Αγώνες Μεταλλιών - Σερβία vs Γερμανία(Μικρός Τελικός) και ΗΠΑ vs Γαλλία (Τελικός)
Συντονιστής: Captains
- Giwrgos_AEK
- Reactions: 1028
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

-
- Reactions: 2457
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Η ποιότητα των ομάδων του τουρνουά και όσα είδαμε στα ματς από τους παιχτες ήταν σε πλήρη διαστολή με τη διαιτησία. Όντως κάκιστη, ντρέπομαι να το πω αλλά μου λείπουν οι διαιτητες της γιουρολιγκtsoureki έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 11, 2024 2:55 amΚαι τώρα που τελείωσε το τουρνουά θέλω να ρωτήσω, μόνο εμένα μου φάνηκε τόσο κακή η διαιτησία? Ανεξάρτητα αν θέλαν να σπρώξουν και καλά τους Γάλλους για τελικό Γαλλία Αμερική ή αν κάναν χατηρία στους σουπερσταρ μόνο έμενα μου φάνηκαν τόσο αλλοπρόσαλλα τα σφυρίγματα? Δηλαδή, μια αφήνουν ξύλο μια δίνουν και την παραμικρή επαφή κτλ. Τόσο χαμηλού επιπέδου είναι οι διαιτητές που διάλεγει η FIBA? Γιατί θυμάμαι και τον περασμένο παγκόσμιο και πάλι υπήρχαν παράπονα για το επίπεδο των διαιτητών από όλες τις ομάδες ότι είναι αλλού για αλλού. Και πάλι δεν μιλάω για αδικίες αλλά λέω για το γενικό επίπεδο και για τα πολλά άκυρα που είδαμε.

Παρόλα αυτά το τουρνουά από πλευράς παιχνιδιών ήταν απίστευτο! Το καλύτερο της 10ετιας σίγουρα.
0
-
- Reactions: 184
- Αγαπημένη θέση: SF, PF
- Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons
- Προειδοποιήσεις:
0
Είπαμε, πιθανότατα έπιναν νερό από τον Σηκουάνα. Δεν εξηγείται αλλιώς.JohnnyPao έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 11, 2024 3:45 amΗ ποιότητα των ομάδων του τουρνουά και όσα είδαμε στα ματς από τους παιχτες ήταν σε πλήρη διαστολή με τη διαιτησία. Όντως κάκιστη, ντρέπομαι να το πω αλλά μου λείπουν οι διαιτητες της γιουρολιγκtsoureki έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 11, 2024 2:55 amΚαι τώρα που τελείωσε το τουρνουά θέλω να ρωτήσω, μόνο εμένα μου φάνηκε τόσο κακή η διαιτησία? Ανεξάρτητα αν θέλαν να σπρώξουν και καλά τους Γάλλους για τελικό Γαλλία Αμερική ή αν κάναν χατηρία στους σουπερσταρ μόνο έμενα μου φάνηκαν τόσο αλλοπρόσαλλα τα σφυρίγματα? Δηλαδή, μια αφήνουν ξύλο μια δίνουν και την παραμικρή επαφή κτλ. Τόσο χαμηλού επιπέδου είναι οι διαιτητές που διάλεγει η FIBA? Γιατί θυμάμαι και τον περασμένο παγκόσμιο και πάλι υπήρχαν παράπονα για το επίπεδο των διαιτητών από όλες τις ομάδες ότι είναι αλλού για αλλού. Και πάλι δεν μιλάω για αδικίες αλλά λέω για το γενικό επίπεδο και για τα πολλά άκυρα που είδαμε..
Παρόλα αυτά το τουρνουά από πλευράς παιχνιδιών ήταν απίστευτο! Το καλύτερο της 10ετιας σίγουρα.
0
- Coach Periklis
- Reactions: 2264
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλημέρα κι από εμένα μετά από κάποιες μέρες
Όσα ματς είδα πέραν των δικών μας ( που και αυτά ήταν καλά ) ήταν πράγματι πολύ ωραία
Ποιοτικά το Ολυμπιακό τουρνουά αποζημίωσε τους μπασκετικους
Και χθες ο τελικός ήταν δυνατό ματς
Η ποιότητα, η αθλητικοτητα, το σουτ και ο Ρυθμός που έπαιξαν οι ομάδες της τετράδας μας κάνει εμάς τους Έλληνες να φαινόμαστε ( και να είμαστε ) δύο επίπεδα κάτω δυστυχώς. Θέλουμε δουλειά και υπομονή και τουλάχιστον 10 χρόνια ανάπτυξης στο σύγχρονο τρόπο παιχνιδιού
Και στο θέμα αθλητικοτητας δεν μπορείς να κάνεις και θαύματα, είναι και τα γονίδια . Ουσιαστικά μέχρι πιτσιρικά Πρίντεζη ή πιτσιρικά Παπανικολάου μπορείς να ελπίζεις που είχαν μια τίμια δόση αλλά χρειάζονται βελτίωση
Όσα ματς είδα πέραν των δικών μας ( που και αυτά ήταν καλά ) ήταν πράγματι πολύ ωραία
Ποιοτικά το Ολυμπιακό τουρνουά αποζημίωσε τους μπασκετικους
Και χθες ο τελικός ήταν δυνατό ματς
Η ποιότητα, η αθλητικοτητα, το σουτ και ο Ρυθμός που έπαιξαν οι ομάδες της τετράδας μας κάνει εμάς τους Έλληνες να φαινόμαστε ( και να είμαστε ) δύο επίπεδα κάτω δυστυχώς. Θέλουμε δουλειά και υπομονή και τουλάχιστον 10 χρόνια ανάπτυξης στο σύγχρονο τρόπο παιχνιδιού
Και στο θέμα αθλητικοτητας δεν μπορείς να κάνεις και θαύματα, είναι και τα γονίδια . Ουσιαστικά μέχρι πιτσιρικά Πρίντεζη ή πιτσιρικά Παπανικολάου μπορείς να ελπίζεις που είχαν μια τίμια δόση αλλά χρειάζονται βελτίωση
0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Το τουρνουά μου άρεσε πολύ. Κατέβηκαν όλοι οι παιχταράδες όπως γίνεται στους Ολυμπιακούς αγώνες μόνο! Δυνατά ματσάκια που κρίνονται στο τέλος από την ποιότητα κάποιων σούπερσταρ. Μπασκετικό ξύλο και ένταση σχεδόν σε όλα τα ματς. Η διαιτησία είναι κακή γιατί είναι μαλωμένη η fiba με την euroleague. Αυτοί είναι οι καλύτεροι διαιτητές με τους διεθνείς κανόνες μπάσκετ, αλλά μας φέρνουν διαιτητές από τα πρωταθλήματα κωλοπετινίτσας! Τι να πει κανείς.. Είναι κρίμα πάντως στο ποδόσφαιρο να σφυρίζουν κορυφαίοι διαιτητές στις διεθνείς διοργανώσεις και στο μπάσκετ ότι είναι διαθέσιμο λόγω κόμπλεξ..
0
- coach blue
- Reactions: 1377
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 2457
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Πως γίνεται η ομάδα που πήρε πέρσι το χρυσό στο παγκόσμιο (πέρσι λέω, όχι πριν 4 χρονια στους προηγούμενους ολυμπιακούς) να μην καταφερε να πάρει κάποιο μετάλλιο μόλις μία χρονιά μετα? Τι έλειπε στους Γερμανούς σε σχέση με πέρσι ή τι παραπάνω είχε ο ανταγωνισμός? Και δεν απορώ για την ήττα απτους Σέρβους, ο περσινός τελικά μεταξύ των δύο αυτών ομάδων παιζόταν στα ίσια, απλά φετος η Γερμανία είχε σε αρκετά χειρότερη κατάσταση τους Voigtmann και Obst, ενω η Σερβία ειχε επιπλέον τον καλύτερο παιχτη του κοσμου και τον Micic. Πιο πολύ εντύπωση μου κάνει η ήττα των Γερμανών απτη Γαλλία, για αυτο θα ήθελα κυρίως μια εξήγηση.
Η Γερμανία ήρθε με κεκτημένη ταχύτητα απτο περσινό της χρυσό και την καλή εικόνα της στους ομίλους, όμως τα νοκ άουτ είναι μια άλλη κατάσταση. Αν το δει κανείς η τελική 4αδα του περσινού παγκόσμιου και των φετινών ολυμπιακών αγώνων είναι η ίδια, με εξαίρεση την Γαλλία αντι του απογοητευτικου Καναδά. Η Γαλλία κατέβασε καλύτερο ροστερ σε σχέση με το περσινό
Η μεγάλη απογοήτευση του τουρνουά ηταν ο Καναδάς... και τι δεν ακούσαμε για αυτή την ομάδα, την υπερτιμουσαν πραγματικά όλοι. Και τι έκανε? Πήγε να χάσει απτην Ελλάδα, απτην Ισπανία, τελικά έχασε απτην Γαλλία. Και τους είχαμε για το ασημένιο?
Η Γερμανία ήρθε με κεκτημένη ταχύτητα απτο περσινό της χρυσό και την καλή εικόνα της στους ομίλους, όμως τα νοκ άουτ είναι μια άλλη κατάσταση. Αν το δει κανείς η τελική 4αδα του περσινού παγκόσμιου και των φετινών ολυμπιακών αγώνων είναι η ίδια, με εξαίρεση την Γαλλία αντι του απογοητευτικου Καναδά. Η Γαλλία κατέβασε καλύτερο ροστερ σε σχέση με το περσινό
Η μεγάλη απογοήτευση του τουρνουά ηταν ο Καναδάς... και τι δεν ακούσαμε για αυτή την ομάδα, την υπερτιμουσαν πραγματικά όλοι. Και τι έκανε? Πήγε να χάσει απτην Ελλάδα, απτην Ισπανία, τελικά έχασε απτην Γαλλία. Και τους είχαμε για το ασημένιο?
0
Τίποτα δεν ειναι ανεξήγητο απλά πρέπει να τα βλέπουμε απο όλες τις μεριές τα γεγονότα.Μηπως η σωστή ερώτηση δεν ειναι πως έγινε η Γερμανία χειρότερη αλλα πως η Γαλλία καλύτερη?Ειδαμε εξάλλου κ στον τελικό πως δυσκόλεψε τους Αμερικανούς.JohnnyPao έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 11, 2024 4:11 pmΠως γίνεται η ομάδα που πήρε πέρσι το χρυσό στο παγκόσμιο (πέρσι λέω, όχι πριν 4 χρονια στους προηγούμενους ολυμπιακούς) να μην καταφερε να πάρει κάποιο μετάλλιο μόλις μία χρονιά μετα? Τι έλειπε στους Γερμανούς σε σχέση με πέρσι ή τι παραπάνω είχε ο ανταγωνισμός? Και δεν απορώ για την ήττα απτους Σέρβους, ο περσινός τελικά μεταξύ των δύο αυτών ομάδων παιζόταν στα ίσια, απλά φετος η Γερμανία είχε σε αρκετά χειρότερη κατάσταση τους Voigtmann και Obst, ενω η Σερβία ειχε επιπλέον τον καλύτερο παιχτη του κοσμου και τον Micic. Πιο πολύ εντύπωση μου κάνει η ήττα των Γερμανών απτη Γαλλία, για αυτο θα ήθελα κυρίως μια εξήγηση.
Η Γαλλία των φιλικών και του ομίλου ειναι άλλη ομάδα απο τη Γαλλία στο Παρίσι στα νοκ αουτ.Η μελέτη του τι άλλαξε στη Γαλλία και άλλαξε την εικόνα της απαντάει σε κάθε ερώτημα.Εκει ειναι το κλειδί.
1
1

Πάμε τώρα Γαλλία μερικές σκέψεις,γιατι οπως σωστά είπε ο Τζονυ αυτός ειναι ο ενδιαφέροντας παράγοντας του τουρνουά.
Με λίγα λόγια.
Άλλη ομάδα μέχρι τα νοκ-άουτ και στην απόδοση και δεν ειναι τυχαίο.
Η μεγάλη έλλειψη της ομάδας ήταν τα ποιοτικά Γκαρντ που θα καθοδηγούσαν την ομάδα και θα σκόραραν.Βασικος ξεκινούσε ο….Στραζελ που ήταν ….αγραφος με Μονακό.Δεν γινόταν δουλειά έτσι.Επισης με βασικό Γκομπερ χάνεις σε ευελιξία δημιουργία απο το ποστ και σκοράρισμα στην ουσία έχεις έναν επιθετικό κ αμυντικό κώνο .Τι άλλαξε ?Ο τρόπος παιχνιδιού εκμεταλλεύτηκες την αθλητικοτητα κ μέγεθος Γκαρντ να πιέσεις κ να τρέξεις κ χρησιμοποίησε περισσότερο τους Γιαμπουσελε ,Λεζορτ να πάνε καταπάνω στους αντιπάλους στο καλάθι με βοηθεία απο Γουεμπι εκμεταλλευόμενος και τη παραπάνω διαθεση να δώσουν κατι παραπάνω λόγω έδρας κ επειδή έβλεπαν οτι δεν τους έβγαινε πριν ειδικα στην αμυνα των παικτών.ΕΤσι η μπάλα πήγαινε απο μεσα προς τα έξω και παίκτες οπως ο Κορντινιε βρήκαν καλύτερα σουτ .Λογω αθλητικοτητας έβλεπες κ οι Κορντινιε Αλμπισι Ντιλικινα να πηγαίνουν κ αυτοί προς το καλάθι εξάλλου .Με τις ΗΠΑ βγήκε στο β ημίχρονο κ η χρησιμοποίηση ξεκούραστου ΝτεΚολο αλλα εκεί ακριβώς βρήκε κ πεδίο δράσης ο Στεφ .
Σκόρπια λόγια κ λίγο …βιαστικά θα χαρώ να συμπληρώσετε η και διορθώσετε.
Βλέπουμε πάντα το πως έχασε κάποιος πχ πως έχασε ο Ολυμπιακός απο Ρεάλ στο Καουνας,αυτο μου ήρθε σορυ,ενώ εξίσου κ μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει και το πως….κερδισε η Ρεάλ.Υποτιμουμε τι έκανε η άλλαξε η πως έπαιξε για να κερδίσει.
Με λίγα λόγια.
Άλλη ομάδα μέχρι τα νοκ-άουτ και στην απόδοση και δεν ειναι τυχαίο.
Η μεγάλη έλλειψη της ομάδας ήταν τα ποιοτικά Γκαρντ που θα καθοδηγούσαν την ομάδα και θα σκόραραν.Βασικος ξεκινούσε ο….Στραζελ που ήταν ….αγραφος με Μονακό.Δεν γινόταν δουλειά έτσι.Επισης με βασικό Γκομπερ χάνεις σε ευελιξία δημιουργία απο το ποστ και σκοράρισμα στην ουσία έχεις έναν επιθετικό κ αμυντικό κώνο .Τι άλλαξε ?Ο τρόπος παιχνιδιού εκμεταλλεύτηκες την αθλητικοτητα κ μέγεθος Γκαρντ να πιέσεις κ να τρέξεις κ χρησιμοποίησε περισσότερο τους Γιαμπουσελε ,Λεζορτ να πάνε καταπάνω στους αντιπάλους στο καλάθι με βοηθεία απο Γουεμπι εκμεταλλευόμενος και τη παραπάνω διαθεση να δώσουν κατι παραπάνω λόγω έδρας κ επειδή έβλεπαν οτι δεν τους έβγαινε πριν ειδικα στην αμυνα των παικτών.ΕΤσι η μπάλα πήγαινε απο μεσα προς τα έξω και παίκτες οπως ο Κορντινιε βρήκαν καλύτερα σουτ .Λογω αθλητικοτητας έβλεπες κ οι Κορντινιε Αλμπισι Ντιλικινα να πηγαίνουν κ αυτοί προς το καλάθι εξάλλου .Με τις ΗΠΑ βγήκε στο β ημίχρονο κ η χρησιμοποίηση ξεκούραστου ΝτεΚολο αλλα εκεί ακριβώς βρήκε κ πεδίο δράσης ο Στεφ .
Σκόρπια λόγια κ λίγο …βιαστικά θα χαρώ να συμπληρώσετε η και διορθώσετε.
Βλέπουμε πάντα το πως έχασε κάποιος πχ πως έχασε ο Ολυμπιακός απο Ρεάλ στο Καουνας,αυτο μου ήρθε σορυ,ενώ εξίσου κ μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει και το πως….κερδισε η Ρεάλ.Υποτιμουμε τι έκανε η άλλαξε η πως έπαιξε για να κερδίσει.
2
2

Γερμανία πλέον πια ειναι ανοιχτό βιβλίο κ αυτή κ η εξάρτηση απο Σρέντερ ειναι μεγάλη ειδικα στο υψηλότερο επιπεδο.Η πιο ….συγχρονη ομάδα απο πλευράς μπασκετ αλλα αν τον βγάλεις έκτος παιχνιδιού έχεις καλές ελπίδες.Κλειδι βέβαια να έχεις αθλητική ψηλή ομάδα για ριμπάουντ κ αμυνα(Γαλλία) .Εκει χάνουμε εμείς απέναντι μας που την παίξαμε ΣΩΣΤΑ αλλα με …6μιση παικτες δεν γινόταν δουλειά.Και όσο και να φαίνεται …αστείο η έλλειψη του Παπαπετρου των πλειοφς κ μετά ακόμα και του Κωστακουμπο μέτρησε πολύ το ίδιο με του Σλουκα.!Θα μου πεις πως μιλάς για αμυνα ποσο να περιορίσουμε τους Γερμανούς.
ΕΔΩ ειναι η παρανόηση .Το μπασκετ δεν ειναι ουτε αμυνα ουτε επίθεση ειναι ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ.Οσο παίζαμε καλή αμυνα και μέναμε στο πλάνο βρίσκαμε κ πόντους στο τρανζιςιον.Με τα κορμιά που είχαμε ΚΑΙ αριθμητικά ΔΕΝ έβγαινε.Κ εκεί στην ισορροπία θα μετρούσε κ η παρουσία του ποιοτικού έξτρα σκόρερ χειριστή που θα έβρισκε και πόντους στο σετ .
Γενικά πάντως στο τουρνουά το προπονητικό πλάνο κ η προσαρμοστικότητα του μέτρησε.
ΕΔΩ ειναι η παρανόηση .Το μπασκετ δεν ειναι ουτε αμυνα ουτε επίθεση ειναι ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ.Οσο παίζαμε καλή αμυνα και μέναμε στο πλάνο βρίσκαμε κ πόντους στο τρανζιςιον.Με τα κορμιά που είχαμε ΚΑΙ αριθμητικά ΔΕΝ έβγαινε.Κ εκεί στην ισορροπία θα μετρούσε κ η παρουσία του ποιοτικού έξτρα σκόρερ χειριστή που θα έβρισκε και πόντους στο σετ .
Γενικά πάντως στο τουρνουά το προπονητικό πλάνο κ η προσαρμοστικότητα του μέτρησε.
0
-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
- Rated: (en)joy
- Reactions: 41
- Προειδοποιήσεις:
0
Έχοντας δει τα περισσότερα παιχνίδια τόσο των Αμερικανών όσο και των Σέρβων (δεν είδα μόνο τα παιχνίδια αμφότερων με το Πουέρτο Ρίκο) ας πω και εγώ τη γνώμη μου. Συμφωνώ λοιπόν και εγώ με την πλειοψηφία των συμφορουμιτών που... διαφωνεί με την ανάδειξη του Λεμπρόν ως MVP του τουρνουά.
Επειδή όμως διαβάζω συνεχώς τα περί ευστοχίας του Στεφ να υπενθυμίσω ότι ο Λεμπρόν (που επαναλαμβάνω δεν θεωρώ ότι άξιζε το MVP) είχε παρόμοιο συνολικό ποσοστό: 71,3 TS% έναντι 70,5% του Στεφ.
Ναι, τα νοκ άουτ είναι παραδοσιακά δυσκολότερα παιχνίδια, ναι όταν παίζεις με καλύτερους αντιπάλους είναι δυσκολότερο να κάνεις καλή εμφάνιση μπλα μπλα, ωστόσο το ολυμπιακό τουρνουά ήταν τουρνουά 6 αγώνων και όχι final four MVP να μετράνε αποκλειστικά ο ημιτελικός και ο τελικός και για αυτόν ακριβώς τον λόγο θεωρώ ότι ο καλύτερος σε απόδοση σε αυτό το τουρνουά ήταν ο Γιοκιτς όπου μπορεί το συνολικό ποσοστό του (64,7 ts%) να είναι σαφώς χαμηλότερο των άλλων δύο όμως:
οι προϋποθέσεις με τις οποίες σουταρε ήταν χειρότερες σε σχέση με των άλλων δύο, η αντιμετώπιση διαφορετική, ο όγκος της δουλειάς που είχε στην επίθεση πολύ μεγαλύτερος -σκοραρισμα, δημιουργία και ριμπάουντ- και εν τέλει ακόμα και να μην πολυλάβουμε υπόψιν μας τον όμιλο η απόδοση του στα νοκ άουτ θεωρώ είναι καλύτερη και απ'του Λεμπρόν και απ'του Καρρυ.
Ουφ, τα είπα!

Επειδή όμως διαβάζω συνεχώς τα περί ευστοχίας του Στεφ να υπενθυμίσω ότι ο Λεμπρόν (που επαναλαμβάνω δεν θεωρώ ότι άξιζε το MVP) είχε παρόμοιο συνολικό ποσοστό: 71,3 TS% έναντι 70,5% του Στεφ.
Ναι, τα νοκ άουτ είναι παραδοσιακά δυσκολότερα παιχνίδια, ναι όταν παίζεις με καλύτερους αντιπάλους είναι δυσκολότερο να κάνεις καλή εμφάνιση μπλα μπλα, ωστόσο το ολυμπιακό τουρνουά ήταν τουρνουά 6 αγώνων και όχι final four MVP να μετράνε αποκλειστικά ο ημιτελικός και ο τελικός και για αυτόν ακριβώς τον λόγο θεωρώ ότι ο καλύτερος σε απόδοση σε αυτό το τουρνουά ήταν ο Γιοκιτς όπου μπορεί το συνολικό ποσοστό του (64,7 ts%) να είναι σαφώς χαμηλότερο των άλλων δύο όμως:
οι προϋποθέσεις με τις οποίες σουταρε ήταν χειρότερες σε σχέση με των άλλων δύο, η αντιμετώπιση διαφορετική, ο όγκος της δουλειάς που είχε στην επίθεση πολύ μεγαλύτερος -σκοραρισμα, δημιουργία και ριμπάουντ- και εν τέλει ακόμα και να μην πολυλάβουμε υπόψιν μας τον όμιλο η απόδοση του στα νοκ άουτ θεωρώ είναι καλύτερη και απ'του Λεμπρόν και απ'του Καρρυ.
Ουφ, τα είπα!

1
1

"A team will always appreciate a great individual if he's willing to sacrifice for the group."
"The idea is not to block every shot. The idea is to make your opponent believe that you might block every shot."
"The idea is not to block every shot. The idea is to make your opponent believe that you might block every shot."
- SteveNashidis
- Reactions: 3305
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν όμως δεν τα έβαζε ο Κάρι η Αμερική δεν θα περνούσε τελικό κάτι που σημαίνει ότι ο Λεμπρον δεν θα έβγαινε MVP.Rated: (en)joy έγραψε: ↑Τρί Αύγ 13, 2024 12:15 amΈχοντας δει τα περισσότερα παιχνίδια τόσο των Αμερικανών όσο και των Σέρβων (δεν είδα μόνο τα παιχνίδια αμφότερων με το Πουέρτο Ρίκο) ας πω και εγώ τη γνώμη μου. Συμφωνώ λοιπόν και εγώ με την πλειοψηφία των συμφορουμιτών που... διαφωνεί με την ανάδειξη του Λεμπρόν ως MVP του τουρνουά.![]()
Ουφ, τα είπα!![]()
Ο καθοριστικός τρόπος που ο Κάρι κουβάλησε Κερ και Λεμπρον ήταν μοναδικός. Για αυτό άξιζε το MVP.
Τώρα αν με νότιο Σουδάν ο Λεμπρον κάλυψε την διαφορά στα στατιστικά και έτσι κρίθηκε το mvp να μας συγχωρατε αλλά δεν το πιστεύουμε. Γιατί πολύ απλά αν ο Λεμπρον έβαζε τα τρίποντα και ο Κάρι ειχε τα νούμερα του Λεμπρον, δε νομίζω να αδικούσαν τον LJ....
Με το ζόρι δε γίνεσαι Goat. Όπως πέρσι με το κύπελλο ΝΒΑ

0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions