Κεφάλαιο Thomas Walkup στον Ολυμπιακό.

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7261
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιούλ 30, 2024 4:30 pm

ο γουοκαπ εχει παιξει 200σερι αγωνες σε 2 χρονια,και με πολυ χρονο συμμετοχης..ειναι κλαταρισμενος ολη την χρονια..επισης και φετος με μας αλλα και στην εθνικη του ζητηθηκε να κανει τον σλουκα εκτος απο αμυντικο εξολοθρευτη..Ε δεν μπορει,αν μπορουσε θα ταν στον ΝΒΑ.

Με βιλντοζα και εβανς διπλα του θα μαστε μια χαρα,τωρα αν δεν βγει κανενας τους προφανως θα χουμε τεραστιο θεμα..Γενικα οχι μονο με τον θωμα..

Ο γουοκαπ δεν ειναι για να παιζει τα τελευταια λεπτα σε κρισιμα ματς,ο τυπος κανει τραγικα λαθη ..

Δεν πιστευω οτι υπαρχει περιπτωση να παρουμε αλλον ακριβο παικτη αν μεινει ο πιτερς..ακομα και να μην δουλεψει και μπαζουμε στο 3 το να φερεις παικτη σημαινει οτι βγαζεις εκτος 12δας πιτερς/πετρουσεφ. Δεν προκειται να συμβει,θα ζησουμε η θα πεθανουμε με αυτο.

1
1 Εικόνα
Dimmitz

euroleague
Reactions: 912
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιούλ 30, 2024 7:54 pm

shaq7 έγραψε:
ο γουοκαπ εχει παιξει 200σερι αγωνες σε 2 χρονια,και με πολυ χρονο συμμετοχης..ειναι κλαταρισμενος ολη την χρονια..επισης και φετος με μας αλλα και στην εθνικη του ζητηθηκε να κανει τον σλουκα εκτος απο αμυντικο εξολοθρευτη..Ε δεν μπορει,αν μπορουσε θα ταν στον ΝΒΑ.

Με βιλντοζα και εβανς διπλα του θα μαστε μια χαρα,τωρα αν δεν βγει κανενας τους προφανως θα χουμε τεραστιο θεμα..Γενικα οχι μονο με τον θωμα..

Ο γουοκαπ δεν ειναι για να παιζει τα τελευταια λεπτα σε κρισιμα ματς,ο τυπος κανει τραγικα λαθη ..

Δεν πιστευω οτι υπαρχει περιπτωση να παρουμε αλλον ακριβο παικτη αν μεινει ο πιτερς..ακομα και να μην δουλεψει και μπαζουμε στο 3 το να φερεις παικτη σημαινει οτι βγαζεις εκτος 12δας πιτερς/πετρουσεφ. Δεν προκειται να συμβει,θα ζησουμε η θα πεθανουμε με αυτο.
Πολύ σωστά τα παραπάνω..παιδιά χαλαρώστε λίγο. Ο Ουόκαπ δεν θα είναι μέσα τα τελευταία τρίλεπτα των αγώνων εκτός και αν είναι τρίτο γκάρντ.

Ο Βιλτόζα του παρελθόντος έχει δείξει ότι μπορεί να κουβαλήσει στα δύσκολα με clutch προσπάθειες και buzzer beater σε σημαντικά πα
Παιχνίδια.

Αυτό που θέλεις είναι το γκάρντ να έχει καθαρό μυαλό. Να μπορεί να αποφασίσει αν θα πάρει την προσπάθεια πάνω του ή αν θα μοιράσει την μπάλα. Να μην κολλάει το λογισμικό. Δεν χρειάζεται να είναι ο Τζόρνταν. Μια χαρά την έκανε την δουλειά πέρυσι και ο άσουτος ο Μακινταιρ.

Έχετε μπερδέψει λίγο τις έννοιες μου φαίνεται. Άλλο παίκτης ηγέτης - άλλο σκόρερ ολκής - άλλο παίκτης που βγαίνει μπροστά στα κρίσιμα. Μην θολώνετε που βλέπεται τον Ουόκαπ να ταλαιπωρείται με την εθνική και λέτε ότιναναι.

2
2 Εικόνα
JohnnyPao

champion
Reactions: 2593
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Ιούλ 30, 2024 8:45 pm

shaq7 έγραψε:

Και ο Αντετοκούμπο τόσα και παραπάνω ματς έπαιξε, το ίδιο και ο Καλαθης και ο Παπανικολάου κι ο Γιουλ και όλοι, τέτοια χάλια μόνο ο Θωμάς... Είναι για πολύ μικρότερο ρόλο κατά τη γνώμη μου ο συγκεκριμένος, είναι ένας Καλάθης χωρίς τόσο καλή δημιουργία κατά τη γνώμη μου, αα και με καλύτερες βολές, οκ.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τρί Ιούλ 30, 2024 9:04 pm

JohnnyPao έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Και ο Αντετοκούμπο τόσα και παραπάνω ματς έπαιξε, το ίδιο και ο Καλαθης και ο Παπανικολάου κι ο Γιουλ και όλοι, τέτοια χάλια μόνο ο Θωμάς... Είναι για πολύ μικρότερο ρόλο κατά τη γνώμη μου ο συγκεκριμένος, είναι ένας Καλάθης χωρίς τόσο καλή δημιουργία κατά τη γνώμη μου, αα και με καλύτερες βολές, οκ.
ο αντετοκουμπο εκτος απο θεριο της φυσης επαιζε και ρεγκιουλαρ ματς ΝΒΑ...δεν νομιζω οτι συγκρινονται..

τους αλλους μου τους εβαλες οτι δεν ειναι κλαταρισμενοι δηλαδη? Που μονο ο παπ εχει παιξει τοσο,ο γιουλ παιζει τα μισα λεπτα και βαλε του γουοκαπ..ενω ο καλαθης εχει το ιδιο χαλια αποδοση..Οποτε δεν βγαζω νοημα τι θες να πεις.

1
1 Εικόνα
JohnnyPao

champion

Τρί Ιούλ 30, 2024 9:09 pm

shaq7 έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:

ο αντετοκουμπο εκτος απο θεριο της φυσης επαιζε και ρεγκιουλαρ ματς ΝΒΑ...δεν νομιζω οτι συγκρινονται..

τους αλλους μου τους εβαλες οτι δεν ειναι κλαταρισμενοι δηλαδη? Που μονο ο παπ εχει παιξει τοσο,ο γιουλ παιζει τα μισα λεπτα και βαλε του γουοκαπ..ενω ο καλαθης εχει το ιδιο χαλια αποδοση..Οποτε δεν βγαζω νοημα τι θες να πεις.
Ναι βέβαια κι ο Γιουλ είναι 10 χρόνια μεγαλύτερος, καμία σχέση η εικόνα του Καλαθη και του Λορενζο με τον Γουοκαπ, που έχουν παίξει τον ίδιο αριθμό παιχνιδιών μαζί του. Τέλος πάντων, δεν έχει νόημα να το συζητάμε στο συγκεκριμένο τοπικ. Εγώ δεν κατεβαίνω τι σας αρέσει σε αυτόν τον παίχτη, είναι επιπέδου Γκραντ από τη στιγμή που δεν έχει τη δημιουργία του Νικ.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τρί Ιούλ 30, 2024 9:15 pm

JohnnyPao έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Ναι βέβαια κι ο Γιουλ είναι 10 χρόνια μεγαλύτερος, καμία σχέση η εικόνα του Καλαθη και του Λορενζο με τον Γουοκαπ, που έχουν παίξει τον ίδιο αριθμό παιχνιδιών μαζί του. Τέλος πάντων, δεν έχει νόημα να το συζητάμε στο συγκεκριμένο τοπικ. Εγώ δεν κατεβαίνω τι σας αρέσει σε αυτόν τον παίχτη, είναι επιπέδου Γκραντ από τη στιγμή που δεν έχει τη δημιουργία του Νικ.
ο γουοκαπ παντα ηταν ενας κορυφαιος αμυντικος που στην μοσιον επιθεση μπορει να δημιουργησει αρκετα..(θεωρω δηλαδη οτι φετος με τον σασα θα χει τουλαχιστον 5ασ μ,ο) ..Μετριο σουτ,καλο μιντ ρειντζ με τραγικες αποφασεις στα κρισιμα.

τωρα οτι παει ο σπανουλης και τον βαζει μαζι με καλαθη και γιαννη και μητογλου(αυτος και αν δεν βλεπεται) δεν νομιζω οτι ειναι θεμα του θωμα.Αν επαιζε διπλα στον σλουκα θα ταν αλλος παικτης.

Εγω βλεπω τον καλαθη να ειναι τα ιδια χαλια..που παλι δεν φταιει αυτος.

ο γουοκαπ στην εθνικη ισπανιας και ο λορεντζο σε μας θα λεγαμε ακριβως τα αναποδα...

4
4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 1121
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Τρί Ιούλ 30, 2024 9:16 pm

JohnnyPao έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Να σου θυμίσω ότι πέρυσι στο eurobasket ο Γουοκαπ ήταν ο καλύτερος παίκτης της Εθνικής μας, φαντάζομαι δεν τα είδες τα ματς αυτά σωστά;; Ο άνθρωπος παίζει σε τοπ επιπεδο σερί 100 ματς εδώ και 2 χρόνια 30 λεπτά αν αγώνα και χωρίς να χάνει ματς, ε αν έπαιζε σε όλα τα ματς καλά δεν θα ήταν εδώ αλλά στο NBA…όποτε κουλαρε λίγο

6
6 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 2147
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Ιούλ 30, 2024 9:20 pm

JohnnyPao έγραψε:
Τρί Ιούλ 30, 2024 9:10 pm
montechristo έγραψε:
Τρί Ιούλ 30, 2024 9:06 pm

Τώρα στα σοβαρά; Μπαίνεις στο τόπικ των μεταγραφών και ρόστερ Ολυμπιακού για να πεις ότι ο Γουόκαπ είναι χάλια με την ...Εθνική;
Τώρα στα σοβαρά? Δεν αντιλαμβάνεσαι οτι απάντησα σε κάποιον που το ανέφερε? Με εκείνο το σχόλιο γιατί δεν έχεις πρόβλημα? :wave:
Συζητούσαμε για τα γκαρντ του Ολυμπιακού και τους ρόλους τους, και ο shaq7 είπε μην κρίνουμε αυστηρά τον Γουόκαπ, γιατί είναι σκασμένος, ότι δεν είναι για τα τελευταία λεπτά, και ότι με Βιλντόζα και Έβανς δίπλα του μπορεί να είμαστε πολύ καλύτεροι. Και μετά είπε και για τη θέση 4.
Γιατί να έχω πρόβλημα με αυτό το σχόλιο του shaq7;
(...) συγκρίνεις την καταπόνηση του Γουόκαπ με του Γιάννη, Παπ, Γιούλ (!!!) κλπ. για να καταλήξεις στο πόσο χάλια είναι ο Θωμάς σε σχέση με αυτούς στα παιχνίδια των εθνικών ομάδων.
Εντελώς εκτός τόπικ.

3
3 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SteveNashidis την Τρί Ιούλ 30, 2024 9:57 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Προσωπική αντιπαράθεση
JohnnyPao

champion

Τρί Ιούλ 30, 2024 9:23 pm

karamelitsa έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:

Να σου θυμίσω ότι πέρυσι στο eurobasket ο Γουοκαπ ήταν ο καλύτερος παίκτης της Εθνικής μας, φαντάζομαι δεν τα είδες τα ματς αυτά σωστά;; Ο άνθρωπος παίζει σε τοπ επιπεδο σερί 100 ματς εδώ και 2 χρόνια 30 λεπτά αν αγώνα και χωρίς να χάνει ματς, ε αν έπαιζε σε όλα τα ματς καλά δεν θα ήταν εδώ αλλά στο NBA…όποτε κουλαρε λίγο
Εγω δεν σε ειρωνεύομαι, οπότε παρακαλώ να μιλάς κ κι εσύ στο ίδιο ύφος. Συμφωνώ πως πέρσι ήταν καλός ο Γουοκαπ, είναι πολύ απλό αυτό που λέω. ΦΕΤΟΣ, με ΚΑΛΑΘΗ στο ροστερ, έπρεπε να επιλεχθεί ο Ντόρσεϊ στη θέση του, του χρόνου αν ο Νικ λείπει και είναι διαθέσιμος ο Ρογκα αλλάζει το πράγμα.

Για να επανέρθω on topic, ο Γουοκαπ είναι στο επίπεδο του Γκραντ, για να παίζει δηλαδή ένα 20λεπτο και να αναλαμβάνει ειδικές αμυντικές αποστολές, αν του μπαίνουν και τα σουτ μπορεί να παίζει λίγο παραπάνω, μέχρι εκεί. Δεν είναι leading guard.

0
JohnnyPao

champion

Τρί Ιούλ 30, 2024 9:25 pm

montechristo έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:
Τρί Ιούλ 30, 2024 9:10 pm

Τώρα στα σοβαρά? Δεν αντιλαμβάνεσαι οτι απάντησα σε κάποιον που το ανέφερε? Με εκείνο το σχόλιο γιατί δεν έχεις πρόβλημα? :wave:
Συζητούσαμε για τα γκαρντ του Ολυμπιακού και τους ρόλους τους, και ο shaq7 είπε μην κρίνουμε αυστηρά τον Γουόκαπ, γιατί είναι σκασμένος, ότι δεν είναι για τα τελευταία λεπτά, και ότι με Βιλντόζα και Έβανς δίπλα του μπορεί να είμαστε πολύ καλύτεροι. Και μετά είπε και για τη θέση 4.
συγκρίνεις την καταπόνηση του Γουόκαπ με του Γιάννη, Παπ, Γιούλ (!!!) κλπ. για να καταλήξεις στο πόσο χάλια είναι ο Θωμάς σε σχέση με αυτούς στα παιχνίδια των εθνικών ομάδων.
Εντελώς εκτός τόπικ.
(..) απάντησα πως δεν είναι δικαιολογία η κούραση για τον Γουοκαπ, απλώς το παιδί είναι για συγκεκριμένο ρόλο, βλέπουμε κι άλλους με την ίδια καταπόνηση που μια χαρά παίζουν. Δεν έχει σουτ, δεν έχει δημιουργία (επιπέδου Νικ), είναι σούπερ αμυντικός, οκ μέχρι εκεί, δηλαδή ένας ρολιστας πολυτελείας, εκεί απαντούσα λοιπόν.

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SteveNashidis την Τρί Ιούλ 30, 2024 9:58 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Προσωπική Αντιπαράθεση
Άβαταρ μέλους
tsoureki

a1greece
Reactions: 446
Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods

Τρί Ιούλ 30, 2024 9:27 pm

montechristo έγραψε:
Τρί Ιούλ 30, 2024 9:06 pm
JohnnyPao έγραψε:

Τώρα στα σοβαρά; Μπαίνεις στο τόπικ των μεταγραφών και ρόστερ Ολυμπιακού για να πεις ότι ο Γουόκαπ είναι χάλια με την ...Εθνική;
Ναι αλλά ποιος θα κράξει τον Γουωκαπ και σε αυτο το τόπικ? Γιατι το νήμα του ομίλου της εθνικης και των ελληνοποιησεων δεν είναι αρκετα?

5
3 Εικόνα 2 Εικόνα
JohnnyPao

champion

Τρί Ιούλ 30, 2024 9:28 pm

shaq7 έγραψε:
Τρί Ιούλ 30, 2024 9:15 pm
JohnnyPao έγραψε:

ο γουοκαπ παντα ηταν ενας κορυφαιος αμυντικος που στην μοσιον επιθεση μπορει να δημιουργησει αρκετα..(θεωρω δηλαδη οτι φετος με τον σασα θα χει τουλαχιστον 5ασ μ,ο) ..Μετριο σουτ,καλο μιντ ρειντζ με τραγικες αποφασεις στα κρισιμα.

τωρα οτι παει ο σπανουλης και τον βαζει μαζι με καλαθη και γιαννη και μητογλου(αυτος και αν δεν βλεπεται) δεν νομιζω οτι ειναι θεμα του θωμα.Αν επαιζε διπλα στον σλουκα θα ταν αλλος παικτης.

Εγω βλεπω τον καλαθη να ειναι τα ιδια χαλια..που παλι δεν φταιει αυτος.

ο γουοκαπ στην εθνικη ισπανιας και ο λορεντζο σε μας θα λεγαμε ακριβως τα αναποδα...
Συμφωνώ σε όλα πλην των τελευταίων 2 προτάσεων, ο Καλαθης γενικά και στη σεζόν φετος, όπως τον βλέπουμε και με την εθνική παίζει, έχει μεγαλώσει, δεν είναι πια στο πικ του. Προφανώς Γουοκαπ και Νικ δεν ταιριάζουν δίπλα στον Γιάννη, πόσο μάλλον αν παίζουν ταυτόχρονα, φαίνονται και οι ίδιοι χειρότεροι από ότι είναι. Ο Λορενζο βέβαια είναι καλύτερος σκόρερ και πασερ (πλεον) και από τους δύο τους οπότε μάλλον θα μπορούσε να βοηθήσει περισσότερο.

Δες τι έγραψα και παραπάνω, θεωρώ πως ο Γουόκαπ είναι για συγκεκριμένο ρόλο, στον ΟΣΦΠ που υπάρχουν πάρα πολλοί σουτερ μπορεί να τον υποστηρίξει και με το παραπάνω, στην εθνική το ότι επιλέχθηκε από τον Ντορσει είναι παράλογο. Στο μεταξύ και τον ΟΣΦΠ θα τον συνέφερε να πάει ο Ντορσει στην εθνική και να ξεκουραστεί ο Γουοκαπ, αλλά μετά θα ήταν περισσότερες οι φωνές για το ότι κακώς του δόθηκε διαβατήριο αφού ούτως ή άλλως δεν παίζει.

0
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 2147
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Ιούλ 30, 2024 9:31 pm

JohnnyPao έγραψε:
Τρί Ιούλ 30, 2024 9:25 pm
montechristo έγραψε:

Άσε μας, ρε φίλε, που θα μας κάνεις τη νύχτα μέρα!
Με το δικό σου έχω πρόβλημα που πετάγεσαι και συγκρίνεις την καταπόνηση του Γουόκαπ με του Γιάννη, Παπ, Γιούλ (!!!) κλπ. για να καταλήξεις στο πόσο χάλια είναι ο Θωμάς σε σχέση με αυτούς στα παιχνίδια των εθνικών ομάδων.
Εντελώς εκτός τόπικ.
Αν έχεις ζητημα κατανόησης δεν ευθύνομαι εγώ, απάντησα πως δεν είναι δικαιολογία η κούραση για τον Γουοκαπ, απλώς το παιδί είναι για συγκεκριμένο ρόλο, βλέπουμε κι άλλους με την ίδια καταπόνηση που μια χαρά παίζουν. Δεν έχει σουτ, δεν έχει δημιουργία (επιπέδου Νικ), είναι σούπερ αμυντικός, οκ μέχρι εκεί, δηλαδή ένας ρολιστας πολυτελείας, εκεί απαντούσα λοιπόν.
Πουθενά δεν απαντούσες. Παρά μόνο να κάνεις το κομμάτι σου για να πεις ότι ο Γουόκαπ δεν αξίζει τόσο πολύ (ή έστω εσένα δεν σου αρέσει), αλλά όλα αυτά κρίνοντας από τα παιχνίδια της εθνικής στους Ολυμπιακούς.
Πήγαινε να τα πεις στο κατάλληλο τόπικ, και άφησέ μας εμάς να συζητάμε για το ρόστερ της ομάδας μας.

5
4 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3533
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας

Τρί Ιούλ 30, 2024 10:01 pm

Γνώμες συζητήσεις απόψεις για τον Θωμά

0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Tsilarxos

a1greece
Reactions: 1054
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
Προειδοποιήσεις: 5

Τρί Ιούλ 30, 2024 10:14 pm

JohnnyPao έγραψε:
Τρί Ιούλ 30, 2024 9:23 pm
karamelitsa έγραψε:

Εγω δεν σε ειρωνεύομαι, οπότε παρακαλώ να μιλάς κ κι εσύ στο ίδιο ύφος. Συμφωνώ πως πέρσι ήταν καλός ο Γουοκαπ, είναι πολύ απλό αυτό που λέω. ΦΕΤΟΣ, με ΚΑΛΑΘΗ στο ροστερ, έπρεπε να επιλεχθεί ο Ντόρσεϊ στη θέση του, του χρόνου αν ο Νικ λείπει και είναι διαθέσιμος ο Ρογκα αλλάζει το πράγμα.

Για να επανέρθω on topic, ο Γουοκαπ είναι στο επίπεδο του Γκραντ, για να παίζει δηλαδή ένα 20λεπτο και να αναλαμβάνει ειδικές αμυντικές αποστολές, αν του μπαίνουν και τα σουτ μπορεί να παίζει λίγο παραπάνω, μέχρι εκεί. Δεν είναι leading guard.
Δεν γίνεται να κατέβεις με ένα χειριστή. Ήταν απαραίτητο να επιλεχθεί ο Γουοκαπ. Αν κατέβαινε ο Σλούκας και είχαμε δεύτερο χειριστή τότε θα ήταν καλύτερη επιλογή να πάρει τον Ντόρσεϊ αντί του Γουοκαπ.

4
4 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”