Γερμανία vs Ελλάδα - QF - Paris 2024

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Reaper

nba
Reactions: 1879
Αγαπημένη θέση: SG, Bench
Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Αύγ 06, 2024 1:37 pm

Ριξαμε το ρυθμο, παιξαμε αδιανοητα καλη αμυνα (εχουμε φαει μολις 67 σε 38 λεπτα), καναμε αυτα που ζηταγαν πολλοι ως προυποθεση νικης...και θα χασουμε με διψηφια διαφορα και ετσι, διοτι η ελλειψη σουτ και επιθετικου ταλεντου ειναι κατι αδυνατον να καλυφθει σε αυτο το επιπεδο.

Μπραβο στους 5 βασικους που παλεψανε, ντροπη στον "ευρωλιγκατο" Παπαγιαννη που πεταξε στα σκουπιδια τον ιδρωτα των συμπαικτων του με την εικονα περιφερομενου αψυχου κρεατος, οι αλλοι το ξερουμε οτι ειναι χαμηλου επιπεδου.

Τελευταια φορα που ειδαμε την Εθνικη σε 8αδα Παγκοσμιας διοργανωσης, στη θεση των Καλαθη και Παπανικολαου θα βρισκονται παικτες Eurocup στο μελλον.

9
9 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Reaper την Τρί Αύγ 06, 2024 1:40 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
Άβαταρ μέλους
Sharp Shooter

a1greece
Reactions: 1087
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Nashty
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Αύγ 06, 2024 1:38 pm

Είναι μπροστά 15 πόντους ενώ έχουν 9/28 τρίποντα.

Δυστυχώς είναι τέτοια η διαφορά των ομάδων φέτος που δε χρειάστηκε ευστοχία του 2022.

Αυτοί μάλιστα κατέβασαν σχεδόν την ίδια ομάδα ενώ εμείς που μας περισσεύουν τα Ολυμπιακά μετάλλια, όχι.

2
2 Εικόνα
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
Άβαταρ μέλους
gkostas37

a1greece
Reactions: 470
Αγαπημένη θέση: SG, SF
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τρί Αύγ 06, 2024 1:38 pm

Τελικά θα παίξουμε αγώνες κατάταξης ή παίζει να βλέπουμε τον τελευταίο αγώνα του Γιάννη στην εθνική;

0
Άβαταρ μέλους
Mathematician92

junior
Reactions: 459
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Παπαλουκάς

Τρί Αύγ 06, 2024 1:40 pm

Δυστυχώς η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Και η αλήθεια είναι ότι πέρασε η ξεκάθαρα καλύτερη ομάδα! Τους βλέπεις πως παίζουν, βλέπεις και τους δικούς μας και απλά αναγνωρίζεις την ανωτερότητα. Ίσως μπορούσαμε να είχαμε μείνει κάπως περισσότερο στο ματς, αν κάποιοι ήταν στοιχειωδώς αξιοπρεπείς, αλλά δυστυχώς αναγκαστήκαμε να παίξουμε με rotation 7-8 παικτών. Πολλά θα γραφούν και θα τα πείτε πολύ ωραία οι περισσότεροι. Προσωπικά το μόνο που θέλω να πω, είναι ότι ήταν με διαφορά το καλύτερο καλοκαίρι της Εθνικής συνολικά, εδώ και πάρα πολλά χρόνια! Ένα καλοκαίρι, που ξεκινώντας από το Προολυμπιακό τουρνουά και τελειώνοντας στο σημερινό ματς, μας γέμισε (εμένα προσωπικά σίγουρα) με περηφάνια!

10
10 Εικόνα
Μακριά από μένα η τοξικότητα, ο φανατισμός και ο τυφλός οπαδισμός.

:peace:
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 1891
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Αύγ 06, 2024 1:42 pm

plo koon έγραψε:
Τρί Αύγ 06, 2024 1:37 pm
montechristo έγραψε:
Τρί Αύγ 06, 2024 1:31 pm
Προπονητικά, άψογο στήσιμο της ομάδας στο ξεκίνημα από τον Σπανούλη, αλλά όταν μας διάβασαν οι Γερμανοί και προσαρμόστηκαν, καμμιά παρέμβαση.
Νομίζω πως έχει μεγάλο βάρος της ευθύνης.
Όχι ρε συ ποια ευθύνη. Δυστυχώς με 5-6 καλούς παίκτες δεν μπορείς να κερδίσεις ομάδες σαν τη Γερμανία. Τι να κάνουμε. Παιδιά χαρείτε για την υπέρβαση και να συνεχίσουμε με τις ζωές μας. Μια χαρά τα πήγε η ομάδα.
Συμφωνώ ότι μια χαρά τα πήγαμε.
Αλλά όταν ψάχνουμε τις αιτίες μιας ήττας, δεν γίνεται να ρίχνουμε το ανάθεμα μόνο στον Παπαγιάννη (ή στον Γουόκαπ άλλοτε) και να μη συζητάμε καθόλου για τον προπονητή. Περίμενα κάποια αντίδραση, κι ας μην έβγαινε.
Μετά το 1ο ημίχρονο το παιχνίδι μου έδινε την εντύπωση κάποιου που έχει πέσει από τον 800ο όροφο ουρανοξύστη και ενώ πέφτει, σε κάθε όροφο που περνάει, λέει μέσα του: "Δόξα τω Θεώ, μέχρις εδώ καλά πάμε"!

0
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 939

Τρί Αύγ 06, 2024 1:43 pm

Πολλά μπράβο στην Εθνική. Μετά από πάρα πολλά χρόνια έφτασε μακριά σε διοργάνωση. Η ήττα σήμερα φυσιολογική. Μην τρελαθουμε. Έχουν πόσους Nbaers και εμάς ο πάγκος μας είναι με παίκτες του Άρη και της Τουρκ Τελεκομ. Ευχαριστούμε τον Γιάννη που μας τράβηξε μέχρι εδώ.

9
9 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6615
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Αύγ 06, 2024 1:44 pm

Με σλουκα παπ και ρογκα μπορεί και να περνούσαμε τους Γερμανούς πάντως ,δεν γίνεται να κατεβαίνουμε με 5 παίκτες

Παπά τζον η μεγαλύτερη απογοήτευση σε ολόκληρο τουρνουά δεν βοήθησε καθόλου καλύτερα να χαμε πάρει τον μπογρη ξέρω γώ..

4
4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Reaper

nba

Ειναι καλυτεροι σουτερ, καλυτεροι αμυντικοι, με καλυτερη σωματοδομη, καλυτερη φιλοσοφια μπασκετ, καλυτερα ολα τα στοιχεια που μετρανε στο μπασκετ το 2024.

(Πλην Γιαννη προφανως).

Οι βασικοι μας δωσανε το 100% τους για να γεφυρωθει αυτο το χασμα, κατεβασαν μια ομαδα 90 ποντων στους 76 αλλα βαλαμε...63, με μολις 42 σε 30 λεπτα μετα το 10' διοτι απλα δεν υπαρχει το ταλεντο στην επιθεση και δεν υπαρχει απολυτως τιποτα να δοθει απ τους παγκιτες.

Αν βγαλεις Γιαννη και Σρεντερ/Φρανζ (οποιον απ τους 2 θελετε), η Γερμανια μας ριχνει 30, διοτι ως ομαδα ειναι πολυ πολυ πιο ταλαντουχα και συγχρονη απο εμας. Λογω Γιαννη παλευουμε με τετοιες ομαδες.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4438
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Αύγ 06, 2024 1:45 pm

αναμενομενη η ηττα ηταν φανερο οτι ειμασταν χειροτερη ομαδα απτην γερμανια

καποιοι στα σοσιαλ γραφουν για υπερβαση της εθνικης που ειχε ρεκορ 1-4 στην διοργανωση

Εικόνα

4
2 Εικόνα 2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 939

shaq7 έγραψε:
Με σλουκα παπ και ρογκα μπορεί και να περνούσαμε τους Γερμανούς πάντως ,δεν γίνεται να κατεβαίνουμε με 5 παίκτες

Παπά τζον η μεγαλύτερη απογοήτευση σε ολόκληρο τουρνουά δεν βοήθησε καθόλου καλύτερα να χαμε πάρει τον μπογρη ξέρω γώ..
Δεν θα περνούσαμε. Παπ και Ρογκα δεν είναι τπτ ιδιαίτερο. Ο Σλούκας ναι αλλά πάλι δεν φτάνει .

0
Άβαταρ μέλους
brandon_roy

a1greece
Reactions: 571

Τρί Αύγ 06, 2024 1:46 pm

τουλουμπα έγραψε:
αναμενομενη η ηττα ηταν φανερο οτι ειμασταν χειροτερη ομαδα απτην γερμανια

καποιοι στα σοσιαλ γραφουν για υπερβαση της εθνικης που ειχε ρεκορ 1-4 στην διοργανωση

Εικόνα
Είναι προσπάθεια πλυντηρέξ για την Ομοσπονδία, μη δίνεις σημασία.

6
3 Εικόνα 2 Εικόνα 1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος brandon_roy την Τρί Αύγ 06, 2024 1:47 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gkostas37

a1greece
Reactions: 470
Αγαπημένη θέση: SG, SF
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Τρί Αύγ 06, 2024 1:46 pm

shaq7 έγραψε:

Ο ένας επέλεξε Μύκονο γιατί ήταν κουρασμένος στα..23 του. Πραγματικά με τέτοια νοοτροπία και χαρακτήρα αν ήμουν Σπανούλης δεν ξέρω αν θα τον ήθελα σε μελλοντικά τουρνουά. Χίλιες φορές Χαραλαμπόπουλος. Για Σλούκα τι να πω... ελπίζω πραγματικά να είχε θέμα τραυματισμού. Γενικά πάντως δεν νομίζω να ξαναδούμε Σλούκα-Νικ-Παπανικολάου

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Reaper

nba

Τρί Αύγ 06, 2024 1:47 pm

87.3% των ποντων μας ηρθε απο τη βασικη 5αδα.

55 απο τους 63.

7 του Τολιοπουλου και 1 του Καλαιτζακη οι αλλοι.

Ο παικτης-ντροπη που δε σεβεται τον κοπο των συμπαικτων του ειχε σε 10 λεπτα 0 ποντους, 0 ριμπαουντ, 0 ασιστ, 2 φαουλ, PIR -2 και οσο ηταν μεσα -14 επιμερους.

Συνεχιστε να τον δικαιολογειτε οτι παιζει καλα τα σκριν ή σουταρει ή δεν ξερω καί εγω τι αλλο εχω διαβασει...

5
5 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
brandon_roy

a1greece
Reactions: 571

Τρί Αύγ 06, 2024 1:49 pm

Reaper έγραψε:
Τρί Αύγ 06, 2024 1:47 pm
87.3% των ποντων μας ηρθε απο τη βασικη 5αδα.

55 απο τους 63.

7 του Τολιοπουλου και 1 του Καλαιτζακη οι αλλοι.

Ο παικτης-ντροπη που δε σεβεται τον κοπο των συμπαικτων του ειχε σε 10 λεπτα 0 ποντους, 0 ριμπαουντ, 0 ασιστ, 2 φαουλ, PIR -2 και οσο ηταν μεσα -14 επιμερους.

Συνεχιστε να τον δικαιολογειτε οτι παιζει καλα τα σκριν ή σουταρει ή δεν ξερω καί εγω τι αλλο εχω διαβασει...
Τα λέμε χρόνια για το παιδί αυτό και έχουμε φάει το gaslighting με το κουτάλι.

Μπράβο στην ομάδα για την ψυχή που έβγαλε όσο βαστούσαν τα πόδια τους, δε το θεωρώ επιτυχία αυτό που είδα στο τουρνουά - αλλά δεν είναι και για να γκρινιάζουμε. Προσωπικά είμαι απαθής.

2
2 Εικόνα
Leo_98

a1greece
Reactions: 537
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Τρί Αύγ 06, 2024 1:51 pm

Αξιοπρεπέστατη προσπάθεια και μπράβο στην ομάδα, η οκτάδα ήταν το ταβάνι μας ούτως ή άλλως.

Χάσαμε από μια ξεκάθαρα ανώτερη ποιοτικά και πιο έμπειρη ομάδα.

Προσωπικά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία μας στο τουρνουά και μακάρι να υπάρξει συνέχεια.

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leo_98 την Τρί Αύγ 06, 2024 1:55 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Paris 2024 - Basketball Tournament”