Ο Χρήστου θεωρώ πως θα το πάρει το μετάλλιο. Αν γίνει, θα είναι το πρώτο μας μετάλλιο στην κολύμβηση μετά το... 1896 (στην κολύμβηση "πισίνας" έστω, γιατί υπάρχει και ο άθλος Γιαννιώτη το 2016). Απαραίτητη παρένθεση:
Στίβο πραγματικά το θέλω πάρα πολύ το μετάλλιο του Καραλή. Έχει περάσει πάρα πολλά, και από τα δύο λεπτά συζήτηση που είχε τύχει να κάνουμε το 2019 φάνηκε ένα πάρα πολύ ευγενικό παιδί, ελπίζω να παραμένει έτσι. Πλην βέβαια του Μίλτου δεν νομίζω και εγώ πως μπορούμε να περιμένουμε κάτι άλλο για μετάλλιο στον στίβο.
Νομίζω πως στα "μαχητικά" σπορ θα πάρουμε άλλο ένα μετάλλιο. Για το τζούντο και την Τελτσίδου δεν ξέρω (ίσως η Άννα Βίσση ξέρει περισσότερα https://www.youtube.com/shorts/PcoHSGJz9D0 ), αλλά πραγματικά νομίζω πως στην πάλη κάτι θα μας κάτσει.
Ο Ντούσκος δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι, ούτε η Γκούντουρα, ούτε η σκοποβολή. Αλλά θεωρώ πως τουλάχιστον άλλο ένα μετάλλιο σε κάτι από αυτά θα κάτσει.
Στον Πετρούνια επίσης (μετά το πολύ θετικό τεστ του ευρωπαϊκού) έχω απόλυτη εμπιστοσύνη ότι θα είναι ψηλά. Όλη η υπόθεση είναι τα 2 δευτερόλεπτα της εξόδου και η προσγείωση που θα έχει, οι κρίκοι γενικά είναι από τα αγωνίσματα που αν το "έχεις", είναι πολύ δύσκολο να πάει κάτι στραβά στην υπόλοιπη εκτέλεση.
Και θα τολμήσω να πω πως μπορούμε και ένα μετάλλιο στο τένις. Θα δούμε βέβαια σε ποιο από όλα τα τουρνουά θα δώσουν προτεραιότητα τα καμάρια μας σωματικά και πνευματικά, αλλά θεωρώ πως κάτι από όλα θα μας κάτσει, έστω για τετράδα.
Γενικά, με κάπου 5-6 μετάλλια θα είμαστε πολύ καλά. Φυσικά δεν ντράπηκα καθόλου να παίξω το under 8.5 που βρήκα γρήγορα γρήγορα, πριν το κατεβάσουν στο 6.5