Conan1982 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 23, 2024 1:02 pm
Διαβάζω το άρθρο του Μελάγιες
https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... -petroysef
και κρατάω μερικά πράγματα.
Λέει ότι η ομάδα έχει μιλήσει με τον Πίτερς που δεν έχει κανένα θέμα με την έλευση του Σάσα.
Ότι για τον Πετρούσεφ πιέζει ο Ραζνάτοβιτς να πάει δανεικός στον Ερυθρό και να πληρώσει και ο Ολυμπιακός το μισό συμβόλαιο. Ο ατζέντης πάλι βλέπω να έχει δηλώσει «… δεν υπάρχουν συζητήσεις και δεν θα γίνουν μέχρι ο Ολυμπιακός να αποκτήσει παίκτη στη θέση ‘4’».
Ότι για τον Μακκίσικ ο Ολυμπιακός θα άκουγε αν του έκανε προσφορά η Μονακό.
Και ότι για τον Μήτρου Λονγκ ευχαρίστως θα τον έδινε να γλυτώσει το συμβόλαιο του και να κρατήσει τον Λούντζη ο οποίος δεν έχει υπογράψει αλλού ακόμα.
Αν και θα είναι κρίμα να χάσουμε τον Πετρούσεφ αν ο ίδιος ο παίκτης βλέπει ότι δεν θα έχει τον χρόνο και τον ρόλο που θέλει και με τον Ραζνάτοβιτς στην μέση δύσκολα θα τον κρατήσουμε, ίσως το δανεικός να είναι όντως μια λύση και βλέπουμε του χρόνου τι γίνεται.
Σωστά αυτά που κρατάς, εγώ θα προσθέσω το πιο σημαντικό από όλα:
"...ΥΓ: Οι προσθήκες ολοκληρώθηκαν με μοναδικό αστερίσκο τον Λούντζη ο οποίος είναι free agent..."
το οποίο πηγαίνει μαζί με το:
"...τους εξέφρασε την ανυπομονησία να ξεκινήσει η σεζόν με τον Σάσα δίπλα του. Στην κυριολεξία δίπλα του όμως αφού ο Μπαρτζώκας υπολογίζει να του δώσει αρκετό χρόνο και στη θέση «3»..."
Αν, ξαναλέω ΑΝ, ο Μελαγιες έχει δίκιο, τότε κακώς καθόμαστε και παρακαλάμε για 3αρι. Θα βαφτίσουν 3αρι τον Peters. Τι να πω, όπως λέει κι ο Μελαγιες, δεν μου αρέσει καθόλου, δεν πιστεύω ότι μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτό, αλλά αν είναι επιλογή του Μπαρτζώκα πάω πάσο. Με αυτή την επιλογή όμως θα κριθεί κιόλας, τόσο στα καλά όσο και στα άσχημα. Αν του βγει και παίξουμε διαστημικό μπάσκετ όπως προπερσι τότε θα είμαι ο πρώτος που θα πω πως έκανα λάθος. Αν όμως δε του βγει και κουτουλανε μεταξύ τους, και τα αντίπαλα 3αρια περνάνε τον Αλέκο σαν κώνο της τροχαίας, τότε όλη η ευθύνη πάει στον κοουτς. Δεν μπορεί όλοι οι άσχετοι με το άθλημα να συμφωνούμε σε κάτι και ένας από τους καλύτερους προπονητές της Ευρώπης να αποδειχθεί ότι έκανε λάθος. Θα είναι ασυγχώρητο.
Και προσέξτε κάτι. Αν ξεκινήσουν τη χρονιά με αυτή την προοπτική, ειδικά αν κρατήσουν ΚΑΙ τον Πετρούσεφ (με το σκεπτικό ο Peters να είναι κυρίως 3αρι

), ΑΠΟΚΛΕΊΕΤΑΙ να έρθει μεγάλο όνομα από τους κομμένους του NBA αργότερα για να μπαλωσει το κενό. Και το λέω με απόλυτη βεβαιότητα γιατί τότε ΝΑΙ, δε θα χωράει άλλος παίκτης με τίποτα. Τώρα είναι η ώρα αν θέλουν να εξορθολογίσουν το ρόστερ. Μετα θα είναι αργά για κλάματα. Στην περίπτωση βέβαια που αποχωρήσει ο Πετρούσεφ τώρα (με δανεισμό απ' ότι φαίνεται, είναι κάθετος ο Μελαγιες σε αυτό), ίσως αργότερα μπορεί να έρθει 3αρι και να ανέβει τελείως στο 4 ο Peters. Βέβαια αυτό θα σήμαινε ότι θα έπεφτε πολύ ο χρόνος του, αλλά δε νομίζω ότι θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει αυτό.
Όλα αυτά βέβαια με την προϋπόθεση ότι και ο Μελαγιες ξέρει τι λέει. Που είναι πολύ πιθανό το ακριβώς αντίθετο, όποτε τζάμπα η ανάλυση του ποστ.