Δεν γίνεται να παίξει ο Σάσα ούτε ο Πίτερς στο 3. Άντε σε κάνα μάτς για 5 λεπτά αλλά ως εκεί. Πρέπει να έχουμε αποχωρήσεις και απόκτηση παιχταρα στο 3 που έχει την ατομική ενέργεια.RedTroll έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 25, 2024 10:40 amΠίτερς και Βεζένκοφ είναι οι καλύτεροι σουτέρ της διοργάνωσης στα forward και το πρόβλημα δεν είναι στην επίθεση
αλλά το πως θα αντεπεξέλθουν στην άμυνα στο 3. Εξακολουθεί φυσικά να υπάρχει και ο Παπ + Μακισικ, Λάρυ.
Εγώ νομίζω ότι έτσι όπως είμαστε μπορούμε να φτιάξουμε υπερομάδα και δεν χρειάζετε άλλη προσθήκη.
Στο 3 έχουμε αρκετές λύσεις, και Πίτερς/Βεζένκοφ μπορούν να "κατεβαίνουν" στο 3 με Πετρούσεφ-Φάλ να τους καλύπτουν στην άμυνα.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1054
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
- Προειδοποιήσεις:
5
5
3
2

-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν ειναι το μοναδικό ζήτημα το πως θα μαρκάρει ο Πιτερς ως 3αρι τον Χεζονια ή τον Γκραντ ας πουμε. Υπάρχει κι ένα άλλο ερώτημα, σκέψου να παίζουν ταυτόχρονα Πιτερς, Βεζενκοφ, Φαλ.. τι λες να κάνει η αντίπαλη ομάδα στο transition? Δεν θα τους προλαβαίνετε με τόσα βαριά κορμιά στο παρκέ, το μπάσκετ είναι παιχνίδι (και) ταχύτητας/αθλητικοτητας πλέον. Άλλο να συμβαίνει αυτό για 5 λεπτά και άλλο για 15-20.Christofis έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 25, 2024 10:26 amΕγω θεωρω οτι ο Ολυμπιακος ειναι πληρης ποσοτικα και ναι θεωρω οτι το σχημα κε δυο ψηλα φοργουορντ μπορει να λειτουργησει μια χαρα αν στην πεντασα υπαρχουν δυο μπαμπουλες ενα που θα πιεζει την μπαλα εξω απο την γραμμη και σε αυτο υπαρχει ο καλυτερος στην ευρωπη συν δυο εξαιρετικους τον βιλντοζα και τον γκος και εναν στην ρακετα που υπαρχει ενας απο τους κορυφαιους ο Φαλ. Αυτο και δεδομενου οτι ο φαλ ειναι και καλος πασερ οπως και ο Νικολα θεωρω οτι δεν ειναι τοσο προβλημα να παιξει με δυο φηλα φοργουορντ η ομαδα. Μονο με παναθηναικο ισως δυακολευτει η ομαδα εφοσον παιξει με πολυ ελαφρυ σχημα. Απο την αλλη αν του Παο δεν του μπουν τα σουτ και χανει ολα τα ριμπαουντ θα αναγκαστει να ακολουθησει εκεινος το ψηλο σχημα. Κατι κερδιζεις κατι χανεις. Θεωρω οτι ειμαστε πολυ πιο πληρης απο περυσι εχουμε το απροβλεπτο που δεν ειχαμε καθολου περυσι αν και σε αυτο μπορουσαμε και καλυτερα. Προτιμω παντως να παω με Πιτρα Πετρουσεφ και μακκισικ απο το να παρω παικτη τυπου ντιαλο . Για μιχαλιουκ λονι ή φουρνιε οκ παω πασοAirman έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 25, 2024 9:39 am
Δεν βρίσκω κανένα νόημα σε αυτό που βλέπω τις τελευταίες μέρες στο ίντερνετ, δηλαδή οι μεν προσπαθούν να πείσουν ότι ο Σάσα είναι παιχτάκι της σειράς, οι δε ότι τα σάρωσαν ήδη όλα και δεν θα έχουν αντίπαλο. Δεν υπάρχει το παραμικρό νόημα σε αυτό...Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μέσα στα πλαίσια του πόσο αγαπάμε την ομάδα μας, θα πρέπει να κάνουμε το μαύρο άσπρο. Αγαπώ περισσότερο τον Παναθηναϊκό αν πω ότι ο Βεζένκοφ δεν είναι καλός παίχτης ; Αγαπώ περισσότερο τον ΟΣΦΠ αν υποτιμώ την περσινή χρονιά του ΠΑΟ ; Νομίζω επιβάλλεται λίγη σοβαρότητα....Δυστυχώς ίδιον του Ελληνα όλα αυτά, ένα από τα πολλά στοιχεία που δείχνει το που έχει καταντήσει η ελληνική κοινωνία στους περισσότερους τομείς.
Στα αγωνιστικά, δεν ξέρω τι σκέφτεται ο κόουτς Μπαρτζώκας επειδή βλέπω δεξιά και αριστερά ότι θα κλείσει το ρόστερ του. Αυτό για εμένα δεν είναι ορθολογικό. Φυσικά, το γράφω με επιφύλαξη καθότι δεν ξέρω ούτε το 1/100 του μπάσκετ που ξέρει, όμως θα εξηγήσω. Αν ο κόουτς θεωρεί ότι στο 3 θα πάει σταθερά με Παπ και Μακίσικ και εμπιστεύεται στο φουλ αυτήν την 2άδα, τότε ΟΚ. Αν θεωρεί ότι στο 3 θα δώσει χοντρά λεπτά σε Σάσα ή Πίτερς, θεωρώ ότι πέφτει σε παγίδα και εξηγώ. Σε μία ενδεχόμενη παράταξη 3 γκαρντ από τον ΠΑΟ πχ, θα πρέπει στο 3 να αντιπαρατάξεις παίχτη που να έχει ποστ παιχνίδι, μέγεθος και μεγαλύτερη δύναμη από το 3ο γκαρντ που ο κόουτς Αταμάν θα βαφτίζει 3άρι, ώστε να μπορεί να τοποθετείται καλύτερα έναντι αυτού και να αναγκάσεις τον ΠΑΟ να φύγει από την comfort zone των 3 γκαρντ του. Ουτε ο Πίτερς, ούτε ο Σάσα έχουν αυτές τις ικανότητες σε πολύ μεγάλο βαθμό. Το να παίξουν ποστ πχ έναν παίχτη σαν τον Γκραντ δεν είναι τόσο απλό καθότι ο τελευταίος έχει δυνατό κορμό. Για να αποκτήσεις πλεονέκτημα έναντι του ΠΑΟ σε αυτη τη συνθήκη, θα πρέπει στο 3 να τοποθετήσεις έναν παίχτη όπως ο Κόλσον πχ. Στη δε άμυνα, με τη δυνατότητα του ΠΑΟ να σουτάρει από μέση απόσταση με την ικανότητα των γκαρντ του, τα πιο αργά πόδια του Πίτερς πχ θα είναι θέμα.
Για εμένα και το έχω ξαναγράψει, το σενάριο που θα έπρεπε να ελέγξει ο ΟΣΦΠ είναι να παραχωρήσει τον Πίτερς (μην κράξετε οι φίλοι του ΟΣΦΠ) και να πάρει 3άρι καθαρόαιμο. Βάζω τον Πίτερς και όχι τον Πετρούσεφ, καθότι το ταβάνι του Αλέκου νομίζω το είδαμε πέρυσι. Θεωρώ τον Πετρούσεφ ως ένα project που ο ΟΣΦΠ πρέπει να κρατήσει. Εκτιμώ ότι σε λίγα χρόνια θα είναι ένας elite euroleague player, δηλαδή από αυτούς που διαμορφώνουν ένα παιχνίδι.
1
1

-
- Reactions: 25
- Αγαπημένος παίκτης: Mckisic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μπορεί να ταιρίαξει η φάση με Φάλ που είναι ο κορμός της άμυνας (μαζί με Ουόκαπ) και Πετρούσεφ που είναι αρκετά ευκίνητος και με καλή ντρίπλα και μικρός έπαιζε και στο 3. Εγώ νομίζω ότι άμα στηθεί σωστά η ομάδα θα είναι όλοι οι άλλοι που θα πονοκεφαλίαζουν με τα forward του Ολυμπιακού και με δεδομένο ότι περιμένουμε το ξεπέταγμα του Πετρούσεφ που δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην πάρει και 20' στο 4 με τους Πίτερς αλλά και Βεζένκοφ να καταβαίνουν στο 3 και εξακολουθούμε να έχουμε τον Παπ και τον Μακίσικ και τον Λάρυ αλλά και τον Ντόρσευ για κοντά σχήματα.
Δηλαδή ποιός να φύγει;
Ο Πίτερς που είναι ο καλύτερος σουτέρ στο 4 (τώρα και στο 3) και ο πρώτος σου σκόρερ και τον ήθελε η Μπάρτσα;
Ο Πετρούσεφ που είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα project και που μπορεί να εξελιχθεί σε έναν από τους καλύτερους παίκτες της διοργάνωσης;
Ο Μακίσικ που λογικά είναι η πρώτη επιλογή για να μείνει εκτός Α1;
Καταρχήν άμα πάρεις 3άρι θα πρέπει να σουτάρεις και τον Μακίσικ γιατί δεν θα υπάρχει χρόνος στο 3.
Μιά χαρά είμαστε και το ζητούμενο είναι να δουλέψουμε το σχήμα με τον Πίτερς στο 3 στο second unit με Πετρούσεφ και Φάλ.
Δηλαδή ποιός να φύγει;
Ο Πίτερς που είναι ο καλύτερος σουτέρ στο 4 (τώρα και στο 3) και ο πρώτος σου σκόρερ και τον ήθελε η Μπάρτσα;
Ο Πετρούσεφ που είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα project και που μπορεί να εξελιχθεί σε έναν από τους καλύτερους παίκτες της διοργάνωσης;
Ο Μακίσικ που λογικά είναι η πρώτη επιλογή για να μείνει εκτός Α1;
Καταρχήν άμα πάρεις 3άρι θα πρέπει να σουτάρεις και τον Μακίσικ γιατί δεν θα υπάρχει χρόνος στο 3.
Μιά χαρά είμαστε και το ζητούμενο είναι να δουλέψουμε το σχήμα με τον Πίτερς στο 3 στο second unit με Πετρούσεφ και Φάλ.
1
1

- shaq7
- Reactions: 5638
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
ε ναι ειναι ο διπλανος του τακη στην εκπομπη της θυρας 7.. απλα πλεον αυτοι εχουν καλυτερη πληροφορηση απο τους ΄΄ρεπορτερ΄΄golitog7 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 25, 2024 10:30 amΤι εστί Αλέκος Θύρα 7? Σαν να λέμε ο Μπάμπης ο Σουγιάς ένα πράμα?shaq7 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 24, 2024 11:22 pmhttps://x.com/J_Crossover7/status/1816203778770473259
αυτος ειναι ο αλεκος απο την θυρα 7..
1
1

-
- Reactions: 55
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Μεγάλη επιστροφη ο Βεζενκοφ. Μεγαλη χαρα για ολους.
Θεωρω οτι λογικα εκλεισαν οι μεταγραφες, εκτος κι αν υπαρξουν αποχωρησεις, οποτε ετσι να προκυψουν και προσθηκες.
Και ετσι να μεινουμε ειμαστε παρα πολυ αναβαθμισμενοι σε σχεση με περυσι. Αν παει καλα η προετοιμασια και δεν υπαρξουν οι περσινοι τραυματισμοι θα δουμε ωραια πραγματα.
Θεωρω οτι λογικα εκλεισαν οι μεταγραφες, εκτος κι αν υπαρξουν αποχωρησεις, οποτε ετσι να προκυψουν και προσθηκες.
Και ετσι να μεινουμε ειμαστε παρα πολυ αναβαθμισμενοι σε σχεση με περυσι. Αν παει καλα η προετοιμασια και δεν υπαρξουν οι περσινοι τραυματισμοι θα δουμε ωραια πραγματα.
0
-
- Reactions: 1445
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Οι τίτλοι γενικά κρίνονται κυρίως στη φόρμα των παιχτών διότι οι ομάδες που φτάνουν τελικό συνήθως είναι ισοδύναμες. Ο ΠΑΟ είχε την πιο φορμαρισμένη ομάδα στο φαίναλ 4. Στο πρωτάθλημα υπήρχε κάποια διαφορά ποιότητας στα γκαρντ αλλά πάλι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Πάλι οι γκαρντ τους ήταν πιο φορμαρισμένοι στα κρίσιμα από τους δικούς μας. Ο Σλούκας σε τελικό ευρωλίγκας και στον 5ο τελικό έκανε εμφανίσεις καριέρας!
0
- Conan1982
- Reactions: 3294
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλά γιατί συγκρίνει την χρονιά πριν με την χρονιά μετά τον τραυματισμό, (ορθώς) αλλά μετά συγκρίνει 2 χρονιές πριν με 2 χρονιές μετά; Θα έπρεπε να συγκρίνει 2 χρονιές μετά πάλι με την χρονιά πριν τον τραυματισμό. Αυτά ως παρατήρηση-απορία.big_lebowski έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 25, 2024 12:14 pmΤον Έβανς δε θα τον έβαζα σε πιθανά ροστερ ακόμα.Ως επαγγελματίας της αποκατάστασης σας λέω πως είναι πιθανόν carreer ending τραυματισμός η ρηξη επιγονατιδικου.. Κι αν όχι carreer ending σίγουρα δε θα είναι αυτος που ηταν
Υπάρχουν έρευνες όπως πχ
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6187427/
Στη παραπάνω θα δείτε πως σε δείγμα 13 αθλητών ΝΒΑ το 25 % δε γυρισε ποτέ ΝΒΑ.Αυτοι που γύρισαν, μια σεζόν μετά ενώ το PER δεν έχει στατιστικά σημαντική διαφορά με μια σεζόν πριν εν τούτοις παίζανε σημαντικά λιγότερα λεπτά κ λιγότερα ματς.Οι δε έρευνες που έχουν γίνει στο NFL για αυτον τον τραυματισμο(υπάρχουν στα references του παραπάνω αρθρου) δείχνουν ακόμα χειρότερα αποτελέσματα και σε ο,τι αφορά την απόδοση όσων επιστρέφουν και σε ο,τι αφορά το πόσους επιστρέφουν από αυτό τον τραυματισμό (50% ,δλδ οι μισοί περιπου)
Η μεταγραφη Βεζενκοφ είναι τεράστια κίνηση προφανώς.Τα νούμερα που έγραψε στην mvp χρόνια του λίγοι τα έχουν γράψει στην ευρολιγκα.Το μόνο θέμα είναι πως δεν είναι closer,είναι κ αυτό που στοίχισε στον Ολυμπιακο στα 2 φ4 στα οποία πήγε με τον Βεζενκοφ.Κατα τα άλλα η εκτίμηση μου για τον Βεζενκοφ είναι τεράστια,ειναι προφανώς στους 3-4 καλύτερους της Λίγκας
Στο βασικό γιατί άραγε ενώ την πρώτη χρονιά η απόδοση τους δεν αλλάζει ιδιαίτερα ανά λεπτό συμμετοχής αλλά συμβαίνει αυτή η συνολική μείωση σε απόδοση, χρόνο την δεύτερη χρονιά;
0
- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Μερικα σχολια για οτι διαβασα απο πανω
Ο χαουαρντ αν ερχοταν θα γινοντουσαν θαυματα στο παρκε..Ναι επειδη με τοσο καλεσμα στην παναγιτσα και τα χερουβειμ σιγουρα θα τα βλεπαμε..Παιζει να ειναι ο τελευταιος παικτης που θα διαλεγε ο μπαρτζωκας ετσι οπως παιζει.
Εγω αποσο ξερω ο σχεδιασμος ηταν ΜΕ σασα..Ο σασα το χε πει πολλους μηνες πριν στον μπαρτζωκα οτι πηρε την αποφαση να γυρισει,δεν ηταν σιγουρο μονο το ποτε λογω κινγκς.
ο μπαρτζωκας ναι μεν αν δεν ερχοταν ο σασα θα επαιρνε 3ρι αλλα δεν ειναι οτι δεν του αρεσει το σασα πιτερς μαζι στο παρκε,ο ιδιος εχει πει μονο το 1και το 5 ειναι στανταρ θεσεις.
ο βιλντοζα ηρθε επειδη πηραμε τον τραυματια εβανς..Στην ουσια 1 παικτης ειναι,θελει 3 χειριστες ο μπαρτζω ,αν καποιος γινοταν 2-3ρι θα ταν ο εβανς αλλα μαλλον τον πιστευουν πολυ?Η δεν τον υπολογιζουν καν και απλα ρισκαραν με το ντιλ της οκταγκον.θα δουμε..Παντως οτι και να γινοταν εμεις 3 γκαρντ θα ειχαμε.
Το χα γραψει και χτες για το τι θα γινει αν εμεις παιζουμε με πιτερς στο 3 και ο παο με τον γκραντ η τον μπραουν..Καποιος προπονητης θα αλλαζει σχημα..πχ εμεις δεν θα προλαβαινουμε στην ταχυτητα αν ειναι και ο φαλ μεσα,θα βαζουμε τον ραιτ..ο γκραντ δεν μπορει να μαρκαρει τον πιτερς,θα ναι σαν να σκοραρει πανω σε παιδακι δημοτικου του ριχνει 3 κεφαλια να πουμε..οποτε και ο παο αν ειναι χωνι πισω θα βαζει τον παπ. Γενικα θα χει πολυ μαχη προπονητικη το συγκεκριμενο.. Σιγουρα και τα 2 εχουν πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα..
Επιθετικα με πιτερς 3ρι θα δουμε εξαιρετικα πραγματα..Μην ξεχνατε οτι εμεις παιζουμε μοσιον και θα χουμε μεσα τους 2 καλυτερους στα κοψιματα αλλα και σουτερ 3π ..Παιζουν και οι 2 οφ μπολ με ασταματητη κινηση,θεωρω θα μαστε επιθετικη μηχανη καλυτερη του 22 που δεν θα ειναι ευκολα αντιμετωπισιμη..Οποιος θελει να δει πιτερς 3ρι με πετρουσεφ 4ρι να βαλει τα πλει οφ με μπαρτσελονα,επιθετικα ηταν πολυ καλο διδυμο.
Στην αμυνα δεν ξερω πως θα δουλεψει..θα κανει παγιδες με γουοκαπ?θα χει το μουσλουκι τον φαλ τερματοφυλακα?θα μαστε οσα φαμε και οσα βαλουμε? Τι να πω δεν ξερω..ομως εγω δεν περιμενα ουτε ο παο να παιξει αμυνα με τους παικτες που ειχε (οπως και το 99% εδω μεσα) και τελικα σε κατι φασεις παιζαν ιδια αμυνα με μας.. Οποτε ισως κανει και ο μπαρτζωκας κατι αντιστοιχο.Η ισως δινουμε πολυ βαση στην αμυνα για καποιο λογο,αν μπροστα δεν εισαι αντιμετωπισιμος τοτε πισω ολο και καποιο ριμπαουντ θα παρεις ,παιζει ρολο και η διαθεση κτλ..
Ο χαουαρντ αν ερχοταν θα γινοντουσαν θαυματα στο παρκε..Ναι επειδη με τοσο καλεσμα στην παναγιτσα και τα χερουβειμ σιγουρα θα τα βλεπαμε..Παιζει να ειναι ο τελευταιος παικτης που θα διαλεγε ο μπαρτζωκας ετσι οπως παιζει.
Εγω αποσο ξερω ο σχεδιασμος ηταν ΜΕ σασα..Ο σασα το χε πει πολλους μηνες πριν στον μπαρτζωκα οτι πηρε την αποφαση να γυρισει,δεν ηταν σιγουρο μονο το ποτε λογω κινγκς.
ο μπαρτζωκας ναι μεν αν δεν ερχοταν ο σασα θα επαιρνε 3ρι αλλα δεν ειναι οτι δεν του αρεσει το σασα πιτερς μαζι στο παρκε,ο ιδιος εχει πει μονο το 1και το 5 ειναι στανταρ θεσεις.
ο βιλντοζα ηρθε επειδη πηραμε τον τραυματια εβανς..Στην ουσια 1 παικτης ειναι,θελει 3 χειριστες ο μπαρτζω ,αν καποιος γινοταν 2-3ρι θα ταν ο εβανς αλλα μαλλον τον πιστευουν πολυ?Η δεν τον υπολογιζουν καν και απλα ρισκαραν με το ντιλ της οκταγκον.θα δουμε..Παντως οτι και να γινοταν εμεις 3 γκαρντ θα ειχαμε.
Το χα γραψει και χτες για το τι θα γινει αν εμεις παιζουμε με πιτερς στο 3 και ο παο με τον γκραντ η τον μπραουν..Καποιος προπονητης θα αλλαζει σχημα..πχ εμεις δεν θα προλαβαινουμε στην ταχυτητα αν ειναι και ο φαλ μεσα,θα βαζουμε τον ραιτ..ο γκραντ δεν μπορει να μαρκαρει τον πιτερς,θα ναι σαν να σκοραρει πανω σε παιδακι δημοτικου του ριχνει 3 κεφαλια να πουμε..οποτε και ο παο αν ειναι χωνι πισω θα βαζει τον παπ. Γενικα θα χει πολυ μαχη προπονητικη το συγκεκριμενο.. Σιγουρα και τα 2 εχουν πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα..
Επιθετικα με πιτερς 3ρι θα δουμε εξαιρετικα πραγματα..Μην ξεχνατε οτι εμεις παιζουμε μοσιον και θα χουμε μεσα τους 2 καλυτερους στα κοψιματα αλλα και σουτερ 3π ..Παιζουν και οι 2 οφ μπολ με ασταματητη κινηση,θεωρω θα μαστε επιθετικη μηχανη καλυτερη του 22 που δεν θα ειναι ευκολα αντιμετωπισιμη..Οποιος θελει να δει πιτερς 3ρι με πετρουσεφ 4ρι να βαλει τα πλει οφ με μπαρτσελονα,επιθετικα ηταν πολυ καλο διδυμο.
Στην αμυνα δεν ξερω πως θα δουλεψει..θα κανει παγιδες με γουοκαπ?θα χει το μουσλουκι τον φαλ τερματοφυλακα?θα μαστε οσα φαμε και οσα βαλουμε? Τι να πω δεν ξερω..ομως εγω δεν περιμενα ουτε ο παο να παιξει αμυνα με τους παικτες που ειχε (οπως και το 99% εδω μεσα) και τελικα σε κατι φασεις παιζαν ιδια αμυνα με μας.. Οποτε ισως κανει και ο μπαρτζωκας κατι αντιστοιχο.Η ισως δινουμε πολυ βαση στην αμυνα για καποιο λογο,αν μπροστα δεν εισαι αντιμετωπισιμος τοτε πισω ολο και καποιο ριμπαουντ θα παρεις ,παιζει ρολο και η διαθεση κτλ..
2
1
1

- kite26
- Reactions: 1008
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
-
- Reactions: 325
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
αυτό θα φανεί από το αν φύγει κάποιο 4άρι μας. πάντως χλωμό μου φαίνεται να έδωσαν τόσα λεφτά στον Πίτερς έχοντας ως δεδομένο ότι θα έρθει ο Σάσα, πιο πιθανό νομίζω είναι το θέμα του να προέκυψε αρκετά μετά, προς τον Ιούνιο.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 25, 2024 1:20 pmΕγω αποσο ξερω ο σχεδιασμος ηταν ΜΕ σασα..Ο σασα το χε πει πολλους μηνες πριν στον μπαρτζωκα οτι πηρε την αποφαση να γυρισει,δεν ηταν σιγουρο μονο το ποτε λογω κινγκς.
0
-
- Reactions: 325
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
https://x.com/yawnbrigade/status/1816413454154035561
το στόρι του Σακ πώς το κρίνετε; δύσκολο να πεις αλλά εμένα μου φαίνεται σαν να στενοχωριέται που δε θα είναι εκεί (εδώ)
το στόρι του Σακ πώς το κρίνετε; δύσκολο να πεις αλλά εμένα μου φαίνεται σαν να στενοχωριέται που δε θα είναι εκεί (εδώ)
0
- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
ο μπαρτζω τους θελει ολους..τωρα αν καποιος δεν θελει να μεινει ειναι αλλου παπα...αν δεν τον αφηναν οι κινγκς δεν μπορουσε να κανει κατι,γιαυτο και η ανανεωση πιτερς θεωρω..εκτος του οτι ο μπαρτζω στηριζει οσους προσφερουν.yawn.brigade έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 25, 2024 1:37 pmαυτό θα φανεί από το αν φύγει κάποιο 4άρι μας. πάντως χλωμό μου φαίνεται να έδωσαν τόσα λεφτά στον Πίτερς έχοντας ως δεδομένο ότι θα έρθει ο Σάσα, πιο πιθανό νομίζω είναι το θέμα του να προέκυψε αρκετά μετά, προς τον Ιούνιο.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 25, 2024 1:20 pmΕγω αποσο ξερω ο σχεδιασμος ηταν ΜΕ σασα..Ο σασα το χε πει πολλους μηνες πριν στον μπαρτζωκα οτι πηρε την αποφαση να γυρισει,δεν ηταν σιγουρο μονο το ποτε λογω κινγκς.
οντως το ποστ του μακισικ σαν να βγαζει στεναχωρια ειναι που δεν θα ναι και αυτος..αν ηταν ανακουφιση που γυρισε δεν θα εβαζε και κατι αλλο μαζι? Μπορει απλα να προτρεχουμε

0
- kite26
- Reactions: 1008
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ξεκάθαρα εκφράζει ανακούφιση για τη έκβαση της υπόθεσης του Σάσα.yawn.brigade έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 25, 2024 1:39 pmhttps://x.com/yawnbrigade/status/1816413454154035561
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
-
- Reactions: 109
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για το πρώτο δε ξέρω να σου απαντήσω,ίσως έχει να κάνει με τη βιοστατιστικη που χρησιμοποιούν στις έρευνεςConan1982 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 25, 2024 1:19 pmΚαλά γιατί συγκρίνει την χρονιά πριν με την χρονιά μετά τον τραυματισμό, (ορθώς) αλλά μετά συγκρίνει 2 χρονιές πριν με 2 χρονιές μετά; Θα έπρεπε να συγκρίνει 2 χρονιές μετά πάλι με την χρονιά πριν τον τραυματισμό. Αυτά ως παρατήρηση-απορία.big_lebowski έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 25, 2024 12:14 pmΤον Έβανς δε θα τον έβαζα σε πιθανά ροστερ ακόμα.Ως επαγγελματίας της αποκατάστασης σας λέω πως είναι πιθανόν carreer ending τραυματισμός η ρηξη επιγονατιδικου.. Κι αν όχι carreer ending σίγουρα δε θα είναι αυτος που ηταν
Υπάρχουν έρευνες όπως πχ
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6187427/
Στη παραπάνω θα δείτε πως σε δείγμα 13 αθλητών ΝΒΑ το 25 % δε γυρισε ποτέ ΝΒΑ.Αυτοι που γύρισαν, μια σεζόν μετά ενώ το PER δεν έχει στατιστικά σημαντική διαφορά με μια σεζόν πριν εν τούτοις παίζανε σημαντικά λιγότερα λεπτά κ λιγότερα ματς.Οι δε έρευνες που έχουν γίνει στο NFL για αυτον τον τραυματισμο(υπάρχουν στα references του παραπάνω αρθρου) δείχνουν ακόμα χειρότερα αποτελέσματα και σε ο,τι αφορά την απόδοση όσων επιστρέφουν και σε ο,τι αφορά το πόσους επιστρέφουν από αυτό τον τραυματισμό (50% ,δλδ οι μισοί περιπου)
Η μεταγραφη Βεζενκοφ είναι τεράστια κίνηση προφανώς.Τα νούμερα που έγραψε στην mvp χρόνια του λίγοι τα έχουν γράψει στην ευρολιγκα.Το μόνο θέμα είναι πως δεν είναι closer,είναι κ αυτό που στοίχισε στον Ολυμπιακο στα 2 φ4 στα οποία πήγε με τον Βεζενκοφ.Κατα τα άλλα η εκτίμηση μου για τον Βεζενκοφ είναι τεράστια,ειναι προφανώς στους 3-4 καλύτερους της Λίγκας
Στο βασικό γιατί άραγε ενώ την πρώτη χρονιά η απόδοση τους δεν αλλάζει ιδιαίτερα ανά λεπτό συμμετοχής αλλά συμβαίνει αυτή η συνολική μείωση σε απόδοση, χρόνο την δεύτερη χρονιά;
Για το δεύτερο, υποθέτω πως ο λόγος είναι ακριβώς επειδή είναι τραυματισμός που προκαλεί μεγάλο decline στην αθλητικη ικανοτητα (κυριως λογω και της ιδιαιτερης εμβιομηχανικης του τενοντα).Βασει της εμπειρίας μου κι αυτών που γνωρίζω θεωρώ απίθανο ο Εβανς να ξαναγίνει ο αθλητης που θαυμάσαμε φέτος.
2
1
1