Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

JohnnyPao

champion
Reactions: 2451
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Ιούλ 21, 2024 3:01 pm

georbap έγραψε:
Κυρ Ιούλ 21, 2024 2:59 pm
O Ζέρβας πριν λίγο είπε πως αυτή την στιγμή ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει να περιμένει μόνο να κλείσει ο Σάσα και θα πάει ως έχει ,χωρίς προσθήκες ή αποχωρήσεις.

Έχει πλάκα που κάθε εβδομάδα λένε άλλα.
Σου λέει είτε έτσι, είτε αλλιώς μέσα θα πέσω. :lol:
Αυτό που έλεγα εγώ στην αρχή δηλαδή και με έκραζαν κάποιοι εδώ μέσα. Απλώς εγώ περιμένω να γίνει και μια αποχώρηση 4αριου, θα είναι πολύ κουλό να τους κρατήσετε όλους και θα θυμίσει λίγο απτη παροιμία με τη κατσίκα του γείτονα...

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6640
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Κυρ Ιούλ 21, 2024 3:29 pm

Δεν εχει κανενας ιδεα και ειδικα ο ζερβας..Του ζερβα του ειπαν ετσι απο την ομαδα να λεει ωστε να πουλησουν παικτη και οχι να αφησουν ελευθερο..Πληροφοριες κανενας δεν εχει ξεκαθαρα και απλα μαντευουν..ουτε με βιλντοζα ηξεραν,ουτε με τον εβανς τι θα γινει ουτε με το σασα πριν αλλα ουτε και τωρα τι γινεται.. Οποτε ειναι χαζο να πιστευει καποιος οτι ξερουν τι θα γινει μετα :lol: Τραννη αποδειξη οτι καθε μερα αλλαζουν το αν θα παρουμε παικτη η οχι.. Ο ζερβας εντωμεταξυ ειναι και πονηρη αλεπου,λεει οπως εχουν τα πραγματα τωρα δεν θα γινει κινηση,αν αλλαξουν εδω ειμαστε να τα πουμε..Στην ουσια σου λεει οτι και να γινει σωστη ειδηση θα χω βγαλει :lol: να θυμισω οτι ο ιδιος εχει πει οτι θα γινει προταση στον φουρνιε τεραστια αν ειναι να γυρισει ευρωπη..

Το μονο που εχει νοημα να σχολιασουμε ειναι οτι ειπε οτι δεν υπαρχει τιποτα με ζουγρη.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Mathematician92

junior
Reactions: 459
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Παπαλουκάς
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Ιούλ 21, 2024 3:44 pm

georbap έγραψε:
O Ζέρβας πριν λίγο είπε πως αυτή την στιγμή ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει να περιμένει μόνο να κλείσει ο Σάσα και θα πάει ως έχει ,χωρίς προσθήκες ή αποχωρήσεις.

Δεν έλεγα τίποτα άλλο χθες;; Με έτρωγε κάτι ότι για εκεί πάει η ιστορία και να που ίσως να επιβεβαιώνεται. ΈΓΚΛΗΜΑ αν μείνει έτσι η ομάδα. Απλά επειδή κι αυτοί (οι ρεπόρτερς) δεν ξέρουν πού πάνε τα τέσσερα, θα κάνω υπομονή πριν αρχίσω τη γκρίνια. Το πιο πιθανό εξάλλου είναι απλά να λέει ότι του είπανε να πει ο Ζέρβας. Συνοψίζω απλά το ρόστερ σύμφωνα με τα "νέα" δεδομένα:

1. Walkup - Goss - MitrouLong ----- Evans (αν και όποτε)
2. Dorsey - Vildoza
3. Παπανικολάου - Λαρεντζάκης - McKissik (;)
4. Vezenkov (αν και όποτε) - Peters - Petrusev (;)
5. Milutinov - Fall - Wright
+ κάνα δυο Έλληνες τύπου Τανούλη/Ζούγρη.
  • Το ρόστερ είναι σαφώς αναβαθμισμένο από πέρυσι και όπως έχει ειπωθεί ξανά, με καλή προετοιμασία φέτος λογικά θα δούμε ωραία πράγματα.
  • Είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ να πάνε με αυτή την τρυπάρα στο 3. Δεν το χωράει το μυαλό μου.
  • Είτε ακούσια, είτε εκούσια, η ομάδα τα τελευταία καλοκαίρια μας "δουλεύει" με μεγάλα ονόματα που και καλά κυνηγάει (James, Mirotic, Fournier) και στο τέλος μένουμε με ρολιστες. Δεν με νοιάζει αν το προκαλούν από μόνοι τους οι αυλοκόλακες ή όντως βγαίνει εκ της διευθύνσεως, αλλά με έχει κουράσει το θέμα. (Αυτό φυσικά σε περίπτωση που δεν αποκτηθεί άλλο μεγάλο όνομα.)
  • Θα περιμένω να κλείσει το ρόστερ, αλλά αν μείνουμε έτσι, πάλι θα συζητάμε το επόμενο καλοκαίρι τι έφταιξε και φτάσαμε στην πηγή αλλά δεν ήπιαμε νερό. Μια κίνηση ακόμα, τόσο δύσκολο είναι;;

1
1 Εικόνα
Μακριά από μένα η τοξικότητα, ο φανατισμός και ο τυφλός οπαδισμός.

:peace:
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Κυρ Ιούλ 21, 2024 4:18 pm

Mathematician92 έγραψε:
georbap έγραψε:

• Είτε ακούσια, είτε εκούσια, η ομάδα τα τελευταία καλοκαίρια μας "δουλεύει" με μεγάλα ονόματα που και καλά κυνηγάει (James, Mirotic, Fournier) και στο τέλος μένουμε με ρολιστες. Δεν με νοιάζει αν το προκαλούν από μόνοι τους οι αυλοκόλακες ή όντως βγαίνει εκ της διευθύνσεως, αλλά με έχει κουράσει το θέμα. (Αυτό φυσικά σε περίπτωση που δεν αποκτηθεί άλλο μεγάλο όνομα.)
  • Θα περιμένω να κλείσει το ρόστερ, αλλά αν μείνουμε έτσι, πάλι θα συζητάμε το επόμενο καλοκαίρι τι έφταιξε και φτάσαμε στην πηγή αλλά δεν ήπιαμε νερό. Μια κίνηση ακόμα, τόσο δύσκολο είναι;;
Το χει πει ο μπαρτζωκας ξεκαθαρα οτι διναμε λευκες επιταγες σε τζειμς και ναν..Δεν ειναι απο αυλοκολακες.

Φετος αν δεν παρουμε παλι ΄΄ηγετη΄΄ στην περιφερεια η δικαιολογια ειναι ετοιμη,πιστευαμε στον εβανς αλλα και ηρθε ο σασα για αυτην την δουλεια. Συν δεν''πουλαμε'' τους παικτες του κορμου

Για μενα ειναι απλο το πραγμα..ο κοσμος ζηταει την κουπα και το πρωταθλημα.. Αν το καταφερουν με το ροστερ οπως ειναι μαγκια τους..Μπορει να ηρεμησε καπως το πραγμα με τον σασα αλλα οι απαιτησεις απο τον κοσμο παραμενουν οι ιδιες..Ξεκινοντας με την τρυπα του οζοντος στο 3 απλα το κανουν πιο ευκολο στο να ξεσηκωνεται ο κοσμος στις ηττες.

Αν ειναι εξυπνοι θα φερουν σοβαρο 3ρι παντως,εκτος απο το επικοινωνιακο ειναι σαν να πυροβολανε και τα ποδια τους αν δεν το φερουν.Ειδικα οι αφοι θα ειναι ξεκαθαρο οτι καναν οτι μπορουσαν και πλεον το μπαλακι θα ναι στον μπαρτζω.

Εντωμεταξυ τι πιθανοτητες εχει οτι ο πετρουσεφ θα δεχτει να μεινει οχι μονο πισω απο τον σασα αλλα και απο τον πιτερς?0% λεω εγω.Οποτε αμεσως αμεσως το σεναριο το παμε ως εχει δεν εχει και πολλες πιθανοτητες...

0
Άβαταρ μέλους
Mathematician92

junior

Κυρ Ιούλ 21, 2024 4:43 pm

shaq7 έγραψε:
Mathematician92 έγραψε:

Εντωμεταξυ τι πιθανοτητες εχει οτι ο πετρουσεφ θα δεχτει να μεινει οχι μονο πισω απο τον σασα αλλα και απο τον πιτερς?0% λεω εγω.Οποτε αμεσως αμεσως το σεναριο το παμε ως εχει δεν εχει και πολλες πιθανοτητες...
Μα μπορεί να υπολογίζεται τελικά για 3αρι ο Peters και στο 4 να είσαι με Σάσα - Πετρούσεφ..
Και γι αυτό να μην αποκτηθεί 3αρι και να πάμε ως έχει. :hammer:
Δε θέλω να το φαντάζομαι (αν και κάποιοι συμφορουμίτες διαφωνούν νομίζω και τους αρέσει αυτό το σενάριο) αλλά είναι ακόμα πιθανό σενάριο.

Στα υπόλοιπα συμφωνώ φίλε Σακ (εκτός αυτού που λες για James - Nun, δεν πιστεύω τίποτα ακόμα και από τον Μπαρτζώκα σε αυτό το θέμα).

0

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Κυρ Ιούλ 21, 2024 4:55 pm

Mathematician92 έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Μα μπορεί να υπολογίζεται τελικά για 3αρι ο Peters και στο 4 να είσαι με Σάσα - Πετρούσεφ..
Δε θέλω να το φαντάζομαι (αν και κάποιοι συμφορουμίτες διαφωνούν νομίζω και τους αρέσει αυτό το σενάριο) αλλά είναι ακόμα πιθανό σενάριο.

Στα υπόλοιπα συμφωνώ φίλε Σακ (εκτός αυτού που λες για James - Nun, δεν πιστεύω τίποτα ακόμα και από τον Μπαρτζώκα σε αυτό το θέμα).
ακομα και αν ο πιτερς λογιζεται 3ρι δεν ειναι χαζος ο πετρουσεφ να μην καταλαβει οτι θα παιζει και στο 4.. Μην βαλω και οτι αν ο πιτερς ειναι χαλια σαν 3ρι μετα αναγκαστικα θα παιζει 4 και θα ερθει παικτης μεσα στην σεζον για 3..Οποτε δεν το κοβω να μεινουν και οι 2..

Ε αν λεει ψεματα ο μπαρτζω δεν μπορουμε να το ξερουμε..βεβαια η προταση στον ναν βγαινει ακομα και απο τον ναν η γενικα και απο το σδνα..Το σιγουρο ειναι οτι εχει βγει απο τα πιο επισημα χειλη που θα μπορουσε του μπαρτζω και οχι απο ινσαιντερς κτλ.

0
Christofis

euroleague
Reactions: 1298
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Ιούλ 21, 2024 5:39 pm

shaq7 έγραψε:
Mathematician92 έγραψε:

ακομα και αν ο πιτερς λογιζεται 3ρι δεν ειναι χαζος ο πετρουσεφ να μην καταλαβει οτι θα παιζει και στο 4.. Μην βαλω και οτι αν ο πιτερς ειναι χαλια σαν 3ρι μετα αναγκαστικα θα παιζει 4 και θα ερθει παικτης μεσα στην σεζον για 3..Οποτε δεν το κοβω να μεινουν και οι 2..

Ε αν λεει ψεματα ο μπαρτζω δεν μπορουμε να το ξερουμε..βεβαια η προταση στον ναν βγαινει ακομα και απο τον ναν η γενικα και απο το σδνα..Το σιγουρο ειναι οτι εχει βγει απο τα πιο επισημα χειλη που θα μπορουσε του μπαρτζω και οχι απο ινσαιντερς κτλ.
Εγω σεν βλεπω καμια τρυπα στο 3 γιατι δεν υπαρχει σαν θεση οπως υπηρχε παλαιοτερα. Ουτε ο Παο εχει κλασσικο τρια, ουτε η Μπαρτσα ουτε η Εφες. Οι μονες ομαδες που εχουν κλασσικο τριαρι απο τις διεκδικιτριες ειναι η Μονακο, η Φενερ( εχει τριαρια για ολες τις αλλες που δεν εχουν) και η Ρεαλ). Ολες οι υπολοιπες εχουν λιγο ψηλοτερους γκαρντ ή λιγο πιο αθλητικους φοργουορντς.

Στο 3 μπορουν να παιξουν ο Μακκισικ, ο Λαρεντζακης, Παπανικολαου, Ο πιτερς, Ο βεζενκοφ, και κατα συνθηκη με 3 γκαρντ ακομη και ο γουοκαπ και Ντορσει. Δεν με προβληματιζει η θεση. Και οαρα να παρω εναν παιξτη τυπου Ντιαλο και να φυγει ο Πιτερς ή ο Πετρουσεφ αστο καλυτερα. Για φουρνιε ή Μιχαλιουκ οκ να χασω αλλαζει το πραγμα αλλα η ομαδα και ετσι να ειναι ειναι απειρως ενισχυμενη σε σχεση με περσι.

Και η Ρεαλ περυσι πηρε τον καλυτερο ελευθερο παικτη της ευρωλιγκας αλλα ενω ηταν πρωταθλητρια βγηκε δευτερη. Και ποιος μου λεει οτι θα ερθει ο Φουρνιε και θα βγω πρωτος σιγουρα.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Mathematician92

junior

Κυρ Ιούλ 21, 2024 5:46 pm

shaq7 έγραψε:

Σωστός. Συμφωνώ.
shaq7 έγραψε:
Αν και είμαστε λίγο off topic τώρα (συγχωρέστε μας) να πω μόνο τι εννοώ. Ναι προτάσεις έχουν γίνει λογικά σε όλους αυτούς (James/Nun/Mirotic). Το θέμα είναι φίλε Σακ, ΤΙ προτάσεις τους έχουν γίνει. Πρόταση να πάνε για σινεμά και πασατεμπο;; Πρόταση να έρθουν για 1+Μ; Τι θέλω να πω. Όταν μια ομάδα του βεληνεκούς του Ολυμπιακού, που γενικότερα εκπέμπει υγεία σαν οργανισμός (για το μπασκετικό τμήμα μιλάω), που είναι κάθε χρόνο (σχεδόν) στο Final 4, κτλ, θέλει έναν παίκτη θα έπρεπε να μπορεί να τον πάρει με σοβαρές προτάσεις. Δε νομίζω δηλαδή (για να το κάνω λιανά) ότι υπάρχουν άλλα θέματα και δεν έρχονται εδώ οι μεγάλοι παίκτες τα τελευταία 10+ χρόνια. Κάτι το myway, κάτι να μη χαλάσουν οι ισορροπίες και διαμαρτυρηθεί ο Λαρεντζάκης (πχ), κάτι ότι δε θέλουμε ηγέτες (γκουχ γκουχ κοουτς γκουχ γκουχ)..

Πλέον αν δε δω να υπογραφεί παικταρας με προσωπικότητα (εξαίρεση ο Σάσα, είναι δικό μας παιδί, αποτελεί ειδική συνθήκη) δεν πιστεύω τίποτα!! Αυτά και κλείνω εδώ το off topic. :peace:

1
1 Εικόνα

Dimmitz

euroleague
Reactions: 776

Κυρ Ιούλ 21, 2024 5:47 pm

Παιδιά το έχω πει 100 φορές, θα το πω άλλη μια. Είναι απλά τα πράγματα με τις μεταγραφές. Το πράγμα είχε ένα ενδιαφέρον μέχρι να ανακοινωθεί ο Βιλντόζα. Μέχρι τότε το ρόστερ είχε κενό για να αποκτηθεί ο παίκτης ηγέτης ή κάτι καλύτερο. Από την στιγμή που επιστρέφει και ο Σάσα στένεψε το πράγμα. Είναι σίγουρο ότι η σεζόν θα ξεκινήσει έτσι (με πιθανή αποχώρηση Πετρούσεφ). Θα γίνει η προετοιμασία, θα ξεκινήσει η σεζόν και ο coach θα δοκιμάσει τα σχήματα που έχει δουλέψει στην προετοιμασία με Πίτερς ή Σάσα στο 3, και αναλόγως πως θα πάει αυτό στα πρώτα 10 ματς την σεζόν (έχουμε και δύσκολο πρόγραμμα), θα κρίνει εάν χρειάζεται να πάρει παίκτη στο 3 ή όχι. Αν κρίνει ότι χρειάζεται και προκύψει κάποια καλή περίπτωση από τα κοψήματα του NBA, θα πάρει παίκτη και καλό. Τουλάχιστον αυτό έδειξε η διοίκηση πέρυσι. Ότι όποτε χρειάστηκε παίκτης (Wright), ή προέκυψε κάτι καλό (Πετρούσεφ), ο παίκτης ήρθε. Ξέρω ότι δεν πουλάει πρωτοσέλιδα το παραπάνω σενάριο ή δεν παίρνει κλίκς, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Η ομάδα έχει χρόνο και βάθος στο ρόστερ για να ρισκάρει και να ξεκινήσει έτσι. Κανένα πρωτάθλημα και καμία Ευρωλίγκα δεν χάθηκε στις πρώτες αγωνιστικές. Αν το σχήμα δουλέψει χωρίς καθαρό τριάρι, έχεις κερδίσει έναν παίκτη (τον Πίτερς) και έχεις κάνει εσωτερική μεταγραφή. Αν ο Πίτερς έχει τα ίδια νούμερα με πέρυσι δεν βλέπω τον λόγο να τον κάψεις μειώνοντας του το χρόνο σε 12-15 λεπτά.

0
Άβαταρ μέλους
Mathematician92

junior

Κυρ Ιούλ 21, 2024 6:07 pm

Christofis έγραψε:
Κυρ Ιούλ 21, 2024 5:39 pm
shaq7 έγραψε:

Εγω σεν βλεπω καμια τρυπα στο 3 γιατι δεν υπαρχει σαν θεση οπως υπηρχε παλαιοτερα. Ουτε ο Παο εχει κλασσικο τρια, ουτε η Μπαρτσα ουτε η Εφες. Οι μονες ομαδες που εχουν κλασσικο τριαρι απο τις διεκδικιτριες ειναι η Μονακο, η Φενερ( εχει τριαρια για ολες τις αλλες που δεν εχουν) και η Ρεαλ). Ολες οι υπολοιπες εχουν λιγο ψηλοτερους γκαρντ ή λιγο πιο αθλητικους φοργουορντς.

Στο 3 μπορουν να παιξουν ο Μακκισικ, ο Λαρεντζακης, Παπανικολαου, Ο πιτερς, Ο βεζενκοφ, και κατα συνθηκη με 3 γκαρντ ακομη και ο γουοκαπ και Ντορσει. Δεν με προβληματιζει η θεση. Και οαρα να παρω εναν παιξτη τυπου Ντιαλο και να φυγει ο Πιτερς ή ο Πετρουσεφ αστο καλυτερα. Για φουρνιε ή Μιχαλιουκ οκ να χασω αλλαζει το πραγμα αλλα η ομαδα και ετσι να ειναι ειναι απειρως ενισχυμενη σε σχεση με περσι.

Και η Ρεαλ περυσι πηρε τον καλυτερο ελευθερο παικτη της ευρωλιγκας αλλα ενω ηταν πρωταθλητρια βγηκε δευτερη. Και ποιος μου λεει οτι θα ερθει ο Φουρνιε και θα βγω πρωτος σιγουρα.
Γενικά θα συμφωνήσω ότι η θέση 3 είναι κάπως δυσδιάκριτη πλέον. Μπορεί να καλυφθεί τόσο από ένα 2αρι σε κοντά σχήματα (πχ με 3 γκαρντ) όσο και από τριαρο-τεσσαρι σε πιο ψηλά σχήματα. Το θέμα μου (και όσων μιλάμε για 3αρι νομίζω) είναι ότι δε βλέπω ΚΑΝΕΝΑ βασικό 3αρι που θα παίρνει 20-25 λεπτά και τα υπόλοιπα να καλύπτονται με αλχημείες. Νομίζω συμφωνούμε ότι ενα βασικό 3αρι πρέπει να το έχει η ομάδα. Ποιός θα είναι σε εμάς του χρόνου; Ο Παπανικολάου στα 35;; Θέλουμε να δούμε πάλι μια εικόνα στο τέλος της χρονιάς σαν τη φετινή στον 4ο τελικό που ο αρχηγός σερνόταν; Ο McKissik κι αυτός στα 35;; Ο Λαρεντζάκης (Παναγία μου και Χριστέ μου);;; Αλήθεια προτιμώ να θυσιαστεί ένα από τα δύο 4ρια για να έρθει ένα κανονικό 3αρι ΜΠΡΟΣΤΆ από τον Παπανικολάου!

ΥΓ. Ο Παναθηναϊκός είναι ειδική περίπτωση επίσης, γιατί ο Αταμάν χρόνια τώρα παίζει με 3 γκαρντ. Εγώ πιστεύω (και μπορεί να κάνω λάθος) ότι αν φέτος δεν κάνει τρομερό step up ο Παπαπέτρου, ο Παναθηναϊκός θα έχει πολύ σοβαρό θέμα στο 3 γιατί οι ομάδες θα προσαρμοστούν καλύτερα πάνω στο παιχνίδι του.

1
1 Εικόνα

Dimmitz

euroleague
Reactions: 776

Κυρ Ιούλ 21, 2024 6:47 pm

Η διαφορά μας με τον ΠΑΟ είναι ότι έχει μόνο βασικό τριάρι τον Παπαπέτρου, ο οποίος πήρε περισσότερο χρόνο προς το τέλος της σεζόν και προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό. Αναπληρωματικό έχει τον Γκριγκόνις, ο οποίος είναι δυάρι, ούτε όγκο έχει, ούτε μπορεί να μαρκάρει τα περισσότερα καλά τριάρια της λίγκας. Εμείς έχουμε τον Παπανικολάου, ο οποίος ναι μεν είναι 35, αλλά αποτέλεσε βασικό γρανάζι στην πορεία και τα αποτελέσματα της ομάδας τα τελευταία χρόνια. Αναπληρωματικούς έχουμε διάφορες επιλογές. Να κατεβάσουμε πιο βαρύ κορμού από το 4, που θα μπορεί να μαρκάρει τριάρι τύπου Κόλσον, να βάλουμε τον Μακίσικ, ή ακόμα και να παίξουμε με τρία γκάρντ. Η διαφορά με τον ΠΑΟ είναι ότι εκείνος βασίζεται στο σύστημα με τρία γκάρντ, εμείς όχι. Αν δεν του βγει (όπως με Μακάμπι) και ο Παπαπέτρου είναι για κάποιο λόγο κακός ή τουλάχιστον δεν κάνει τα όργια που έκανε πέρυσι, θα έχει μεγάλο πρόβλημα στην άμυνα. Εμείς πάλι όχι, γιατί ο Παπανικολάου τα έχει ακόμα τα 20 λεπτά στο παρκέ, ο Παπαπέτρου όχι. Άρα οι εναλλακτικές μας λύσεις θα είναι λιγότερη ώρα στο παρκέ από ότι του ΠΑΟ (για το 3 μιλάω). Ο Παπ δεν έχει γίνει ακόμα Πρίντεζης στην τελευταία του χρονιά, έχει ακόμα πολλά ψωμιά να δώσει. Είναι και το σκαρί του τέτοιο που αντέχει, τουλάχιστον μια σεζόν ακόμα πρέπει να λογίζεται βασικός (καθώς είναι απαραίτητος στο motion του Μπαρτζώκα).

0
Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions: 1036

Κυρ Ιούλ 21, 2024 7:33 pm

Εγώ παρέθεσα αυτά που είπε ο Ζέρβας, εννοείται όμως πως δεν τα παίρνω της μετρητοίς.
Έχει αποδειχθεί περίτρανα και με κάθε τρόπο ότι ξέρουν μόνο όσα θέλει η διοίκηση να ξέρουν και η διοίκηση του Ολυμπιακού αφήνει πολύ λίγα να βγαίνουν προς τα έξω , επίσης αποδεδειγμένο.

Από την άλλη , το ρεπορτάζ είναι η δουλειά τους και πρέπει κάτι να πουν. Τι πιο safe λοιπόν να πεις ότι με τα τωρινά δεδομένα ισχύει αυτό και αν αύριο πάει αλλού η δουλειά λες πως άλλαξαν τα δεδομένα.

Θεωρώ πως ο Ολυμπιακός θα κυνηγήσει κάποια περίπτωση από το NBA , κάτι όμως που θα καθυστερήσει για λόγους που έχουμε αναφέρει πολλές φορές εδώ μέσα.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Κυρ Ιούλ 21, 2024 7:46 pm

Θεωρει κανενας οτι αν παμε ετσι οπως ειμαστε θα παιζει ο παπ λιγοτερο απο 25λ σε καθε ματς οπως και να ειναι? Ακομα και α1? Μετα θα λεμε ειναι κακος ο παπ και μεγαλωσε ο παπ..Ασεβεια προς το προσωπο του θα πω εγω.

Να θυμισω οτι εμας δεν μας λειπει απλα ενα 3ρι..Μας λειπει ενας ''κιλλερ΄' στην περιφερεια..Καποιος που οταν κολλαει το συστημα θα το παρει με προσωπικες ενεργειες..Ειναι ο εβανς αυτο αλλα κατσε να γυρισει να παιξει φετος και σε τι κατασταση θα ναι. ΑΝ με καποιον μαγικο τροπο το ξεραμε οτι θα γυρισει οπως περσι ναι οκ ας μην παρουμε τετοιον παικτη.Δεν το ξερει κανεις ομως..

Το οτι θα παμε οπως ειμαστε και αν δουμε οτι δεν δουλευει τοτε θα παρουμε παικτη νομιζω δεν δουλευει..Πρωτον μετα τι θα κανεις τον πιτερς αν εχει μεινει και ο πετρουσεφ? θα χεις εναν παικτη 1.5εκ σε ρολο λουντζη? Αν δεν υπαρξει τραυματισμος θα χεις πιτερς και πετρουσεφ να παιζουν ενα 5λ ο καθενας. Επισης αν εχουμε φτασει δεκεμβρη και φερουμε λεω εγω τον λονι γουοκερ..Βαλε και 2/3μηνες να καταλαβει που ηρθε,βαλε και τον εβανς που θα γυρισει,δεν θελει και πολυ να τιναχτει η ομαδα..
Επισης ποιος μας λεει οτι τοτε δεν θα εχουν κλεισει ολοι σε αλλες ομαδες και εμεις θα πρεπει να περιμενουμε τα επομενα κοψιματα..ποτε ηρθε ο πετρουσεφ? Εκει το μονο καλο ενδεχομενο ειναι να εχουν κοψει τον μισιτς ,να μην του δωσει αλλη ομαδα περισσοτερα και να κανουμε το ντιλ της 15ετιας..

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 946

Κυρ Ιούλ 21, 2024 7:58 pm

Εγκληματικό να πάμε με αυτά τα 3ρια... Και το κυριότερο που είναι η τεράστια προσωπικότητα που περιμέναμε ;; Θα δούμε. Αν πάμε πάντως έτσι θα παρακαλάμε να γυρίσει ο Έβανς και να είναι όπως ήταν...

*Στα 100 χρόνια του Συλλόγου ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ να γίνει η υπέρβαση σε όλα!

2
2 Εικόνα
Panathas_13

junior
Reactions: 138
Προειδοποιήσεις: 5

Κυρ Ιούλ 21, 2024 8:11 pm

Το πρόβλημα του Ολυμπιακού είναι ότι με την έλευση του Βενζέκοφ έχει μαζέψει 6 πρωτοκλασάτους παίκτες στην θέση 4-5 που όλοι θέλουν να ξεκινήσουν πεντάδα και ειδικά στην θέση 4 που Βενζέκοφ -Πιτερς-Πετρουσεφ είναι υπερβολή
Κατά την γνώμη μου πρέπει να φύγει ένας από Φαλ -Μιλουτινοφ και ένας από Πίτερς -Πετρουσεφ για να βγούνε τα κουκιά και να πάρουν έναν Έλληνα για πέμπτο.
Δεν ξέρω όμως αν αυτός που θα παραμείνει στο 4 θα δεχθεί να κάνει τα ρεπό του Βενζέκοφ
Υπάρχει ζήτημα

3
3 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”