Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Mathematician92

junior
Reactions: 459
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Παπαλουκάς
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιούλ 25, 2024 10:29 pm

ΣΑΣΑ ΑΛΑΝΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

Το ξέρω , κλισέ, αλλά μεγάλη χαρά σήμερα! Η ομάδα κλείδωσε σήμερα το επόμενο σημείο αναφοράς της, τον "ηγέτη" και μελλοντικό αρχηγό της (φτου φτου να πάνε όλα καλά και να μην έχουμε απρόοπτα γιατί τα έχουμε δει όλα με αυτή την ομάδα). Κάποιες παρατηρήσεις από όσα είπαν οι πρόεδροι.

1. Έμεινα ικανοποιημένος από την αναφορά στο γηπεδικό θέμα. Έκαναν ξεκάθαρο ότι δε θα ανεχθούν πλέον μη ισονομία και αθέμιτο ανταγωνισμό σε αυτό το θέμα και ειλικρινά δε νομίζω ότι μπορούσε να ειπωθεί κάτι περισσότερο (ή πιο ιντριγκαδόρικο). Μακάρι να μη μείνουν στα λόγια, αλλά να πιέσουν ουσιαστικά και όσο πιο πολύ μπορούν την πολιτεία για να λυθεί το ζήτημα.

2. Χωρίς να θέλω να προκαλέσω, μου άρεσε η τοποθέτηση τους για τον Σλούκα. Προσωπικά, αν με ρωτάτε, τιμάω τον Σλούκα για όσα πρόσφερε στην ομάδα, τον θεωρώ ΠΑΙΚΤΑΡΑ, αλλά ταυτίζομαι 100% με την άποψη των προέδρων ότι αδικεί και τον εαυτό του και τους ίδιους και την ομάδα με την οποία πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του με τις δηλώσεις του τελευταία. Χωρίς φυσικά να ξέρουμε, και το τονίζω αυτό, τι πραγματικά συνέβη πέρυσι το καλοκαίρι. Δε θεωρώ όμως ότι δεν τον σεβάστηκαν όπως έχει ο ίδιος δηλώσει. Θα έχει ενδιαφέρον αν θα απαντήσει ο ίδιος και τι θα πει. Ξαναλέω, δεν έχω ΚΑΜΙΑ διάθεση να προκαλέσω ή να έρθω με κάποιον σε αντιπαράθεση για αυτό το θέμα.

3. Οι πρόεδροι είπαν με κάθε επισημότητα αυτό που έβγαινε προς τα έξω τις τελευταίες ημέρες για το ρόστερ, ότι δηλαδή με την έλευση Σάσα αυτό έκλεισε. Θεωρώ κι εγώ ότι όντως με μεγάλη πιθανότητα έχει κλείσει και ότι μόνο σε περίπτωση πολύ μεγάλης πρότασης θα σκεφτούν παραχώρηση και κατ' επέκταση προσθήκη. Μόνος αστερίσκος το θέμα του McKissik που ίσως παραχωρηθεί πιο εύκολα αν το θελήσει κι ο ίδιος για να πάει στο Πριγκιπάτο. Το έχω πει πολλές φορές ότι θα ήθελα να πάμε με κάπως "πιο ορθολογικό" ρόστερ, δηλαδή να έφευγε ένα από τα δύο 4ρια και ο Μακ και να ερχόταν βαρβάτο 2-3αρι (κατά βάση 3αρι). Εφόσον όμως ο κοουτς αποφάσισε έτσι, στηρίζουμε φουλ. Αυτός ξέρει 1000 φορές περισσότερα από εμάς που κάνουμε κουβέντα καφενείου και είμαστε άσχετοι μπροστά του. Ελπίζω να του βγει.

Λογικά τελειώσαμε σε μεγάλο βαθμό (νωρίς νωρίς) με τα μεταγραφικά. Θα μου κάνει μεγάλη έκπληξη αν έχουμε σύντομα εξελίξεις. Το ρόστερ είναι πολύ καλό, από τα καλύτερα όλων των εποχών θεωρώ και ανυπομονώ πραγματικά να δω την ομάδα φέτος! Αν δεν τα πούμε σύντομα, καλά μπάνια φίλοι συμφορουμίτες, ψυχραιμία και πίστη στην ομάδα!

ΥΓ. Σόρρυ αν κάποια κομμάτια ήταν off topic, απλά ήθελα να σχολιάσω τις δηλώσεις των προέδρων και μιας που έγιναν στο πλαίσιο της ανακοίνωσης του Σάσα, είπα να το κάνω εδώ. :peace:

6
5 Εικόνα 1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mathematician92 την Πέμ Ιούλ 25, 2024 10:32 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μακριά από μένα η τοξικότητα, ο φανατισμός και ο τυφλός οπαδισμός.

:peace:
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1204
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Ιούλ 25, 2024 10:32 pm

Έχει γυρίσει ο βεζενκοφ στον Ολυμπιακό και τα "αντικειμενικά" σαιτ έχουν πιο πάνω δηλώσεις του αταμαν και του dpg από την μεταγραφή..
Σε λίγο ο Κούλης θα μοιάζει γατάκι μπροστά του στην μιντιακη προπαγάνδα.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Dakotas

senior
Reactions: 177
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Πέμ Ιούλ 25, 2024 10:50 pm

Conan1982 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 25, 2024 9:31 pm
Στον. .. αγνό και απλό φίλαθλο του Ολυμπιακού Sas7a μόνιμο αποκλεισμό. Είναι σαν την Λερναία Ύδρα βέβαια, έχει και άλλους λογαριασμούς ενεργούς, θα φτιάξει και άλλους είναι βέβαιο, αλλά όσο ικανός και να είναι τον τυφλώνει η επιθυμία του. Να μας εκδικηθεί άραγε; Να τρολαρει; Να αναστατώσει το φόρουμ; Πάντως όσο και να άλλαζει προσωπεία στο τέλος θα εμφανίζει το αληθινό του πρόσωπο. Απλώς αγνοηστε τον εντελώς ότι προφίλ και να φτιάξει παιδιά.
Κατσε ρε φίλε είστε με τα καλά σας;;;
Ο ανθρωπος μας έχει αποκαλύψει ένα σωρο μεταγραφές,ξέρει απειρες πληροφορειες εχει κονε και με τα τσιμέντα του ΟΑΚΑ και του σεφ κτλ κτλ αντμιν έπρεπε να τον ειχατε και όχι να τον αποβάλετε

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
balkanwarrior

junior
Reactions: 204
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Ιούλ 25, 2024 11:05 pm

tokalytero3d έγραψε:
Έχει γυρίσει ο βεζενκοφ στον Ολυμπιακό και τα "αντικειμενικά" σαιτ έχουν πιο πάνω δηλώσεις του αταμαν και του dpg από την μεταγραφή..
Άστο φίλε, μόνο απο τους τίτλους καταλαβαίνεις. Μέχρι πότε θα ανέχονται μπούκουρα και κουβόπουλο ;; Πραγματικά, με αυτά που γράφουν αυτοί οι δύο, πιστεύω, μπορεί να υπάρξουν ποινικές ευθύνες. Δεν ξέρω γιατί εκεί στη καε αρνούνται πεισματικά να κάνουν κάτι για αυτό το ζήτημα.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5642
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

τα διαρκειας ανεβηκαν απο 25% μεχρι και 80!!!! :shock:

0
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 954
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Πέμ Ιούλ 25, 2024 11:26 pm

shaq7 έγραψε:
Λογικό, συμβόλαια σαν του Σασα προφανώς καπως πρέπει να βγουν!!!
Για δες και στον Παναθηναϊκό τα διαρκείας που πήγαν οι τιμές, στον θεό!!

Άμα θελουμε καλούς και ακριβούς παίκτες απλά πληρώνουμε!! Δεν θα τα βάλουν από την τσέπη τους οι ιδιοκτήτες!!!

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 2925
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Πέμ Ιούλ 25, 2024 11:35 pm

karamelitsa έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Άμα θελουμε καλούς και ακριβούς παίκτες απλά πληρώνουμε!! Δεν θα τα βάλουν από την τσέπη τους οι ιδιοκτήτες!!!
αλλο να πληρωνεις διαρκειας και να πηγαινεις σε κανονικο γηπεδο με ολα τα κομφορ και τις παροχες που οφειλει να εχει οταν σου ζηταει και μεγαλα ποσα... και αλλα να πληρωνεις διαρκειας και να πηγαινεις σε στανη.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5642
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Ιούλ 25, 2024 11:49 pm

karamelitsa έγραψε:
shaq7 έγραψε:

καπου στην μεση ειναι το πραγμα..να πληρωνουμε πχ τις ιδιες τιμες με παο που εχει ιδιο ροστερ αλλα θα χει συγχρονο γηπεδο δεν στεκει..Στο σεφ ουτε για κατουρημα μπορεις να πας.

0
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague

Πέμ Ιούλ 25, 2024 11:52 pm

reignman έγραψε:
karamelitsa έγραψε:

αλλο να πληρωνεις διαρκειας και να πηγαινεις σε κανονικο γηπεδο με ολα τα κομφορ και τις παροχες που οφειλει να εχει οταν σου ζηταει και μεγαλα ποσα... και αλλα να πληρωνεις διαρκειας και να πηγαινεις σε στανη.
Να στο πω αλλιώς;; Ο Σασα με την εφορία σε βάθος 5ετιας θα πάρει κοντά 25εκ. Προτιμούσα να μην τον πάρουμε μιας και έχουμε ήδη 2 καλά 4αρια και αυτά τα λεφτά να ρίχνανε οι ΑΦΟΙ στο γήπεδο να το κάνουν κουκλί, σε βάθος χρόνου όλοι θα βγούμε κερδισμένοι.

Στην τελική επειδή οι άλλοι πήρανε ντροπιαστικά και με το έτσι θέλω γήπεδο δεν σημαίνει ότι είναι το σωστό και το πρέπον, δηλαδή κάνει παρανομία ο ένας με τσάμπα γήπεδο και θέλει και ο άλλος να πάρει τσάμπα γήπεδο φτιαγμένο κιόλας…όλα διαστρεβλωμένα τα κάνουμε στην Ελλάδα.

Όχι δεν θέλω τσάμπα γήπεδο, να φτιάξουμε καινούριο ή να επισκευασουμε το ΣΕΦ με δικά μας λεφτά και οι απέναντι να πληρώσουν την αξία του ΟΑΚΑ στο κράτος. Μας γδέρνει το κράτος με κάθε τρόπο και με υγεία, παιδιά κλπ. στο 0 και έρχονται οι ομάδες και απαιτούν τσάμπα γήπεδα; Ας είμαστε σοβαροί…

0
Tsilarxos

a1greece
Reactions: 1054
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
Προειδοποιήσεις: 5

Πέμ Ιούλ 25, 2024 11:58 pm

tokalytero3d έγραψε:
Σε αυτό έχουν επενδύσει χρόνια τώρα. Οπότε μην ασχολείσαι. Ας μην το αναφέρουν και καθόλου σαν είδηση. Συγκεκριμένα site πλέον αξίζουν μόνο να μπαίνεις. Όλα τα άλλα είναι σκουπίδια

1
1 Εικόνα
Tsilarxos

a1greece

Παρ Ιούλ 26, 2024 12:00 am

balkanwarrior έγραψε:
tokalytero3d έγραψε:
Άστο φίλε, μόνο απο τους τίτλους καταλαβαίνεις. Μέχρι πότε θα ανέχονται μπούκουρα και κουβόπουλο ;; Πραγματικά, με αυτά που γράφουν αυτοί οι δύο, πιστεύω, μπορεί να υπάρξουν ποινικές ευθύνες. Δεν ξέρω γιατί εκεί στη καε αρνούνται πεισματικά να κάνουν κάτι για αυτό το ζήτημα.
Αυτοί αποτυπώνουν στο χαρτί τις σκέψεις του αφεντικού τους. Δεν είναι δημοσιογράφοι. Αυτοφορακηδες είναι. Κανένα επάγγελμα δεν είναι ντροπή. Ντροπή είναι τα άτομα που κάθονται και διαβάζουν άρθρα του Μπούκουρα και του κάθε Μπούκουρα

0
Tsilarxos

a1greece

Παρ Ιούλ 26, 2024 12:04 am

karamelitsa έγραψε:
reignman έγραψε:

Να στο πω αλλιώς;; Ο Σασα με την εφορία σε βάθος 5ετιας θα πάρει κοντά 25εκ. Προτιμούσα να μην τον πάρουμε μιας και έχουμε ήδη 2 καλά 4αρια και αυτά τα λεφτά να ρίχνανε οι ΑΦΟΙ στο γήπεδο να το κάνουν κουκλί, σε βάθος χρόνου όλοι θα βγούμε κερδισμένοι.

Στην τελική επειδή οι άλλοι πήρανε ντροπιαστικά και με το έτσι θέλω γήπεδο δεν σημαίνει ότι είναι το σωστό και το πρέπον, δηλαδή κάνει παρανομία ο ένας με τσάμπα γήπεδο και θέλει και ο άλλος να πάρει τσάμπα γήπεδο φτιαγμένο κιόλας…όλα διαστρεβλωμένα τα κάνουμε στην Ελλάδα.

Όχι δεν θέλω τσάμπα γήπεδο, να φτιάξουμε καινούριο ή να επισκευασουμε το ΣΕΦ με δικά μας λεφτά και οι απέναντι να πληρώσουν την αξία του ΟΑΚΑ στο κράτος. Μας γδέρνει το κράτος με κάθε τρόπο και με υγεία, παιδιά κλπ. στο 0 και έρχονται οι ομάδες και απαιτούν τσάμπα γήπεδα; Ας είμαστε σοβαροί…
Όχι. Το χρήμα να πέσει στο αγωνιστικό. Δεν θα φτιάξω εγώ δίνοντας 30.000.000 ένα γήπεδο που δεν μου ανήκει.

Αν πας να νοικιάσεις ένα σπίτι δεν θα το ανακαινίσεις εσύ. Δεν είσαι ο ιδιοκτήτης.

Έβαλε από την τσέπη του ο άμεσος ανταγωνιστής σου 30.000.000 να φτιάξει το Οακα κουκλί? Όχι. Οπότε αυτόματα μιλάμε για αθέμιτο ανταγωνισμό. Αν το Οακα χρειάζεται 10.000.000 για να γίνει όπως το θέλουν και το Σεφ χρειάζεται 30.000.000. τότε τα 10 να το βάλει ο Ολυμπιακός και τα 20.000.000 το κράτος.

Όταν μοιράζει το κράτος χρήμα πρέπει να μοιράσει τα ίδια μερίδια.

Αλλιώς καλή ιδέα θα ήταν να κάνει αίτηση ο Ολυμπιακός να πάρει το ΟΑΚΑ με καλύτερους όρους για το κράτος από την τωρινή σύμβαση και με νομικούς τρόπους χωρίς να ζητάει τον ουρανό με τα άστρα.

6
5 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague

Παρ Ιούλ 26, 2024 12:11 am

Tsilarxos έγραψε:
karamelitsa έγραψε:

Όχι. Το χρήμα να πέσει στο αγωνιστικό. Δεν θα φτιάξω εγώ δίνοντας 30.000.000 ένα γήπεδο που δεν μου ανήκει.

Αν πας να νοικιάσεις ένα σπίτι δεν θα το ανακαινίσεις εσύ. Δεν είσαι ο ιδιοκτήτης.

Έβαλε από την τσέπη του ο άμεσος ανταγωνιστής σου 30.000.000 να φτιάξει το Οακα κουκλί? Όχι. Οπότε αυτόματα μιλάμε για αθέμιτο ανταγωνισμό. Αν το Οακα χρειάζεται 10.000.000 για να γίνει όπως το θέλουν και το Σεφ χρειάζεται 30.000.000. τότε τα 10 να το βάλει ο Ολυμπιακός και τα 20.000.000 το κράτος.

Αλλιώς καλή ιδέα θα ήταν να κάνει αίτηση ο Ολυμπιακός να πάρει το ΟΑΚΑ με καλύτερους όρους για το κράτος από την τωρινή σύμβαση και με νομικούς τρόπους χωρίς να ζητάει τον ουρανό με τα άστρα.
Έχω άλλη άποψη πάνω σε αυτο, πάμε παρακάτω, δεν θέλω τιποτα τσάμπα από το κράτος, μια χαρά πλούσιοι είναι οι ΑΦΟΙ να φτιάξουν γήπεδο, τα λεφτά του Σεφ το κράτος να τα ρίξει σε κανένα νοσοκομείο ή σχολείο. Το τι κάνουν οι άλλοι δεν με απασχολεί, επειδή ο άλλος είναι βρώμικος δεν σημαίνει ότι θα πέσω και εγώ στο επίπεδο του, όταν ο ιδιοκτήτης τους κάνει συλλογή με αμάξια και βάζει το κράτος στα σχοινιά για να πάρει τσάμπα γήπεδο θέλει κρέμασμα τόσο αυτός όσο και όσοι τον υποστηρίζουν. Αηδία έχουμε γίνει στην Ελλάδα.

1
1 Εικόνα
Tsilarxos

a1greece

Παρ Ιούλ 26, 2024 12:15 am

karamelitsa έγραψε:
Παρ Ιούλ 26, 2024 12:11 am
Tsilarxos έγραψε:

Έχω άλλη άποψη πάνω σε αυτο, πάμε παρακάτω, δεν θέλω τιποτα τσάμπα από το κράτος, μια χαρά πλούσιοι είναι οι ΑΦΟΙ να φτιάξουν γήπεδο, τα λεφτά του Σεφ το κράτος να τα ρίξει σε κανένα νοσοκομείο ή σχολείο. Το τι κάνουν οι άλλοι δεν με απασχολεί, επειδή ο άλλος είναι βρώμικος δεν σημαίνει ότι θα πέσω και εγώ στο επίπεδο του, όταν ο ιδιοκτήτης τους κάνει συλλογή με αμάξια και βάζει το κράτος στα σχοινιά για να πάρει τσάμπα γήπεδο θέλει κρέμασμα τόσο αυτός όσο και όσοι τον υποστηρίζουν. Αηδία έχουμε γίνει στην Ελλάδα.
Τα λεφτά του Σεφ δεν θα τα ρίξει σε κανένα νοσοκομείο η κράτος. Τα λεφτά που έριξε στο γήπεδο της αεκ που ήταν ευρωπαϊκό κονδύλι αθλητικών εγκαταστάσεων έπρεπε να πάνε για την κατασκευή υποδομών και γηπέδων στην Ελληνική επικράτεια και χρησιμοποίησαν το κονδύλι αυτό για ένα ιδιωτικό γήπεδο που ανήκει σε μια εταιρία.

Αυτά τα 30.000.000 αν με πιέσεις ανθρώπων με δύναμη δεν πάνε στο σεφ έτσι ώστε να έχει και ο Ολυμπιακός και η χώρα ένα δεύτερο μπασκετικό σύγχρονο γήπεδο δεν θα πάνε για κανένα άλλο έργο αλλά στις τσέπες τους .

Τα κονδύλια για νοσοκομεία και σχολεία είναι αλλά και δεν αλλάζουν τα ποσά είτε κάνουν το Σεφ είτε όχι.

4
4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 2925
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Παρ Ιούλ 26, 2024 12:28 am

Tsilarxos έγραψε:
Παρ Ιούλ 26, 2024 12:15 am

Τα λεφτά του Σεφ δεν θα τα ρίξει σε κανένα νοσοκομείο η κράτος. Τα λεφτά που έριξε στο γήπεδο της αεκ που ήταν ευρωπαϊκό κονδύλι αθλητικών εγκαταστάσεων έπρεπε να πάνε για την κατασκευή υποδομών και γηπέδων στην Ελληνική επικράτεια και χρησιμοποίησαν το κονδύλι αυτό για ένα ιδιωτικό γήπεδο που ανήκει σε μια εταιρία.

Αυτά τα 30.000.000 αν με πιέσεις ανθρώπων με δύναμη δεν πάνε στο σεφ έτσι ώστε να έχει και ο Ολυμπιακός και η χώρα ένα δεύτερο μπασκετικό σύγχρονο γήπεδο δεν θα πάνε για κανένα άλλο έργο αλλά στις τσέπες τους .

Τα κονδύλια για νοσοκομεία και σχολεία είναι αλλά και δεν αλλάζουν τα ποσά είτε κάνουν το Σεφ είτε όχι.
Εικόνα

6
1 Εικόνα 5 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”