Συμφωνώ! Βιλντοζα είναι ο παίχτης που μπορεί να αναδειχθεί και να τραβήξει κουπί. Μετά ο Έβανς αν επιστρέψει καλά!tokalytero3d έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 30, 2024 3:08 pmΟ Γουοκαπ πρέπει να αφήσει τα σουτακια και να επικεντρωθεί στην άμυνα και στην δημιουργία όπως προπερσυ αλλιώς θα καταστρέψει πολλές επιθέσεις και φέτος.
Το καλό είναι ότι και ο γκος και ο Βιλντοζα και ο Ντόρσεϊ και ο εβανς μπορούν να πάρουν επιθέσεις, δεν είναι Καλάθης.
Λαρεντζάκης πρέπει να έχει τον ρόλο του λουντζη στην καλύτερη μέχρι να ξεκαβαλισει και αρχίσει να παίζει πάλι όπως πρέπει.
Γενικά το rotation πρέπει να ναι
Βεζενκοφ
Βιλντοζα
Γκος
Ντόρσεϊ
Γουοκαπ
Παπανικολάου
Πιτερς
Μακισικ
Πετρουσεφ
Μιλουτινοφ
Φαλ
Ραιτ
Λονγκ
Λαρεντζάκης
Αν ο Βιλντοζα δεν ανταποκριθεί σε επίπεδα τουλάχιστον ερ.αστερα η βγάλει τραυματισμό θα χει μεγάλο πρόβλημα ο Ολυμπιακός στα γκαρντ οπως και πέρυσι. Από Ντόρσεϊ δεν περιμένω περισσότερα απ οσα έδινε ο κανααν.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
0
Όπως τα λέτε είναι και επίσης αν δουν γρήγορα από προπονήσεις και αγώνες ότι δεν βγαίνει το πράγμα φέρνεις Νοέμβριο παίκτη Nba.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 30, 2024 3:19 pmΣυμφωνώ! Βιλντοζα είναι ο παίχτης που μπορεί να αναδειχθεί και να τραβήξει κουπί. Μετά ο Έβανς αν επιστρέψει καλά!tokalytero3d έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 30, 2024 3:08 pmΟ Γουοκαπ πρέπει να αφήσει τα σουτακια και να επικεντρωθεί στην άμυνα και στην δημιουργία όπως προπερσυ αλλιώς θα καταστρέψει πολλές επιθέσεις και φέτος.
Το καλό είναι ότι και ο γκος και ο Βιλντοζα και ο Ντόρσεϊ και ο εβανς μπορούν να πάρουν επιθέσεις, δεν είναι Καλάθης.
Λαρεντζάκης πρέπει να έχει τον ρόλο του λουντζη στην καλύτερη μέχρι να ξεκαβαλισει και αρχίσει να παίζει πάλι όπως πρέπει.
Γενικά το rotation πρέπει να ναι
Βεζενκοφ
Βιλντοζα
Γκος
Ντόρσεϊ
Γουοκαπ
Παπανικολάου
Πιτερς
Μακισικ
Πετρουσεφ
Μιλουτινοφ
Φαλ
Ραιτ
Λονγκ
Λαρεντζάκης
Αν ο Βιλντοζα δεν ανταποκριθεί σε επίπεδα τουλάχιστον ερ.αστερα η βγάλει τραυματισμό θα χει μεγάλο πρόβλημα ο Ολυμπιακός στα γκαρντ οπως και πέρυσι. Από Ντόρσεϊ δεν περιμένω περισσότερα απ οσα έδινε ο κανααν.
1
1

-
- Reactions: 96
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Πέρα από την πλάκα μήπως να δίναμε τον Goss και να παίρναμε πίσω Τολιόπουλο; Έχει clutch, έχει βελτιώσει την άμυνα του και ο τύπος τα «σέρνει». Σωστός αμυντικά, σωστές αλλαγές και το κυριότερο να παίζει ο Βιλντόζα άσσος που είναι κανονικά. Να είμαστε στον άσσο με Walkup - Vildoza - Long - Evans και στο 2 με Τολιοπούλο - Dorsey - Evans - McKissic. Απλά θεωρώ ότι αν ερχόταν ο Τολιό θελουμε πρέπει να φύγει ο Αλέκος και να έρθει 3αρι 3nD.
2
2

-
- Reactions: 1353
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
3
- karamelitsa
- Reactions: 1102
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Παιδιά για αυτο πήραμε στην περιφέρεια Ντορσευ που έχει ατομικό παιχνίδι, Βιλντοζα που είναι καλός σκόρερ αλλά και Έβανς που αν επιστρέψει καλά θα κάνει παπάδες. Όλοι αυτοί ήρθαν για να μην στηριζόμαστε μόνο στον Γουοκαπ και να κάνουμε τον σταυρο μας. Φέτος θα έχουμε αρκετούς σουτέρ και ο Θωμάς θα περιοριστεί σε αυτο που κάνει καλά, άμυνα και οργάνωση. Έχουμε ένα σωρό σουτέρ φέτος, από Βιλντοζα, Ντορσευ, Σασα, Πίτερς μέχρι Έβανς και Γκος….ε δεν είναι ανάγκη να βαράει τρίποντα ο Γουοκαπ…
0
- SteveNashidis
- Reactions: 3291
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

-
- Reactions: 1054
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
- Προειδοποιήσεις:
5
Και τι να τον κάνουμε τον Ντιαλό? Παίχτη με επιθετικό ταλέντο αθλητικό θέλουμε.
Έναν μπέικον χωρίς τον χαρακτήρα του μπέικον. Το πρόβλημα μας δεν λύνεται αν πάρουμε έναν ακόμα ρολιστα. Γιατί ρολιστας είναι ο Ντιαλό.
Πέφτω από τα σύννεφα που ανακάλυψαν ότι Ρωσσος μεγιστάνας στην Ευρώπη είτε στο ποδόσφαιρο είτε στο μπάσκετ ξεπλένει χρήμα.
0
- shaq7
- Reactions: 6639
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
κοιτα αν μεινει ο πιτερς δεν μας λειπει τοσο το fire power επισης δεν μπορεις να φερεις παικτη που θα τον στειλει στην κερκιδα.. ο ντιαλλο θα συμμαζεψει πολλα αμυντικα κενα ..Tsilarxos έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 30, 2024 11:51 pmΚαι τι να τον κάνουμε τον Ντιαλό? Παίχτη με επιθετικό ταλέντο αθλητικό θέλουμε.
Έναν μπέικον χωρίς τον χαρακτήρα του μπέικον. Το πρόβλημα μας δεν λύνεται αν πάρουμε έναν ακόμα ρολιστα. Γιατί ρολιστας είναι ο Ντιαλό.
Πέφτω από τα σύννεφα που ανακάλυψαν ότι Ρωσσος μεγιστάνας στην Ευρώπη είτε στο ποδόσφαιρο είτε στο μπάσκετ ξεπλένει χρήμα.
αν ηταν να εφευγε ο πιτερς ναι θες εναν φουρνιε.
0
-
- Reactions: 2451
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Νομίζω πως ο Μπαρτζώκας έχτισε φετος ενα από τα πιο ιντριγκαδόρικα σύνολα στην Ευρώπη. Καταρχάς να πω πως στα μάτια μου το ροστερ εχει οντως κλείσει και δεν αναμένω καμία άλλη προσθήκη (δεν θα εκπλαγώ βέβαια αν δούμε κάποια αποχώρηση, αλλά ούτε αυτό το πιστεύω), οπότε με βάση αυτό θα σχολιάσω. Υπάρχουν σίγουρα αρκετά ερωτηματικά με το όλο οικοδόμημα. Μπορεί ο ΟΣΦΠ από μια τοπ αμυντική ομάδα που είχε ζητηματάκια επιθετικά πέρσι να γυρίσει το διακόπτη, να αλλάξει φιλοσοφία και να εστιάζει στο επιθετικό ταλέντο των παιχτών του? Μπορεί ο Peters να σταθεί αμυντικά στο "3"? Μπορεί ο Vildoza να βρει τον εαυτό του? Θα επιστρέψει ο Evans? Θα υπάρχουν γκρίνιες με τους ρόλους από τους ψηλούς της ομαδας?
Ίσως και να είναι πολλά τα ερωτηματικά για μια ομάδα με μπάτζετ των 20 εκατομμυρίων, όταν κάνεις μια τόσο μεγάλη επένδυση, συνήθως θες να είναι όλα τέλεια, δεν τσιγκουνεύεσαι 2 εκατ ακόμα που θα χρειαζονταν για να αλλάξεις τον Peters με τον Jordan Nwora για παράδειγμα... Βέβαια, θα μου πείτε, ποια ομάδα δεν έχει ελλείψεις και ερωτηματικά? Ολόκληρη Ρεαλ θα πορευτεί με αναπληρωματικους γκαρντ από το γιουροκαπ (Feliz & Mayes) και με μπακαπ 4αρι τον ασουτο Garuba. Ο πρωταθλητής Ευρώπης Παναθηναϊκός δεν έχει αρκετό μέγεθος στη θέση "3" συγκριτικά με τον ανταγωνισμό και ακόμα ψάχνεται για έναν ψηλό. Η Φενερ και η Εφες δεν έχουν κλασσικό playmaker, η Μπαρτσα ως αναπληρωματικο χειριστή επέλεξε τον άπειρο Nunez, η Μονακο δεν έχει rim protector και πάει λέγοντας.
Πιστεύω πως ο ΟΣΦΠ με υγιή Evans αντι του Vildoza θα είχε σίγουρα ένα από τα τοπ 3 ροστερ της γιουρολιγκ, κατά τη γνώμη μου ο Evans πριν χτυπήσει ήταν ένα από τα καλύτερα γκαρντ της διοργάνωσης με προοπτική να γίνει ΤΟ καλύτερο. Αντιθέτως, ο Vildoza είναι μια αρκετά ρισκαδόρικη επιλογή, δεν ξέρουμε αν μπορεί να σταθεί πνευματικά σε τόσο υψηλό επίπεδο (σε Ερυθρό & Μπασκονια ήταν εξαιρετικός, στον ΠΑΟ πάτωσε) και αν θα ταιριάξει με το στυλ παιχνιδιού του Μπαρτζώκα. Περισσότερο με προβληματίζει δηλαδή η εικόνα του Αργεντινου (ο ΟΣΦΠ χρειάζεται τέτοιον παίχτη) παρα το αν θα μπορέσει ο Peters να σταθεί για 15 λεπτά στο "3". Οκ αμυντικά ο Αλέκος θα δυσκολευτεί αρκετα εκει, ειδικα στην αρχη της σεζον, αλλά αν ο Μπαρτζώκας τον πείσει (όπως έπεισε ο Ataman στον ΠΑΟ μέτριους αμυντικούς να παίξουν τοπ άμυνα) , νομίζω πως τελικά θα τα καταφέρει... πόσο δύσκολο θα ναι δηλαδή να μαρκάρει τα back up 3αρια της λίγκας? Δεν λέμε να μαρκάρει τον Clyburn και τον Hezonja, στον Deck θα του ζητηθεί να παίξει άμυνα, στον Παπαπέτρου, στον Anderson της Μπαρτσα, κλπ. Ειδικά αν έχει δίπλα του τον Walkup και έναν εκ των Fall ή Wright που θα μπορούν να τον καλύπτουν, ίσως τελικά να μην είναι τόσο άσχημα τα πράγματα.
Όσον αφορά τo rotation της ομαδας... εγώ βλέπω αρχικό σχήμα με Walkup, Dorsey, Papanikolaou, Vezenkov και Milutinov. Θα παίζει ο καθένας τους γύρω στα 20 λεπτά, εκτός από τον Σάσα που θα φτάνει τα 25'-30', εννοείται πως και οι Παπανικολάου/Walkup θα παίζουν περισσότερο στα κρίσιμα ματς. Από πίσω θα έρχονται οι Goss-Vildoza-Peters-Petrusev-Fall που στα μάτια μου αποτελούν μια από τις καλύτερες second units στη λίγκα, μαρεσει πολύ το ζευγάρι Goss/Vildoza, θα παίζουν γύρω στα 18-20 λεπτά ο καθένας και νομίζω συμπληρώνουν άψογα ο ένας τον άλλον. Οι Peters, Petrusev και Fall θα παίζουν από 15 λεπτά, ενώ τα υπόλοιπα 5 λεπτά στο "3" θα τα δίνει ο McKissic και τα υπόλοιπα 5 λεπτά στο "5" θα τα δίνει ο Wright. Στην Α1 ο Λαρεντζάκης θα αλλάζει τον Fall (7ος ξένος) και ο Mitrou Long τον McKissic (8ος ξένος).
ΥΓ. Να θυμόμαστε όλοι πως ο ανταγωνισμός θα είναι μεγαλύτερος από τον περσινό. Ρεαλ και Μπαρτσα είναι στο ίδιο επίπεδο με πέρσι, ΠΑΟ και ΟΣΦΠ βελτιωμένοι, Φενερ και Εφες αισθητά καλύτερες, Μονακο επίσης. Αντίστοιχα από τις ομάδες που είναι ένα σκαλί παρακάτω βλέπουμε και τις 2 Σέρβικες να έχουν πολύ καλύτερα σύνολα συγκριτικά με πέρσι, αλλά και τις Ζαλγκιρις, Αρμανι & Βιρτους το ίδιο. Χειρότερες θα είναι μόνο η Μακαμπι και η Μπασκονια, η Παρί λογικά θα είναι χειρότερη από ότι ήταν η Βαλενθια, ενώ Αλμπα και Ασβελ θα είναι στα ίδια.
Ίσως και να είναι πολλά τα ερωτηματικά για μια ομάδα με μπάτζετ των 20 εκατομμυρίων, όταν κάνεις μια τόσο μεγάλη επένδυση, συνήθως θες να είναι όλα τέλεια, δεν τσιγκουνεύεσαι 2 εκατ ακόμα που θα χρειαζονταν για να αλλάξεις τον Peters με τον Jordan Nwora για παράδειγμα... Βέβαια, θα μου πείτε, ποια ομάδα δεν έχει ελλείψεις και ερωτηματικά? Ολόκληρη Ρεαλ θα πορευτεί με αναπληρωματικους γκαρντ από το γιουροκαπ (Feliz & Mayes) και με μπακαπ 4αρι τον ασουτο Garuba. Ο πρωταθλητής Ευρώπης Παναθηναϊκός δεν έχει αρκετό μέγεθος στη θέση "3" συγκριτικά με τον ανταγωνισμό και ακόμα ψάχνεται για έναν ψηλό. Η Φενερ και η Εφες δεν έχουν κλασσικό playmaker, η Μπαρτσα ως αναπληρωματικο χειριστή επέλεξε τον άπειρο Nunez, η Μονακο δεν έχει rim protector και πάει λέγοντας.
Πιστεύω πως ο ΟΣΦΠ με υγιή Evans αντι του Vildoza θα είχε σίγουρα ένα από τα τοπ 3 ροστερ της γιουρολιγκ, κατά τη γνώμη μου ο Evans πριν χτυπήσει ήταν ένα από τα καλύτερα γκαρντ της διοργάνωσης με προοπτική να γίνει ΤΟ καλύτερο. Αντιθέτως, ο Vildoza είναι μια αρκετά ρισκαδόρικη επιλογή, δεν ξέρουμε αν μπορεί να σταθεί πνευματικά σε τόσο υψηλό επίπεδο (σε Ερυθρό & Μπασκονια ήταν εξαιρετικός, στον ΠΑΟ πάτωσε) και αν θα ταιριάξει με το στυλ παιχνιδιού του Μπαρτζώκα. Περισσότερο με προβληματίζει δηλαδή η εικόνα του Αργεντινου (ο ΟΣΦΠ χρειάζεται τέτοιον παίχτη) παρα το αν θα μπορέσει ο Peters να σταθεί για 15 λεπτά στο "3". Οκ αμυντικά ο Αλέκος θα δυσκολευτεί αρκετα εκει, ειδικα στην αρχη της σεζον, αλλά αν ο Μπαρτζώκας τον πείσει (όπως έπεισε ο Ataman στον ΠΑΟ μέτριους αμυντικούς να παίξουν τοπ άμυνα) , νομίζω πως τελικά θα τα καταφέρει... πόσο δύσκολο θα ναι δηλαδή να μαρκάρει τα back up 3αρια της λίγκας? Δεν λέμε να μαρκάρει τον Clyburn και τον Hezonja, στον Deck θα του ζητηθεί να παίξει άμυνα, στον Παπαπέτρου, στον Anderson της Μπαρτσα, κλπ. Ειδικά αν έχει δίπλα του τον Walkup και έναν εκ των Fall ή Wright που θα μπορούν να τον καλύπτουν, ίσως τελικά να μην είναι τόσο άσχημα τα πράγματα.
Όσον αφορά τo rotation της ομαδας... εγώ βλέπω αρχικό σχήμα με Walkup, Dorsey, Papanikolaou, Vezenkov και Milutinov. Θα παίζει ο καθένας τους γύρω στα 20 λεπτά, εκτός από τον Σάσα που θα φτάνει τα 25'-30', εννοείται πως και οι Παπανικολάου/Walkup θα παίζουν περισσότερο στα κρίσιμα ματς. Από πίσω θα έρχονται οι Goss-Vildoza-Peters-Petrusev-Fall που στα μάτια μου αποτελούν μια από τις καλύτερες second units στη λίγκα, μαρεσει πολύ το ζευγάρι Goss/Vildoza, θα παίζουν γύρω στα 18-20 λεπτά ο καθένας και νομίζω συμπληρώνουν άψογα ο ένας τον άλλον. Οι Peters, Petrusev και Fall θα παίζουν από 15 λεπτά, ενώ τα υπόλοιπα 5 λεπτά στο "3" θα τα δίνει ο McKissic και τα υπόλοιπα 5 λεπτά στο "5" θα τα δίνει ο Wright. Στην Α1 ο Λαρεντζάκης θα αλλάζει τον Fall (7ος ξένος) και ο Mitrou Long τον McKissic (8ος ξένος).
ΥΓ. Να θυμόμαστε όλοι πως ο ανταγωνισμός θα είναι μεγαλύτερος από τον περσινό. Ρεαλ και Μπαρτσα είναι στο ίδιο επίπεδο με πέρσι, ΠΑΟ και ΟΣΦΠ βελτιωμένοι, Φενερ και Εφες αισθητά καλύτερες, Μονακο επίσης. Αντίστοιχα από τις ομάδες που είναι ένα σκαλί παρακάτω βλέπουμε και τις 2 Σέρβικες να έχουν πολύ καλύτερα σύνολα συγκριτικά με πέρσι, αλλά και τις Ζαλγκιρις, Αρμανι & Βιρτους το ίδιο. Χειρότερες θα είναι μόνο η Μακαμπι και η Μπασκονια, η Παρί λογικά θα είναι χειρότερη από ότι ήταν η Βαλενθια, ενώ Αλμπα και Ασβελ θα είναι στα ίδια.
6
6

-
- Reactions: 772
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πολύ ωραία ανάλυση έκανες και συμφωνώ ότι το ρίσκο στο ρόστερ είναι ο Βιλτόζα και όχι το κενό στο τρία. Αν ο Βιλντόζα κάνει σεζόν ΠΑΟ θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα στα γκάρντ. Είναι μεγάλο στοίχημα ο Αργεντινός και ελπίζω να βγει. Προσωπικά περίμενα κάτι καλύτερο στο 1-2.JohnnyPao έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 31, 2024 6:33 pmΑντιθέτως, ο Vildoza είναι μια αρκετά ρισκαδόρικη επιλογή, δεν ξέρουμε αν μπορεί να σταθεί πνευματικά σε τόσο υψηλό επίπεδο (σε Ερυθρό & Μπασκονια ήταν εξαιρετικός, στον ΠΑΟ πάτωσε) και αν θα ταιριάξει με το στυλ παιχνιδιού του Μπαρτζώκα. Περισσότερο με προβληματίζει δηλαδή η εικόνα του Αργεντινου (ο ΟΣΦΠ χρειάζεται τέτοιον παίχτη) παρα το αν θα μπορέσει ο Peters να σταθεί για 15 λεπτά στο "3". Οκ αμυντικά ο Αλέκος θα δυσκολευτεί αρκετα εκει, ειδικα στην αρχη της σεζον, αλλά αν ο Μπαρτζώκας τον πείσει (όπως έπεισε ο Ataman στον ΠΑΟ μέτριους αμυντικούς να παίξουν τοπ άμυνα) , νομίζω πως τελικά θα τα καταφέρει... πόσο δύσκολο θα ναι δηλαδή να μαρκάρει τα back up 3αρια της λίγκας? Δεν λέμε να μαρκάρει τον Clyburn και τον Hezonja, στον Deck θα του ζητηθεί να παίξει άμυνα, στον Παπαπέτρου, στον Anderson της Μπαρτσα, κλπ. Ειδικά αν έχει δίπλα του τον Walkup και έναν εκ των Fall ή Wright που θα μπορούν να τον καλύπτουν, ίσως τελικά να μην είναι τόσο άσχημα τα πράγματα.
Μια ένσταση αναφορικά με τα σχήματα. Έχω την αίσθηση ότι ο coach θα ανακατέψει λίγο την τράπουλα. Μου φαίνεται αδιανόητο για 4η σεζόν να ξεκινάει με βασικό σχήμα Ουόκαπ - Ντόρσει - Παπ - Σάσα - Φαλ. Μας έχουν μάθει μέχρι και οι πέτρες. Έχω την αίσθηση ότι ο Παπ θα ξεκινάει από τον πάγκο φέτος. Θα μπαίνει στο second unit για να δώσει παραπάνω ενέργεια. Επίσης, κάποια σχήματα έχουν κλειδώσει από πέρυσι. Φαλ - Πίτερς, Μίλου - Πετρούσεφ, Πετρούσεφ - Wright. Ο Παπ και ο Σάσα είναι πασπαρτού καθώς μπορούν να παίξουν με όλους. Στα γκάρντ θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τις δυάδες. Εκεί ακόμα δεν έχω καταλήξει πως θα τους ταιριάξει. Το Γκός - Βιλντόζα θα έχει ένα ενδιαφέρον γιατί θα έχουμε καλή πίεση στην μπάλα.
1
1

-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2