Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 204
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
0
-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Αυτό με το 1+1 που το έχεις διαβάσει?balkanwarrior έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 29, 2024 12:35 amΝομίζω, οτι είναι η τελευταία ευκαιρία του βιλντόζα να δείξει οτι μπορεί στο ελίτ επίπεδο. Στον ολυμπιακό δεν έχει κλειστό συμβόλαιο αλλά 1+1, αν δεν παίξει καλά του χρόνου, φεύγει. Πιστεύω θα παίξει και αυτό το ρόλο του.
0
- montechristo
- Reactions: 1665
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Και πού θέλεις να καταλήξεις, ρε φίλε, και το πας απ' έξω απ' έξω μέσω Λαμίας, κάθε μέρα με τη μιζέρια;nikolakias έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 28, 2024 11:27 pmΣτην ίδια χρονιά μόνο μας χάρισε άλλο ένα υπερπολύτιμο παιχνίδι ο Σλούκας. Παιχνίδι με Ρεάλ: διείσδυση, jump stop, προσποίηση μπροστά στον Ταβάρες, πίβοτ (ο Ταβάρες πάει για βρούβες), λέυ απ, πάπαλα.golitog7 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 28, 2024 10:45 pmΈχει closers φέτος η ομάδα πιστεύω. Και ο Ντορσευ είναι closer θυμάμαι και με μας να βάζει κρίσιμα καλάθια αλλά και στη σειρά με Φενερ ήταν πολύ καλός και μάλιστα σε ένα ματς καταδικαστικος για εμάς. Και ασφαλώς μη ξεχνάτε τον Σασα. Ο Βεζένκοφ πλέον είναι ο παίκτης που σε τελικό έβαλε 30 πόντους. Δεν τρέμουν τα χέρια του Σασα μη τρελαθούμε τελείως τώρα. Και για τον Σλουκα που τώρα τον βαφτίζουν closer μέχρι το σουτ στην Κωνσταντινούπολη κανείς δεν το υποστήριζε. Για να γίνεις closer δεν χρειάζεται να βάλεις καμία 20αρια καλάθια. Με το που βάλεις το πρώτο αυτομάτως γίνεσαι, είναι σαν να κατεβάζεις λογισμικό (δεν θυμάμαι ποιος το έλεγε αυτό)
Πες το ευθέως και μη το γυροφέρνεις.
Συνεχώς για το Σλούκα και το Σλούκα. Αφού το παλικάρι δεν γουστάριζε και σηκώθηκε κι έφυγε, τι να κάνουμε τώρα;
Κάτσε να δούμε την ομάδα στο παρκέ, και μετά, αν κάτι δεν σ' αρέσει, μας τα λες τότε.
3
2
1

-
- Reactions: 204
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Thrylos 24 και sdnaJohnnyPao έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 29, 2024 12:37 amΑυτό με το 1+1 που το έχεις διαβάσει?balkanwarrior έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 29, 2024 12:35 amΝομίζω, οτι είναι η τελευταία ευκαιρία του βιλντόζα να δείξει οτι μπορεί στο ελίτ επίπεδο. Στον ολυμπιακό δεν έχει κλειστό συμβόλαιο αλλά 1+1, αν δεν παίξει καλά του χρόνου, φεύγει. Πιστεύω θα παίξει και αυτό το ρόλο του.
https://www.thrylos24.gr/olympiakos-olo ... ogeionoun/
https://www.sdna.gr/mpasket/1214619_sti ... o-bilntoza
0
- karamelitsa
- Reactions: 964
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Αν παίξει ο Βιλντοζα σε εμάς όπως με τον ΠΑΟ πέρυσι ούτε 800Κ δεν θα βρίσκει συμβόλαιο του χρόνου, 2 σερί κακές χρονιές σε επίπεδο Ευρωλίγκας είναι καταδικαστικές.
Ελπίζω να είναι καλός φέτος, δεν θα εχει άλλη ευκαιρία. Δεν είναι τυχαίο και το 1+1 από την ομάδα..
Ο Έβανς τώρα είναι απλά Τζόκερ, θα τον δούμε την νέα χρονιά και ότι κάτσει.
0
- montechristo
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Γειά σου, ρε Μιχάλη, μακάρι όπου πας να παίξεις το μπάσκετ που ξέρεις (γιατί ξέρεις) και να το ευχαριστηθείς!
Και αφιέρωμα η καλύτερή του εμφάνιση, κατά τη γνώμη μου, με τη φανέλα του Ολυμπιακού.
Ιδιαίτερη προσοχή στο 1:53 και μετά, όπου με σούπερ άμυνα πάνω στον Λάρκιν τον ανάγκασε να πετάξει τη μπάλα έξω!
1
1

- nikolakias
- Reactions: 330
- Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan, Steve Nash
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: San Antonio
- Προειδοποιήσεις:
0
Εσένα μπορεί να σου φαίνεται μιζέρια αυτό που βγάζω, εμένα είναι όμως η άποψή μου και θα τη γράφω, εφόσον δεν προσβάλλει. Αν δε θες να τη διαβάζεις, με προσθέτεις στους "εχθρούς" σου και ξεμπλέκεις – δόξα τω θεώ το φόρουμ γι'αυτό τον λόγο την έχει τη λειτουργία. Γιεσμέν και κλακαδόρους δε συμπάθησα ποτέ, δε θα αλλάξω τώρα τακτική επειδή μου ρίχνει ξαφνικά ένας άγνωστος πίσω από το πληκτρολόγιό του dislike.montechristo έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 29, 2024 12:43 amΚαι πού θέλεις να καταλήξεις, ρε φίλε, και το πας απ' έξω απ' έξω μέσω Λαμίας, κάθε μέρα με τη μιζέρια;nikolakias έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 28, 2024 11:27 pm
Στην ίδια χρονιά μόνο μας χάρισε άλλο ένα υπερπολύτιμο παιχνίδι ο Σλούκας. Παιχνίδι με Ρεάλ: διείσδυση, jump stop, προσποίηση μπροστά στον Ταβάρες, πίβοτ (ο Ταβάρες πάει για βρούβες), λέυ απ, πάπαλα.
Συνεχώς για το Σλούκα και το Σλούκα. Αφού το παλικάρι δεν γουστάριζε και σηκώθηκε κι έφυγε, τι να κάνουμε τώρα;
Κάτσε να δούμε την ομάδα στο παρκέ, και μετά, αν κάτι δεν σ' αρέσει, μας τα λες τότε.
4
2
2

-
- Reactions: 1209
- Προειδοποιήσεις:
2
- karamelitsa
- Reactions: 964
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
- shaq7
- Reactions: 5645
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Σούπερ 6δα αν αντί του λαρε ήταν ο φαλ θα ταν ονειρικήtokalytero3d έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 29, 2024 12:08 pmΟπότε αυτήν την στιγμή ο Ολυμπιακός έχει Έλληνες/Ελ.διαβατηρια 6 παίκτες
Γουοκαπ
Λονγκ
Ντόρσεϊ
Παπανικολάου
Λαρεντζάκη
Βεζενκοφ
0
- montechristo
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Για 12ος-13ος παίκτης μιά χαρά ήταν ο Λούντζης για τον Ολυμπιακό. Μη νομίζεις ότι θα βρεις καλύτερο για αυτά τα λεπτά, χωρίς να γκρινιάζει και πάντα έτοιμο.karamelitsa έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 29, 2024 1:14 pmΤον ευχαριστούμε τον Λούτζη, άλλα να πω την αλήθεια δεν θα μας λείψει, δεν είχε κατά την γνώμη μου την εξέλιξη που περιμέναμε και με εξαίρεση κάποια σποραδικά ματς εδώ και εκει ήταν συνολικά μέτριος. Δεν ξέρω αν κάνει για αυτό το επίπεδο...καλή συνέχεια στην καριέρα του.
Όμως, αυτή η εξέλιξη ήταν ό,τι καλύτερο για το παιδί. Καλή του τύχη.
1
1

- montechristo
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Παραβλέπω την ευθεία προσωπική επίθεση με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, και ούτε κι εγώ θα αλλάξω τακτική, να ρίχνω dislike όπου διαφωνώ --δόξα τω Θεώ, το φόρουμ γι' αυτό το λόγο την έχει τη λειτουργία.nikolakias έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 29, 2024 11:35 amΕσένα μπορεί να σου φαίνεται μιζέρια αυτό που βγάζω, εμένα είναι όμως η άποψή μου και θα τη γράφω, εφόσον δεν προσβάλλει. Αν δε θες να τη διαβάζεις, με προσθέτεις στους "εχθρούς" σου και ξεμπλέκεις – δόξα τω θεώ το φόρουμ γι'αυτό τον λόγο την έχει τη λειτουργία. Γιεσμέν και κλακαδόρους δε συμπάθησα ποτέ, δε θα αλλάξω τώρα τακτική επειδή μου ρίχνει ξαφνικά ένας άγνωστος πίσω από το πληκτρολόγιό του dislike.montechristo έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 29, 2024 12:43 am
Και πού θέλεις να καταλήξεις, ρε φίλε, και το πας απ' έξω απ' έξω μέσω Λαμίας, κάθε μέρα με τη μιζέρια;
2
1
1