2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 106
- Προειδοποιήσεις:
0
O άνθρωπος είναι ανατρεπτικός(έτσι αυτοχαρακτηρίζεται), τι θες να σου πει όταν κλείνεις Σλούκα, μπράβο? Oχι θα σου πει την κοτσάνα του αρκεί να είναι διαφορετική. Τώρα διαβάζω στο αρθρο του πχ οτι ο Τζεικομπ Ουάιλι στο EUROCUP που έπαιξε είχε τα ίδια στατιστικά με τον Ογκουστ. Ο Ουάιλι δεν έχει παίξει eurocup και στην Ευρωλίγκα δεν είχε παρόμοια νούμερα να πεις οτι απλά μπέρδεψε τις διοργανώσεις, όταν αυτό είναι το επάγγελμα σου και δεν γράφεις απλά στο ανατρεπτικατιμαςκρυβουν@blogspot.gr αλλά στο γκαζετα και σε πολλά άλλα μέσα κάτι έχει πάει στραβά.RipCity έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 20, 2020 11:31 pmΓια κίνδυνο τιμωρίας του Παναθηναϊκού λόγω παράνομης συμφωνίας με τον Λαπροβιτολα έγραψε τίποτα;titsokk έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 20, 2020 10:34 pmhttps://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... on-aoraton
παλιος , καλος Παπαδογιαννης χωρις φανφαρες και δραματικες ψευτοκορωνες τυπου σινεμα Michael Bay
αναλυει ωραια τις νεες προσθηκες αλλα και την προοπτικη Ογκαστ
2
2

Εντάξει κι εμένα με ξενίζει ο τρόπος γραφής του συγκεκριμένου καμμία φορα αλλά από αυτό μέχρι την πλήρη αποδόμηση του έχει διαφορά.djibriliant έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 21, 2020 10:08 amO άνθρωπος είναι ανατρεπτικός(έτσι αυτοχαρακτηρίζεται), τι θες να σου πει όταν κλείνεις Σλούκα, μπράβο? Oχι θα σου πει την κοτσάνα του αρκεί να είναι διαφορετική. Τώρα διαβάζω στο αρθρο του πχ οτι ο Τζεικομπ Ουάιλι στο EUROCUP που έπαιξε είχε τα ίδια στατιστικά με τον Ογκουστ. Ο Ουάιλι δεν έχει παίξει eurocup και στην Ευρωλίγκα δεν είχε παρόμοια νούμερα να πεις οτι απλά μπέρδεψε τις διοργανώσεις, όταν αυτό είναι το επάγγελμα σου και δεν γράφεις απλά στο ανατρεπτικατιμαςκρυβουν@blogspot.gr αλλά στο γκαζετα και σε πολλά άλλα μέσα κάτι έχει πάει στραβά.
Ο άνθρωπος είναι στο μπάσκετ από την εποχή που στον τόπο μας πηδούσαν από δέντρο σε δέντρο και προσπαθούσαν να σουτάρουν βολές με κολοκύθες αντι για μπάλα του μπάσκετ , ημαρτον
0
-
- Reactions: 106
- Προειδοποιήσεις:
0
https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... -almpa-pic
Κλείνει αλμπα ο Λο, νομίζω εδώ και μέρες είχε ατονίσει το ενδιαφέρον. Τον θεωρούσα καλό για δευτερο αλλά η προσθήκη Σαντ ρος δείχνει οτι υπάρχει πλάνο οποτε
Κλείνει αλμπα ο Λο, νομίζω εδώ και μέρες είχε ατονίσει το ενδιαφέρον. Τον θεωρούσα καλό για δευτερο αλλά η προσθήκη Σαντ ρος δείχνει οτι υπάρχει πλάνο οποτε

0
Η προσθήκη του Κουβανού δείχνει Μάντζαρη ή κάτι σαν τον Μάντζαρη. Μακάρι να διαψευστώ, γιατί δεν του αξίζει πια του συγκεκριμένου να παίζει Ευρωλίγκα. Εξαργυρώνει ακόμα το μπάσκετ που έπαιξε μέχρι τα 25 του.djibriliant έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 21, 2020 11:01 amhttps://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... -almpa-pic
Κλείνει αλμπα ο Λο, νομίζω εδώ και μέρες είχε ατονίσει το ενδιαφέρον. Τον θεωρούσα καλό για δευτερο αλλά η προσθήκη Σαντ ρος δείχνει οτι υπάρχει πλάνο οποτε![]()
- nikolas12
- Reactions: 883
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant, Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
4
2
1
1

Για μουσική, σειρές, ταινίες, βιβλία και καφροραδιοφωνικές εκπομπές: anthem.gr
Επίσης μία στο τόσο γράφω κι εδώ: Super Hero News
Τσεκ
Επίσης μία στο τόσο γράφω κι εδώ: Super Hero News
Τσεκ

- j-kidd13
- Reactions: 1714
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σε κείμενο για την επικείμενη απόκτηση του Μποχωρίδη απο Παναθηναικο ο Κόντος έγραψε οτι πλεον μενει μονο η κίνηση του βασικού άσου και θα κλείσει η περιφέρεια.
Οπότε πάμε με Λαπροβίτολα ή όποιον αποκτηθεί για βασικός,και λιγο απο Νεντοβιτς-Σαντ Ρος-Μποχω για βοήθειες.Και βλέπουμε αν μαζευτεί κάποιο ποσο απο κάποια χορηγία ή μέσω των διαρκείας, ίσως προκύψει μετά κάποια πιθανή κίνηση για μπακ απ ασο.
Οπότε πάμε με Λαπροβίτολα ή όποιον αποκτηθεί για βασικός,και λιγο απο Νεντοβιτς-Σαντ Ρος-Μποχω για βοήθειες.Και βλέπουμε αν μαζευτεί κάποιο ποσο απο κάποια χορηγία ή μέσω των διαρκείας, ίσως προκύψει μετά κάποια πιθανή κίνηση για μπακ απ ασο.
0
- yorgos
- Reactions: 4308
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ πιστεύω ότι ο Μποχωριδης υπολογίζεται κανονικότατα. Δεν τον έχω δει πολύ φέτος, αλλά λένε ότι ακόμη και ως άσος βελτιώθηκε. Για να τον δούμε.Όπως και να έχει ένας μπακαπ άσος μέσα στη σαιζόν βρίσκεται. Στον πρώτο να δω τι θα κάνουμε που μάλλον μένουμε με τη χειρότερη και δεύτερη ακριβότερη επιλογή.
1
1

Το είχα πει από την περασμένη εβδομάδα.j-kidd13 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 21, 2020 11:37 amΣε κείμενο για την επικείμενη απόκτηση του Μποχωρίδη απο Παναθηναικο ο Κόντος έγραψε οτι πλεον μενει μονο η κίνηση του βασικού άσου και θα κλείσει η περιφέρεια.
Και στο τέλος θα έρθει και ο Μάντζαρης ούτως ώστε επικοινωνιακά να φανεί ως συμπληρωματικη κίνηση και να μη χτυπήσει τόσο άσχημα ενώ ουσιαστικά θα είναι ο αναπληρωματικός άσος
Πιθανότατα έχει κλείσει ηδη
0
-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
η καλυτερη λυση ειναι να μην παρουμε τον κασελακη, να περιμενουμε μεχρι μεσα σεμπτεμβρη και αν δεν μπορει ο μποχω και καλαιτζακης για μπακ απ ασσοι με λιγο απο νεντο, τοτε μπορουμε να βρουμε καλη λυση.
οποτε και γω συμφωνω για τωρα οτι μποχω, λαπρο και 4-3αρι και τελος. και βλεπουμε. παρολο που παικτες οπως ο αλμπισι θα ηταν πολυ καλη λυση και φθηνη θεωρω εγω για μπακ απ ασσο.
οποτε και γω συμφωνω για τωρα οτι μποχω, λαπρο και 4-3αρι και τελος. και βλεπουμε. παρολο που παικτες οπως ο αλμπισι θα ηταν πολυ καλη λυση και φθηνη θεωρω εγω για μπακ απ ασσο.
1
1

- john wick
- Reactions: 225
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
τον Short man μην τον παίρνετε και τοις μετρητοίς...
Νομίζω πλέον λόγω παρελθόντος τον εχουν στην απ έξω όσον αφορά την ενημέρωση,...
Τα ηνία πλέον τα έχει ο Ζιάκας , αυτός βγάζει πάντα 1ος τις ειδήσεις....
Όσον αφορά τον μπακ απ , εγώ θα έλεγα να περιμένουμε..
εάν κλείσει ο Λαπρο , δεν υπάρχει λόγος βιασύνης..
Πάντα προκύπτουν ευκαιρίες , πάντα υπάρχει η δεξαμενή των ΗΠΑ , δεν υπάρχει κανένας λόγος να βιαστούμε...
Νομίζω πλέον λόγω παρελθόντος τον εχουν στην απ έξω όσον αφορά την ενημέρωση,...
Τα ηνία πλέον τα έχει ο Ζιάκας , αυτός βγάζει πάντα 1ος τις ειδήσεις....
Όσον αφορά τον μπακ απ , εγώ θα έλεγα να περιμένουμε..
εάν κλείσει ο Λαπρο , δεν υπάρχει λόγος βιασύνης..
Πάντα προκύπτουν ευκαιρίες , πάντα υπάρχει η δεξαμενή των ΗΠΑ , δεν υπάρχει κανένας λόγος να βιαστούμε...
0
Δεν έχεις επιλογές , ζήσε...
- golitog7
- Reactions: 1841
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ήτανε δηλαδή κάποτε καλός ο Παπαδογιάννης?? Μάλιστα...titsokk έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 20, 2020 10:34 pmhttps://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... on-aoraton
παλιος , καλος Παπαδογιαννης χωρις φανφαρες και δραματικες ψευτοκορωνες τυπου σινεμα Michael Bay
αναλυει ωραια τις νεες προσθηκες αλλα και την προοπτικη Ογκαστ
0
-
- Reactions: 9
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Air Jordan 3D Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Ιt ain't about how hard you hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward , how much you can take and keep moving forward. That's how winning is done!
Το τι μπορούν να δώσουν Νεντοβιτς, Λαπροβιτολα(εφόσον αποκτηθεί) και Παπαπέτρου λίγο πολυ το ξέρουμε. Αν δεν υπάρξουν μακροχρόνιοι τραυματισμοί.
Το ποιας ταχύτητας ομαδα θα έχουμε θα εξαρτηθεί από την σεζόν που θα κάνουν οι Φοστερ, Γουιτινγκτον(η οποιαδήποτε πάρει την θεση του), Σαντ Ροος και Παπαγιάννης.
Αν οι δεύτεροι είναι από μέτριοι εως ανεπαρκείς τότε ο Παναθηναϊκός θα καταλήξει στις τελευταίες θέσεις τις βαθμολογίας.
Αν κάνουν breakthrough χρονια, έχουν ανεβασμένη απόδοση με συνέπεια μπορεί και να φλερτάρει με την 8η θέση.
Ειδικά αν δούμε μπασκετ έστω eurocup από Ογκαστ, Μποχωριδη και Κασελακη
Το ποιας ταχύτητας ομαδα θα έχουμε θα εξαρτηθεί από την σεζόν που θα κάνουν οι Φοστερ, Γουιτινγκτον(η οποιαδήποτε πάρει την θεση του), Σαντ Ροος και Παπαγιάννης.
Αν οι δεύτεροι είναι από μέτριοι εως ανεπαρκείς τότε ο Παναθηναϊκός θα καταλήξει στις τελευταίες θέσεις τις βαθμολογίας.
Αν κάνουν breakthrough χρονια, έχουν ανεβασμένη απόδοση με συνέπεια μπορεί και να φλερτάρει με την 8η θέση.
Ειδικά αν δούμε μπασκετ έστω eurocup από Ογκαστ, Μποχωριδη και Κασελακη
2
2

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html