Το ξέρω , κλισέ, αλλά μεγάλη χαρά σήμερα! Η ομάδα κλείδωσε σήμερα το επόμενο σημείο αναφοράς της, τον "ηγέτη" και μελλοντικό αρχηγό της (φτου φτου να πάνε όλα καλά και να μην έχουμε απρόοπτα γιατί τα έχουμε δει όλα με αυτή την ομάδα). Κάποιες παρατηρήσεις από όσα είπαν οι πρόεδροι.
1. Έμεινα ικανοποιημένος από την αναφορά στο γηπεδικό θέμα. Έκαναν ξεκάθαρο ότι δε θα ανεχθούν πλέον μη ισονομία και αθέμιτο ανταγωνισμό σε αυτό το θέμα και ειλικρινά δε νομίζω ότι μπορούσε να ειπωθεί κάτι περισσότερο (ή πιο ιντριγκαδόρικο). Μακάρι να μη μείνουν στα λόγια, αλλά να πιέσουν ουσιαστικά και όσο πιο πολύ μπορούν την πολιτεία για να λυθεί το ζήτημα.
2. Χωρίς να θέλω να προκαλέσω, μου άρεσε η τοποθέτηση τους για τον Σλούκα. Προσωπικά, αν με ρωτάτε, τιμάω τον Σλούκα για όσα πρόσφερε στην ομάδα, τον θεωρώ ΠΑΙΚΤΑΡΑ, αλλά ταυτίζομαι 100% με την άποψη των προέδρων ότι αδικεί και τον εαυτό του και τους ίδιους και την ομάδα με την οποία πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του με τις δηλώσεις του τελευταία. Χωρίς φυσικά να ξέρουμε, και το τονίζω αυτό, τι πραγματικά συνέβη πέρυσι το καλοκαίρι. Δε θεωρώ όμως ότι δεν τον σεβάστηκαν όπως έχει ο ίδιος δηλώσει. Θα έχει ενδιαφέρον αν θα απαντήσει ο ίδιος και τι θα πει. Ξαναλέω, δεν έχω ΚΑΜΙΑ διάθεση να προκαλέσω ή να έρθω με κάποιον σε αντιπαράθεση για αυτό το θέμα.
3. Οι πρόεδροι είπαν με κάθε επισημότητα αυτό που έβγαινε προς τα έξω τις τελευταίες ημέρες για το ρόστερ, ότι δηλαδή με την έλευση Σάσα αυτό έκλεισε. Θεωρώ κι εγώ ότι όντως με μεγάλη πιθανότητα έχει κλείσει και ότι μόνο σε περίπτωση πολύ μεγάλης πρότασης θα σκεφτούν παραχώρηση και κατ' επέκταση προσθήκη. Μόνος αστερίσκος το θέμα του McKissik που ίσως παραχωρηθεί πιο εύκολα αν το θελήσει κι ο ίδιος για να πάει στο Πριγκιπάτο. Το έχω πει πολλές φορές ότι θα ήθελα να πάμε με κάπως "πιο ορθολογικό" ρόστερ, δηλαδή να έφευγε ένα από τα δύο 4ρια και ο Μακ και να ερχόταν βαρβάτο 2-3αρι (κατά βάση 3αρι). Εφόσον όμως ο κοουτς αποφάσισε έτσι, στηρίζουμε φουλ. Αυτός ξέρει 1000 φορές περισσότερα από εμάς που κάνουμε κουβέντα καφενείου και είμαστε άσχετοι μπροστά του. Ελπίζω να του βγει.
Λογικά τελειώσαμε σε μεγάλο βαθμό (νωρίς νωρίς) με τα μεταγραφικά. Θα μου κάνει μεγάλη έκπληξη αν έχουμε σύντομα εξελίξεις. Το ρόστερ είναι πολύ καλό, από τα καλύτερα όλων των εποχών θεωρώ και ανυπομονώ πραγματικά να δω την ομάδα φέτος! Αν δεν τα πούμε σύντομα, καλά μπάνια φίλοι συμφορουμίτες, ψυχραιμία και πίστη στην ομάδα!
ΥΓ. Σόρρυ αν κάποια κομμάτια ήταν off topic, απλά ήθελα να σχολιάσω τις δηλώσεις των προέδρων και μιας που έγιναν στο πλαίσιο της ανακοίνωσης του Σάσα, είπα να το κάνω εδώ.