2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
andri

Reactions: 4
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Magic Johnson
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Ιούλ 19, 2020 8:43 pm

basket72 έγραψε:
Κυρ Ιούλ 19, 2020 8:27 pm
manj13 έγραψε:
Κυρ Ιούλ 19, 2020 8:23 pm

Ο Μαντζαρης απορριπτεται περισσοτερο απο το οτι ειναι ΠΡΩΗΝ μπασκετμπολιστας...για το τι επαιξε για ΙΔΙΟΝ οφελος με την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και το ονομα της ομαδας...Να μας γραφει το παλικαρι....
ΠΑρότι είμαι πιο κουλ σε αυτά τα θέματα, ούτε εγώ θα τον ήθελα στην ομάδα μου αν είχε αρνηθεί με τέτοιο χαζό τρόπο (μοντάζ η φώτο στη Βαρκελώνη) την οπαδική του προτίμηση.
Κι επειδή είναι πολλά αυτά που ακούγονται για τον τύπο αυτόν, άστε τον και πάρτε καλύτερα τον Καλαϊτζάκη. Αν δεν δώσετε φέτος ευκαιρίες σε νέα παιδιά πότε θα το κάνετε;;; :oops:
Κι εγω αυτή της άποψη είμαι. Με τις συνθήκες που δημιουργήθηκαν , αν δεν δοθεί ευκαιρία τώρα στα 21 του πότε θα δοθεί .Ο ΣαντΡος αποκτήθηκε ως ''πρώτη αλλαγή στα γκαρντ'' , ναι θα κατεβάζει μπάλα για 12' (δεν βλέπω κανένα βασικό pg εκτος Καλαθη να παιζει 30αρια++ ) μαζί με Νέντο,Λεμποχ. Η θέση του μπακ απ ασσου είναι ''κενή'' αμα θέλει να καθιερωθεί στο υψηλό επίπεδο την αρπάζει , αν δεν μπορεί να ανταποκριθεί δεν καταστρέφεται η λειτουργία της ομάδας.Ρισκάρεις για να βγάλεις εναν all around γκαρντ (λογω σωματοδομείς) , σε αντίθεση με Κασελάκη που όσο και να προσφέρει θα ναι μίας χρήσης.

0
Lapro13

senior
Reactions: 247
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Κυρ Ιούλ 19, 2020 8:47 pm

JohnnyPao έγραψε:
Κυρ Ιούλ 19, 2020 8:37 pm
Παιδια οκ οσο σκληρός κι αν ειναι ο μοτουμ και οσο κι αν ξεγελάει , να θυμίσω ότι στο 4 χρειαζόμαστε επειγόντως παιχτη τέτοιον αμυντικά που να καλύπτει τις τρυπες της θεσης 5. Αν αντι του ογκαστ ειχαμε φερει καποιο σοβαρο μαπ να τον δεχόμουν τον μοτουμ στο 4 , αλλα τωρα λιγο υπερβολη νομιζω.

Περα μονο απτο αμυντικο κομματι , υστερεί απτον Γκρεγκ τοσο στο οτι ειναι μονοθεσιτης , οσο στο οτι δεν δημιουργεί καθολου για τους συμπαίκτες του ενω οπως έχουμε πει αυτό είναι το κύριο όπλο του Γουιτιγκτον. Επειδή ασο με τη δημιουργία του καλαθη δεν πρόκειται να βρουμε , πρέπει να έχουμε δημιουργία απο ολες τις θέσεις.

Μια χαρά ο Μοτουμ λοιπον αλλα δεν ταιριάζει στις ανάγκες της ομαδος.
Ετσι ακριβως, δεν ειναι θεμα εαν ειναι καλος παιχτης καποιος αλλα αν κολλαει στο συνολο. Για πρωτη φορα φετος μετα απο χρονια φαινεται να υπαρχει πλανο και να μην κουβαληθουν παιχτες με το ετσι θελω του προεδρου. Το περσυνο στραπατσο στην αμυνα δεν πρεπει να ξαναγινει! Αμυνα first, μπασκετικο ξυλο και ΟΑΚΑ για να εχουμε ελπιδες να χτυπησουμε μεγαλητερες ομαδες. Οντως θυμιζει λιγο το 2012 η φαση. Μακαρι να φτιαξουμε ομαδα που θα πεθαινει στο παρκε, refuse to loose mentality.

Μπραβο στο team για τις μεχρι τωρα κινησεις, αναλογικα με το μπατζετ που εχουν. Αντε και μεχρι την Τριτη κλεινουν Λαπρο και Γουινικτον και περιμενουν τελευταια εκπληξη με τα διαρκειας εναν 2ο ασσο. Δεν νομιζω ο Βοβορας να μη ξερει οτι θα υπαρξουν πολλες καταστασεις που ο Μποχωριδης δεν θα μπορει να ανταπεξελθει. Εαν κανει γρηγορα φαουλ ο Λαπρο τι γινεται;

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague
Reactions: 175

Κυρ Ιούλ 19, 2020 8:49 pm

φραγκακια να μεινουν στην ακρη και βλεπουμε !
μεγαλη η σεζον και εγω πιστευω οτι αργα η γρηγορα μεσα σε αυτην θα χρειαστει προσθηκη ασσου ! ειδικα με τον Νεντοβιτς μεσα σε αυτη την συνθεση γκαρντ !
Ο Σαντ Ρος οκ θα υπολογιζεται και στα γκαρντ,ομως μην ξεχναμε οτι θα πρεπει να παιρνει και ολα τα λεπτα πισω απο Παπαπετρου στν ευρωλιγκα ! αν το 4ρι που αποκτηθει δεν τριαριζει..

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Κυρ Ιούλ 19, 2020 8:59 pm

ρε σεις τωρα προσεξα οτι στο γκαζετα ο Κουβαρης που λεει οτι δεν παμε για αλλον ασσο,δεν υπολογιζει Καλαιτζακη στα γκαρντ! 5 γκαρντ μετραει μαζι με Σαντ Ρος(που ισως χρειαστει να παιρνει σταθερα 15λεπτα στο 3) !
οπα οχι,ετσι δεν βγαινει

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος portokalopita13 την Κυρ Ιούλ 19, 2020 9:00 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
basket72
Reactions:

Κυρ Ιούλ 19, 2020 8:59 pm

portokalopita13 έγραψε:
Κυρ Ιούλ 19, 2020 8:49 pm
φραγκακια να μεινουν στην ακρη και βλεπουμε !
μεγαλη η σεζον και εγω πιστευω οτι αργα η γρηγορα μεσα σε αυτην θα χρειαστει προσθηκη ασσου ! ειδικα με τον Νεντοβιτς μεσα σε αυτη την συνθεση γκαρντ !
Ο Σαντ Ρος οκ θα υπολογιζεται και στα γκαρντ,ομως μην ξεχναμε οτι θα πρεπει να παιρνει και ολα τα λεπτα πισω απο Παπαπετρου στν ευρωλιγκα ! αν το 4ρι που αποκτηθει δεν τριαριζει..
το Κυπριακό μην πω και το Μεσοανατολικό, πια, αυτό το 4ρι. :P
Το πιο καυτό τόπικ όλης της Ελλάδας, μιλάμε.

JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Ιούλ 19, 2020 9:02 pm

Πιστεύω πως θα παμε για 2 προσθήκες που θα ολοκληρωθούν αμεσα. Ασος και 4αρι δηλαδη. Λαπροβίτολα και Γουιτιγκτον μαλλον... και το βλέπουμε σε περίπτωση που τα έσοδα ξεπεράσουν το μινιμουμ ποσο που υπολόγιζαν στη διοίκηση και προκυψει ετσι και 7ος ξενος (μπακαπ ασος) εστω κι αν ειναι αυτος του Ηρακλή όπως λέει κι ο μπασκετ72 ή γενικά ένας άγνωστος παιχτης/στοίχημα. Θα χε ενδιαφέρον κατι τετοιο!!

Κι εγω θεωρω πως θα ήταν πιο λειτουργικό να κλείσουν τον Παγκος τοτε που ήταν ελεύθερος και να τελείωνε η δουλειά. Δεν θα ζητούσε και πολλά παραπάνω απτους Μπραουν ή Λαπρο. Ωστοσο τοτε ειχαμε αλλα ζητήματα να λυσουμε (εξωαγωνιστικα) , μετα μπήκαν στο παιχνίδι Ζενιτ και Βαλένθια και πέταξε το πουλάκι. Παντως για όλα αυτα που περάσαμε αυτο τκ καλοκαίρι μια χαρα ροστερακι φαίνεται πως φτιάχνουμε αρκει να μην μας ξενερωσουν στο τελος.

Κι εγω ειμαι της άποψης ότι ο Καλαιτζακης πρεπει να παρει ευκαιρίες φετος , να ειναι σταθερα κομματι της 12αδας ειδάλλως να δοθεί δανεικος.

Πλαν Β για Λαπρο και για Γκρεγκ εχουμε? Εσείς τι θα προτείνατε??

0
Άβαταρ μέλους
manj13

allstar
Reactions: 771
Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
Προειδοποιήσεις: 3

Κυρ Ιούλ 19, 2020 9:05 pm

basket72 έγραψε:
Κυρ Ιούλ 19, 2020 8:41 pm
manj13 έγραψε:
Κυρ Ιούλ 19, 2020 8:33 pm

Φιλε μου αν ηταν στο χερι μου και τον Λουντζη θα φερνα πισω...Το παλικαρι το ειδα εκτος απο κατι 2λεπτα που του διναν στην Ευρωλιγκα και σε 10λεπτα που παιρνε στην Α1...
Και τον Λούντζη τον θυμάμαι με πολλές προοπτικές, που είναι τώρα;
Αν και με τον Καλαϊτζάκη είστε εντάξει με μικρούς. ΤΟ θέμα δεν είναι να μαζέψετε/ουμε, πολλούς αλλά να παίζουν.

ΚΑτά τ' άλλα πρέπει να πάτε για 7 ξένους. Ο ένας σας ξένος (Νέντοβιτς) τραυματίζεται με συχνότητα Λοτζέσκι. Έστω τον ξένο του Ήρακλή που ακούστηκε, για ρεζέρβα.
https://www.basketblog.gr/%CF%80%CF%81% ... (vid).html

0
“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
basket72
Reactions:

Κυρ Ιούλ 19, 2020 9:08 pm

manj13 έγραψε:
Κυρ Ιούλ 19, 2020 9:05 pm

https://www.basketblog.gr/%CF%80%CF%81% ... (vid).html
ΜΑκάρι το παιδί να πάει καλά, και να προσφέρει και στην Εθνική που ¨πονάει¨στους κοντούς (και τους ψηλούς).

Μακάρι και για τον Προμηθέα που είναι αισιόδοξη νότα στο ελληνικό μπάσκετ. :bball:

Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Κυρ Ιούλ 19, 2020 9:10 pm

manj ξερει ο φιλος σου ο Σαρας οτι μιλας με τοσο καλα λογια για παικτη που φετος προλαβε..να βαλει ολα κ ολα 5 τριποντα ? (τα 3 εναντιον του Πανιωνιου )

την εβαψες αδελφε ! αυτη θα ειναι η πρωτη σας διαφωνια και φοβαμαι μην αποβει μοιραια :shot:

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
basket72
Reactions:

Κυρ Ιούλ 19, 2020 9:15 pm

portokalopita13 έγραψε:
Κυρ Ιούλ 19, 2020 9:10 pm
manj ξερει ο φιλος σου ο Σαρας οτι μιλας με τοσο καλα λογια για παικτη που φετος προλαβε..να βαλει ολα κ ολα 5 τριποντα ? (τα 3 εναντιον του Πανιωνιου )

την εβαψες αδελφε ! αυτη θα ειναι η πρωτη σας διαφωνια και φοβαμαι μην αποβει μοιραια :shot:
του κυρίου στη φωτό στο άβαταρ σου να του ε-πεις να δοκιμάσει τη μέθοδο Κανάκη για τα μαλλιά (διατροφή, θετική στάση και τα γνωστά).
Μοιάζει με δράκο των πάρκων. Τρομάζω κάθε φορά που τον βλέπω.
Και φτάνει με τις μεταγραφές- ώρα για ερωτικές περιπέτειες. :D Θα σας το κλείσω το topic. :P

Άβαταρ μέλους
SARAS1989

a1greece
Reactions: 223
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Saras, Nash
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Προειδοποιήσεις: 5

Κυρ Ιούλ 19, 2020 9:26 pm

Παικτες σαν το λουντζη ,το μποχωριδη, το καλαιτζακη το χαραλαμποπουλο μονο σε ομάδες που παλεύουν για τη σωτηρία στην α1 μπορουν να σταθούν. Οποιος και να ερθει απο αυτούς στον παο απλα δε θα παταει παρκε στην ευρωλιγκα πάρα μονο garbage time στην α1. Το ροτεισον στη περιφερεια του παο θα κατανεμηθει μεταξυ της πενταδας λαπρο , νεντοβιτς , φοστερ σαντ ρος και παπαπετρου. Επομένως εάν δε πάρουν γκαρντ τότε το τεσσάρι πρέπει να ακουμπάει οπωσδήποτε στο τρια διαφορετικά δε βγαίνει το ροτεισον με τίποτα.

0
Άβαταρ μέλους
john wick

allstar
Reactions: 225

Κυρ Ιούλ 19, 2020 10:00 pm

Γυρισα απο αθληση ,ιδρωμενος κουρασμενος ,εκανα το μπανακι μου ,εκανα το μποτε μου ,εβαλα τις κρεμες μου κ αραζω να διαβασω τα μπασκετικα νεα... :dribble:
Και διαβαζω τον portokalopita κ τον basket 72 κ αλλον εναν ,δεν θυμαμαι ποιον , να αβανταρουν τον Καραγκουνη του μπασκετ....τον Μοτουμ....δλδ να παρουμε παικτη με 1.5 ριμπαουντ μ.ο περσι (2.6 καριερα) και παικτη που εχει κανει 6 ταπες συνολικά σε 5 χρονιες Euroleague...

Νταξει.,,,
Ξαναβγαινω για αθληση....
:banghead:

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Δεν έχεις επιλογές , ζήσε...
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Κυρ Ιούλ 19, 2020 10:16 pm

john wick έγραψε:
Κυρ Ιούλ 19, 2020 10:00 pm
Γυρισα απο αθληση ,ιδρωμενος κουρασμενος ,εκανα το μπανακι μου ,εκανα το μποτε μου ,εβαλα τις κρεμες μου κ αραζω να διαβασω τα μπασκετικα νεα... :dribble:
Και διαβαζω τον portokalopita κ τον basket 72 κ αλλον εναν ,δεν θυμαμαι ποιον , να αβανταρουν τον Καραγκουνη του μπασκετ....τον Μοτουμ....δλδ να παρουμε παικτη με 1.5 ριμπαουντ μ.ο περσι (2.6 καριερα) και παικτη που εχει κανει 6 ταπες συνολικά σε 5 χρονιες Euroleague...

Νταξει.,,,
Ξαναβγαινω για αθληση....
:banghead:
καλα  δεν τον αποθεωσαμε κιολας !
να ,εγω εγραψα οτι τον συμπαθω (ισως επειδη μοιαζει με καρτουν)
Ο Τιτ Σοκ εγραψε οτι τοu θυμιζει τον Καρολο μικρο
και ο basket72 οτι ειναι σκληρο Aυστραλιανο καρυδι !

δεν τον ειπαμε και παικταρα :P

υ.γ : σου ξεφυγαν και κανα δυο ακομα που μιλησαν υπερ του !
αλλα μην ταραζεσαι και δεν δρασουν οι κρεμουλες :mrgreen:

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Ιούλ 19, 2020 10:17 pm

Εμενα παντως μια σύνθεση ψηλών με :

Μήτογλου , Μοτουμ , Μπεντιλ
Παπαγιαννης , Εντουρ

Δεν θα με χαλούσε καθολου!! Και με Παπαπετρου και Σαντ Ρος στο 3 θα ειχες δομησει μια εξαιρετική φροντ λαιν ! Για κάποιο λόγο όμως κολλάμε στους 6 ή 7 ξενους (ενω οι τοπ ευρωπαϊκές έχουν όλες 9-10 ξενους απτην αρχη της σεζόν) λες και φοβόμαστε μην χάσουμε το πρωτάθλημα...

Με τα τωρινά δεδομένα ομως οχι , διδυμο Ογκαστ και Μοτουμ δεν θα επελεγα με τιποτα. Αν και πιο πολυ θα με προβληματιζε ο Ογκαστ παρα ο Μοτουμ.

0
Άβαταρ μέλους
john wick

allstar
Reactions: 225

Κυρ Ιούλ 19, 2020 10:30 pm

Οπως εχω ξαναγραψει ,εγω προσωπικα ο λογος που λατρευω Greg Whitigton δεν ειναι το πολυ καλο 3ποντο του...εγω βλεπω εναν παικτη πολυ καλο ριμπαουντερ ,με σταθερα πολλα κλεψιματα και assist σε ολες τις χρονιες του,.εναν παικτη που συμμετεχει στο παιχνιδι της ομαδας με πολλους τροπους.φυσικα με το μειον οτι δεν εχει ξαναπαιξει EL.,.ενα μοντερνο Strech 4ρι ο οποιος μπορει να μας κανει να τριβουμε τα ματια μας...

1
1 Εικόνα
Δεν έχεις επιλογές , ζήσε...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”