JohnnyPao έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 19, 2020 11:24 am
Παιδια μεταγραφαρα ο ΣαντΡος , αλλα μεταξυ μας τωρα ποσο τυχαίο που τον πρότεινε ο Κουστενης κάτι μέρες πριν. Στανταρ θα χει καποιο πόστο στην ομαδα...
Γουίτιγκτον θελω τωρα κι είμαι κομπλε! Και ιδανικα κι εναν μπακαπ ασο για να παμε στους 7 ξενους αν και δεν το κόβω.
Ο Κατσιώνης εννοείς. Κι εγώ έχω μπερδευτεί, κοντινές θέσεις - κοντινά επίθετα.
Έπεσα έξω σχετικά με τον Σαντ Ρόος που δεν τον έβλεπα να τον αφήνει ελεύθερο η ΤΣΣΚΑ. Δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά άλλωστε που μου τυχαίνει.
Σχετικά με τον Κατσιώνη το λέω εδώ και 3-4 μέρες με το που βγήκε η υπόθεση Σαντ Ρόος.
Χθες βράδυ είδα ότι πρότεινε (στα γερά) και τον Μόργκαν που ήταν ο βασικός σας στόχος.
Οκ, ο άνθρωπας δουλεύει κανονικά κι επί πληρωμή για τον Παναθηναϊκό.
Έχει και το διαδικτυακό του "σπρωχτήρι", το Hoopfellas13 και πετάει και κάνα άρθρο και για το καλό του Ολυμπιακού, μιας και το μπάσκετ είναι πάνω απ' όλα.
Φέτος με τον κορωνοϊό πρέπει να στριμώχτηκε φαίνεται κι άφησε τα προσχήματα.
Ο Σαντ Ρόος μου αρέσει (από τότε που τον λάνσαρε ο Μπλατ) αλλά δεν ξέρω πόσο σας χρειάζεται. Στη θέση εκείνη σουτέρ θέλατε και στον άσσο θέλατε παίκτη σαν τον Κουβανό.
Κι όλα αυτά για να βγει τελικά η μεταγραφή Λάπρο. Οκ, έφυγε ο Δ.Γ από τα μεταγραφικά, αλλά μας προέκυψε άλλος.