Ολυμπιακός Off Topic

Συντονιστής: Captains

JohnnyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Αύγ 17, 2024 6:34 pm

Πέρσι ο οσφπ είχε πουλήσει 7 χιλιάδες διαρκείας, μου κάνει μεγάλη εντύπωση που μετα την προσθήκη Βεζενκοφ (με μισθό 3,5 εκατ ετησίως) δεν έχουν ανανεωθεί ούτε καν τα 5 χιλιάδες εκ των 7. Αναλογικά με τα 11,5 χιλιάδες διαρκείας που έχει πουλήσει ο ΠΑΟ μου φαίνεται πραγματικά μικρό το νούμερο. Γιατί πιστεύετε πως συμβαίνει αυτό?

Στηβ Κερ

euroleague
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Αύγ 17, 2024 7:20 pm

JohnnyPao έγραψε:
Πέρσι ο οσφπ είχε πουλήσει 7 χιλιάδες διαρκείας, μου κάνει μεγάλη εντύπωση που μετα την προσθήκη Βεζενκοφ (με μισθό 3,5 εκατ ετησίως) δεν έχουν ανανεωθεί ούτε καν τα 5 χιλιάδες εκ των 7. Αναλογικά με τα 11,5 χιλιάδες διαρκείας που έχει πουλήσει ο ΠΑΟ μου φαίνεται πραγματικά μικρό το νούμερο. Γιατί πιστεύετε πως συμβαίνει αυτό?
Επειδή μιλάω με ανθρώπους που έχουν και….καλα διαρκείας.Ειναι μεγάλη η αύξηση και υποτιμούμε οτι οι περισσότεροι έχουν ΚΑΙ στο ποδόσφαιρο που ΚΑΙ ΕΚΕΙ έγινε μεγάλη αύξηση.Περα του οτι το καινούριο ανακαινισμένο ΟΑΚΑ ειναι και πιο….πειστικο μαγαζί που πολλοί θα ήθελαν να πάνε απο τους παναθηναϊκούς μετά την περσινή επιτυχία ενώ δε…νομίζω να καίγονται για το ποδόσφαιρο παρόλο που οι τιμές λόγω ποδοσφαιρικού ΟΑΚΑ ειναι πιθανότερα και πιο…φθηνές…ο μέσος Παναθηναϊκός δεν θα…τρελαθεί να πάρει διαρκείας στην μπάλα ,φθηνό κιόλας σε σχέση με Καραϊσκάκη ,ενώ ο μέσος Ολυμπιακός θα καίγεται για διαρκείας στο Καραϊσκάκη ,ειδικα λόγω επιτυχίας ,100χρονων ,και γιατι δεν θα….βρισκει και μεμονωμένο εύκολα…
Πάντα υπάρχει λογική…μην τρελαίνεστε ….
Επίσης δεν μπορεις να συγκρίνεις τα 7000 σε γήπεδο 11000 και τα 11500 σε γήπεδο 18500(απόλυτος αριθμός φθηνότερων κλπ)

Άβαταρ μέλους
tsoureki

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Σάβ Αύγ 17, 2024 7:24 pm

JohnnyPao έγραψε:
Μιλώντας για εμένα, για 2 λόγους. Γιατί μετά από πρόπερσι και ιδιαιτέρως πέρσι που και οι τυφλοί λέγαμε ότι είμαστε ένα τσακ από την κορυφή, μια μεταγραφή καλή, η διοίκηση έκλεινε τα αυτιά και πήγαινε με το my way. Ιδιαίτερα μετά τα περσινά που οι Ναν, Τζευμς δεν ξέρω γω ποιοι άλλοι γίνανε Σίκμα και Μπραζ που όχι μόνο δεν μπορούσαν να κάνουν διαφορά αλλά προσπαθήσαμε να πουμε το ψάρι κρέας ότι και καλά θα μας καλύψουν. Οπότε εγώ προσωπικά, αποφάσισα να μην συμμετέχω στο "καλύτερη δυνατή πορεία με λιγότερο δυνατό μπάτζετ¨ εφόσων είμαι Ολυμπιακός και δεν με ενδιαφέρουν πια οι πορείες αλλά τα τρόπαια το διαρκείας μου στο μπασκετ θα γίνει διαρκείας στο ποδόσφαιρο, αν μπορέσω δεν ξέρω τι γίνεται εκεί, μόνο και μόνο για επιβράβευση. Τώρα θα μου πεις θα πάω ξαφνικά να γίνω ποδοσφαιρόφιλος? Όχι ιδιαίτερα, απλά θα παρακολουθώ πιο κοντά την ομάδα, άλλωστε οι επιτυχίες φέρνουν μάτια στο γήπεδο και θα πάω να δω κάνα χαλαρό μάτσ μετά από τόσα χρόνια. Και εδώ έρχομαι στον 2ο λόγο. Δεν αντέχεται το ΣΕΦ γενικά, το καλοκαίρι είναι καμίνι. Τι σου κάνει εντύπωση η διαφορά των διαρκείας, ο ένας μετά από δυο αγωνιστικά χρόνια παρακμής πήρε ευρωλίγκα και η κυβέρνηση του έδωσε με κορδελίτσα το καλύτερο γήπεδο της χώρας και ο άλλος αγωνιστικά είναι στα ίδια και χειρότερα και περιμένει να κάτσει κάνα διεθνές τουρνουά στο γήπεδο μπας και μπει κλιματισμός. Εμένα μου κάνει εντύπωση που η διαφορά είναι μόνο τόση.

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Σάβ Αύγ 17, 2024 7:49 pm

JohnnyPao έγραψε:
κανεναν δεν ενδιαφερει τι μισθο εδωσαν στον σασα καθως ειναι πλασματικος γιατι δεν θελαμε να τον χασουμε με τιποτα και τον καναμε overpay af. καθως σιγουρα δεν αξιζει σχεδον ~4εκ, οπως δεν αξιζε και ο τσιλντρες σχεδον $7εκ.

το γηπεδο συνεχιζει να ειναι ενα ΜΑΝΤΡΙ, αθλιο απο οπου και να το πιασεις.

ο κοσμος βλεπει οτι συνεχιζουμε να εχουμε τον παπ σολο στο 3... και μη ξαναπουμε για πητερς SF... με πιανει πονος στο στομαχι.
Επισης συνεχιζουμε να μην εχουμε playmaker.

Κατσε να δουμε ποτε και ΑΝ θα πιασει φετος ο σασα επιπεδα προπερσινα γιατι ειναι ενα χρονο πρακτικα ΕΚΤΟΣ αθληματος. Μιση χρονια την περασε τραυματιας και την αλλη μιση την περασε μεταξυ φθορας και αφθαρσιας.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Αύγ 17, 2024 8:22 pm

Εγώ πιστεύω ότι είναι ξεκάθαρα λόγω τιμών και σε αναλογία με το γήπεδο νιώθεις ότι σε κλέβουν σε σχέση με τον παο ..Βάλε ότι και όλος ο κόσμος έχει σε προτεραιότητα το ποδόσφαιρο (οι παναθηναϊκοί δεν το χουν αυτό επειδή εκεί είναι χειρότεροι και από παοκ αεκ) πάλι καλά να λέμε ότι ανανέωσε και το 70%.το οποίο δεν νομίζω να χει γίνει ποτε και να ανανεώσουν όλοι..

Πάντως πιο πολύ συμφέρει την ΚΑΕ να πουλάει μεμονωμένα , ειδικά αν νικάμε συνέχεια επειδή ο Έλληνας είναι πανηγυρτζης θα κάνει σολντ αουτ.

Αλλά μην γελιόμαστε δεν είναι πολλοί που μπορούν να πάρουν 2 διαρκείας σε τέτοιες τιμές .. όποτε όλοι παίρνουν στην μπάλα

Στηβ Κερ

euroleague
Reactions:

Σάβ Αύγ 17, 2024 10:54 pm

Παιδιά μην κοροϊδευόμαστε το…90%την ομάδα του την διαλέγει κ έχει σχέση με το ποσοσφαιρο.Εγινε….trend ο ΠΑΟ στο μπασκετ στον κόσμο του λόγω Ευρωλίγκας ,καλής ομαδας(προφανως) και Καινούργιου γηπέδου στην ουσία (glassfloor effect ).Φανταστείτε να είχε πάρει ευρωπαϊκό κύπελλο να είχε καλή ομάδα στο ποδόσφαιρο και να έμπαινε σε καινούριο γήπεδο 300000 θέσεων ακριβών διαρκείας.(Βοτανικός).Τ αντίθετο ,καλώς η κακώς,ακούει μπάλα και….στριβει ,ασε που σου λεει κ αν χρειαστώ να πάω μπάλα σιγά μη δε βρω στο ΟΑΚΑ.Εμεις είδαμε μεγαλύτερες αυξήσεις τώρα στο Καραϊσκάκης ,είδαμε ανάλογες στο μπασκετ ,δεν ειναι και κανα….στολιδι το σεφ (ειδικα τώρα που συγκρίνεται με οακα) και τα….5000 επιτυχία τα βλέπω….

Ασε που αν πάει καλα η ομάδα το κέρδος θα ειναι …πολλαπλάσιο κ αν οχι δεν έγινε κ κατι οικονομικά…

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Πέμ Αύγ 22, 2024 10:00 am

Μπήκα να δω και τιμές για το τουρνουά στα 2 Αοράκια στο Ηράκλειο μήπως πήγαινα με τον γιο μου αλλά με τιμές 40 ευρώ κεντρικά μπροστά, 30 κεντρικα΄πίσω και διαγώνια και 20 ευρώ για να το βλέπω από πίσω από τις ρακέτες δεν θα το τιμήσω. Στο διήμερο πακέτο οι τιμές είναι πιο λογικές με 64,48 και 32 ευρώ.
Βλέπω έχουν φύγει ήδη τα περισσότερα εισιτήρια στα 2 κεντρικά τμήματα (όχι αυτά που είναι πίσω από τις ρακέτες δηλαδή) στο πίσω μέρος στην μέση, αυτά δηλαδή που από τα 30 ευρώ έχουν την καλύτερη θέα.
Φαντάζομαι ότι τα επίσημα παιχνίδια θα είναι φωτιά και λαύρα φέτος....

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Πέμ Αύγ 22, 2024 10:53 am

Εγώ είχα πέρυσι αλλά αποφάσισα να μην το ανανεώσω για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι η τιμή. Είναι λίγο τσιμπημένα ειδικά στις νορμαλ θύρες (των μη φανατικών).
Ο δεύτερος είναι η ποιότητα της εμπειρίας. Είναι όντως παλιό γήπεδο το ΣΕΦ, κάθεσαι πολύ μακριά από τους παίκτες, δεν έχει τουαλέτες και μαγαζιά της προκοπής κτλ κτλ.
Επίσης μάλλον παίζει ρόλο και το γεγονός ότι έχει ψιλοβαλτώσει το τμήμα. Δλδ είναι καλή σοβαρή ομάδα αλλά δεν κερδίζει και τίποτα.

Christofis

allstar
Reactions:

Πέμ Αύγ 22, 2024 11:39 am

Εγω απο το 2015-2022 ειχα διαρκειας ακομη και οταν ημουν στο εξωτερικο καθως στα σημαντικα παιχνιδια της Ευρωλιγκας προαπαθουσα και ερχομουν και ηταν ευκολοτερο για μενα να εχω το εισητηριο διαρκειας απο το να ψαχνω τελευταια στιγμη καθως τα αεροπορικα τα εκλεινα οσο το δυνατον γρηγοροτερα.

Περυσι δεν ειχα παρει καθως λογω φορτου εργασιας, εγκυμοσυνης της συζυγου και μικρης ηλικιας του παιδιου δεν μπορουσα να πηγαινω γηπεδο. Φετος αν και υπαρχουν εν μερει οι λογοι που με απετρεψαν περυσι αν και ηθελα να παρω καθαρα για να πηγαινω συα παιχνιδια επιλεκτικα το σκεφτομαι ακομη γιατι η παρεα μου δεν θελει να ανανεωσει

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Mood:

Πέμ Αύγ 22, 2024 11:48 am

Ακούστε πράγματα κατηγορούν Σέρβικα Μέσα τον Νάναλι ότι είχε χτυπήσει στα αποδυτήρια τον αγαπημένο μας παίκτη ....Larencakisu https://www.mozzartsport.com/kosarka/ve ... isu/490106

Στα καλά καθούμενα προφανώς, αποκλείεται να του είχε κάνει τσαμπουκά ο δικός μας.

Στηβ Κερ

euroleague
Reactions:

Πέμ Αύγ 22, 2024 12:45 pm

Conan1982 έγραψε:
Ακούστε πράγματα κατηγορούν Σέρβικα Μέσα τον Νάναλι ότι είχε χτυπήσει στα αποδυτήρια τον αγαπημένο μας παίκτη ....Larencakisu https://www.mozzartsport.com/kosarka/ve ... isu/490106

Στα καλά καθούμενα προφανώς, αποκλείεται να του είχε κάνει τσαμπουκά ο δικός μας.
Κακοήθειες ….να μην δουν παιδί απο σπίτι…

Άβαταρ μέλους
montechristo

nba
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 5

Πέμ Αύγ 22, 2024 12:49 pm

Conan1982 έγραψε:

Και τις απειλές στους δημοσιογράφους; Κι αυτοί τσαμπουκά του είχανε κάνει;

"Επιτυχία είναι να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου"
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions:

Πέμ Αύγ 22, 2024 1:09 pm

Σκεφτόμουν γιατί η ομάδα μας έχει τόσο αρνητικό ρεκόρ σε Final 4 και ποια είναι η διαφορά των 3 Ευρωπαϊκών που πήραμε σε σχέση με αυτών που χάσαμε. Και νομίζω στην πλειονότητα είναι ο απόλυτος σταρ (guard) στην ομάδα που λείπει. Στις 2 είχαμε Σπανούλη και στην άλλη τον Ρίβερς.

Φέτος για άλλη μια χρονιά θεωρώ σφάλμα μεγατόνων να έχεις τέτοια ομάδα και να μην φέρνεις ένα Παικαταρά κοντό να περνει την μπάλα όταν καίει. Ειλικρινά δεν ξέρω τι σκέφτονται. Ναι το Σεφ είναι άθλιο αλλά αν κάνει η ομάδα την κίνηση που πρέπει να δείτε πως θα ξεπουληθούν τα διαρκείας.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Mood:

Πέμ Αύγ 22, 2024 1:27 pm

montechristo έγραψε:
Πέμ Αύγ 22, 2024 12:49 pm
Conan1982 έγραψε:

Και τις απειλές στους δημοσιογράφους; Κι αυτοί τσαμπουκά του είχανε κάνει;
To ότι το ένα παιδί είναι ζωηρό δεν αποκλείει και το άλλο να είναι το ίδιο.

Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Πέμ Αύγ 22, 2024 2:42 pm

JohnnyPao έγραψε:
Είναι καθαρά συναισθηματικό το ζήτημα κατά την άποψή μου.

Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε (και πολύ καλά έκανε) το κύμα ενθουσιασμού. Είχε να πάει final 4 12 χρόνια και τις τελευταίες σεζόν είχε πέσει σε ανυποληψία. Ξαφνικά από προτελευταίος βρέθηκε πρωταθλητής και με ένα γήπεδο που μπορεί να εκμεταλλευτεί όπως επιθυμεί. Λογικό μου φαίνεται να υπάρχει τρέλα σε πολλούς οπαδούς να βρεθούν μετά από τόσα χρόνια κοντά στην ομάδα τους, τώρα που πρωταγωνιστεί ξανά.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη ενώ έχει μια πιο σταθερή πορεία, δεν έχει καταφέρει να κατακτήσει την κούπα. Μέχρι πέρυσι στην Ελλάδα έπαιζε πρακτικά μόνος του, με τεράστια διαφορά δυναμικότητας από τον δεύτερο. Φέτος δεν κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα χάνοντας 3 συνεχόμενες φορές (ακόμα και οριακά, ακόμα και με τραυματισμούς και και και). Ακόμα και η επιστροφή Vezenkov δεν νομίζω ότι μπορεί να προκαλέσει τον απαιτούμενο ενθουσιασμό, ίσως γιατί δεν γεννά τις κατάλληλες προσδοκίες στο μυαλό των περισσότερων. Και πριν 2 χρόνια στην ομάδα ήταν και πάλι δεν κατάφερε να το σηκώσει. Δεν υπάρχει αυτό το καινούριο και το φρέσκο να συγκινήσει τον κόσμο. Ακόμα και το top guard που κλείσαμε θα αργήσει να επανέλθει, αν επανέλθει ποτέ πλήρως. Το ότι ο Παναθηναϊκός πήρε τον παικταρά στα guard που θέλαμε κι εμείς (Nunn) και σήκωσε κούπες ενώ εμείς κλείσαμε τη σεζόν με άδεια χέρια επηρεάζει αρνητικά.

Το κερασάκι στην τούρτα είναι το ΣΕΦ. Δεν γίνεται να ζητάς τόσα λεφτά και να χεις πανιά στην οροφή για να μην μπάζει νερά όταν βρέχει, να φεύγει ο κόσμος τουλάχιστον με χολέρα από τις τουαλέτες και να περιμένεις να γίνει το προολυμπιακό για να μπει προσωρινός κλιματισμός στο γήπεδο (αλήθεια αυτό έμεινε ή το ξήλωσαν?). Ένα γήπεδο παλιατζούρα με τον κόσμο σε τεράστια απόσταση από το παρκέ. Το "προϊόν" που πουλάς είναι πολύ χειρότερο του ανταγωνιστή σου και στα μάτια των "πελατών" σου δεν αξίζει τα λεφτά του.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”