ειπα εγω να μην φυγει ο λιολιος η να μην ερθει ο φασουλας?προσωπικα κανεναν απο τους 2 δεν θελω..με εκεινον που κανω εμετο ειναι ο μπουρουσης..HackerBaby έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 18, 2024 4:14 pmΠερίμενα το μπασκετικό κοινό να υποστηρίζει μπασκετικους παράγοντες . Αλλά βέβαια έχουμε φτάσει οι οπαδοί του Ολυμπιακού να προτιμούν τον αμερόληπτο Λιόλιο από το πρώην σύμβολο της ομάδας τους . Τόσο καλός είναι ο Λιόλιοςshaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 18, 2024 4:11 pmο δγ παντως υποστηριζει και μεσω ινστα τον φασουλαπου υποτιθεται οτι θα εστηνε παραγκα υπερ του ολυμπιακου και οι καλοι ηταν λιολιος και βασιλακοπουλος...εεε παπανικολαου εννοω..τελικα κακος ειναι ο λιολιος και καλος ειναι ο φασουλας ..
κατι μου λεει οτι αν βγει μετα θα τον κραζει σαν πρωην παικτη του ολυμπιακου..
![]()
τον μπουρουση τον θεωρω απο τους χειροτερους που μπορουν να μπουνε..αθλητης που εχει πιαστει ντοπαρισμενος,να τραγουδαει υβριστικα συνθηματα και ενα σορο αλλα..σιγουρα θα παει το αθλημα μπροστα![]()
ΕΟΚ - Διοικητικά
Συντονιστής: Captains
- shaq7
- Reactions: 5683
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
0
- kojito
- Reactions: 2559
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Φασούλας δεν υπάρχει περίπτωση να εκλεγεί. Αν κατέβει και τρίτος υποψήφιος κιόλας δεν αποκλείεται να τα πάει και χειρότερα σε σχέση με τις εκλογές του 2021. Δεν θα θεωρούσα απίθανο το ενδεχόμενο αν χάσει για αρκετές ψήφους, να είναι μέλος του ΔΣ μόνο για το τυπικό, αλλά ο Μπουρούσης (και τα υπόλοιπα στελέχη) να είναι οι πιο ενεργοί. Άλλωστε και την προηγούμενη φορά ήταν με bad loser νοοτροπία ("εγώ έχασα οπότε δεν με νοιάζει από εδώ και πέρα, κάντε μόνοι σας κουμάντο στο μπάσκετ εσείς που κερδίσατε").
0
- Conan1982
- Reactions: 3354
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Λιόλιος παρουσίασε μετά από χρόνια ένα όραμα (και) γι' αυτό εκλέχτηκε άνετα, τώρα πρέπει να κάνει και έναν δημόσιο απολογισμό το τι κατάφερε στην θητεία του και τι θέλει να καταφέρει στην επόμενη για να κριθεί. Πάντως ο Φασούλας με την στάση του και την ιστορία του δεν προσφέρει κανένα όραμα, ούτε φυσικά ο Μπουρούσης.
Δεν ξέρω αν είναι νομικά εφικτό και μέσα στις αρμοδιότητες της ΕΟΚ αλλά αν ήμουν ο Λιόλιος ή οποιοσδήποτε υποψήφιος θα δήλωνα ότι την επόμενη που θα εκλεγώ θα πάψει η επιτροπή διαιτησίας να ασχολείται με την Α1 παρά μόνο με τις διοργανώσεις της ίδιας και ας βρει ο ΕΣΑΚΕ τρόπο να ορίζει διαιτητές στο πρωτάθλημα, να βάλει τις ομάδες της Α1 να σφαχτούν μεταξύ τους και να ασχοληθεί επιτέλους με το υπόλοιπο μπάσκετ χωρίς τις τοξικότητες της Α1.
Δεν ξέρω αν είναι νομικά εφικτό και μέσα στις αρμοδιότητες της ΕΟΚ αλλά αν ήμουν ο Λιόλιος ή οποιοσδήποτε υποψήφιος θα δήλωνα ότι την επόμενη που θα εκλεγώ θα πάψει η επιτροπή διαιτησίας να ασχολείται με την Α1 παρά μόνο με τις διοργανώσεις της ίδιας και ας βρει ο ΕΣΑΚΕ τρόπο να ορίζει διαιτητές στο πρωτάθλημα, να βάλει τις ομάδες της Α1 να σφαχτούν μεταξύ τους και να ασχοληθεί επιτέλους με το υπόλοιπο μπάσκετ χωρίς τις τοξικότητες της Α1.
0
-
- Reactions: 92
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Φασούλας ανακοινώνει συνέχεια ...Centers που τον υποστηρίζουν, αλλά δεν μπορούν να κατέβουν υποψήφιοι και δεν ψηφίζουν καν στις εκλογές.
Μετά τον Μαυροειδή, τον υποστηρίζει και ο Μπόγρης.
Κάναν διοικητικό του μπάσκετ δεν θα βάλει στο ψηφοδέλτιο ο άνθρωπος; Θα πάει σαν το αρνί στη σφαγή αν βάζει μόνο μπασκετοσελεμπριτι.
Κάναν διοικητικό του μπάσκετ δεν θα βάλει στο ψηφοδέλτιο ο άνθρωπος; Θα πάει σαν το αρνί στη σφαγή αν βάζει μόνο μπασκετοσελεμπριτι.
0
_ _
Βαρύ πενταρι σε σώμα άσσου.

- kojito
- Reactions: 2559
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Φασούλας φαίνεται ότι θέλει να παρουσιάσει ένα μοντέλο που δεν βασίζεται σε διοικητικούς ή "μαθουσάλες" της ΕΟΚ, αλλά σε πρώην ή σχεδόν πρώην παίκτες, ώστε να δείξει ότι έτσι θέλει μια ΕΟΚ που θα αφουγκράζεται καλύτερα τις ανάγκες αθλητών και συλλόγων κτλ αφού θα έχει την στήριξη ανθρώπων που τα έχουν ζήσει μέσα από τα παρκέ αυτά.Sivas-hoop έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 24, 2024 6:38 pmΟ Φασούλας ανακοινώνει συνέχεια ...Centers που τον υποστηρίζουν, αλλά δεν μπορούν να κατέβουν υποψήφιοι και δεν ψηφίζουν καν στις εκλογές.
Βέβαια όλα αυτά ακούγονται ρομαντικά και τα περισσότερα σωματεία δεν νομίζω ότι θα ψηφίσουν τον Φασούλα επειδή τον στηρίζουν ο Μπόγρης, ο Μαυροειδής και ο Μπουρούσης.
1
1

- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
βγηκε εντωμεταξυ ο μπουρουσης στον διαμαντοπουλο για να του κανει αγιογραφια και για το ποσο εχει βοηθησει σε φωτιες και πλημμυρες..αλλα σχετικα με το μπασκετ δεν ειχε τιποτα να πει.. Κατι ελεγε οτι εγω θελω να το κανω οπως η ισπανια αοριστα..και δεν μιλαω ενω ξερω γιατι τωρα παιζει η εθνικη..
μεγαλες μορφες του αθλητισμου ενας χουλιγκανος ντοπαρισμενος που δεν πιαστηκε κιολας ποτε..ο μπογρινιο και ο βαλε το αριστερο λει απ
μεγαλες μορφες του αθλητισμου ενας χουλιγκανος ντοπαρισμενος που δεν πιαστηκε κιολας ποτε..ο μπογρινιο και ο βαλε το αριστερο λει απ

0
- Giwrgos_AEK
- Reactions: 956
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 92
- Προειδοποιήσεις:
0
Ποτέ δεν κατάλαβα πως "αφουγκραζεται" καλύτερα τις ανάγκες ενός σωματείου κάποιος επαγγελματίας παίκτης. Νομίζω ότι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο για να είμαι ειλικρινής. Τη διοικητική πλευρά του μπάσκετ την καταλαβαίνουν έφοροι τμημάτων και ερασιτέχνες παίκτες που στην τελική ...θα βάλουν και το αμάξι τους για να πάει η ομάδα να παίξει εκτός έδρας και θα αγοράσουν και 24αδες νερά στον δρόμο (σχήμα λόγου,αλλά κατάλαβες τι εννοώ, ότι έρχονται σε επαφή με την δύσκολη καθημερινότητα του σωματείου).kojito έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 24, 2024 6:48 pm
Ο Φασούλας φαίνεται ότι θέλει να παρουσιάσει ένα μοντέλο που δεν βασίζεται σε διοικητικούς ή "μαθουσάλες" της ΕΟΚ, αλλά σε πρώην ή σχεδόν πρώην παίκτες, ώστε να δείξει ότι έτσι θέλει μια ΕΟΚ που θα αφουγκράζεται καλύτερα τις ανάγκες αθλητών και συλλόγων κτλ αφού θα έχει την στήριξη ανθρώπων που τα έχουν ζήσει μέσα από τα παρκέ αυτά.
Βέβαια όλα αυτά ακούγονται ρομαντικά και τα περισσότερα σωματεία δεν νομίζω ότι θα ψηφίσουν τον Φασούλα επειδή τον στηρίζουν ο Μπόγρης, ο Μαυροειδής και ο Μπουρούσης.
Όλοι αυτοί οι επαγγελματίες που λένε έπαιζα μπάσκετ,άρα μπορώ να διοικήσω, μου ακούγονται αστείοι. Έρχεται τώρα πχ ο Μπόγρης που έχει βγάλει εκατομμύρια να πει ότι ξέρει τα προβλήματα των σωματείων;
Υπάρχει γενικά μια παρανόηση, δεν ψηφίζουν φίλαθλοι και αθλητές. Ψηφίζουν παράγοντες. Και τις περισσότερες φορές, ειδικά όσο πιο ψηλά βρίσκεται η ομάδα σε εθνικές κατηγορίες, η άποψη των παραγόντων για τους παίκτες είναι επιεικώς ...κακή.
Ο παράγοντας είναι ότι σημαντικό υπάρχει στο μπάσκετ εκτός των 4 γραμμών. Όσους λιγότερους μαζέψει ο Φασούλας, τόσο περισσότερο θα χαρεί ο Λιόλιος.
3
3

_ _

Σορυ ειναι αστείο και άδικο.Μιλαμε για τις κλήσεις που βγήκαν στη φορά οταν παρακολουθούσαν τον Ψωμιάδη για αλλα πράγματα .Περα απο το παράνομο του πράγματος (δημοσιοποίηση)πέρα απο το του οτι δεν στοιχειοθετούν πραγματικοτητες ,το να….ηξερε ο Μακαρος παράνομες ουσίες ντόπινγκ που δεν ανιχνεύονται κιόλας σε βάθος χρόνου ειναι στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας.Απλα η ιστορία βόλεψε πολλούς εκείνη την εποχή για όσους θυμούνται την εποχή.
Επίσης στην εκπομπή του Διαμαντοπουλου είπε οτι έχει παράπονα απο κάποιους αλλα δεν μπορει να μιλήσει γιατι τώρα θα κάνει τουρνέ να διαπιστώσει τι ισχύει .Δεν αρνήθηκε στην ουσία την άγνοια του.
Πιστός στρατιώτης της εθνικής πάντα ήταν ,εγωιστής ,ιδιόρρυθμος ίσως ανεξέλεγκτος σίγουρα και δεν ειναι τύπου Φασουλα να …εξαφανιστεί αν χάσει .ΤΩΡΑ σαν συνδυασμός πλέον πρέπει να ειναι οτι πιο…..φλου εχω δει γενικά ακόμα κ στην…πολιτική!
Γνώμη μου ειναι οτι μια καλή αντιπολίτευση πάντα χρειάζεται (αν μπορει να την κάνει ΔΕΝ ΞΕΡΩ)
0
Δεν μπορούσες να το πεις καλύτερα.Απο την άλλη μεγάλες προσωπικότητες πρέπει να χρησιμοποιούνται στις κατάλληλες θέσεις.ΓΕΝΙΚΑ το θέμα ειναι η γνώση του αντικειμένου αλλα κ το όραμα που έχεις πρακτικά και ΠΟΙΟΥΣ χρησιμοποιείς να το πετύχεις .Sivas-hoop έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 24, 2024 7:15 pmΠοτέ δεν κατάλαβα πως "αφουγκραζεται" καλύτερα τις ανάγκες ενός σωματείου κάποιος επαγγελματίας παίκτης. Νομίζω ότι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο για να είμαι ειλικρινής. Τη διοικητική πλευρά του μπάσκετ την καταλαβαίνουν έφοροι τμημάτων και ερασιτέχνες παίκτες που στην τελική ...θα βάλουν και το αμάξι τους για να πάει η ομάδα να παίξει εκτός έδρας και θα αγοράσουν και 24αδες νερά στον δρόμο (σχήμα λόγου,αλλά κατάλαβες τι εννοώ, ότι έρχονται σε επαφή με την δύσκολη καθημερινότητα του σωματείου).kojito έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 24, 2024 6:48 pm
Ο Φασούλας φαίνεται ότι θέλει να παρουσιάσει ένα μοντέλο που δεν βασίζεται σε διοικητικούς ή "μαθουσάλες" της ΕΟΚ, αλλά σε πρώην ή σχεδόν πρώην παίκτες, ώστε να δείξει ότι έτσι θέλει μια ΕΟΚ που θα αφουγκράζεται καλύτερα τις ανάγκες αθλητών και συλλόγων κτλ αφού θα έχει την στήριξη ανθρώπων που τα έχουν ζήσει μέσα από τα παρκέ αυτά.
Όλοι αυτοί οι επαγγελματίες που λένε έπαιζα μπάσκετ,άρα μπορώ να διοικήσω, μου ακούγονται αστείοι. Έρχεται τώρα πχ ο Μπόγρης που έχει βγάλει εκατομμύρια να πει ότι ξέρει τα προβλήματα των σωματείων;
Υπάρχει γενικά μια παρανόηση, δεν ψηφίζουν φίλαθλοι και αθλητές. Ψηφίζουν παράγοντες. Και τις περισσότερες φορές, ειδικά όσο πιο ψηλά βρίσκεται η ομάδα σε εθνικές κατηγορίες, η άποψη των παραγόντων για τους παίκτες είναι επιεικώς ...κακή.
Ο παράγοντας είναι ότι σημαντικό υπάρχει στο μπάσκετ εκτός των 4 γραμμών. Όσους λιγότερους μαζέψει ο Φασούλας, τόσο περισσότερο θα χαρεί ο Λιόλιος.
0
- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
δηλαδη ο ψωμιαδης δεν μπορουσε να βρει ντοπες? Το οτι η καταγραφη ειναι παρανομη δεν παυει οτι τον ακουσαμε να λεει..κυριε μακη τελειωσε το φαρμακο,το θελω τωρα για τους τελικους της α1.. Και οτι με αυτα που παιρνει νιωθει καψες και δεν μπορει να κοιμηθει..Μπορει να εννουσε ντεπον τι να πω..Στηβ Κερ έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 24, 2024 7:31 pmΣορυ ειναι αστείο και άδικο.Μιλαμε για τις κλήσεις που βγήκαν στη φορά οταν παρακολουθούσαν τον Ψωμιάδη για αλλα πράγματα .Περα απο το παράνομο του πράγματος (δημοσιοποίηση)πέρα απο το του οτι δεν στοιχειοθετούν πραγματικοτητες ,το να….ηξερε ο Μακαρος παράνομες ουσίες ντόπινγκ που δεν ανιχνεύονται κιόλας σε βάθος χρόνου ειναι στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας.Απλα η ιστορία βόλεψε πολλούς εκείνη την εποχή για όσους θυμούνται την εποχή.
Επίσης στην εκπομπή του Διαμαντοπουλου είπε οτι έχει παράπονα απο κάποιους αλλα δεν μπορει να μιλήσει γιατι τώρα θα κάνει τουρνέ να διαπιστώσει τι ισχύει .Δεν αρνήθηκε στην ουσία την άγνοια του.
Πιστός στρατιώτης της εθνικής πάντα ήταν ,εγωιστής ,ιδιόρρυθμος ίσως ανεξέλεγκτος σίγουρα και δεν ειναι τύπου Φασουλα να …εξαφανιστεί αν χάσει .ΤΩΡΑ σαν συνδυασμός πλέον πρέπει να ειναι οτι πιο…..φλου εχω δει γενικά ακόμα κ στην…πολιτική!
Γνώμη μου ειναι οτι μια καλή αντιπολίτευση πάντα χρειάζεται (αν μπορει να την κάνει ΔΕΝ ΞΕΡΩ)
Το οτι ηταν πιστος στρατιωτης της εθνικης δεν νομιζω οτι τον σωζει απο ολα τα υπολοιπα..
1
1

Δε σημαίνει οτι ειναι ντόπα .Υπαρχουν πολλά που παίρνουν συμπληρώματα ,φυτικά διεγερτικά κλπ. και ειναι νόμιμα.Παρανομες ουσίες που να μην ανιχνεύονται οποίος τις έχει δεν χρειάζεται να κάνει άλλη δουλειά στη ζωή του.Ασε που βοηθούν σε βάθος χρόνου Γι αυτο κ τις παίρνουν καλοκαίρι στην προετοιμασία τύπου στεροειδή κ αυξητική κλπ.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 24, 2024 7:43 pmδηλαδη ο ψωμιαδης δεν μπορουσε να βρει ντοπες? Το οτι η καταγραφη ειναι παρανομη δεν παυει οτι τον ακουσαμε να λεει..κυριε μακη τελειωσε το φαρμακο,το θελω τωρα για τους τελικους της α1.. Και οτι με αυτα που παιρνει νιωθει καψες και δεν μπορει να κοιμηθει..Μπορει να εννουσε ντεπον τι να πω..Στηβ Κερ έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 24, 2024 7:31 pm
Σορυ ειναι αστείο και άδικο.Μιλαμε για τις κλήσεις που βγήκαν στη φορά οταν παρακολουθούσαν τον Ψωμιάδη για αλλα πράγματα .Περα απο το παράνομο του πράγματος (δημοσιοποίηση)πέρα απο το του οτι δεν στοιχειοθετούν πραγματικοτητες ,το να….ηξερε ο Μακαρος παράνομες ουσίες ντόπινγκ που δεν ανιχνεύονται κιόλας σε βάθος χρόνου ειναι στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας.Απλα η ιστορία βόλεψε πολλούς εκείνη την εποχή για όσους θυμούνται την εποχή.
Το οτι ηταν πιστος στρατιωτης της εθνικης δεν νομιζω οτι τον σωζει απο ολα τα υπολοιπα..
Το αν κάνει σαν παράγοντας ειναι άλλη ιστορία ….
0