Μεταγραφές στο Ευρωπαϊκό Μπάσκετ 2024-25
Συντονιστής: Captains
- coach blue
- Reactions: 1370
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

-
- Reactions: 2449
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ελα ντε... εκτός αν πάει ο Washington στο "2", ο Marinkovic στο "3" κι ο Bonga στο "4" και παίζει με κοντά σχήματα :pan24 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 31, 2024 10:36 pmΑυτοί μαζεύουν ψηλούς και ο Ζοτς άσσους.JohnnyPao έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 31, 2024 7:30 pm
Ακολουθούν σύστημα Μπαρτζώκα με 6 ψηλούς στη Βαρκελώνη? Τι γίνεται?
Satoransky - Nunez
Punter - Laprovittola(2/1) - Brizuela(2/3)
Abrines(3/2) - Anderson
Parker - Metu(4/5) - Parra(4/3)
Vesely - Hernangomez - Fall - Nnaji
Υπερβολή δεν ειναι αυτό το πράγμα στους ψηλούς? Εκτός κι αν φύγει κάποιος...![]()
Με Jones, Washington,Ntilikina ποιος από αυτούς θα είναι τρίτος;![]()
Εκτός αν πιστεύει ότι θα του βγει φόλα ο ένας και θέλει να έχει τους άλλους δυο![]()
Jones , Ntilikina
Lundberg , Washington
Brown , Marinkovic , Lakic
Bonga , Mike
Davies , Jones , Koprivica
Και να κλείσει το ροστερ έτσι... σου λέει ο Ζοτς, αφού μπορεί να παίξει 3αρι ο Grigonis γιατί να μην μπορεί κι ο Σέρβος?
ΥΓ. Κι άλλες ομάδες έχουν σε κάποιες θέσεις μεγαλο συνωστισμό, πχ ο Ερυθρός από το "3" έως το "5" έχει Kalinic, Dobric, Giedraitis, Daum, Davidovac, Bolomboy, Mitrovic, Plavsic και θέλει κι άλλον έναν (ακούγονται Petrusev, Mickey και John Brown). Ποιους δύο θα σβήνει εκτός 12αδας από δαύτους?
0
- Giwrgos_AEK
- Reactions: 1027
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Έχει δρόμο πάντως ακόμα η off-season. Προς το παρόν έχουν κλείσει τα ροστερ τους ο ΟΣΦΠ, η Ρεαλ (μένει μόνο η ανακοίνωση για Garuba), η Βιρτους, η Εφες, η Μπαρτσα και πιστεύω και οι Αρμανι & Ζαλγκιρις.
Ο ΠΑΟ ψάχνει σεντερ, η Μονακο θέλει έναν ακόμη παίχτη (ακούγεται Korkmaz, αλλά μπορεί να καταλήξουν να παιρνουν ψηλό), η Φενερ θέλει σεντερ βασικουρα, ο Ερυθρός ψάχνει ένα ακόμη 4/5αρι (εγώ νομίζω πως είναι πλήρεις, αλλά οκ), η Παρτιζαν είναι κομπλέ αν και ακόμα δεν έχουν γίνει οι ανακοινώσεις (ίσως πάρουν και τον Pokusefski), δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι οι Παρις, Αλμπα, Ασβελ και τέλος... θέλουν ακόμα αρκετή δουλειά η Μπασκονια, η Μακαμπι και η Μπαγερν.
Συγκεκριμένα, η Μπαγερν θέλει μπακαπ 3αρι, βασικό ασο, βασικό σεντερ και βασικό 4αρι (ήμαρτον), εγώ θα τους προτεινα Napier, Nunally, Voigtmann και ιδανικά Caboclo για τις αντίστοιχες θέσεις που ανέφερα. Η Μπασκονια θέλει δύο άσους και να κλείσει όντως τον Samanic για μπακαπ 5αρι, εγώ θα τους πρότεινα τον Neto και τον Maledon. Και η Μακαμπι θέλει βασικό και μπακαπ 3αρι, δεν έχω ιδέα ποιοι θα δέχονταν να πάνε Ισραήλ σε αυτά τη φάση, είναι και ελάχιστα 3αρια διαθέσιμα πλέον, έχετε κανέναν να προτείνετε εσείς? Άρα :
Napier - Madar
Edwards - Babb(2/1) - Obst(2/3)
Lucic - Nunally
Voigtmann - Da Silva
Caboclo - Booker(5/4) - Brankovic
Maledon - Neto
Howard - Baldwin(2/1) - Raieste(2/3)
Cabarrot(3/2) - Rogavopoulos
Moneke - Sedekerskis(4/3)
Hall - Samanic(5/4) - Diop
Jokubaitis - Blatt - DiBartolomeo(1/2)
Loyd - Randolph
X1 - X2
Hoard - Cohen(4/5)
Gabriel(5/4) - Rivero - Sorkin
Τι λέτε?
Ο ΠΑΟ ψάχνει σεντερ, η Μονακο θέλει έναν ακόμη παίχτη (ακούγεται Korkmaz, αλλά μπορεί να καταλήξουν να παιρνουν ψηλό), η Φενερ θέλει σεντερ βασικουρα, ο Ερυθρός ψάχνει ένα ακόμη 4/5αρι (εγώ νομίζω πως είναι πλήρεις, αλλά οκ), η Παρτιζαν είναι κομπλέ αν και ακόμα δεν έχουν γίνει οι ανακοινώσεις (ίσως πάρουν και τον Pokusefski), δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι οι Παρις, Αλμπα, Ασβελ και τέλος... θέλουν ακόμα αρκετή δουλειά η Μπασκονια, η Μακαμπι και η Μπαγερν.
Συγκεκριμένα, η Μπαγερν θέλει μπακαπ 3αρι, βασικό ασο, βασικό σεντερ και βασικό 4αρι (ήμαρτον), εγώ θα τους προτεινα Napier, Nunally, Voigtmann και ιδανικά Caboclo για τις αντίστοιχες θέσεις που ανέφερα. Η Μπασκονια θέλει δύο άσους και να κλείσει όντως τον Samanic για μπακαπ 5αρι, εγώ θα τους πρότεινα τον Neto και τον Maledon. Και η Μακαμπι θέλει βασικό και μπακαπ 3αρι, δεν έχω ιδέα ποιοι θα δέχονταν να πάνε Ισραήλ σε αυτά τη φάση, είναι και ελάχιστα 3αρια διαθέσιμα πλέον, έχετε κανέναν να προτείνετε εσείς? Άρα :
Napier - Madar
Edwards - Babb(2/1) - Obst(2/3)
Lucic - Nunally
Voigtmann - Da Silva
Caboclo - Booker(5/4) - Brankovic
Maledon - Neto
Howard - Baldwin(2/1) - Raieste(2/3)
Cabarrot(3/2) - Rogavopoulos
Moneke - Sedekerskis(4/3)
Hall - Samanic(5/4) - Diop
Jokubaitis - Blatt - DiBartolomeo(1/2)
Loyd - Randolph
X1 - X2
Hoard - Cohen(4/5)
Gabriel(5/4) - Rivero - Sorkin
Τι λέτε?
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Bolmaro - Lo
Brooks - Dimitrijevic
Shields - Causeur - Tonut
Mirotic - Leday
Nebo - McCormack - Diop
Και επισήμως ο Μεσίνα έκανε νέο ρεκόρ στην διοργάνωση με 11 ξένους στην ομάδα του, συγχαρητήρια! Έχω παρα πολλές απορίες και ερωτηματικά για τις επιλογές του...
- Μέχρι πόσοι ξένοι επιτρέπονται στην ιταλική λίγκα? Οι Flaccadori, Ricci και κατά δεύτερο λόγο Bortolani και Caruso θα είναι πλήρως διακοσμητικοί έτσι?
- Ο Leday τι πήγε να κάνει εκεί ως μπακαπ 4αρι? Ενώ υπάρχουν τόσες ομάδες που ψάχνουν για βασικο παίχτη σε αυτή τη θέση... ούτε καν στο "5" δεν έχει χώρο για να παίζει και εκεί.
- Ποτέ δεν θα καταλάβω γιατί μια ομάδα να παίρνει για 5ο ψηλο ή 5ο φόργουορντ ή 5ο γκαρντ έναν ξένο παίχτη και να μην έχει εκεί έναν γηγενή... δηλαδή αυτός ο Diop ας πουμε στα 3λεπτα που θα παίζει πόσα παραπάνω θα προσφέρει απτον Caruso ή τον Ricci? Το κάνουν κι άλλες ομάδες αυτό.
0
- coach blue
- Reactions: 1370
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- gspara
- Reactions: 1545
- Αγαπημένος παίκτης: Λεωνιδας Ζουπας
- Προειδοποιήσεις:
0
Και ψαχνει ακομα για ασσο (Skylar Mays?) για να ολοκληρωσει.....JohnnyPao έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 03, 2024 1:56 pm
Bolmaro - Lo
Brooks - Dimitrijevic
Shields - Causeur - Tonut
Mirotic - Leday
Nebo - McCormack - Diop
Και επισήμως ο Μεσίνα έκανε νέο ρεκόρ στην διοργάνωση με 11 ξένους στην ομάδα του, συγχαρητήρια! Έχω παρα πολλές απορίες και ερωτηματικά για τις επιλογές του...
1
1

- SteveNashidis
- Reactions: 3284
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
3
3

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Έκλεισε ο Jordan Nwora στην Εφες με 1+1, τούμπανη μεταγραφή αλλά νιώθω πως είχαν περισσότερη ανάγκη έναν ασο, παρά κάποιο 3αρι. Προφανώς ο Stanley Johnson θα παίζει αρκετά στο "4" κι ο Smits στο "5". Άρα το τελικό τους ροστερ θα είναι το εξής :
Larkin(1/2) - Thompson - Hollatz
Bryant(2/3) - Beaubois
Nwora(3/2) - Johnson(3/4)
Smits(4/5) - Willis
Poirier - Oturu(5/4) - Osmani
Και εκτός 12αδας θα βρίσκονται οι Ozdemiroglu και Yilmaz που σίγουρα θα μπορούν να βοηθήσουν και στη γιουρολιγκ όποτε χρειαστεί (το έδειξαν και φέτος). Μόνη παραφωνία σε αυτο το ροστερ ο Hollatz, αλλά μπορεί να τον αντιλαμβάνονται εκεί ως τον δικό τους Balcerowski (και τον Ozdemiroglu ως τον αντίστοιχο Αντετοκούμπο, θα κοντράρονται δηλαδή για τη θέση του 5ου γκαρντ). Εκτός των άλλων δεν παρατηρώ και ιδιαίτερα shooting skills σε αυτο το σύνολο, ίσως προκύψουν θέμα στο spacing.
ΥΓ. Τι νέα μόδα αυτή που και η Εφες και η Βιρτους ανακοίνωσαν πως έκλεισαν το ροστερ τους και μετά πήραν κι άλλον παίχτη?
Bryant(2/3) - Beaubois
Smits(4/5) - Willis
Και εκτός 12αδας θα βρίσκονται οι Ozdemiroglu και Yilmaz που σίγουρα θα μπορούν να βοηθήσουν και στη γιουρολιγκ όποτε χρειαστεί (το έδειξαν και φέτος). Μόνη παραφωνία σε αυτο το ροστερ ο Hollatz, αλλά μπορεί να τον αντιλαμβάνονται εκεί ως τον δικό τους Balcerowski (και τον Ozdemiroglu ως τον αντίστοιχο Αντετοκούμπο, θα κοντράρονται δηλαδή για τη θέση του 5ου γκαρντ). Εκτός των άλλων δεν παρατηρώ και ιδιαίτερα shooting skills σε αυτο το σύνολο, ίσως προκύψουν θέμα στο spacing.
ΥΓ. Τι νέα μόδα αυτή που και η Εφες και η Βιρτους ανακοίνωσαν πως έκλεισαν το ροστερ τους και μετά πήραν κι άλλον παίχτη?
2
2

- gspara
- Reactions: 1545
- Αγαπημένος παίκτης: Λεωνιδας Ζουπας
- Προειδοποιήσεις:
0
Συμφωνω και προβλεπω ο Οzdemiroglu (μου αρεσει πολυ προσωπικα) να αφηνει εκτός τον Hollatz..JohnnyPao έγραψε: ↑Δευ Αύγ 05, 2024 3:15 pm
Bryant(2/3) - Beaubois
Smits(4/5) - Willis
Μόνη παραφωνία σε αυτο το ροστερ ο Hollatz, αλλά μπορεί να τον αντιλαμβάνονται εκεί ως τον δικό τους Balcerowski (και τον Ozdemiroglu ως τον αντίστοιχο Αντετοκούμπο, θα κοντράρονται δηλαδή για τη θέση του 5ου γκαρντ).
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ναι, όπως είναι πολύ πιθανό να συμβεί και σε εμάς του χρόνου με Μπαλτσε-Αντετο (αν έρθει 5αρι), καθώς θα παλεύουν οι δύο τους για τη θέση του 3ου σεντερ. Απλώς είναι χαζό να έχεις γηγενή για αυτή τη θέση καλύτερο από τον ξένο σου και να κρατάς τον ξένο, εν τέλει αυτός δεν θα παίζει ούτε στο ντόπιο πρωτάθλημα, ούτε στη γιουρολιγκ (λεγε με Χολατζ ή λεγε με Μπαλτσε). Πάντως, είναι μάλλον απόφαση όλων των ομάδων να φτιάχνουν ροστερ με 14 παιχτες πλέον, είναι απαραίτητοι όλοι.gspara έγραψε: ↑Δευ Αύγ 05, 2024 3:25 pmΣυμφωνω και προβλεπω ο Οzdemiroglu (μου αρεσει πολυ προσωπικα) να αφηνει εκτός τον Hollatz..JohnnyPao έγραψε: ↑Δευ Αύγ 05, 2024 3:15 pm
Bryant(2/3) - Beaubois
Smits(4/5) - Willis
Μόνη παραφωνία σε αυτο το ροστερ ο Hollatz, αλλά μπορεί να τον αντιλαμβάνονται εκεί ως τον δικό τους Balcerowski (και τον Ozdemiroglu ως τον αντίστοιχο Αντετοκούμπο, θα κοντράρονται δηλαδή για τη θέση του 5ου γκαρντ).
Πόσοι ξένοι επιτρέπονται στο τουρκικό πρωτάθλημα?
1
1