Περιεργο, αφου μετα την παραμονη Μπαλτσεροφσκι αποκλειεται να αποκτηθει αλλος ψηλος, δεν θα βγαινουν οι χρονοι,ο Ταβαρες και η μεταγραφη 3 εκατ εγινε παραμονη Μπαλτσεροφσκι κλπ κλπ που διαβαζουμε, πως ο Αταμαν λεει οτι θα παρουμε ψηλο?
Κατι δεν θα του εχουν πει σωστα απο την ΚΑΕ μαλλον.
Απλά ο κόσμος δεν έχει ακόμα συνειδητοποιήσει ότι οι εποχές (πρίφτης και έσοδα έξοδα) έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, είναι σαν το σύνδρομο που είχαν οι κατοχικοί παππούδες μας και αγόραζαν μέχρι ένα τέταρτο φέτα, αυστηρά, κι ας πήγαιναν κάθε μέρα σουπερμάρκετ !
Πρέπει να κάνουμε ένα μπακ του μπακ να σταματήσει η γκρίνια
Ειναι πιο απλο, το θεμα γκρινια στον Παναθηναικο ειναι σε αλλο επιπεδο, εχει ξεπερασει τα ορια του γραφικου.
. ας δούμε τι θα κάνουν και οι ανταγωνιστές και προσαρμοζόμαστε ανάλογα. Δεν είμαστε αυτοί που βιάζονται και που καίγονται. Θα σκάσει και η βόμβα, υπομονή.
Αν δούμε Ρεάλ και Ολυμπιακό πάντως, ενισχύθηκαν τα μέγιστα, ειδικά στις θέσεις των ψηλών αν η Ρεάλ έχει Ταβαρες Καρουμπο και Ιμπάκα κ εσύ πας με Κώστα που τραυματίζεται μονίμως και τον Πολωνό, υπάρχει θέμα... Για τον Ολυμπιακό είναι δεδομένη η υπεροπλία, εδώ μόνο με Μιλού κ Πετρουσεφ κόντεψαν να πάρουν τους τελικούς, βάλε τώρα κ Ράιτ κ Φαλ κ Βεζε...
Άρα η αναταραχή είναι λογικό να υπάρχει, τα δεδομένα μέχρι στιγμής δείχνουν πως η ενίσχυση στο 5 δεν έχει γινει κ οι παίχτες λιγοστεύουν.
Εκτός αν δεν έχει κλείσει ακόμα ο Ιμπάκα, είναι ένας παίχτης που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα γιατί εκτός του ότι ενισχύεις την ομάδα σου, δε τον παίρνει ανταγωνιστής άμεσος, τον οποίο θα κάνει πανίσχυρο.
Δε ξέρω βέβαια πόσο θα παίζει σε μια ομάδα που θα έχει Ταβαρες και Καρουμπο...
Και, ναι, μπορεί να παίξει κ στο 4.
Πληρεί τις προϋποθέσεις...
Ο Σεγξελια ας πούμε δε παίζει 5 ούτε άμυνα, θα πάρει χρόνο από Μήτογλου κ Χουαντσο κ επιθέσεις από τους περιφερειακούς; Δεν πολύ κολλάει ο Γεωργιανός, όχι όσο ο Κονγκολεζος
Έβλεπα σήμερα το Καναδάς - Γαλλία, οι καναδέζοι ξεκίνησαν με τον Powell ως βασικό σεντερ, μετά έβαλαν τον Olynyk και κάποια στιγμή μπήκε και ο παλιός μας γνώριμος Khem Birch. Μόλις ξεπέρασα τη θλίψη μου, καθώς οι άλλοι έχουν για 5ο ψηλο τον Birch (ενω εμείς τον Κωστακουμπο ή τον Χουγκαζ), σκέφτηκα πως ο συγκεκριμένος δεν θα ήταν καθόλου κακή επιλογή για τον μπακαπ σεντερ που ψάχνουμε. Θα μου πείτε αν τον ήθελε ο Αταμαν θα τον είχε πάρει ήδη, όντως, αλλά ας πω κι εγώ τη κοτσάνα μου...
Ο Birch είναι πλέον πιο βαρύς από ότι τον θυμόμαστε, δεν τρέχει εξίσου καλά το γήπεδο, ούτε έχει τόσο γρήγορα πλάγια βήματα όσο παλιά, αλλά και πάλι για τα 15 λεπτά που θέλουμε πίσω από τον Lessort είναι μια χαρά, δίνει σε εξαιρετικό επίπεδο rim protection, άμυνα στις αλλαγές και άμυνα στο low post, είναι καλός screener και με πολύ καλά τελειώματα. Αυτά είδα τουλάχιστον εγω απτο σημερινο ματς και καποια highlights με τη Girona. Μην ξεχνάμε πως έχει και εμπειρία από final 4 στη euroleague και φυσικά εδώ και πολλά χρόνια από το ΝΒΑ. Δεν θα με χαλούσε καθόλου να πω την αλήθεια ως 2ος και ας κρατήσουμε και τον Balce ως 3ο, αφού πολλοί λένε πως ο Πολωνός θα γίνει ο δικός μας Milutinov, εεε ο Σέρβος ξεπετάχτηκε όταν είχε τον Birch μπροστά του. Τυχαίο? Δεν νομίζω!!
Αν δεν μας κάνει ο 31χρονος Birch (θα ναι 32 την επόμενη σεζόν, μια χαρά), τότε επανέρχομαι στον κατά 6 χρόνια νεότερο του και ισοϋψή του, τον Bruno Fernando, αν και αυτόν τον κόβω να μένει NBA. Αλλιώς για καθαρό σεντερ δεν ξέρω τι άλλες επιλογές υπάρχουν, μετά πάμε σε 4/5αρι που έλεγε και ο κόουτς.
ΥΓ. Σε ένα ματς στην ACB απέναντι στη Μπασκονια (και τον αγαπημένο μας Costello) είχε 21 πόντους, 14 ριμπάουντ και 30 PIR.
Τώρα που ο καλύτερος παίχτης στην Ευρώπη έμεινε, δεν έχω κανένα άγχος, μόνο αυτός ήταν ο φόβος μου, γιατί δεν βρίσκεις κάθε μέρα Ναν!
Ψηλός θα βρεθεί παιδιά, μην γκρινιάζετε, περιμένουν κάτι καλό, δεν υπάρχει βιασύνη, θα προκύψουν παίχτες στην πορεία κι από ομάδες που δεν θα περιμένουμε, κάτι ξέρει το τιμ... εμπιστοσύνη μόνο.
Συγγνώμη που επεμβαίνω, αλλά θεωρώ υπερβολικό να λέμε τον Ναν ως καλύτερο παίκτη στην Ευρώπη.
Παίκτης που είναι 47ος στην κατάταξη με βάση το PIR τη σεζόν που πέρασε, δεν μπορεί να είναι ο καλύτερος στην Ευρώπη.
Να και τα στατιστικά: https://www.euroleaguebasketball.net/el ... =valuation
Τώρα που ο καλύτερος παίχτης στην Ευρώπη έμεινε, δεν έχω κανένα άγχος, μόνο αυτός ήταν ο φόβος μου, γιατί δεν βρίσκεις κάθε μέρα Ναν!
Ψηλός θα βρεθεί παιδιά, μην γκρινιάζετε, περιμένουν κάτι καλό, δεν υπάρχει βιασύνη, θα προκύψουν παίχτες στην πορεία κι από ομάδες που δεν θα περιμένουμε, κάτι ξέρει το τιμ... εμπιστοσύνη μόνο.
Συγγνώμη που επεμβαίνω, αλλά θεωρώ υπερβολικό να λέμε τον Ναν ως καλύτερο παίκτη στην Ευρώπη.
Παίκτης που είναι 47ος στην κατάταξη με βάση το PIR τη σεζόν που πέρασε, δεν μπορεί να είναι ο καλύτερος στην Ευρώπη.
Θεωρείς τον Νάναλι πιο χρήσιμο παίκτη από τον Ναν;
Απλά ο κόσμος δεν έχει ακόμα συνειδητοποιήσει ότι οι εποχές (πρίφτης και έσοδα έξοδα) έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, είναι σαν το σύνδρομο που είχαν οι κατοχικοί παππούδες μας και αγόραζαν μέχρι ένα τέταρτο φέτα, αυστηρά, κι ας πήγαιναν κάθε μέρα σουπερμάρκετ !
Πρέπει να κάνουμε ένα μπακ του μπακ να σταματήσει η γκρίνια
Ειναι πιο απλο, το θεμα γκρινια στον Παναθηναικο ειναι σε αλλο επιπεδο, εχει ξεπερασει τα ορια του γραφικου.
Μπα, εδώ είναι παράδεισος! Κάνε μια βόλτα απ' το δικό μας τόπικ. Διαπλανητική γκρίνια!
Ανάλογα με το στυλ παιχνιδιού της κάθε ομάδας. Όντως, για το στυλ που έχει περάσει ο Αταμάν στον Παναθηναϊκό, ο Ναν μπορείς να πεις ότι είναι πιό χρήσιμος από τον Νάναλι. Σε άλλες ομάδες, όμως, μπορεί να ήταν το ανάποδο.
Ανάλογα με το στυλ παιχνιδιού της κάθε ομάδας. Όντως, για το στυλ που έχει περάσει ο Αταμάν στον Παναθηναϊκό, ο Ναν μπορείς να πεις ότι είναι πιό χρήσιμος από τον Νάναλι. Σε άλλες ομάδες, όμως, μπορεί να ήταν το ανάποδο.
Οκ, δεν συμφωνώ αλλά αφού το τεκμηριώνεις υποκειμενικά δεν μπορώ να πω τίποτα. Ας πούμε λοιπόν ότι στο στυλ του Αταμάν ο Ναν είναι ο καλύτερος σκόρερ στην Ευρώπη να είμαστε όλοι χαρούμενοι.
Οκ, δεν συμφωνώ αλλά αφού το τεκμηριώνεις υποκειμενικά δεν μπορώ να πω τίποτα. Ας πούμε λοιπόν ότι στο στυλ του Αταμάν ο Ναν είναι ο καλύτερος σκόρερ στην Ευρώπη να είμαστε όλοι χαρούμενοι.
Για τη χρονιά που πέρασε, θεωρείς πως ήταν καλύτερος σκόρερ π.χ. από τον Χάουαρντ της Μπασκόνια;
Για τη χρονιά που πέρασε, θεωρείς πως ήταν καλύτερος σκόρερ π.χ. από τον Χάουαρντ της Μπασκόνια;
O Nunn του χρόνου που θα ναι 2η χρονιά στην Ευρώπη και θα έχει κάνει και προετοιμασία με την ομαδα παιχτικά θα συγκρίνεται μόνο με τον Τζέιμς και τον Λαρκιν, οι υπόλοιποι γκαρντ της γιουρολιγκ δεν τον βλέπουν καν.
ΥΓ. Νομίζω πως ο Σαμοντούροφ πρέπει να σταλεί και αυτός δανεικός παίδες, όπως κάνουμε και με τον Αβδάλα. Το παιδί πρέπει να πάει να παίξει, ιδανικά σε έναν απαιτητικό προπονητή που θα τον πιέζει να φτιάξει το σώμα του και θα δουλέψει με νέα ταλέντα. Και αν δεν πάει ΝΒΑ μέσω του επόμενου draft ας γυρίσει στην ομάδα για την σεζόν 2025-26. Με ένα 4/5αρι τύπου Gill ή Samanic άλλωστε είμαστε πλήρεις από αριθμητικής άποψης :
Brown , Sloukas
Nunn , Grant
Grigonis , Papapetrou , Kalaitzakis
Gill , Juancho
Lessort , Mitoglou , Balcerowski
Μα σε ρωτήσω κάτι, εσυ ποιον παίχτη θα έπαιρνες στην ομάδα σου;;; Τον Ναν ή τον Χαουαρντ ;;;