Ελληνοποίηση ξένων αθλητών

Συντονιστής: Captains

Συμφωνείτε με την ελληνοποίηση ξένων αθλητών?

ΝΑΙ
20
29%
ΟΧΙ
39
57%
ΑΔΙΑΦΟΡΟ
10
14%

Σύνολο ψήφων: 69
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 3187
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιούλ 30, 2024 9:14 pm

JohnnyPao έγραψε:
Τρί Ιούλ 30, 2024 9:12 pm
reignman έγραψε:
Τρί Ιούλ 30, 2024 9:05 pm

Το ιδιο expose με τον ασουτο walkup αναμεσα σε αλλους ασουτους Ελληνες θα ετρωγε και ο ασουτος Brown.

Οτι θα εδινε μιση ασσιστ παραπανω? μια? οκ....
Αλλο?

Γιατι αν περιμενεις mid range & καλαθια με drive με τον Γιαννη να ειναι παντα σε αυτη την περιοχη... και μαζι με τον Γιαννη αλλους 2-3 αμυντικους απο κοντα... τοτε σου εχω κακα νεα.
Συγκρίνεις το τρίποντο του Μπράουν με τον Γουοκαπ? Είδες καθόλου γιουρολιγκ φετος πέρα απτα παιχνίδια της ομαδας σου? Έστω στα πλειοφ βρε αδερφέ. Τουλάχιστον βάλε λίγο highlights, δες κανα στατιστικό πριν γράψεις...

33.4% ποσοστο καριερας εχει ο μπομπερ μπραουν και 33.6% ο μπετατζης ο walkup. Στην ευρωλιγκα εχουν 207/619 ο μπομπερ και 205/610 ο τουβλαδορος.

Εσυ τις αλλες 2 φορες που πηγε playoffs απο τα 5 χρονια που βρισκεται ευρωλιγκα ειδες καθολου? στατιστικα κοιταξες?
Γιατι με φενερ τα εσπασε στα πλειοφς...
Και περσι αν δεν ηταν το game 4(ή 5) που ειχε 5 ή 6/8 ειχαν αναστεναξει τα στεφανια.

Με την ιδια επιλεκτικη μνημη μπορω να παω στην 1η σεζον του θωμα του μπετατζη στην ομαδα μου που με την Μονακο στα playoffs σουταρε 40%+ 3π και στο final 4 ειχε 3/5...

The bigger picture says they are equally mid/bad 3p shooters.

5
1 Εικόνα 4 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SteveNashidis την Τρί Ιούλ 30, 2024 10:09 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Προσωπική Αντιπαράθεση
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3281
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιούλ 30, 2024 10:13 pm

Αποκλεισμός λίγων ωρών για να ηρεμήσουν τα πνεύματα σε JohnnyPao και Reingman χωρίς φάουλ.

Επεξεργάστηκαν οι δημοσιεύσεις.
Στόχος της εγγραφής σας είναι η ανταλλαγή απόψεων και όχι η προσωπική αντιπαράθεση.
Θα μπορούσατε να γράψετε τα ίδια μπασκετικά επιχειρήματα χωρίς να "την λέτε" στον συμφορουμίτη σας. Επίσης να μην τα παίρνετε όλα επί του προσωπικού.

Ανοίγουμε ξανά.

0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Tsilarxos

a1greece
Reactions: 1054
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
Προειδοποιήσεις: 5

Τρί Ιούλ 30, 2024 10:20 pm

JohnnyPao έγραψε:
Τρί Ιούλ 30, 2024 8:51 pm
GK_23 έγραψε:
Τρί Ιούλ 30, 2024 5:21 pm

Δεν γνωρίζουμε ποιο ήταν το διάθεσιμο pool παικτών. Αν και δεν πιστεύω πως ήταν πολλές οι διαθέσιμες επιλογές.

Οι δουλειές με τα διαβατήρια γίνονται συνήθως μέσω managers και προφανώς πρέπει ο παίκτης να είναι διατεθειμένος να χάνει τα καλοκαίρια του για να παίζει για μια εθνική ομάδα, η οποία δεν εκπροσωπεί την χώρα καταγωγής του. Δεν είναι καθόλου εύκολο ένας Αμερικανός παίκτης να δεσμευτεί σε κάτι τέτοιο.

Επειδή πολλοί αναφέρουν το παράδειγμα του Lorenzo Brown, το προξενιό με την ισπανική ομοσπονδία το έκανε ο Scariolo που γνώριζε τον παίκτη από την συνύπαρξή τους στους Raptors. Δεν βγήκαν ακριβώς οι Ισπανοί στην "αγορά" των νατουραλιζέ για να βρουν έναν παίκτη που τους λείπει.
Δεν ξέρω γιατί προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε μια ξεκάθαρα λανθασμένη επιλογή της ομοσπονδίας, είτε το έκαναν για να ευνοηθεί ο ΟΣΦΠ, είτε το έκαναν για το καλό της εθνικής ομάδας, από οποία σκοπιά και να το δεις η επιλογή ήταν λάθος. Από τη μια λέμε ότι ο 34χρονος Τζειμς δεν θέλει να χάνει τα καλοκαίρια του, από την άλλη ο 34χρονος Λορενζο που δεν έχει και σχέση με την Ισπανία μια χαρά δέχεται να το κάνει, σκεφτείτε αυτός ο παίχτης να βρισκόταν στην εθνική αντι του Γουοκαπ, πόσο καλύτερα θα ήταν τα πράγματα...

Κάποιος έγραψε στο τοπικ που σχολιάζουμε το ματς της εθνικής πως θα ήταν σήμερα μια καλή ευκαιρία να δούμε μια άτυπη κόντρα μεταξύ Γουοκαπ και Λορενζο, εεε νομίζω είχαμε ξεκάθαρο νικητή σήμερα. Κοιτάξτε να δείτε μην βγάλει κι η Τουρκία κάνα διαβατήριο στον Ναν, εδώ είχε δεχθεί ο Λαρκιν... και μετά τρέχουμε.

Σήμερα η ομάδα έχασε όχι απλά επειδή δώσαμε διαβατήριο στον Γουοκαπ αντι του Λορενζο, αλλά γιατί επιλέχθηκε ο Θωμάς στη 12αδα αντι του Ντόρσεϊ.
Ο Λαρκιν και ο γουιλμπεκιν δέχτηκαν γιατί έχει περιορισμούς το τουρκικό πρωτάθλημα να χρησιμοποιείς μέχρι 5 ξένους οπότε το έκαναν για να εξυπηρετήσουν τις ομάδες και να μην λογίζονται σαν ξένοι. Έπαιζαν Τουρκία και πληρώθηκαν και έξτρα για να πάρουν το διαβατήριο και να παίζουν Εθνική. Ο Γουοκαπ ήταν διαθέσιμος,δεν είχανε Γκαρντ να κατεβάσουμε στο Ευρωμπάσκετ και δεν θα πάρει ούτε ένα ευρώ από τον ομοσπονδία για την συμμετοχή του στην Εθνική.

0
Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions: 674
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Τετ Ιούλ 31, 2024 12:58 am

big_lebowski έγραψε:
Δευ Ιούλ 29, 2024 2:26 pm
Αφού όπως λες υστερούμε σε ταλέντο (που συμφωνω) η λογικότερη επιλογή θα ήταν να ψάξεις να βρεις λίγο ταλέντο παραπάνω.

Και προφανώς δεν εννοώ (δε το διευκρινησα) κάποιο τόσο αδιάφορο αμυντικό όπως ο Ντορσει.Αλλα αδυνατω να πιστέψω πως όταν έκατσαν κάτω να σκεφτούν ποιον θα ελληνοποίησουν ,η προφανής επιλογή με αμιγώς μπασκετικα κριτήρια, μεταξύ τοσων διαθέσιμων παικτών ήταν ο Γουοκαπ.Ενας παίκτης που ειδικά σε μονα παιχνίδια που κρίνονται πράγματα έχει αποδειχθεί εξαιρετικά limited (για να το θέσω ευγενικά) σε επιθετικό ταλέντο.Κατι ποιο ισορροπημένο θα ήταν λογικοτερο
Είναι εύλογη η απορία σου. Αν την πρόταση την έκανε ο Ιτούδης σαν τον τότε ομοσπονδιακό προπονητή, θα μπορούσε στην πορεία να αλλάξει αφού ο Ιτούδης είναι πλέον παρελθόν - με το κεφάλαιο εθνική να του στοιχίζει και επαγγελματικά - και πλέον υπάρχει νέος προπονητής που θα μπορούσε να προτείνει κάτι άλλο. Δεν έγινε όμως αυτό, άρα μπορούμε να συμπεράνουμε ότι και ο νυν προπονητής, ο Σπανούλης, συμφωνεί/συναινεί με αυτήν την επιλογή.

Από εκεί και ύστερα, η περίοδος που εγινε ήταν προεκλογική με το Βορίδη να γνωρίζει ότι απέρχεται αυτής της θέσης λίγο αργότερα (μετά τις εκλογές). Έχω γράψει και παλιότερα ότι Λιολιος-Βορίδης και Αφοί έτσι το θέλησαν, έτσι το έπραξαν - Ολυμπιακός είμαι. Τη συγκεκριμμένη απόφαση τη θεωρώ περισσότερο διοικητική και λιγότερο αγωνιστική, παρόλο που ο Walkup είναι αρκετά καλός παίκτης και μου είναι εν γέννει συμπαθής φιγούρα. Δεν ξέρω αν είχαν στο μυαλό τους το δίδυμο με τον Σλούκα, εγώ πίστευα ότι ο Κώστας πολύ δύσκολα θα ξαναέπαιζε με την εθνική, παρόλο που φέτος έγινε ειλικρινής προσπάθεια - εκατέρωθεν - ώστε να κατέβει

Δε θέλω να μπω σε ολυμπιακοπαναθηναϊκή κόντρα, δε γράφω άλλωστε καθόλου σε αυτά τα τόπικ ωστόσο εκείνο το καλοκαίρι έγιναν αρκετά πράγματα ώστε να σε βάλουν να προβληματιστείς για το ποιος μπορεί να ζήτησε/πρότινε την άμεση την ελληνοποίηση του Walkup. Διότι δεν ήταν μια διαδικασία που είχε ξεκινήσει πριν 6 μήνες και όλοι λίγο πολύ είχαμε σε ένα τέτοιο κλίμα. Έγινε στο τσακ μπαμ.

Στα υπόλοιπα συμφωνώ με τον φίλο GK_23. Άντε βρες τώρα Αμερικανό που να θέλει να τραβιέται τα καλοκαίρια με εθνική ομάδα. Πολύ δύσκολο πλέον, μόνο αν έχει δέσιμο με τη χώρα όπως ήταν κάποτε ο Batiste αλλά και πάλι χλωμό. Εκτός και αν του τα σκάσεις!! :D

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin

Τετ Ιούλ 31, 2024 2:14 am

ssoulliss έγραψε:

Στα υπόλοιπα συμφωνώ με τον φίλο GK_23. Άντε βρες τώρα Αμερικανό που να θέλει να τραβιέται τα καλοκαίρια με εθνική ομάδα. Πολύ δύσκολο πλέον, μόνο αν έχει δέσιμο με τη χώρα όπως ήταν κάποτε ο Batiste αλλά και πάλι χλωμό. Εκτός και αν του τα σκάσεις!! :D
Εγώ θέλω και τον Tristan Vuckevic και ας ανεβάσουμε σουτέρ από την νέων. Αντί Μωραιτη ας είναι ο Λιωτοπουλος, ή ο Αβδαλας. Έρχεται μια φουρνιά από κάτω περιφερειακών, ας επενδύσουμε στα δύσκολα με αυτήν. Δεν χάνει κανείς κάτι αν είναι ο Λιωτοπουλος 11ος στην θέση Μωραιτη.

Αμερικανικό ποιοτικό δύσκολα να βρεις που να θέλει να θυσιάζει τα καλοκαίρια του.
Αδύνατο δεν είναι αλλά σίγουρα θα βρίσκεται σε ένα ρόστερ ΟΣΦΠ ή ΠΑΟ γιατί με τέτοιο διαβατήριο αποκτά αξία.
Εκτός αν μας γλυτώσει ο ΕΣΑΚΕ από αυτήν την κόντρα και αντιγράψουμε την ACB.

0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Στηβ Κερ

euroleague
Reactions: 1207

Τετ Ιούλ 31, 2024 8:22 am

Ειπαμε κοντή μνήμη οχι έτσι βέβαια.
Χειριστή μετά τον Νικ έχεις ΜΟΝΟ τον Γουοκαπ κάποιου επιπέδου.Ειδικα σε μια ομάδα που και τα …σκιλς των υπολοίπων σε ντρίπλα κλπ δεν σκίζουν και χασεδες ειναι αυτοκτονικό να πας μόνο με Νικ που δεν ειναι και 23 ετών .
Το πρόβλημα ειναι η κακή κατάσταση Τριάδας Ουοκαπ ,Ντινος ,Λαρυ.
Δεν λέμε να κάνουν τους….ΝΒΑερς αλλα ΚΑΙ οι τρεις ειναι πολύ μακριά απο ….συμπαθητικες βραδιές τους.ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΑ.Στην εθνική ΚΑΙ οι τρεις έχουν κάνει πολύ καλύτερα παιχνίδια.Ο Ουοκαπ ειναι τοπ αμυντικός παίζοντας πάνω στους καλύτερους της Ευρωλίγκας ,ο Ντινος βασικός σκόρερ εθνικής κ Λαρυ αμυνα κ επίθεση έβγαζε αντίδραση (θυμηθείτε Γερμανία περσυ ).ΔΕΝ παίζουν χαριστικά ουτε έχουμε ….καλυτερους !
ΠΡΟΣΟΧΗ ! Μιλαμε για πράγματα που ΜΠΟΡΟΥΝ να κάνουν.ΒΛΕΠΟΥΜΕ Τομας να μην μπορει να σκοράρει απο δυο μέτρα,Λαρυ ΜΟΝΟΣ να χάνει τρίποντο,Ντινος που ήταν κίνδυνος θάνατος να αστοχεί εξ επαφής να μην μιλησουμε αμυντικά και οι τρεις!!,
Απο εκεί κ πέρα λόγω Γιάννη,μενταλιτέ ομάδας ,Τολιο και σταθερής αξίας Παπ το παλεύουμε.Εμενα περισσότερο με προβληματίζει η αμυντική….αφελεια τρίτου δεκαλέπτου παρά οτι άλλο .

Καλα να λέμε για Ντορσι ΤΩΡΑ είστε σίγουροι οτι με Ντορσι αντί Ουοκαπ πηγαίναμε Ολυμπιακους?

1
1 Εικόνα
Στηβ Κερ

euroleague
Reactions: 1207

Τετ Ιούλ 31, 2024 8:24 am

SteveNashidis έγραψε:
ssoulliss έγραψε:

Εγώ θέλω και τον Tristan Vuckevic και ας ανεβάσουμε σουτέρ από την νέων. Αντί Μωραιτη ας είναι ο Λιωτοπουλος, ή ο Αβδαλας. Έρχεται μια φουρνιά από κάτω περιφερειακών, ας επενδύσουμε στα δύσκολα με αυτήν. Δεν χάνει κανείς κάτι αν είναι ο Λιωτοπουλος 11ος στην θέση Μωραιτη.

Αμερικανικό ποιοτικό δύσκολα να βρεις που να θέλει να θυσιάζει τα καλοκαίρια του.
Αδύνατο δεν είναι αλλά σίγουρα θα βρίσκεται σε ένα ρόστερ ΟΣΦΠ ή ΠΑΟ γιατί με τέτοιο διαβατήριο αποκτά αξία.
Εγώ θέλω να κάνει το….καθηκον της η Αλέκα Καμηλα….

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4447
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Ιούλ 31, 2024 8:46 am

Στηβ Κερ έγραψε:

Καλα να λέμε για Ντορσι ΤΩΡΑ είστε σίγουροι οτι με Ντορσι αντί Ουοκαπ πηγαίναμε Ολυμπιακους?
ο ντορσει εχει να παιξει σοβαρο μπασκετ 2 χρονια
ποιος προπονητης θα προτιμουσε εναν τετοιο παιχτη απο τον γουοκαπ που εχει φαει την ευρωλιγκα με το κουταλι

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2697
Αγαπημένη θέση: PF

Τετ Ιούλ 31, 2024 10:33 am

τουλουμπα έγραψε:
Τετ Ιούλ 31, 2024 8:46 am
Στηβ Κερ έγραψε:

ο ντορσει εχει να παιξει σοβαρο μπασκετ 2 χρονια
ποιος προπονητης θα προτιμουσε εναν τετοιο παιχτη απο τον γουοκαπ που εχει φαει την ευρωλιγκα με το κουταλι
Πέρα τούτου, ο Ντόρσει δεν έχει δείξει ότι ψήνεται και πολύ να παίζει για την Εθνική. Μόνο όταν ψάχνει για συμβόλαιο στο ΝΒΑ το κάνει γιατί ξέρει ότι σε μια διεθνή διοργάνωση (ειδικά Παγκόσμιο ή Ολυμπιακούς που συμμετέχουν και οι ΗΠΑ) θα υπάρχουν αρκετά μάτια από το ΝΒΑ, πόσο μάλλον αν υπάρχει και ο Γιάννης στην ομάδα μας.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
brandon_roy

a1greece
Reactions: 571
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιούλ 31, 2024 11:11 am

reignman έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:
Τρί Ιούλ 30, 2024 9:12 pm

Συγκρίνεις το τρίποντο του Μπράουν με τον Γουοκαπ? Είδες καθόλου γιουρολιγκ φετος πέρα απτα παιχνίδια της ομαδας σου? Έστω στα πλειοφ βρε αδερφέ. Τουλάχιστον βάλε λίγο highlights, δες κανα στατιστικό πριν γράψεις...

33.4% ποσοστο καριερας εχει ο μπομπερ μπραουν και 33.6% ο μπετατζης ο walkup. Στην ευρωλιγκα εχουν 207/619 ο μπομπερ και 205/610 ο τουβλαδορος.

Εσυ τις αλλες 2 φορες που πηγε playoffs απο τα 5 χρονια που βρισκεται ευρωλιγκα ειδες καθολου? στατιστικα κοιταξες?
Γιατι με φενερ τα εσπασε στα πλειοφς...
Και περσι αν δεν ηταν το game 4(ή 5) που ειχε 5 ή 6/8 ειχαν αναστεναξει τα στεφανια.

Με την ιδια επιλεκτικη μνημη μπορω να παω στην 1η σεζον του θωμα του μπετατζη στην ομαδα μου που με την Μονακο στα playoffs σουταρε 40%+ 3π και στο final 4 ειχε 3/5...

Καμία σχέση, κ ο Σπανούλης 33,3% ποσοστό καριέρας έχει στην EL, δε συγκρίνεται με κανέναν από τους δύο όμως σαν σουτέρ. Πρέπει να δεις με τι προϋποθέσεις σουτάρουν για να έχουν αυτό τον ποσοστό κ με τι volume σουτάρουν σε κάθε κατάσταση. Ο Walkup σουτάρει με τέτοιο ποσοστό παίρνοντας μόνο spot-ups κ ενώ οι άμυνες τον αφήνουν προκλητικά ελεύθερο.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin

Τετ Ιούλ 31, 2024 11:41 am

Reingman πρέπει να μπαίνεις κανονικά.
Έγινε λάθος στο σύστημα.
Συγνώμη για την ταλαιπωρία.

1
1 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6618
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Ιούλ 31, 2024 12:36 pm

brandon_roy έγραψε:
Τετ Ιούλ 31, 2024 11:11 am
reignman έγραψε:

Καμία σχέση, κ ο Σπανούλης 33,3% ποσοστό καριέρας έχει στην EL, δε συγκρίνεται με κανέναν από τους δύο όμως σαν σουτέρ. Πρέπει να δεις με τι προϋποθέσεις σουτάρουν για να έχουν αυτό τον ποσοστό κ με τι volume σουτάρουν σε κάθε κατάσταση. Ο Walkup σουτάρει με τέτοιο ποσοστό παίρνοντας μόνο spot-ups κ ενώ οι άμυνες τον αφήνουν προκλητικά ελεύθερο.
ενω συμφωνω οτι δεν συγκρινονται πχ τα ποσοστα του σπανουλη η του τζειμς που τα βαρανε με 2-3 παικτες πανω τους,δεν νομιζω οτι γουοκαπ και μπραουν σουταρουν με διαφορετικες συνθηκες..ειδικα του θωμα περσι του εμενε η μπαλα στα χερια συχνα και αναγκαζοταν να την φουνταρει..ενω συνηθως μονο σε πλει οφ τον παιζουν αντερ.. Αυτο που δεν το εχω ψαξει στατιστικα αλλα ισως ισχυει,ειναι οτι ο λορεντζο εχει καλυτερο ποσοστο οταν καιει η μπαλα. Πχ ο σπανουλης σε κρισιμα σουτ παιζει να εχει 65%(τυχαια το λεω) παροτι σουτερ του 35%.

0
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

senior
Reactions: 535

Τετ Ιούλ 31, 2024 1:21 pm

δεν έχω διαβάσει όλα τα προηγούμενα ποστ γιατί με κουράζει ως θέμα :P αλλά έχω δύο απορίες που μου έχουν δημιουργηθεί από πράγματα που διαβάζω από δω και από κει :

1) αυτό το ότι αν δε πάει ο Γουόκαπ στην Εθνική χάνει το διαβατήριο από πού προκύπτει; πέραν μιας δήλωσης του πέρυσι "αν με καλέσουν και δε πάω πάρτε μου το διαβατήριο" δεν έχω δει ποτέ κάτι επίσημο και μου φαίνεται πολύ δύσκολο να υπάρχει τέτοια πρόβλεψη σε ελληνοποίηση.

2) κι εγώ θα ήθελα τον Ντόρσεϊ στην Εθνική αλλά ξέρουμε αν ήταν διαθέσιμος; πέρυσι δεν ήταν, ξέρουμε αν φέτος μπορούσε/ήθελε να πάει αλλά επιλέχτηκε ο Γουόκαπ;

0
Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions: 674
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Τετ Ιούλ 31, 2024 3:20 pm

SteveNashidis έγραψε:
ssoulliss έγραψε:

Συμφωνώ με το σκεπτικό σου, ωστόσο η αίσθηση που έχω είναι ότι ο Vuckevic θα περιμένει να δει τι θα πράξουν μετά το ολυμπιακό τουρνουά οι Jokic, Milutinov και μετά θα επιλέξει. Νομίζω ότι πολύ δύσκολα θα συνεχίσουν και οι δύο στην εθνική τους, άρα θα είναι πιο βατό για εκείνον να αγωνιστεί με τη χώρα του πατέρα του.

0
Άβαταρ μέλους
GK_23

allstar
Reactions: 2520
Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut

Τετ Ιούλ 31, 2024 3:42 pm

yawn.brigade έγραψε:
1) αυτό το ότι αν δε πάει ο Γουόκαπ στην Εθνική χάνει το διαβατήριο από πού προκύπτει; πέραν μιας δήλωσης του πέρυσι "αν με καλέσουν και δε πάω πάρτε μου το διαβατήριο" δεν έχω δει ποτέ κάτι επίσημο και μου φαίνεται πολύ δύσκολο να υπάρχει τέτοια πρόβλεψη σε ελληνοποίηση.
Από πουθενά. Δεν υπάρχει κάποια πρόβλεψη στη νομοθεσία για κάτι τέτοιο. Προφανώς ο Walkup και ο ατζέντης του έχουν κάνει κάποια συμφωνία με την ομοσπονδία σχετικά με το πόσα και ποια καλοκαίρια θα είναι διαθέσιμος για την εθνική ομάδα ο παίκτης. Αλλά και σε περίπτωση μη τήρησης των συμφωνηθέντων, δεν υπάρχει κάποια νομική διάταξη που να επιτρέπει την αφαίρεση της ελληνικής υπηκοότητας από τον παίκτη.
yawn.brigade έγραψε:
2) κι εγώ θα ήθελα τον Ντόρσεϊ στην Εθνική αλλά ξέρουμε αν ήταν διαθέσιμος; πέρυσι δεν ήταν, ξέρουμε αν φέτος μπορούσε/ήθελε να πάει αλλά επιλέχτηκε ο Γουόκαπ;
Ο Dorsey δεν φαίνεται να βρίσκεται στα πλάνα της ομοσπονδίας και του Σπανούλη γενικότερα.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εθνική Ανδρών”