Η πρόβλεψη μου είναι: Αίμα και άμμος. Οι μελλοθάνατοι σας χαιρετούν. Θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι. Ομηρική μάχη με νικητές εμάς. Μικρή διαφορά πόντων.
Το μόνο αρνητικό για μένα είναι ότι...το χάνω. Μα 12 το πρωι ναμησουγαμη!
Συντονιστής: Captains
δουλευει ακομα η binance?πρεπει να την καταργησανε..εγω δουλευω της bybit τουλαχιστον.reignman έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 28, 2024 5:55 pmμε revolut ή την binance visa που εχω κανω τετοιες πληρωμες εγω.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 28, 2024 4:41 pm
Έκανες λογαριασμό στο discoveryplus? Δεν αφήνει να πληρώσω. Βάζω ξένη i.p αλλά τράπεζα Πειραιώς δεν δεχεται
Αν δείτε τα παιχνίδια προετοιμασίας και το προολυμπιακό ΟΛΑ οδηγούν σ αυτο το παιχνιδι στο πως παίζει η εθνική.Ουτε η μπάλα στο Γιάννη που πάει να τρυπήσει το τείχος ουτε σούπερ σουτέρ να φτιάχνει φάση μόνος του ,οπως θέλαμε με Ντορσι.pan24 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 29, 2024 8:56 pmΑν δεν μας πιάσουν τα ψυχολογικά μας μπορούμε να κερδίσουμε.
Με Καλάθη και Γουόκαπ μπορούμε να περιορίσουμε τον Μπράουν που δεν φαίνεται και σε καλή κατάσταση αυτή τη στιγμή και μετά θα έχουμε πλεονέκτημα.
Με τους Ισπανούς πιο πολύ φοβάμαι την επίθεση μας γιατί ο Σκαριόλο δεδομένα θα δοκιμάσει ζώνη και θα φτιάξει τείχος στη ρακέτα.
Σίγουρα θα βγουν ελεύθερα σουτ οχι μόνο σε κακούς αλλά και σε μέτριους σουτέρ μας.
Πρέπει να μην τρέμουν τα χέρια για να τα βάλουμε.
Αν βγουν …καλα σουτ θα τα βάλουν.πχ.Παπαγιαννης κορυφή χωρις να σκάσει μπάλα.Ρολιστες ξερολιστες στην εθνική ειναι πρωταγωνιστές παίζουν με τις ομάδες τους Ευρωλίγκα και παίρνουν ΤΕΤΟΙΑ ΣΟΥΤ.pan24 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 29, 2024 8:56 pmΑν δεν μας πιάσουν τα ψυχολογικά μας μπορούμε να κερδίσουμε.
Με Καλάθη και Γουόκαπ μπορούμε να περιορίσουμε τον Μπράουν που δεν φαίνεται και σε καλή κατάσταση αυτή τη στιγμή και μετά θα έχουμε πλεονέκτημα.
Με τους Ισπανούς πιο πολύ φοβάμαι την επίθεση μας γιατί ο Σκαριόλο δεδομένα θα δοκιμάσει ζώνη και θα φτιάξει τείχος στη ρακέτα.
Σίγουρα θα βγουν ελεύθερα σουτ οχι μόνο σε κακούς αλλά και σε μέτριους σουτέρ μας.
Ο Παπαγιάννης περίεργως είναι ο μόνος που έχω εμπιστοσύνη ότι αν βγει ελεύθερος θα το βάλει.Στηβ Κερ έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 29, 2024 9:15 pmΑν βγουν …καλα σουτ θα τα βάλουν.πχ.Παπαγιαννης κορυφή χωρις να σκάσει μπάλα.Ρολιστες ξερολιστες στην εθνική ειναι πρωταγωνιστές παίζουν με τις ομάδες τους Ευρωλίγκα και παίρνουν ΤΕΤΟΙΑ ΣΟΥΤ.pan24 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 29, 2024 8:56 pmΑν δεν μας πιάσουν τα ψυχολογικά μας μπορούμε να κερδίσουμε.
O Γιάννης δεν μπορεί να ακολουθήσει τον Αλντάμα, αλλά και αν γίνει αυτό η άμυνα θα ανοίξει σαν γαρίφαλο. Είναι ο καλύτερος παίχτης των Ισπανών και ο πιο επικίνδυνος και δυστυχώς δεν βρίσκω κάποιον παίχτη από την εθνική που να μπορεί να τον μαρκάρει. Πολύ φοβάμαι ότι θα έχουμε τεράστιο πρόβλημα από τον συγκεκριμένο παίχτη.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 29, 2024 9:34 pmΤους έχουμε τους Ισπανούς. Έχουν λιγότερη ποιότητα και αθλητικότητα από τους Καναδούς. Μικρότερες προσωπικότητες που λογικά δεν θα μας κομπλεξάρουν. Τους ξέρουμε τους παίχτες τους. Ξέρουμε ότι τους έχουμε σαν αξία. Πίεση στα γκαρντ τους θέλει. Ο Χέρνι είναι καλύτερος με την Ισπανία αλλά δεν χάνεις από αυτόν ακόμα και με τον Παπαγιάννη αντίπαλο. Ο Αλντάμα θα έχει πάνω του τον Αντέτο οπότε όσο παιχταράς και αν είναι πέφτει στον Γιάνναρο. Δεν νομίζω να μας σπάσουν την άμυνα οι Ισπανοί αν παίξουμε όπως με Καναδά στο δεύτερο. Δεν έχουν iso και αυτοί οπότε μας βολεύει αυτό.
Παπατζόν να κυνηγάει Αλντάμα στην περιφέρεια και Γιάννης να ρίχνει άγκυρα στο ζωγραφιστό, γενικός rim protector;gourgou έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 30, 2024 2:10 amO Γιάννης δεν μπορεί να ακολουθήσει τον Αλντάμα, αλλά και αν γίνει αυτό η άμυνα θα ανοίξει σαν γαρίφαλο. Είναι ο καλύτερος παίχτης των Ισπανών και ο πιο επικίνδυνος και δυστυχώς δεν βρίσκω κάποιον παίχτη από την εθνική που να μπορεί να τον μαρκάρει. Πολύ φοβάμαι ότι θα έχουμε τεράστιο πρόβλημα από τον συγκεκριμένο παίχτη.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 29, 2024 9:34 pmΤους έχουμε τους Ισπανούς. Έχουν λιγότερη ποιότητα και αθλητικότητα από τους Καναδούς. Μικρότερες προσωπικότητες που λογικά δεν θα μας κομπλεξάρουν. Τους ξέρουμε τους παίχτες τους. Ξέρουμε ότι τους έχουμε σαν αξία. Πίεση στα γκαρντ τους θέλει. Ο Χέρνι είναι καλύτερος με την Ισπανία αλλά δεν χάνεις από αυτόν ακόμα και με τον Παπαγιάννη αντίπαλο. Ο Αλντάμα θα έχει πάνω του τον Αντέτο οπότε όσο παιχταράς και αν είναι πέφτει στον Γιάνναρο. Δεν νομίζω να μας σπάσουν την άμυνα οι Ισπανοί αν παίξουμε όπως με Καναδά στο δεύτερο. Δεν έχουν iso και αυτοί οπότε μας βολεύει αυτό.
Κάπως έτσι ή και τον Παπανικολάου να κυνηγάει τον Αλντάμα.whoever81 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 30, 2024 3:12 amΠαπατζόν να κυνηγάει Αλντάμα στην περιφέρεια και Γιάννης να ρίχνει άγκυρα στο ζωγραφιστό, γενικός rim protector;gourgou έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 30, 2024 2:10 am
O Γιάννης δεν μπορεί να ακολουθήσει τον Αλντάμα, αλλά και αν γίνει αυτό η άμυνα θα ανοίξει σαν γαρίφαλο. Είναι ο καλύτερος παίχτης των Ισπανών και ο πιο επικίνδυνος και δυστυχώς δεν βρίσκω κάποιον παίχτη από την εθνική που να μπορεί να τον μαρκάρει. Πολύ φοβάμαι ότι θα έχουμε τεράστιο πρόβλημα από τον συγκεκριμένο παίχτη.