Ολυμπιακός Off Topic

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6621
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Ιούλ 26, 2024 9:38 pm

Αμα στο φ4 ειναι καλα και υγιης ο παπ δεν θα καταλαβουμε καμια ελειψη σε 3ρι,ετσι και αλλιως αυτος θα επαιζε 30λ ..Ποιος ελεγε οτι το 22/23 θα βγαιναμε πρωτοι στην ρεγκιουλαρ με 7/7 με τις ισπανικες θα μαστε η καλυτερη ομαδα και στο φ4 αλλα επειδη δεν αντεξαμε την πιεση(συν οτι οι αλλοι ειχαν τον γιουλ στο τελος) θα το χασουμε στο τελευταιο σουτ..Απο εκεινο το ροστερ εχουμε -σλουκα(που αντικειμενικα δεν εκανε τιποτα στο φ4) και + πιτερς βιλντοζα εβανς* γκος πετρουσεφ μιλουτινοφ..συν την εμπειρια απο 3 φ4.. Το μονο ανησυχητικο για μενα η κατασταση του παπ στα κρισιμα και οτι δεν δειχνει να χουμε ακομα γκαρντ για τα κρισιμα..ισως γινει ο βιλντοζα η ο εβανς αυτος αλλα ισως..μπορει και να μην χρειαστει κιολας :lol:

Εγω δεν τον φοβαμαι τον πιτερς στην επιθεση σαν 3ρι,μαλιστα εκτος απο λονι/φουρνιε κτλ θεωρω οτι δεν βρισκουμε κανεναν καλυτερον επιθετικα..55% τριποντο με τρελο οφ μπολ και κοψιματα στην μοσιον του μπαρτζωκα παντα μιλαω και οχι γενικα.. Αμυντικα λογικα οσο ειναι μεσα μαζι με τον σασα θα μαστε λιγο βοηθεια παναγια..θα πρεπει να καταπινουν σπαθια γουοκαπ φαλ και οτι τρωμε να το αναπληρωνουμε μπροστα.Ενα αλλο αρνητικο οτι και οι δυο δεν τα πανε τοσο καλα με το ξυλο που θα χει στα σοβαρα παιχνιδια.

Η ρεαλ επισης για πρωτη χρονια δειχνει αποδυναμωμενη,ακομα η βασικη τους 5δα ειναι ισως η κορυφαια αλλα εφερε κατι παικτες γιουροκαπ για απο πισω που δεν ξερουμε πως θα τα πανε.
Ο παο αν δεν φερει σοβαρο 5ρι εχει και αυτος μια τεραστια τρυπα στο 5 και μια σαν την δικη μας στο 3.

Ετσι οπως το κοβω λοιπον θα μαστε σιγουρα στους διεκδικητες..τωρα για να το παρουμε πρεπει να πανε πολλα πραγματα καλα,οπως και στους υπολοιπους..

1
1 Εικόνα
JohnnyPao

champion
Reactions: 2449
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Παρ Ιούλ 26, 2024 9:48 pm

shaq7 έγραψε:

Η ρεαλ επισης για πρωτη χρονια δειχνει αποδυναμωμενη,ακομα η βασικη τους 5δα ειναι ισως η κορυφαια αλλα εφερε κατι παικτες γιουροκαπ για απο πισω που δεν ξερουμε πως θα τα πανε.
Ο παο αν δεν φερει σοβαρο 5ρι εχει και αυτος μια τεραστια τρυπα στο 5 και μια σαν την δικη μας στο 3.

Ετσι οπως το κοβω λοιπον θα μαστε σιγουρα στους διεκδικητες..τωρα για να το παρουμε πρεπει να πανε πολλα πραγματα καλα,οπως και στους υπολοιπους..
Πάντως ο ΠΑΟ δεν έχει τρύπα στο "3". Θα παίζουν εκεί ο Grant, o Grigonis, o Παπαπέτρου κι ο Καλαϊτζάκης, δεν χρειαζόμαστε κάποιον άλλον. Στη περιφέρεια είμαστε σούπερ, όντως στους ψηλούς υπάρχει κενό, αλλά σε εμάς δεν είπε κανείς ότι κλείνει το ροστερ. Αντιθέτως ο Αταμαν δήλωσε πως θα πάρει 4/5αρι (και παρόλα αυτά τον κράζουμε που κράτησε τον Μπαλτσερόφσκι ως καβάτζα και μας αγχώνει).

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Παρ Ιούλ 26, 2024 9:53 pm

JohnnyPao έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Πάντως ο ΠΑΟ δεν έχει τρύπα στο "3". Θα παίζουν εκεί ο Grant, o Grigonis, o Παπαπέτρου κι ο Καλαϊτζάκης, δεν χρειαζόμαστε κάποιον άλλον. Στη περιφέρεια είμαστε σούπερ, όντως στους ψηλούς υπάρχει κενό, αλλά σε εμάς δεν είπε κανείς ότι κλείνει το ροστερ. Αντιθέτως ο Αταμαν δήλωσε πως θα πάρει 4/5αρι (και παρόλα αυτά τον κράζουμε που κράτησε τον Μπαλτσερόφσκι ως καβάτζα και μας αγχώνει).
με την ιδια λογικη και εμας θα παιζουν 5 ατομα εκει και ο δικος μας παπ ειναι και καλυτερος του αλλου παπ.. οτι θα παιζει εκει ο γκαρντ δεν πα να πει οτι αν εχει απεναντι τον κολσον πχ δεν θα τον κανει γιογιο και θα πρεπει να βγαινει..Εγω τουλαχιστον βλεπω την ιδια τρυπα,δεκτη η αποψη σου.

Ναι στο 5 μπορει να παρετε παικτη,οταν και αν παρετε θα ξανα γραψουμε προφανως.Μεχρι το φ4 μπορει να αλλαξουν και τα 2 ροστερ επισης οπως και των αλλων.Μια πρωτη εκτιμηση εκανα.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Dakotas

senior
Reactions: 208
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιούλ 27, 2024 4:20 am

Καλά είναι να μην γράφετε τέτοια έτσι αυθαίρετα χωρίς να ξέρετε τι σας γίνετε σε δημόσιο φόρουμ
Μιλάω γενικά και για τις δυο μεριές
Μην ταυτίζεστε τόσο με τους προέδρους των ομαδων
Αυτοί την δουλειά τους κάνουν και εδώ είμαστε να συζητήσουμε και να κρίνουμε πως λειτουργούν στις ομάδες τους και μέχρι εκεί
Στα παραπέρα ούτε ξέρουμε ούτε χρειάζεται να γράψουμε για τις εντυπώσεις ότι να ναι
Ας μείνουμε λοιπόν με τον αν κανει ο μακισικ η γκριγκονις στις ομάδες τους η αν ταιριάζει ο α η β στην ομάδα παρα να γράφουμε για πράγματα που είναι άλλοι αρμόδιοι για αυτό
Γιατί αν το πιάσουμε στο ποιος και τι θελουμε σεντόνια και ο καθένας θα γράφει ότι ξερει-θέλει- συμφέρει-φαντάζεται

2
2 Εικόνα
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1084
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιούλ 27, 2024 12:33 pm

καλημερα παρεα! δυστυχως βλεπω οτι η κουβεντα εχει ξεφυγει πολυ σε σχεση με το τοπικ που ειναι οι μεταγραφεςκαι ισως θα πρεπει να ξαναγυρισουμε να μιλαμε για το ροστερ μας και το τι κατατι γνωμη μας θα μπορουσε να γινει ωστε το υπαρχον ροστερ να αποδωσει ομορφο λειτουργικο και αποτελεσματικο μπασκετ. Πχ ποιες πενταδες θα χρησιμοποιουσατε και γιατι . ποιους συνδιασμους παικτων θα θεωρουσατε οτι θα μπορουσαν να σταθοπυν καλυτερα ωστε να υπαρχει η καλυτερη δυνατη αποδοση . επειδη οι περισσοτεροι εδω μεσα ξερετε πιο πολυ μπασκετ απο εμενα οι γνωμες ολων θα με ενδιεφεραν σαφως περισσοτερο απο το αν το Σεφ θα ανακαινιστει πριν η μετα η απο το ποιο golden boy εχει παρει περισσοτερους μποναμαδες απο το κρατος

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 952
Προειδοποιήσεις: 5

Σάβ Ιούλ 27, 2024 1:27 pm

Εγώ να πω την αλήθεια ποιο πολύ θέλω να νικάμε το βαζελο στα μεταξύ μας και να πάρουμε το νταμπλ, παρά να πάρουμε την Ευρωλίγκα σώνει και καλά. Αρκεί να μην την πάρουν αυτοί φυσικά. Αυτή την νοοτροπία άλλωστε είχαν στον Παναθηναϊκό όλα τα χρόνια προεδρίας του Γιαννακόπουλου. Αυτά περί 5 τίτλων Ευρωλίγκας κλπ είναι επικοινωνιακές φανφαρες. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο καημός του είναι να νικάει τον Ολυμπιακό. Το ευρωπαϊκό του έκατσε

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Σάβ Ιούλ 27, 2024 3:32 pm

ασχετο αλλα η φανελα της ιαπωνιας τα σπαει,θα την ηθελα καρμπον αλλα αυτη η gsa εκτος απο χαλια ποιοτητα βγαζει και ολο τις ιδιες φανελες.Καλα αυτη του πριντεζη ειναι τραγικη..

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3284
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns

Σάβ Ιούλ 27, 2024 4:11 pm

Έχετε δημιουργήσει Offtopic σε δύο νήματα. Εξαιρετικοί. Θέλει προσπάθεια για να γίνει αυτό. :drunk:
Τα μεταγραφικά στο Offtopic, και το Offtopic στα μεταγραφικά.

Όσα νήματα αναφέρονται στην κόντρα των δύο διοικήσεων θα διαγραφούν γιατί στο φόρουμ έχουμε πάρει την απόφαση να μιλήσουμε μόνο για μπάσκετ. Μπορείτε να τα αναλύσετε σε άλλες πλατφόρμες

Σε λίγο θα ανοίξουν τα δύο νήματα.

8
2 Εικόνα 1 Εικόνα 2 Εικόνα 3 Εικόνα
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 3187
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Σάβ Ιούλ 27, 2024 5:47 pm

shaq7 έγραψε:
ασχετο αλλα η φανελα της ιαπωνιας τα σπαει,θα την ηθελα καρμπον αλλα αυτη η gsa εκτος απο χαλια ποιοτητα βγαζει και ολο τις ιδιες φανελες.Καλα αυτη του πριντεζη ειναι τραγικη..
Δεν μπορω να καταλαβω τι βρωμα μπορει να εχουν οι της GSA για τους Αγγελοπουλους ωστε να μας εχουν αναμεσα στα αλλα 3 μεγαθηρια ομαδων που ντυνουν (παοκ, πανερυθραικο & zalgiris) ... γιατι να εχουν να δωσουν περισσοτερα λεφτα απο Nike/Jordan κτλ για να σε ντυσουν... δεν παιζει.

Τωρα παμε στις φανελες, περαν απο πατσαβουρο-υλικο... φουλ επιπεδο λαικης (απο τις χειροτερες που εχω βαλει ποιοτικα σαν υφασμα κτλ) ειναι και σχετικα... ασχημες και ανεμπνευστες... και το ιδιο ακριβες οσο ηταν οι Nike που ειχαμε παλιοτερα.

Τι τρελα μας επιασε και πηγαμε με αυτους ακομα δεν μπορω να καταλαβω. Τραγικη αποφαση.

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Σάβ Ιούλ 27, 2024 6:01 pm

reignman έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Δεν μπορω να καταλαβω τι βρωμα μπορει να εχουν οι της GSA για τους Αγγελοπουλους ωστε να μας εχουν αναμεσα στα αλλα 3 μεγαθηρια ομαδων που ντυνουν (παοκ, πανερυθραικο & zalgiris) ... γιατι να εχουν να δωσουν περισσοτερα λεφτα απο Nike/Jordan κτλ για να σε ντυσουν... δεν παιζει.

Τωρα παμε στις φανελες, περαν απο πατσαβουρο-υλικο... φουλ επιπεδο λαικης (απο τις χειροτερες που εχω βαλει ποιοτικα σαν υφασμα κτλ) ειναι και σχετικα... ασχημες και ανεμπνευστες... και το ιδιο ακριβες οσο ηταν οι Nike που ειχαμε παλιοτερα.

Τι τρελα μας επιασε και πηγαμε με αυτους ακομα δεν μπορω να καταλαβω. Τραγικη αποφαση.
ειναι ελληνικη εταιρια..λογικα μας δινουν τα περισσοτερα γιατι χωρις εμας δεν θα τους ηξερε η μανα τους..πραγματικα εχω 4 φανελες gsa ,οι 2 απο αυτες οι συλλεκτικες του σπανουλη..Η ποιοτητα ειναι για να σκουπιζεις το πατωμα,επειδη εχω παρει και ρεπλικα ειναι ακριβως ιδιο υλικο :shock: θα θελα να παρω και του πριντεζη και του σασα τωρα αλλα δεν τους κανω την χαρη..80ε για αυτο το πραγμα παιρνεις τζορνταν φανελα που χαιρεσαι να την φορας. Αν δεν αλλαξουμε εταιρια η με καποιο τροπο φτιαξουν την ποιοτητα οπως πρεπει δεν ξαναγοραζω.

Δυστυχως πρεπει να εχουμε ακομα 2 χρονια συμβολαιο.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar

Σάβ Ιούλ 27, 2024 6:09 pm

shaq7 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 27, 2024 6:01 pm
reignman έγραψε:

ειναι ελληνικη εταιρια..λογικα μας δινουν τα περισσοτερα γιατι χωρις εμας δεν θα τους ηξερε η μανα τους..πραγματικα εχω 4 φανελες gsa ,οι 2 απο αυτες οι συλλεκτικες του σπανουλη..Η ποιοτητα ειναι για να σκουπιζεις το πατωμα,επειδη εχω παρει και ρεπλικα ειναι ακριβως ιδιο υλικο :shock: θα θελα να παρω και του πριντεζη και του σασα τωρα αλλα δεν τους κανω την χαρη..80ε για αυτο το πραγμα παιρνεις τζορνταν φανελα που χαιρεσαι να την φορας. Αν δεν αλλαξουμε εταιρια η με καποιο τροπο φτιαξουν την ποιοτητα οπως πρεπει δεν ξαναγοραζω.

Δυστυχως πρεπει να εχουμε ακομα 2 χρονια συμβολαιο.
Α καλος εισαι εσυ... εγω εχω μονο 2 δικες τους.
μια της εθνικης οταν την ειχαν πρωτοντυσει καπου το 2017??? και μια του ολυμπιακου την πρωτη χρονια που υποτιθεται αλλαξε το υλικο και εγινε "gsa hydro" και ηταν ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙ απλα 30 ευρω πιο ακριβο.

0
Στηβ Κερ

euroleague
Reactions: 1207

Σάβ Ιούλ 27, 2024 9:32 pm

JohnnyPao έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Με βάση τις περσινές αποδόσεις των ομάδων τρυπαρα έχεις στο 3.Απλα για να το εκμεταλευτει ο αντίπαλος πρέπει να έχει καλό δίδυμο Γκαρντ και να ειναι αθλητικό ρόστερ τύπου Μακάμπι.Δεν το λέω για να….πικαρω απλά πιστεύω οτι κάθε ομάδα πρέπει να βλέπει τις περσινές …αδυναμίες ακόμα κ αν έχει πάρει τα παντα.Παρα την απουσία Μπολντουιν χρειάστηκε το στεπαπ Παπί που έβαλε τα …μουσκουλα του για να περάσεις.ΑΝ σταθεροποιηθεί οκ μαζί σου .Ο Γκραντ περσυ ήταν σημαντικός ΚΥΡΙΩΣ σαν Γκαρντ θα πρέπει να τον δούμε αν πάει περισσότερο στο τρία .Ο Γκριγκονις έκανε μεγάλη σεζόν περσυ μέχρι τα πλει οφς με το σουτ στο τρία και προσπαθώντας σκληρά στην αμυνα αλλα πάλι ήταν θέμα κατα περιόδους αυτο το κομμάτι και στο τέλος ψιλοεξαφανιστηκε .Νωρις βέβαια αλλα μεσα στο γενικότερα κλίμα κ στυλ Αταμαν στη …χαλαρότητα είστε προς το παρόν .Εγω πάντως το λέω σεν ειναι απίθανο οχι μόνο πεντάρι αλλα και….τριαρι να πάρετε ανάλογα με τις συνθήκες.Παντως απορίες για το παιχνιδι του ΠΑΟ δεν υπάρχουν .Μπετον !

0
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2254
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Κυρ Ιούλ 28, 2024 1:24 am

reignman έγραψε:

Α, έχεις βρει και χειρότερες εσύ ; :P

Χαλαρά και ακοπα η χειρότερη φανέλα που έχω δει στη ζωή μου ποιοτικά . Μου έκαναν δώρο την επετειακή του Σπανούλη

Συγκινητικό να έχεις τη φανέλα με το νούμερο 7 του Θεού που είναι ομοίωμα της χρυσής εποχής της ομάδας αλλά από ύφασμα για κλάματα πραγματικά

Ντροπή για το μέγεθος μας

0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar

Κυρ Ιούλ 28, 2024 1:36 am

Coach Periklis έγραψε:
reignman έγραψε:

Χαλαρά και ακοπα η χειρότερη φανέλα που έχω δει στη ζωή μου ποιοτικά . Μου έκαναν δώρο την επετειακή του Σπανούλη

Συγκινητικό να έχεις τη φανέλα με το νούμερο 7 του Θεού που είναι ομοίωμα της χρυσής εποχής της ομάδας αλλά από ύφασμα για κλάματα πραγματικά

Ειναι φανελες για να μπουν σε καδρο... αν την φορεσεις... προβλημα σου :P

2
2 Εικόνα
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1084

Δευ Ιούλ 29, 2024 5:43 pm

reignman έγραψε:
Κυρ Ιούλ 28, 2024 1:36 am
Coach Periklis έγραψε:

Ειναι φανελες για να μπουν σε καδρο... αν την φορεσεις... προβλημα σου :P
μπα την εβαλα σε καδρο και εβγαλε σπυρακια το καδρο

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”