα και ακριβώς το αντίθετο ισχύει.
Ετσι ειναι.

Επισης θεωρω λαθος των αιωνιων να μην κινηθουν για τον Ρογκαβοπουλο ωστε να μοιραζεται τη θεση με τον Παπανικολαου στους απο εδω ή με τον Παπαπετρου στους απο εκει. Και σιγα σιγα να παρει τη σκυταλη.

Ακριβώς αυτό σκεφτόμουν μόλις είδα το βίντεο από τους Baskethead για τον Ρογκαβόπουλο. Καλό σουτ από απόσταση, υπερβολικά γρήγορο release, με την έλευση του Σασα θα βρίσκει πολλά ελεύθερα σουτ αφού θα προσαρμόζεται η άμυνα επάνω στο Σασα και ο Ρόγκα είναι παίκτης που λατρεύει να παίζει weak side. Βέβαια ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να γυρίσει Ελλάδα.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Ιούλ 16, 2024 5:27 pm

εμεις πρεπει να φερουμε παικτη μπροστα απο τον παπ και οχι απο πισω..ωραιος ο ρογκα παικτικα,με την συμπεριφορα του δεν ξερω τι παιζει,εχουν ακουστει διαφορα..το οτι δεν πηγε και εθνικη πολυ περιεργο..Τωρα θα τον εβλεπα ως αντι λαρε,να φυγει και ο μακισικ και να εχει 15λ μαξ στην ευρωπη και αρκετο χρονο στην α1.Δεν θα θελει κατι τετοιο οποτε αν δεν τον εχει παρει ο παο σε 2 χρονια τον φερνεις στην θεση του παπ.

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Τρί Ιούλ 16, 2024 5:33 pm

vulkanraven έγραψε:
Τρί Ιούλ 16, 2024 3:18 pm
montechristo έγραψε:
Τρί Ιούλ 16, 2024 12:49 pm

Αν όμως αντί για τον Φαλ είχε τραυματιστεί και έμενε εκτός ο Παπανικολάου, τώρα θα λέγαμε ότι το μεγάλο λάθος του Μπαρτζώκα ήταν να δηλώσει τον Ράιτ αντί του Μακίσικ.
Δεν νομίζω. Ο Ράιτ τον είχε μια χαρά τον Λεσορτ, σε αντίθεση με τον ταλαιπωρημενο Μιλουτινοφ. Βέβαια, αν ειχε αφήσει εξαρχής εκτός τον Φαλ και στην θέση του είχε τον Ράιτ, πάλι θα ηταν διαφορετικό το αποτέλεσμα.
Αυτό που θέλω να πω ειναι ότι κακώς άφησε τον Ράιτ εκτός τελικών, αφού, πιθανοτατα θα μπορούσε να προσφέρει περισσότερα απ ότι ο Φαλ.
Να άφηνε το υγιή Φαλ εκτός για να βάλει μέσα το Ράιτ? Όντως τώρα?

Φίλε συγγνώμη κιόλας αλλά έχεις δει έστω και ένα παιχνίδι του Ολυμπικαού τα τελευταία χρόνια που είναι ο Φαλ στην ομάδα?

Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions:

Τρί Ιούλ 16, 2024 5:54 pm

Στο shot clock ανέβασαν πριν λίγο ένα λεπτομερές βίντεο για ιδανικές επιλογές στην θέση 3-2.

Κάποιες εξ αυτών έχουν αναφερθεί και εδώ και είναι πολύ ενδιαφέρουσες.
Έχει και λαβράκια που προσωπικά μου αρέσουν αλλά ξέρω ότι οι περισσότεροι έχουν αλλεργία. :D

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Τρί Ιούλ 16, 2024 6:23 pm

georbap έγραψε:
Τρί Ιούλ 16, 2024 5:54 pm
Στο shot clock ανέβασαν πριν λίγο ένα λεπτομερές βίντεο για ιδανικές επιλογές στην θέση 3-2.

Κάποιες εξ αυτών έχουν αναφερθεί και εδώ και είναι πολύ ενδιαφέρουσες.
Έχει και λαβράκια που προσωπικά μου αρέσουν αλλά ξέρω ότι οι περισσότεροι έχουν αλλεργία. :D
καιλ χαινς , περο αντιτς ,μπραυαντ νταστον ,οθελο χαντερ ματ λοτζεσκι , σακιλ μακ κισσικ και εσχατως μωυσης ραιτ εντασσονται στην κατηγορια των λαυρακοειδων οποτε δεν θα με χαλαγε να φερναμε κατι τετοιο παλι. μην ξεχναμε οτι και ο μαικ τζεημς καποια στιγμη ηρθε να αγωνιστει στον κολοσσο ροδου κι απο κει τον μαθαμε και δεν θα επεκταθω κι αλλο γιατι θα βαρεθουν οι συμφορουμιτες απο τα ονοματα παικτων που "δεν τους ηξερε η μανα τους " κι εχουν φτασει να πρωταγωνιστουν στην Ευρωλιγκα . Αν η περσινη χρονια ειχε κλεισει με ωραιο τροπο δεν θα ετρεχε και τιποτα να φερεις εναν νεο λοτζο πχ . επειδη ομως εγινε οτι εγινε και οπως εγινε και επειδη φετος ειναι τα 100 χρονια ο περισσοτερος κοσμος πιεζει για μεγαλο ονομα στο 2-3 (κακως για εμενα βεβαια ενα καθαρο τριαρι να σουταρει καλα και να δαγκωνει στην αμυνα θελαμε ακομα ενα παπανικολαου στα πραιμ του με λιγα λογια ,ακομα)

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Τρί Ιούλ 16, 2024 6:25 pm

TuTiS έγραψε:
Τρί Ιούλ 16, 2024 4:38 pm
slok έγραψε:

Ετσι ειναι.

Ακριβώς αυτό σκεφτόμουν μόλις είδα το βίντεο από τους Baskethead για τον Ρογκαβόπουλο. Καλό σουτ από απόσταση, υπερβολικά γρήγορο release, με την έλευση του Σασα θα βρίσκει πολλά ελεύθερα σουτ αφού θα προσαρμόζεται η άμυνα επάνω στο Σασα και ο Ρόγκα είναι παίκτης που λατρεύει να παίζει weak side. Βέβαια ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να γυρίσει Ελλάδα.
ειχα τη δυνατοτητα να τον δω στη Συρο φετος σε χαλαρες συνθηκες το παληκαρι και μπορω να πω οτι τοσο ομορφο ριλις και τοσο καλο σουτ εχω να δω πολυ καιρο απο Ελληνα παικτη . το ζητημα ειναι οτι το παληκαρι δεν θελει να παιξει Ελλαδα και να μπει στο κλιμα ΟΛΥ-ΠΑΟ και δνε τον αδικω , πανεμορφη η ισπανια μια χαρα ομαδα η μπασκονια παιζει και τα ευρωλιγκατα παιχνιδια του και κυριως ειναι μικρος ακομα σε καμια τριετια μπορει αν το ξανασκεφτει ,μπορει και οχι...

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
vulkanraven

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF, C
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Ιούλ 16, 2024 7:04 pm

golitog7 έγραψε:
vulkanraven έγραψε:
Τρί Ιούλ 16, 2024 3:18 pm

Δεν νομίζω. Ο Ράιτ τον είχε μια χαρά τον Λεσορτ, σε αντίθεση με τον ταλαιπωρημενο Μιλουτινοφ. Βέβαια, αν ειχε αφήσει εξαρχής εκτός τον Φαλ και στην θέση του είχε τον Ράιτ, πάλι θα ηταν διαφορετικό το αποτέλεσμα.
Αυτό που θέλω να πω ειναι ότι κακώς άφησε τον Ράιτ εκτός τελικών, αφού, πιθανοτατα θα μπορούσε να προσφέρει περισσότερα απ ότι ο Φαλ.

Φίλε συγγνώμη κιόλας αλλά έχεις δει έστω και ένα παιχνίδι του Ολυμπικαού τα τελευταία χρόνια που είναι ο Φαλ στην ομάδα?
Εσύ τι λες, να το βγάζω από το κεφάλι μου;
Ο Ράιτ θα πρόσφερε φρεσκάδα και αθλητικοτητα σε αντίθεση με τον Φαλ που όλοι αναρωτιόμασταν πόσο θα αντέξει.
Δεν θες τον Φαλ; Κανένα πρόβλημα, θα μπορούσε να αφήσει εκτός τον Μιλουτινοφ που ερχόταν κι από αποχή περίπου 3 μηνών λόγω τραυματισμού.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όταν έχεις απέναντι τον Λεσορτ που έχει πάρει σβαρνα όλη την μπασκετική Ευρώπη, χρειάζεσαι ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ φρεσκάδα και αθλητικοτητα για αν τον αντιμετωπίσεις.

TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis

Τρί Ιούλ 16, 2024 7:13 pm

vulkanraven έγραψε:
golitog7 έγραψε:

Ο Ράιτ θα πρόσφερε φρεσκάδα και αθλητικοτητα σε αντίθεση με τον Φαλ που όλοι αναρωτιόμασταν πόσο θα αντέξει.
Δεν θες τον Φαλ; Κανένα πρόβλημα, θα μπορούσε να αφήσει εκτός τον Μιλουτινοφ που ερχόταν κι από αποχή περίπου 3 μηνών λόγω τραυματισμού.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όταν έχεις απέναντι τον Λεσορτ που έχει πάρει σβαρνα όλη την μπασκετική Ευρώπη, χρειάζεσαι ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ φρεσκάδα και αθλητικοτητα για αν τον αντιμετωπίσεις.
Σκληραδα και μέγεθος σταματάνε κυρίως τον Λεσορτ με καλή αμυντική αντίληψη. Ο Φαλ τα έχει λίγο αλλά δεν έχει τόσο κοχονες στα δύσκολα με όσα έχει δειξει

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Τρί Ιούλ 16, 2024 7:27 pm

Αν και δεν εχει σημασια πια απο την στιγμη που ο κοουτς ηθελε να τελειωνει τα ματς με γουολκαπ γκος και τσοζεν ουαν τοτε η πιο ευκολη για αυτον επιλογη θα ηταν να αφησει παλι εκτος τελικων τον κανααν .

Ετσι θα διορθωνοταν και η ανορθογραφια στα σεντερ με την παρουσια του ραιτ .
Κατι που θα δουμε και την επομενη σαιζον αν ο ραιτ δεν εχει ρολο και χρονο .

Δεν ειναι κατι που επηρεαζεται απο την επιστροφη βεζενκοφ και την αποκτηση τριαριου .

vulkanraven

a1greece
Reactions:

Τρί Ιούλ 16, 2024 7:48 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Τρί Ιούλ 16, 2024 7:13 pm
vulkanraven έγραψε:

Σκληραδα και μέγεθος σταματάνε κυρίως τον Λεσορτ με καλή αμυντική αντίληψη. Ο Φαλ τα έχει λίγο αλλά δεν έχει τόσο κοχονες στα δύσκολα με όσα έχει δειξει
Αντικατέστησε το "κοχονες" με "αντοχές" και είσαι εντελώς μέσα.

Arkoudiarhs 7

a1greece
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιούλ 16, 2024 10:01 pm

Πατυ Μιλς 28 ποντους
Πετρουσεφ 17

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Τρί Ιούλ 16, 2024 10:06 pm

Arkoudiarhs 7 έγραψε:
Τρί Ιούλ 16, 2024 10:01 pm
Πατυ Μιλς 28 ποντους
Πετρουσεφ 17
Ο μπαρμπα πατ ειναι πρωην παικτης οποτε δεν πιανει :lol: :lol: :lol:
Ο πετρουσεφ θελει ρολο και χρονο οποτε δεν πιανει . :ugeek: :ugeek:

Ο επομενος :D

manhac

a1greece
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Ιούλ 16, 2024 10:31 pm

Ο Ρογκαβόπουλος πολύ δύσκολα στον Ολυμπιακό του Μπαρτζώκα. Επιθετικά μπορεί να ταιριάζει, αλλά αμυντικά με τίποτα.

vulkanraven

a1greece
Reactions:

Τρί Ιούλ 16, 2024 10:56 pm

Πάντως, δεδομένης της έλλειψης ταλέντων από την εγχώρια αγορά(με ελάχιστες εξαιρέσεις όπως ο Ζουγρης) ίσως θα ήταν καλή ιδέα να ρίξουμε δίχτυα στην Αμερική για ομογενείς. Πριν από μερικές δεκαετίες είχαμε την ομάδα των Ελληνοαμερικανών(Μελινι, Διακουλας, Γιατζόγλου, Καστρινάκης), τι μας εμποδίζει να το ξανακάνουμε;
Ήδη έχουμε δύο (Ντόρσεϊ, Μήτρου Λονγκ) οι οποίοι πιθανότατα θα γίνουν τρεις με την επιστροφή Βεζενκοφ(αν και δεν νομίζω να μετράει ως ομογενής ο Σάσα αλλά whatever).
Μπορούμε λοιπόν να εκμεταλλευτούμε το μάτι του Μπαρτζώκα και να επενδύσουμε σε Έλληνες ομογενείς από το Αμερικα.
Ενδεικτικά θα αναφέρω δύο περιπτώσεις που έχω ξαναναφερει και αξίζει να ασχοληθούμε μαζί τους. Μιλάω φυσικά για Μάρκο Τσοχωνη και Τζον Πουλακίδα. Προσοχή, μην παρεξηγηθω. Δεν μιλάω για έτοιμους παίκτες αλλά για φερέλπιδες που να μπορούν να βοηθήσουν στο εγγύς μέλλον.
Εντάξει, δεν θα φέρουμε και τον νέο Γκάλη αλλά δεν θα είναι και όλοι...Πάπας! :lol: :lol:

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”