Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Tsilarxos

a1greece
Reactions: 1054
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
Προειδοποιήσεις: 5

Κυρ Ιούλ 28, 2024 4:47 pm

Dimmitz έγραψε:
Κυρ Ιούλ 28, 2024 3:54 pm
Tsilarxos έγραψε:
Κυρ Ιούλ 28, 2024 3:40 pm

Η πλειοψηφία δεν ψηνόταν για Φουρνιε. Μιχαλιουκ και Λονι Γουόκερ θέλαμε. Και συνεχίζουμε να θέλουμε.

Ο Παπ με εθνική γενικά πάντα παίζει καλά.Και μετά μέσα στη σεζόν κάνει τρελη κοιλιά και βγάζει κούραση. Το έχουμε ξαναδεί το έργο
Κάνει τρελή κοιλιά και βγάζει κούραση επειδή ο Μπαρτζώκας αναγκαζόταν να τον βάλει πέρυσι (λόγω τραυματισμών, μικρού ρόστερ και έλλειψη ποιότητας) 25 λεπτά με το Περιστέρι, Άλμπα κτλ. Και γιατί όλα τα ματς πέρυσι ήταν do or die. Φέτος θέλω να πιστεύω ότι θα αλλάξει αυτό και ότι θα έχει την πολυτέλεια να τον προστατεύσει ο coach και να τον έχει έτοιμο και ξεκούραστο για το κρίσιμο κομμάτι της σεζόν. Το πρόβλημα με την απόκτηση τριαριού μπροστά από τον Παπ, όπως προτείνει και ο Shaq, είναι ότι το βασικό τριάρι θα παίζει 25 λεπτά, αλλιώς γιατί να τον πάρεις και να του δώσεις και μεγάλο συμβόλαιο; Τι θα γίνει όταν σφίξουν τα γάλατα και έρθουν τα κρίσιμα; Θα πεις στον Παπ με αυτή την πορεία στο σύλλογο και αυτές τις εμφανίσεις μπες και παίξε 15 λεπτά; Δεν γίνονται αυτά παιδιά. Ο Παπ είναι ο glue guy του Ολυμπιακού και καλώς η κακώς, μπορεί να έχουμε βαρεθεί να τον βλέπουμε, αλλά είναι υπερπολύτιμος για το τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Ατομικά μπορεί ο καινούργιος να προσφέρει περισσότερα, ομαδικά η ομάδα θα είναι χειρότερη. Αυτό πιστεύω. Το σενάριο να έρθει τριάρι αναπληρωματικό δεν το ακούτε;
Όταν κλείνεις τα παιχνίδια όμως κανένας παπ δεν μπορεί να πάρει την μπάλα και να την βάλει στο καλάθι. Από την στιγμή που δεν πήραμε τοπ γκαρντ να κάνει αυτή την δουλειά, πρέπει να αποκτηθεί ένας τέτοιος παίχτης 3αρο2αρι . Καλός ball handler , καλός στο iso και να μπορεί να σκοράρει φτιάχνοντας την δικιά του φάση είτε με ντραιβ είτε με σουτ μετά από ντρίμπλα.

Τέτοιο παίχτη συνεχίζει να μην έχει το ρόστερ και επιβαλεται να αποκτήσει. Μιχαλιουκ και Λονι Γουόκερ είναι τέτοιοι παίχτες.

Αν αντί του Γκος είχαμε τον Μίσιτς θα σου λεγα πάμε όπως είμαστε με παπ και Μακισικ στο 3.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
qspock

allstar
Reactions: 526
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Ιούλ 28, 2024 4:54 pm

Μετα τη δηλωση Αγγελοπουλου υπαρχουν ακομη δημοσιογραφοι που γραφουν για αποχωρησεις?

Και καποιοι που τους διαβαζουν?

Γιατι βρε παιδια, ο Παναγιωτης Αγγελοπουλος δεν ειπε πως:
"το ροστερ, μετα απο συζητηση με τον κοουτς, εχει κλεισει.. Ολοι χρειαζονται γιατι ειναι στατιστικα βεβαιο πως θα υπαρχουν τραυματισμοι και εχουν συμβολαιο με την ομαδα οποτε θα μεινουν"

Τα ειπε ετσι η οχι?

Που γραφει αυτος ο Ζερβας να μην μπαινω?

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5645
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Ιούλ 28, 2024 4:57 pm

πως θα πανε οι χρονοι στο περιπου στην ρεγκιουλαρ για να δουμε οτι ειναι περιεργο να μεινει και ο πιτερς και ο πετρουσεφ

Γουοκαπ 20 Γκος 20
Ντορσει 20 Βιντοζα 20
Αν μπει ο εβανς καλα θα κοπει χρονος αρκετος η απο βιλντοζα η απο γκος.. Εδω δεν βλεπουμε καποιο προβλημα με τους χρονους χωρανε επειδη βγαζουν ολοι τραυματισμους

Παπ 20 Πιτερς 15 Σακ 5 (δεν βλεπω πως ο πιτερς μπορει να σταθει περισσοτερη ωρα ως 3ρι)

Βεζε 27 Πετρου 13 (μονο σε περιπτωση τραυματισμου θα παιρνει χρονο ο πιτερς)

Μιλου 17 Φαλ 15 Ραιτ 8λ. Ακομα και χωρις τραυματισμους πιστευω ο ραιτ θα το βρει το 8λ του επειδη προσφερει πραγματα που δεν εχουν οι αλλοι..Επειδη οι δεινοσαυροι βγαζουν πολλους τραυματισμους το βλεπω λειτουργικο και εδω..

Το μονο που δεν μου κολλαει στο παραπανω ειναι πως ο πιτερς θα δεχτει να παιζει 15λ και ως 3ρι κιολας....

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Κυρ Ιούλ 28, 2024 5:00 pm

qspock έγραψε:
Κυρ Ιούλ 28, 2024 4:54 pm
Μετα τη δηλωση Αγγελοπουλου υπαρχουν ακομη δημοσιογραφοι που γραφουν για αποχωρησεις?

Και καποιοι που τους διαβαζουν?

Γιατι βρε παιδια, ο Παναγιωτης Αγγελοπουλος δεν ειπε πως:
"το ροστερ, μετα απο συζητηση με τον κοουτς, εχει κλεισει.. Ολοι χρειαζονται γιατι ειναι στατιστικα βεβαιο πως θα υπαρχουν τραυματισμοι και εχουν συμβολαιο με την ομαδα οποτε θα μεινουν"

Τα ειπε ετσι η οχι?

Που γραφει αυτος ο Ζερβας να μην μπαινω?
σπορτφμ.. Παντως ακομα και αν δεν ειχε κλεισει δεν γινεται να εβγαινε να το πει..θα εχανε λεφτα απο πιθανες πωλησεις.. Το σιγουρο ειναι οτι δεν θα αφησουμε κανεναν τσαμπα η θα παμε να του σπασουμε συμβολαιο..

Θα μου φανει περιεργο αν ερθει η μπαρτσα η η εφες με 1εκ ζεστο για τον πιτερς να πουμε οχι..ακομα περισσοτερο για τον μακισικ.

0
Dimmitz

a1greece
Reactions: 585

Κυρ Ιούλ 28, 2024 5:01 pm

Ρε φίλε δεν έχει τόση σημασία αν θα παίζει στο 3 ή στο 4. Έχουμε όλοι επισημάνει ότι ο Σάσα με τον Πίτερς έχουν πολλά κοινά σαν παίκτες. Ένας θα παίζει στο 3 και ο άλλος στο 4. Όταν είναι και οι δύο μέσα θα εναλλάσσονται ή τουλάχιστον εμείς δεν θα καταλαβαίνουμε ποιος παίζει 4 και ποιος 3. Με το υπάρχον ρόστερ χωρίς αποχωρήσεις μοιράζονται τα λεπτά καπό ρόλοι. Όπως ειπώθηκε πολύ σωστά και στο shot clock, υπάρχουν και τα ματς ειδικών καταστάσεων που πχ.ο Πετρούσεφ θα ματσάρει καλύτερα με τους αντίπαλους ψιλούς, ή βρίσκεται σε καλή μέρα ή έχουμε πρόβλημα στο ριμπάουντ και τον θες περισσότερη ώρα μέσα και το ανάποδο. Δεν πιστεύω φέτος ότι οι χρόνοι θα είναι αυστηρά excel, γ πολυτέλεια που σου δίνει το βαθύ ρόστερ είναι αυτή: ότι μπορείς να κάνεις πολλές προσαρμογές σε συστήματα και πρόσωπα αναλόγως και τον αντίπαλο. Το ίδιο θα δούμε και στα γκάρντ. Αν ο coach πάει πάλι με εξελάκια (που δεν το πιστεύω) δεν έχει νόημα να μείνουν όλοι γιατί κάνεις εκ των Πίτερς - Πετρούσεφ δεν θα δεχτεί να παίζει 10-12 λεπτά πίσω από τον Σάσα.

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Κυρ Ιούλ 28, 2024 5:02 pm

12αδα για euroleague :

Walkup , Goss
Dorsey , Vildoza , McKissic
Papanikolaou , Peters
Vezenkov , Petrusev
Milutinov , Fall , Wright

12αδα για Α1 :

Walkup , Goss , Long
Dorsey , Vildoza
Papanikolaou , Larentzakis
Vezenkov , Peters
Milutinov , Petrusev , Wright

(7ος ξένος λογικά ο Fall)

Αφού - και αν - επιστρέψει υγιής ο Evans το ξανασυζητάμε, αναλόγως και με την εικόνα των παιχτών σας μέχρι τότε. Και μεχρι τους τελικούς της Α1 που θα είναι απεριόριστες αλλαγές ξένων επίσης θα έχουν αλλάξει πολλά, οπότε δεν έχει νόημα να το συζητάμε από τώρα. Πάντως την Regular Season με τις παραπάνω συνθέσεις φαίνεται να την βγάλετε. Μια χαρά κατά τη γνώμη μου.

ΥΓ. Όντως αν μοιράζει τους χρόνους με το excel ο Μπαρτζώκας θα υπάρξουν παράπονα από τους παιχτες, καλυτερα τα λεπτά του καθενός να κρίνονται από τις ανάγκες του εκάστοτε παιχνιδιού και τα χαρακτηριστικά του αντιπάλου.

1
1 Εικόνα
Dimmitz

a1greece

Κυρ Ιούλ 28, 2024 5:10 pm

shaq7 έγραψε:
Κυρ Ιούλ 28, 2024 4:57 pm
πως θα πανε οι χρονοι στο περιπου στην ρεγκιουλαρ για να δουμε οτι ειναι περιεργο να μεινει και ο πιτερς και ο πετρουσεφ

Γουοκαπ 20 Γκος 20
Ντορσει 20 Βιντοζα 20
Αν μπει ο εβανς καλα θα κοπει χρονος αρκετος η απο βιλντοζα η απο γκος.. Εδω δεν βλεπουμε καποιο προβλημα με τους χρονους χωρανε επειδη βγαζουν ολοι τραυματισμους

Παπ 20 Πιτερς 15 Σακ 5 (δεν βλεπω πως ο πιτερς μπορει να σταθει περισσοτερη ωρα ως 3ρι)

Βεζε 27 Πετρου 13 (μονο σε περιπτωση τραυματισμου θα παιρνει χρονο ο πιτερς)

Μιλου 17 Φαλ 15 Ραιτ 8λ. Ακομα και χωρις τραυματισμους πιστευω ο ραιτ θα το βρει το 8λ του επειδη προσφερει πραγματα που δεν εχουν οι αλλοι..Επειδη οι δεινοσαυροι βγαζουν πολλους τραυματισμους το βλεπω λειτουργικο και εδω..

Το μονο που δεν μου κολλαει στο παραπανω ειναι πως ο πιτερς θα δεχτει να παιζει 15λ και ως 3ρι κιολας....
Κακώς δίνεις 5λεπτο στον Μακίσικ. Dnp θα είναι στα περισσότερα ματς. Τιμής ένεκεν τον κρατάει ο coach λόγω συμπάθειας και τελευταίο χρόνο συμβολαίου. Αν παίξει θα παίξει είτε τραυματισμών είτε προς το τέλος της σεζόν όπως έγινε και φέτος. Όταν καεί η μπάλα ο Σακ έχει δείξει ότι μπορεί. Ο Παπ 20 λεπτά τουλάχιστον στο πρώτο μισό της σεζόν επίσης μου φαίνονται πολλά. Για ποιοτικό 15αλεπτο τον βλέπω. Μάνι μάνι ελευθερώνονται 10 λεπτά έτσι για να τα μοιραστούν Πίτερς - Πετρούσεφ. Στο 4 έχουμε το πρόβλημα με τους χρόνους, πιστεύω εκεί θα δωθεί το βάρος στην αρχή για να μην αρχίσουν την γκρίνια και έχουμε πρόβλημα στα αποδυτήρια.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Κυρ Ιούλ 28, 2024 5:14 pm

Θα μου φανει πολυ περιεργο να μην υπαρχει εξελ ..ο λογος του εξελ ειναι για να αποφευγει τους τραυματισμους αλλα και να αφομοιωνουν τα συστηματα και τον ρολο τους οι παικτες..Και στο νβα το κανουν που εχουν ροστεραρες..

Θα αλλαξει φιλοσοφια ο μπαρτζω απλα για να μην στεναχωρησει τον πιτερς?

Τι να πω θα δειξει..προσωπικα εγω εχω πει απειρες φορες τι θα εκανα,ο μπαρτζωκας γιαυτο πληρωνεται για να βρει την λυση,αν μπορει να τους χωρεσει ολους εγω μαζι του..ο αλεκος μου ειναι και πολυ συμπαθης σαν παικτης..τωρα αν τον κρατησει για 3ρι και αυτος δεν μπορει προφανως η ευθυνη θα ναι δικια του και θα τρεχει μεσα στην χρονια να διορθωσει τα λαθη του.

^στο μακισικ δεν δινω λεπτα γιατι θελω να παιζει,μακαρι να παει μονακο το παιδι..αλλα επειδη δεν θεωρω οτι ο πιτερς μπορει να σταθει πανω απο 15λ εκει..και δεν θελω ο παπ να παιζει 25λ.

οταν καιει η μπαλα τοσα χρονια οι μονοι που το παιρνουν πανω τους ειναι ο μακισικ με τον λαρε..προφανως δεν θα επρεπε αλλα δεν φταιει ο σακ που οι αλλοι κοτευουν..

0
Dimmitz

a1greece

Κυρ Ιούλ 28, 2024 5:21 pm

Ο Παπ 25 λεπτά δεν θα παίζει με τίποτα φέτος, τουλάχιστον στην διάρκεια της σεζόν. Για 15 τον βλέπω ώστε να κρατηθεί φρέσκος στα κρίσιμα και να μην χάσει ρυθμό. Για μένα πιο κρίσιμο είναι το τι θα κάνει ο coach με Λάρε - Μακίσικ. Θα τους παρκάρει στον πάγκο όπως έκανε με Μητρου - Λονγκ και θα τους κρατήσει για ειδικές αποστολές ή θα προσπαθήσει να τους βρει χρόνο;

Το σενάριο που είπε ο Ζερβας ότι θα κατέβει στο 3 ο Σάσα πως σας ακούγεται;

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Κυρ Ιούλ 28, 2024 5:26 pm

Δεν νομίζω να υπάρξει αποχώρηση, ούτε θα πουληθεί παιχτης, ούτε τίποτα. Εφες και Μπαρτσα που ήθελαν τον Πιτερς ανακοίνωναν πως έκλεισαν τα ροστερ τους, ο Ερυθρός που ήθελε τον Πετρούσεφ μάλλον ενημερώθηκε πως ο παιχτης θα μείνει στον ΟΣΦΠ και για αυτο βγαίνουν δημοσιεύματα πως κοιτάει Τζον Μπράουν της Μονακο και Μίκι της Βιρτους, ενώ κι η Μονακο που κοιτούσε τον Μακισικ πάει για Κορκμαζ (σώθηκαν οι άνθρωποι).

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Κυρ Ιούλ 28, 2024 5:33 pm

Dimmitz έγραψε:

το ιδιο κακο και με τον πιτερς 3ρι..Αμα ειναι και οι 2 μαζι στο παρκε αμυντικα θα χουμε προβλημα..Επιθετικα απο την αλλη εγω το θεωρω ασταματητο διδυμο..Αυτο που βλεπω εγω αν οντως παμε με το ροστερ οπως εχει οτι θα δουμε πολυ επιθετικο μπασκετ..Στοχος να βαζουμε 95 και να τρωμε 85-90.. Δηλαδη θα ξερουμε οτι στην αμυνα εχουμε προβλημα αλλα αν εχουμε τοσο καλη επιθεση δεν θα μας νοιαζει..

Επισης μην ξεχναμε οτι εχουμε 3 τοπ αμυντικους,γουοκαπ παπ φαλ..αν βλεπουμε τα ζορια θα βαζουμε αμυντικο σχημα.

η μπαρτσα λενε οτι παει να παρει τον φαλ της ασβελ,ενω δεν νομιζω να παει χωρις αλλο 4ρι.

0
Dimmitz

a1greece

Κυρ Ιούλ 28, 2024 6:20 pm

shaq7 έγραψε:
Κυρ Ιούλ 28, 2024 5:33 pm
Dimmitz έγραψε:

το ιδιο κακο και με τον πιτερς 3ρι..Αμα ειναι και οι 2 μαζι στο παρκε αμυντικα θα χουμε προβλημα..Επιθετικα απο την αλλη εγω το θεωρω ασταματητο διδυμο..Αυτο που βλεπω εγω αν οντως παμε με το ροστερ οπως εχει οτι θα δουμε πολυ επιθετικο μπασκετ..Στοχος να βαζουμε 95 και να τρωμε 85-90.. Δηλαδη θα ξερουμε οτι στην αμυνα εχουμε προβλημα αλλα αν εχουμε τοσο καλη επιθεση δεν θα μας νοιαζει..

Επισης μην ξεχναμε οτι εχουμε 3 τοπ αμυντικους,γουοκαπ παπ φαλ..αν βλεπουμε τα ζορια θα βαζουμε αμυντικο σχημα.

η μπαρτσα λενε οτι παει να παρει τον φαλ της ασβελ,ενω δεν νομιζω να παει χωρις αλλο 4ρι.
Τα ίδια λέγαμε και για τον ΠΑΟ πέρυσι..και τελικά παραλίγο να βγει καλύτερη αμυντική ομάδα. Πότε δεν ξέρεις πως θα λειτουργήσει ένα σχήμα έστω και αμυντικά. Όπως είπες έχουμε Φαλ, Τόμας και Παπ, αν παίζουν Βέζε και Πίτερς μαζί, οι άλλοι τρεις θεωρητικά μπορούν να καλύψουν τα κενά σε αρκετά σχήματα. Μπόνους ότι ο Σάσα είναι καλός ριμπάουντερ, τομέας που είχαμε πρόβλημα με Πίτερς στο 4..αλλά και το σενάριο όσα βάλουμε και όσα φάμε να ισχύει δεν με χαλάει..αν και χλωμό ομάδα Μπαρτζώκα να χωλαίνει τόσο πολύ στην άμυνα. Κάτι θα έχει σκεφτεί ο coach. Θα υπάρχει πιστεύω ένα σχήμα έκτακτης ανάγκης αν είμαστε πίσω στο σκορ και θέλουμε να μαζέψουμε την διαφορά (όπως με Καλαϊτζάκη ο ΠΑΟ). Στους τελικούς με ΠΑΟ τα ματς πήγαν σε υψηλά σκορ, εμένα αυτό μου δείχνει ότι η ομάδα μπορεί να σταθεί και επιθετικά με τις κατάλληλες πινελιές (που έγιναν). Το μεγαλύτερο θέμα που πιστεύω ότι θα έχουμε φέτος είναι με την διαχείρηση των χρόνων και τίποτα άλλο.

1
1 Εικόνα
Jamesharden13

junior
Reactions: 153
Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law

Κυρ Ιούλ 28, 2024 7:34 pm

Παντως εγω αν δεν γυρισει ο εβανς υγιεις δεν ειμαι αισιοδοξος.Και οχι οτι θα τα παμε κακα η δεν θα παμε φ4 απλα υποθετω ο στοχος ειναι η κουπα φετος.Οπως και στο ματς χθες με τον καναδα αλλα και με την φετινη πορεια του παο επιβεβαιωνεται για ακομα μια φορα το οτι οι δυνατες backcourt κανουν την διαφορα.Παμε παλι με μια φροντλαιν αξιας 8 εκατομυριων περιπου(δεν νομιζω να ξαναεχει υπαρξει τετοια φροντλαιν στην ιστορια της ευψρλιγκας απο αποψη συμβολαιων),και μενουμε στην περιφερεια με εναν μονο παιχτη που μπορει να κανει την διαφορα τον εβανς ο ο οποιος ειναι τραυματιας

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 964
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Κυρ Ιούλ 28, 2024 9:18 pm

Jamesharden13 έγραψε:
Παντως εγω αν δεν γυρισει ο εβανς υγιεις δεν ειμαι αισιοδοξος.Και οχι οτι θα τα παμε κακα η δεν θα παμε φ4 απλα υποθετω ο στοχος ειναι η κουπα φετος.Οπως και στο ματς χθες με τον καναδα αλλα και με την φετινη πορεια του παο επιβεβαιωνεται για ακομα μια φορα το οτι οι δυνατες backcourt κανουν την διαφορα.Παμε παλι με μια φροντλαιν αξιας 8 εκατομυριων περιπου(δεν νομιζω να ξαναεχει υπαρξει τετοια φροντλαιν στην ιστορια της ευψρλιγκας απο αποψη συμβολαιων),και μενουμε στην περιφερεια με εναν μονο παιχτη που μπορει να κανει την διαφορα τον εβανς ο ο οποιος ειναι τραυματιας
Συγγνώμη τώρα, οκ δεν έχουμε π.χ. Μισιτς στα Guards, άλλα Γουόκαπ, Γκος, Βιλντόζα, Ντόρσευ + κερασκάκι τον Εβανς, είναι εξαιρετική και Top περιφέρεια. Σε συνδυασμό μάλιστα με το 4-5 που είμαστε υπερτούμπανο για μένα η ομάδα σαν ρόστερ είναι τρομερή.

1
1 Εικόνα
Tsilarxos

a1greece
Reactions: 1054
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
Προειδοποιήσεις: 5

Κυρ Ιούλ 28, 2024 9:25 pm

karamelitsa έγραψε:
Κυρ Ιούλ 28, 2024 9:18 pm
Jamesharden13 έγραψε:
Συγγνώμη τώρα, οκ δεν έχουμε π.χ. Μισιτς στα Guards, άλλα Γουόκαπ, Γκος, Βιλντόζα, Ντόρσευ + κερασκάκι τον Εβανς, είναι εξαιρετική και Top περιφέρεια. Σε συνδυασμό μάλιστα με το 4-5 που είμαστε υπερτούμπανο για μένα η ομάδα σαν ρόστερ είναι τρομερή.
Μια χαρά είναι. Έβανς μην το υπολογίζεις. Ο τραυματισμός αυτός είναι σπάνιος και κόβει καριέρες. Κάνεις από αυτούς που επέστρεψαν μετά από αυτόν τον τραυματισμό δεν ήταν όπως πριν.

Ρόστερ καλό που πρέπει όμως να κερδίζει καθαρά τα ματς.

Έτσι και σε κρίσιμο μάτς η τελικό που παίζεται στον πόντο στις τελευταίες κατοχές έχουμε ντεσαβανταζ. Δεν βλέπω και πάλι παίχτη που μπορεί μεν προσωπική φάση να σου βάλει ένα μεγάλο καλάθι.

Καλό ποιοτικό και γεμάτο ρόστερ αλλά συνεχίσει να λείπει ο παίχτης που μας λείπει εδώ και 3 χρόνια και πετάξαμε 2 ευρωπαϊκά. Με απλά λόγια απουσιάζει στα γκαρντ ο παίχτης που του δώσεις την μπάλα στα κρίσιμα που ζυγίζει τόνους και δεν θα τρέμει. Ένας σπαν δηλαδή που ήξερες ότι θα πάρει την σωστή απόφαση.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”