Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
- shaq7
- Reactions: 5645
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Για α1 μιλας η ευρωλιγκα? Γιατι στην ευρωπη αν μπαινει οπως περσι και μενει μεσα 15λ το πιθανοτερο ειναι οτι το εχασες το ματς αν δεν ειναι καμια αλμπα ξερω γω η ο ναν αναγκαστει να βαλει 30π..Και οπως ειδαμε η μια ηττα μπορει απο δευτερο να σε κανει 5το.JohnnyPao έγραψε: ↑Δευ Αύγ 12, 2024 8:33 pm
Αν ο Ataman έχει διαθεσει να κάνει υπομονή με τον Balcerowski, νομίζω πως έχει νόημα να επενδύσουμε στον παίχτη γιατί έχει ακόμα μεγαλύτερο ταβάνι κι απτον Τούρκο. Αν είναι όμως να μην τον βάζει ούτε 5 λεπτά και να τον πετάει πάλι στον πάγκο μετα απο κάθε άστοχο σουτ δεν έχει νόημα, σε αυτή τη περίπτωση πρέπει όντως να τον αλλάξουμε.
0
Ρε παιδιά έχει και η γελοιοτητα τα όρια της. Έχουν βαλθεί όλα τα παπαγαλάκια των σοσιαλ να μας πείσουν από πέρυσι ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού κινδυνεύουν να πάνε στον ΠΑΟ. Μπίρι μπίρι για τον Σάσα, τελικά δεν τους έκατσε. Φήμες για Μιλουτινοφ, ενώ έχει συμβόλαιο και είναι πρώτο όνομα στον Ολυμπιακό. Με ποια λογική; Τουλαχιστον μεχρι του χρόνου δεν υπάρχει τίποτα... Τώρα το πιο εξωφρενικό σενάριο όλων σχετικά με τον Πετρουσεφ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ο Αταμάν! Δηλαδή τι άλλο χρειάζεται κάποιος για να αντιληφθεί ότι δε θα υπάρξει αυτή η μεταγραφή ούτε σαν πιθανότητα.
17 παίκτες ρόστερ έχει ο Ολυμπιακός. Να αρχίσετε να λέτε και για Πίτερς, για Φαλ, για Ραιτ, για Ντορσευ. Γιατί όχι κι αυτοί, Ε; Μην ακούσω ότι σας κακοπεφτουν. Γενικά μιλωντας, όχι για φέτος. Έτσι κι αλλιώς σενάρια κάνουμε χωρίς λογική
17 παίκτες ρόστερ έχει ο Ολυμπιακός. Να αρχίσετε να λέτε και για Πίτερς, για Φαλ, για Ραιτ, για Ντορσευ. Γιατί όχι κι αυτοί, Ε; Μην ακούσω ότι σας κακοπεφτουν. Γενικά μιλωντας, όχι για φέτος. Έτσι κι αλλιώς σενάρια κάνουμε χωρίς λογική
1
1

-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Μάλιστα.chainsaw έγραψε: ↑Δευ Αύγ 12, 2024 9:32 pmΡε παιδιά έχει και η γελοιοτητα τα όρια της. Έχουν βαλθεί όλα τα παπαγαλάκια των σοσιαλ να μας πείσουν από πέρυσι ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού κινδυνεύουν να πάνε στον ΠΑΟ. Μπίρι μπίρι για τον Σάσα, τελικά δεν τους έκατσε. Φήμες για Μιλουτινοφ, ενώ έχει συμβόλαιο και είναι πρώτο όνομα στον Ολυμπιακό. Με ποια λογική; Τουλαχιστον μεχρι του χρόνου δεν υπάρχει τίποτα... Τώρα το πιο εξωφρενικό σενάριο όλων σχετικά με τον Πετρουσεφ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ο Αταμάν! Δηλαδή τι άλλο χρειάζεται κάποιος για να αντιληφθεί ότι δε θα υπάρξει αυτή η μεταγραφή ούτε σαν πιθανότητα.

2
1
1

Εξηγεισαι μου με ποια λογική βλέπεις ρεαλιστικό σενάριο να πάει ο Πετρουσεφ στον Παναθηναϊκό και τα παίρνω όλα πίσω και φεύγω εντελώς από το φόρουμ κιόλας....JohnnyPao έγραψε: ↑Δευ Αύγ 12, 2024 9:50 pmΜάλιστα.chainsaw έγραψε: ↑Δευ Αύγ 12, 2024 9:32 pmΡε παιδιά έχει και η γελοιοτητα τα όρια της. Έχουν βαλθεί όλα τα παπαγαλάκια των σοσιαλ να μας πείσουν από πέρυσι ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού κινδυνεύουν να πάνε στον ΠΑΟ. Μπίρι μπίρι για τον Σάσα, τελικά δεν τους έκατσε. Φήμες για Μιλουτινοφ, ενώ έχει συμβόλαιο και είναι πρώτο όνομα στον Ολυμπιακό. Με ποια λογική; Τουλαχιστον μεχρι του χρόνου δεν υπάρχει τίποτα... Τώρα το πιο εξωφρενικό σενάριο όλων σχετικά με τον Πετρουσεφ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ο Αταμάν! Δηλαδή τι άλλο χρειάζεται κάποιος για να αντιληφθεί ότι δε θα υπάρξει αυτή η μεταγραφή ούτε σαν πιθανότητα.
17 παίκτες ρόστερ έχει ο Ολυμπιακός. Να αρχίσετε να λέτε και για Πίτερς, για Φαλ, για Ραιτ, για Ντορσευ. Γιατί όχι κι αυτοί, Ε; Μην ακούσω ότι σας κακοπεφτουν. Γενικά μιλωντας, όχι για φέτος. Έτσι κι αλλιώς σενάρια κάνουμε χωρίς λογική![]()
Που να είχε βγει κιόλας είδηση ότι τον προσέγγισε ο ΠΑΟ. Παράνοια
0
- shaq7
- Reactions: 5645
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Αν διαβάσεις πάντως τι έγραψε λέει ότι δεν το βλέπει πιθανό και ότι είναι και τσακωμενοι με αταμαν..Απλά είπε ότι θα του άρεσε .. και μένα θα μαρεσε ο ναν , άλλο που έχει τις ίδιες πιθανότητες με τον πετρουσεφ ..
Πάντως εγώ δεν κατάλαβα τίποτα αποτι λέει ο παπαθεοδωρου..Αν του αρέσει του αταμαν και αν ο παίκτης δεχθει τότε θα ρθει…Γουαου φοβερη πληροφορία..Επίσης αύριο είναι Τρίτη ..
1
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Δευ Αύγ 12, 2024 11:25 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Από το 1 έως το 10 ο βαθμός ρεαλιστικότητας του σεναρίου να έρθει ο Petrusev στον Παναθηναϊκό είναι -5. Εν ολίγοις δεν υπάρχει τέτοιο σενάριο. Εκτός του ότι δεν θα τον αφήσει ο ΟΣΦΠ (και αν τον αφήσει, θα τον αφήσει συγκεκριμένα για τον ερυθρό που δεν τον θεωρεί άμεσο ανταγωνιστή), ο παίχτης έχει τσακωθεί και με τον Ataman στη προηγούμενη συνύπαρξη τους. Συνεπώς είναι σχεδόν αδύνατο να συνεργαστούν ξανά, άλλωστε ο ΠΑΟ πάει για παίχτη τύπου Yurtseven, όχι ελαφρύ 4/5αρι σαν τον Petrusev, αλλιώς θα είχαμε ήδη πάρει τον Wenyen Gabriel που είναι και πουλέν μου.
Τον Petrusev λοιπόν δεν τον ανέφερα ως πληροφορία, αλλά ως ευσεβή πόθο ή τέλος πάντων μια απλή σκέψη/πρόταση που είχα για την ομάδα. To topic ονομάζεται ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για μεταγραφές, δεν συζητάμε μόνο για τους παιχτες που ακούγονται, αλλά γενικά όποιον θεωρούμε πως θα έκανε στην ομάδα μας. Δεν ξέρω γιατί επέλεξες να το κάνεις ολόκληρο θέμα και τι σου προσφέρει αυτή η συζήτηση. Πουθενά και πότε δεν ανέφερα ότι o Petrusev είναι κοντά στην ομάδα, ότι ακούγεται ή κάτι τέτοιο.
1
1

Δεκτό οκ. Απλά πρώτον ευσεβής πόθους έχουμε όλοι. Συνήθως στα θρεντ για μεταγραφές γράφουμε για παίκτες που είναι ελεύθεροι και όντως θα μπορούσαν να απασχολήσουν. Να κάτσω δηλαδή και εγώ να γράψω ότι εχω ευσεβη πόθο τον Μπογκντάνοβιτς; Άντε να έγραφα ότι θα ήθελα ένα παίκτη με παρόμοιο χαρακτηριστικά.JohnnyPao έγραψε: ↑Δευ Αύγ 12, 2024 11:25 pmΑπό το 1 έως το 10 ο βαθμός ρεαλιστικότητας του σεναρίου να έρθει ο Petrusev στον Παναθηναϊκό είναι -5. Εν ολίγοις δεν υπάρχει τέτοιο σενάριο. Εκτός του ότι δεν θα τον αφήσει ο ΟΣΦΠ (και αν τον αφήσει, θα τον αφήσει συγκεκριμένα για τον ερυθρό που δεν τον θεωρεί άμεσο ανταγωνιστή), ο παίχτης έχει τσακωθεί και με τον Ataman στη προηγούμενη συνύπαρξη τους. Συνεπώς είναι σχεδόν αδύνατο να συνεργαστούν ξανά, άλλωστε ο ΠΑΟ πάει για παίχτη τύπου Yurtseven, όχι ελαφρύ 4/5αρι σαν τον Petrusev, αλλιώς θα είχαμε ήδη πάρει τον Wenyen Gabriel που είναι και πουλέν μου.
Τον Petrusev λοιπόν δεν τον ανέφερα ως πληροφορία, αλλά ως ευσεβή πόθο ή τέλος πάντων μια απλή σκέψη/πρόταση που είχα για την ομάδα. To topic ονομάζεται ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για μεταγραφές, δεν συζητάμε μόνο για τους παιχτες που ακούγονται, αλλά γενικά όποιον θεωρούμε πως θα έκανε στην ομάδα μας. Δεν ξέρω γιατί επέλεξες να το κάνεις ολόκληρο θέμα και τι σου προσφέρει αυτή η συζήτηση. Πουθενά και πότε δεν ανέφερα ότι o Petrusev είναι κοντά στην ομάδα, ότι ακούγεται ή κάτι τέτοιο.
Δεύτερον, δεν έχω κάτι με το δικό σου ποστ συγκεκριμένα. Εννοείται αυτό. Το όνομα του Πετρουσεφ όμως εχει γραφτεί πάνω από 50-100 φορές από διάφορους τρολ και μη επίσημους λογαριασμούς στα σοσιαλ. Αφορμή πήρα να θιξω το θέμα, γιατί όντως όλο το καλοκαίρι κούρασε. Τουλάχιστον αυτοι που παριστάνουν ότι ξέρουν και βλέπουν μπάσκετ, ας βρουν κάποιον παίκτη που δεν τον ξέρει το 100% του κοινού
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Αυτό που γενικά δεν έχει απαντηθεί από κανέναν είναι το γιατί δυσκολεύεται τόσο πολύ ο Ataman να επιλέξει ψηλό. Το να μου πει κάποιος ότι θεωρεί πως ο Balcerowski έχει τεράστιο ταβάνι και θέλει να επενδύσει σε αυτόν θα το άκουγα με τα χίλια, αλλά δεν δείχνει τέτοιες διαθέσεις ο coach και ουτε την απαραίτητη υπομονή. Πιο πολύ τον κρατάει τον Πολωνό ως δικλείδα ασφαλείας πάρα επειδή τον πιστεύει. Άρα ρωτάω εγώ, πως γίνεται ο προπονητής που με άνεση επέλεξε παιχτες όπως ο Guy με τον Grant απτη μια και τον Lessort με τον Juancho απτην άλλη για να του κάνουν τη δουλειά (δηλαδή τελείως διαφορετικού status παίχτες), παράλληλα να ειναι τόσο αναποφασιστος στην επιλογή ψηλου...
Πέρσι, ενώ μπορούσε, δεν πήρε τον Wright, φέτος άφησε τον Wenyen Gabriel να πάει στη Μακαμπι και τελικά φαίνεται να καταλήγει στον Yurtseven, ίσως και οχι, ίσως να μην του κάνει ούτε αυτός. Και μιλάμε για έναν ρολιστα ψηλό που θα μπορεί να δωσει 10-15 ποιοτικά λεπτά χωρίς γκρίνιες για να ξεκουράζει τον Lessort, όχι κάτι ιδιαίτερο δηλαδή. Ποιον να περιμένει άραγε? Για ποιον παίχτη να έχει πει ότι αυτόν θα τον περιμένω όσο χρειαστεί, γιατί αν βγει στην αγορά κι εγώ έχω πάρει ήδη κάποιον λιγότερο καλό για την θέση θα μου μείνει απωθημένο!?!? Αν δεν ισχύει ούτε αυτό, τότε τι ισχύει? Αυτά ότι δεν θέλει να χαλάσει τη χημεία μου φαίνονται αστεία, αν ήταν έτσι να μην επαιρνε ουτε τον Brown... δεν μπορώ με τίποτα να καταλάβω γιατί έχουμε αυτή τη στάση αναμονής στο συγκεκριμένο ζήτημα, ενώ για όλους τους άλλους παίχτες που πήραμε το τελευταίο χρόνο έγιναν όλα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
Είναι σύνηθες φαινόμενο να κόβονται από το ΝΒΑ scoring guards τον χειμώνα, καθώς τέτοιους βγάζουν εκατοντάδες στην από εκεί πλευρά του ατλαντικού και συνεπώς κάποιοι περισσεύουν. Οι ποιοτικοι ψηλοί είναι ελάχιστοι και για αυτο απορροφούνται και πολύ πιο εύκολα στο ΝΒΑ, δεν είναι το ίδιο δηλαδή να σου προκύψει ο Bruno Fernando τον Νοέμβρη δηλαδή, όσο είναι να σου προκύψει ο Nunn. Για αυτό εγώ είμαι της λογικής ότι δεν έπρεπε να περιμένουμε τόσο και να αφήσουμε κάποιες καλές επιλογές να χαθούν, είναι μεγάλο το ρίσκο. Μακάρι λοιπόν να κλείσουμε τον Yurtseven να τελειώνουμε και να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο, κι αν μεινει ελεύθερος ο Fernando αργότερα δεν πειράζει, ας πρόσεχε.
Πέρσι, ενώ μπορούσε, δεν πήρε τον Wright, φέτος άφησε τον Wenyen Gabriel να πάει στη Μακαμπι και τελικά φαίνεται να καταλήγει στον Yurtseven, ίσως και οχι, ίσως να μην του κάνει ούτε αυτός. Και μιλάμε για έναν ρολιστα ψηλό που θα μπορεί να δωσει 10-15 ποιοτικά λεπτά χωρίς γκρίνιες για να ξεκουράζει τον Lessort, όχι κάτι ιδιαίτερο δηλαδή. Ποιον να περιμένει άραγε? Για ποιον παίχτη να έχει πει ότι αυτόν θα τον περιμένω όσο χρειαστεί, γιατί αν βγει στην αγορά κι εγώ έχω πάρει ήδη κάποιον λιγότερο καλό για την θέση θα μου μείνει απωθημένο!?!? Αν δεν ισχύει ούτε αυτό, τότε τι ισχύει? Αυτά ότι δεν θέλει να χαλάσει τη χημεία μου φαίνονται αστεία, αν ήταν έτσι να μην επαιρνε ουτε τον Brown... δεν μπορώ με τίποτα να καταλάβω γιατί έχουμε αυτή τη στάση αναμονής στο συγκεκριμένο ζήτημα, ενώ για όλους τους άλλους παίχτες που πήραμε το τελευταίο χρόνο έγιναν όλα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
Είναι σύνηθες φαινόμενο να κόβονται από το ΝΒΑ scoring guards τον χειμώνα, καθώς τέτοιους βγάζουν εκατοντάδες στην από εκεί πλευρά του ατλαντικού και συνεπώς κάποιοι περισσεύουν. Οι ποιοτικοι ψηλοί είναι ελάχιστοι και για αυτο απορροφούνται και πολύ πιο εύκολα στο ΝΒΑ, δεν είναι το ίδιο δηλαδή να σου προκύψει ο Bruno Fernando τον Νοέμβρη δηλαδή, όσο είναι να σου προκύψει ο Nunn. Για αυτό εγώ είμαι της λογικής ότι δεν έπρεπε να περιμένουμε τόσο και να αφήσουμε κάποιες καλές επιλογές να χαθούν, είναι μεγάλο το ρίσκο. Μακάρι λοιπόν να κλείσουμε τον Yurtseven να τελειώνουμε και να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο, κι αν μεινει ελεύθερος ο Fernando αργότερα δεν πειράζει, ας πρόσεχε.
0
1) Γιατί δεν θέλει ένα κατσίκι που πηδάει και κόβει τα πάντα στην άμυνα και είναι ετερόφωτος στην επίθεση. Θέλει κάποιον που να του φέρνει instant score
2) Γιατί, όπως είπε κιόλας, ψάχνει να βρει κάποιον που να παίζει κατα βάση 10-15 λεπτά αλλά αν χρειαστεί μπορεί να παίξει και 30
3) Γιατί ψάχνει κάποιον που δεν θα καπελώσει τον Λεσσόρτ (και χρηματικά και σαν όνομα)
4) Γιατί κάηκε από τον Κλάιμπερν και δεν θέλει κάποια έντονη προσωπικότητα
5) ΓΙατί ψάχνει κάποιον που να είναι ευχαριστημένος με μικρό ρόλο και να μπορεί να αποδώσει σε αυτόν
Με βάση τα παραπάνω θα ταίριαζε ο Ιμπάκα, αλλά νομίζω ότι ο Αταμάν θέλει παίκτες στυλ Μιλουτίνοφ, Γουίλι Ερνανγκόμεζ, όπως και Γιουρτσεβέν, που είναι παρόμοιος με αυτούς.
Την αμαρτία μου θα την πω. Προτιμώ τον Τούρκο από τον Γουίλι (όχι ότι είναι ελεύθερος)
1
1

- xomitsious
- Reactions: 640
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εμένα λοιπόν μου έλυσε την απορία το χθεσινό-βραδυνό άρθρο του sdna, slum dunk.JohnnyPao έγραψε: ↑Τρί Αύγ 13, 2024 3:29 amΑυτό που γενικά δεν έχει απαντηθεί από κανέναν είναι το γιατί δυσκολεύεται τόσο πολύ ο Ataman να επιλέξει ψηλό. Το να μου πει κάποιος ότι θεωρεί πως ο Balcerowski έχει τεράστιο ταβάνι και θέλει να επενδύσει σε αυτόν θα το άκουγα με τα χίλια, αλλά δεν δείχνει τέτοιες διαθέσεις ο coach και ουτε την απαραίτητη υπομονή. Πιο πολύ τον κρατάει τον Πολωνό ως δικλείδα ασφαλείας πάρα επειδή τον πιστεύει. Άρα ρωτάω εγώ, πως γίνεται ο προπονητής που με άνεση επέλεξε παιχτες όπως ο Guy με τον Grant απτη μια και τον Lessort με τον Juancho απτην άλλη για να του κάνουν τη δουλειά (δηλαδή τελείως διαφορετικού status παίχτες), παράλληλα να ειναι τόσο αναποφασιστος στην επιλογή ψηλου...
Ο Αταμαν θέλει παίκτη εν δυνάμει βασικό. Δε θα πάρει από το δεύτερο ράφι γιατί έχει ήδη το Μπαλτσεροφσκι. Για αυτό δεν ασχολήθηκε με Τιμαν πχ.
Το πρόβλημα με τους εν δυνάμει βασικούς είναι ότι θέλουν να παίζουν βασικοί. Ο Αταμαν, επειδή θέλει αποδυτήρια όπου ο κάθε παίκτης θα είναι οκ με το ρόλο του, έχει πάρει πρόκες και σφυρί και καρφώνει μια ταμπέλα στο κούτελο κάθε παίκτη που προσεγγίζει που λέει: "Σε θέλω για Μπακ απ ενός παίκτη που μπορεί να παίζει και τριανταλεπτα".
Ο βασικός, επειδή θέλει να παίζει βασικός, λέει "άσε φίλε, εγώ είμαι βασικός, ας έπαιρνες τον Τιμαν."
Καθώς περνάει ο καιρός και ο βασικός βλέπει ότι οι επιλογές του λιγοστεύουν, ότι στο ΝΒΑ δεν τον πήρε κανείς και είτε θα πάει για βασικός στους Nagasaki Tigers είτε θα έρθει σε εμάς να χειροκροταει το Λεσσορ, αρχίζει και το βλέπει αλλιώς.
Αποδέχεται το ρόλο του παγκιτη και έρχεται εδώ με πολύ λιγότερες πιθανότητες για μανουρες και γκρίνιες.
Για αυτό περιμένουμε. Παίκτη από το δεύτερο ράφι έχουμε. Θέλουμε από το πρώτο, που να είναι διατεθειμένος να κάτσει πάγκο αρκετά, απολαμβάνοντας όμως τις ανέσεις του ανακαινισμένου ΟΑΚΑ, το μαγευτικό glass floor, και τα τριανταλεπτα του Λεσσορ.
Αναμένω με χαρά τις αντιδράσεις του στυλ: "άσε ρε, δεν υπάρχει σάλιο και μας πουλάνε σανό" καθώς και τον τύπο με το πριόνι που οπότε ακούει για sdna βγάζει αφρούς από το στόμα του.
Καλημέρα σας
0
-
- Reactions: 1171
- Προειδοποιήσεις:
1
Νομιζω οτι το 4 ειναι το πιο σημαντικο. Γιατι στην Εφες ενω υπηρχαν εμφανεις ελλειψεις στη θεση 4 για παραδειγμα που πηγε και εφερε πισω τον γεροΣιγκλεντον μεσουσης της σεζον και ενω τον ειχε αφησει και ηταν 5 μηνες χωρις ομαδα, υπηρχε χημεια και ρολοι. Εφυγε ο Σιμον και αντι να παρει εναν 3D παικτη πηρε το καλυτερο τριαρι της εποχης που θελει μια μπαλα μονος του ομως, του εκατσε και ο τραυματισμος του Λαρκιν και αρχισαν τα οργανα ενω ειχε μια στρωμενη υπερομαδα.manos_89 έγραψε: ↑Τρί Αύγ 13, 2024 5:46 am1) Γιατί δεν θέλει ένα κατσίκι που πηδάει και κόβει τα πάντα στην άμυνα και είναι ετερόφωτος στην επίθεση. Θέλει κάποιον που να του φέρνει instant score
2) Γιατί, όπως είπε κιόλας, ψάχνει να βρει κάποιον που να παίζει κατα βάση 10-15 λεπτά αλλά αν χρειαστεί μπορεί να παίξει και 30
3) Γιατί ψάχνει κάποιον που δεν θα καπελώσει τον Λεσσόρτ (και χρηματικά και σαν όνομα)
4) Γιατί κάηκε από τον Κλάιμπερν και δεν θέλει κάποια έντονη προσωπικότητα
5) ΓΙατί ψάχνει κάποιον που να είναι ευχαριστημένος με μικρό ρόλο και να μπορεί να αποδώσει σε αυτόν
Με βάση τα παραπάνω θα ταίριαζε ο Ιμπάκα, αλλά νομίζω ότι ο Αταμάν θέλει παίκτες στυλ Μιλουτίνοφ, Γουίλι Ερνανγκόμεζ, όπως και Γιουρτσεβέν, που είναι παρόμοιος με αυτούς.
Την αμαρτία μου θα την πω. Προτιμώ τον Τούρκο από τον Γουίλι (όχι ότι είναι ελεύθερος)
Εκει κολλαει γιατι ενω στα γκαρντ την βρηκε την ακρη κυριως λογω γκραντ και γκριγκονις που καλυπταν και τη θεση 3 στο 4 με Μητογλου, Χουαντσο και Παπαπετρου ειναι κομπλε σου λεει πια θεση εχω ναι μεν ελλειψη αλλα δεν θελω να χαλασω την χημεια; Το 5. Εχω ενα βασικουρα που χρειαζεται πολυ ωρα στο παρκε για να ειναι αποτελεσματικος αρα πρεπει να δωσω τουλαχιστον 25, πρεπει να παρω καποιον που να μην μου διαλυσει τα αποδυτηρια, να ειναι πιο ετοιμος απο μπαλτσε και κωστα, να μπορει να αποδοσει αν μου τραυματιστει η βασικουρα και να μην μου αλλαζει ολο τον τροπο παιχνιδιου μου
0
- pan24
- Reactions: 2429
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για τον Αταμάν και το γιατί δεν βρίσκει το 5αρι που θέλει, συμφωνώ με ότι γράφτηκε παραπάνω.
Αριθμητικά και μόνο με Λεσόρ, Μπάλτσε, Κώστα είναι οκ οπότε για να αλλάξει τον Μπάλτσε(με τον οποίο έχουν και τον ίδιο μάνατζερ, κάπου μπορεί να μετράει και αυτό) θέλει κάποιον που να τον καλύπτει σε αυτά που θέλει ο ίδιος όχι απλά να πάρει έναν ψηλό για να πει ότι πήρε.
Θέλει κάποιον που να μπορεί να παίξει δίνοντας σκορ μέσα στη ρακέτα για να μην αλλάζει στυλ παιχνιδιού όταν βγαίνει Λεσόρ, να έχει και σουτ γιατί δεν έχουμε 5αρι με σουτ αρα από αυτό αυτόματα αποκλείεται το 70% των 5αριων τα όποια είναι απλά αθλητικά χωρίς καθόλου επιθετικό ταλέντο.
Έπειτα θέλουμε αυτός ο κάποιος να είναι οκ στο να παίζει 10-15 λεπτά και να έρχεται με συμβόλαιο οχι μεγαλύτερο από το συμβόλαιο του Λεσόρ για να μην χαλάσουν οι ισορροπίες, ιδανικά και να έχει εμπειρία από Ευρωπαικό μπάσκετ και να μπορεί να παίξει ως βασικός αν χρειαστεί να λείψει ο Λεσόρ.
Δεν είναι και ότι πιο εύκολο να βρεις αυτό τον συνδυασμό.
Σε αντίθεση με ότι λέμε εμείς ο Αταμάν δεν θεωρεί ότι είναι επιτακτική ανάγκη να πάρει 5 οπότε θα πάρει μόνο αν και όταν βρει όλα τα παραπάνω.
Υποθέτω το σκεπτικό του είναι ότι και να μην βρει είναι οκ γιατι "έχω για 28-30 λεπτά τον Λεσόρ ε και τα 10-12 λεπτά με λίγο τους άλλους 2 και λίγο Μήτογλου τα καλύπτω. Αν ο Λεσόρ λείψει 1-2 παιχνίδια το καλύπτω εσωτερικά, αν είναι να λείψει 1-2 μήνες παίρνω ότι καλύτερο βρω τότε."
Πάντως πιστεύω ότι τελικά θα πάρουμε κάποιον μέχρι να ξεκινήσει η χρονιά.
Αριθμητικά και μόνο με Λεσόρ, Μπάλτσε, Κώστα είναι οκ οπότε για να αλλάξει τον Μπάλτσε(με τον οποίο έχουν και τον ίδιο μάνατζερ, κάπου μπορεί να μετράει και αυτό) θέλει κάποιον που να τον καλύπτει σε αυτά που θέλει ο ίδιος όχι απλά να πάρει έναν ψηλό για να πει ότι πήρε.
Θέλει κάποιον που να μπορεί να παίξει δίνοντας σκορ μέσα στη ρακέτα για να μην αλλάζει στυλ παιχνιδιού όταν βγαίνει Λεσόρ, να έχει και σουτ γιατί δεν έχουμε 5αρι με σουτ αρα από αυτό αυτόματα αποκλείεται το 70% των 5αριων τα όποια είναι απλά αθλητικά χωρίς καθόλου επιθετικό ταλέντο.
Έπειτα θέλουμε αυτός ο κάποιος να είναι οκ στο να παίζει 10-15 λεπτά και να έρχεται με συμβόλαιο οχι μεγαλύτερο από το συμβόλαιο του Λεσόρ για να μην χαλάσουν οι ισορροπίες, ιδανικά και να έχει εμπειρία από Ευρωπαικό μπάσκετ και να μπορεί να παίξει ως βασικός αν χρειαστεί να λείψει ο Λεσόρ.
Δεν είναι και ότι πιο εύκολο να βρεις αυτό τον συνδυασμό.
Σε αντίθεση με ότι λέμε εμείς ο Αταμάν δεν θεωρεί ότι είναι επιτακτική ανάγκη να πάρει 5 οπότε θα πάρει μόνο αν και όταν βρει όλα τα παραπάνω.
Υποθέτω το σκεπτικό του είναι ότι και να μην βρει είναι οκ γιατι "έχω για 28-30 λεπτά τον Λεσόρ ε και τα 10-12 λεπτά με λίγο τους άλλους 2 και λίγο Μήτογλου τα καλύπτω. Αν ο Λεσόρ λείψει 1-2 παιχνίδια το καλύπτω εσωτερικά, αν είναι να λείψει 1-2 μήνες παίρνω ότι καλύτερο βρω τότε."
Πάντως πιστεύω ότι τελικά θα πάρουμε κάποιον μέχρι να ξεκινήσει η χρονιά.
0