Όπως σου έγραψα και το πρωί (στην κουβέντα περί Α.Μπούκερ) δεν τον ξέρω τον παίκτη. Μόλις χθες τον άκουσα πρώτη φορά όταν μετά τη δικιά σου καταγγελίαportokalopita13 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 18, 2020 11:14 pmhttps://allstarbasket.gr/mpaskonia-pair ... gkton-pic/
γι αυτον εγραφα το πρωι εδω![]()
πλ καλος κομπο

Όπως ήμουν στη σελίδα έριξα και μια ματιά στο αμέσως προηγούμενο άρθρο του κι έπεσα στον Κάριγκτον, τον Μέισον, τον Νέτο και δεν θυμάμαι ποιους ακόμα, που βλέπω συχνά- πυκνά κι εδώ. Εκεί τον έλεγε ως κόμπο (ο Γκουρού).
Ο μέγιστος Σαλαθάρ ( μακράν, ο καλύτερος gm στην Ευρώπη) τον επέλεξε αυστηρά ως 2αρι, ωστόσο.

Γυρνώντας ξανά στον γκουρού, είδα ότι και μες τον χειμώνα κάπου είχε προτείνει τον Φόστερ (κι επειδή ήδη μου είχαν μπει ψύλλοι στα αυτιά μετά την ιστορία από το πουθενά με τον Σαντ Ροος) και βλέπω και Λάπρο (που όπως είχε γράψει ο JohnnyPao) τον είχε προτείνει μετ΄επιτάσεως για τον Παναθηναϊκό, πριν έναν χρόνο (και είχε σταθεί αφορμή να περάσει λογοκρισία ένα κριτικό σχόλιο του συμφορουμίτη) αλλα΄και τον παλιό του "έρωτα" Νέντοβιτς, να το ξαναρωτήσω: έχει πάρει πόστο στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός ο Γκουρού;