Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
- shaq7
- Reactions: 6756
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Αυτό με τα ντισλαικ δεν θα πρεπε να το παίρνετε τόσο σοβαρά ,εγώ δεν κάνω ποτε για να μην παρεξηγηθεί ο άλλος αλλά στην ουσία είναι πολύ χρήσιμα αν το πάρεις σαν διαφωνώ και να μην κάθεσαι να απαντάς .. εντωμεταξύ πολλές φορές μου κάνουν και Ολυμπιακοί ..οκ λογικό είναι να διαφωνούμε .. Δεν το λέω για τον τζονυ γιατί αυτόν τον είχαν ρημάξει κάτι μέρες, καλημέρα έγραφε και είχε 10 χεράκια..
4
1
2
1

- coach blue
- Reactions: 1390
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Από την στιγμή που ο Γουολκαπ έχει διαβατήριο δεν κουνιέται από το ροστερ. Προσωπικά θα τον έβαζα στο τρία πίσω από τον Παπανικολάου και αντί για τον μακισικ θα έπαιρνα ένα κανονικό ποιντ γκαρντ με δημιουργικές και εκτελεστικες ικανότητες που να αρμόζουν σε επίπεδο φάιναλ φορ ευρώλιγκας.
Με αυτον τον τρόπο θα ελυνα το πρόβλημα με τα αντερ που παίζουν οι αντίπαλες άμυνες. Η λογική λέει ότι αν ο Γουολκαπ περιοριζόταν σε στατικά σουτ χωρίς να χρειάζεται πριν να κουβαλάει και την μπάλα τα ποσοστά του θα ανέβαιναν.
Υπό προϋποθέσεις αυτό που γράφω θα μπορούσε να συμβεί κάποια στιγμή προς το τέλος της χρονιάς που αναμενεται η στην επόμενη αν επανέλθει σε καλή κατάσταση ο Εβανς.
Με αυτον τον τρόπο θα ελυνα το πρόβλημα με τα αντερ που παίζουν οι αντίπαλες άμυνες. Η λογική λέει ότι αν ο Γουολκαπ περιοριζόταν σε στατικά σουτ χωρίς να χρειάζεται πριν να κουβαλάει και την μπάλα τα ποσοστά του θα ανέβαιναν.
Υπό προϋποθέσεις αυτό που γράφω θα μπορούσε να συμβεί κάποια στιγμή προς το τέλος της χρονιάς που αναμενεται η στην επόμενη αν επανέλθει σε καλή κατάσταση ο Εβανς.
4
1
1
2

- coach blue
- Reactions: 1390
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν διαφωνώ με κάτι απλά δεν σχολιάζω και πάω στο επόμενο. Επειδή δεν έχω σοσιαλ μίντια αυτό το ντιςλαικ μου θυμίζει τον καίσαρα στο κολοσσαιο. Περιμένω μετά να πεταχτεί ένα λιοντάρι να φάει τον χριστιανό που έκανε το ανάρμοστο ποστ.shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 18, 2024 1:38 amΑυτό με τα ντισλαικ δεν θα πρεπε να το παίρνετε τόσο σοβαρά ,εγώ δεν κάνω ποτε για να μην παρεξηγηθεί ο άλλος αλλά στην ουσία είναι πολύ χρήσιμα αν το πάρεις σαν διαφωνώ και να μην κάθεσαι να απαντάς .. εντωμεταξύ πολλές φορές μου κάνουν και Ολυμπιακοί ..οκ λογικό είναι να διαφωνούμε .. Δεν το λέω για τον τζονυ γιατί αυτόν τον είχαν ρημάξει κάτι μέρες, καλημέρα έγραφε και είχε 10 χεράκια..

2
1
1

- shaq7
- Reactions: 6756
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Τελικά είμαι και μέντιουμ , μαρεσει που το διευκρίνισα κιόλας ότι εννοώ καθαρά στο αμυντικό κομμάτι και όχι γενικά σαν παίκτες ..Ήμουν σίγουρος ωστόσο ότι όλο και κάποιος θα βρεθεί..
Ο τοπ αμυντικός στην Ευρωλίγκα είναι ο γουοκαπ όπως ήταν και ο δδ..Ταιριαστή σύγκριση είναι προφανώς .. Δεν τον συνέκρινα με τον σκοτι πιπεν και τον Λέναρντ ..
Δεν είπες βέβαια τι εννοούσες πριν με τα καροτσάκια και τα ξύλα ..
3
3

-
- Reactions: 1312
- Προειδοποιήσεις:
1
Στην αμυνα και μονο τον συγκρινε και αν ειναι πχι ιδιου επιπεδου ειναι ισως και καλυτερος ιδιαιτερα στις τοποθετησεις του. Ο διαμαντιδης ειχε φυσικα προσοντα που βγαινει ενας στο ενα εκατομυριο μπασκετμπολιστες με τα χερια πλοκαμια. Η συγκριση οποιουδηποτε απο τους νυν γκαρντ που παιζουν στην ευρωλιγκα με τα ιερα τερατα γιασικεβιτσιους διαμαντιδη σπανουλη παπαλουκα σαν πακετο ειναι ακομη ιεροσυλια
2
2

-
- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν υπαρχει καμια συγκριση γκραντ με γουοκαπ. Ο δευτερος ειναι πολυ καλυτερος παικτης . Επειδη εκανε μια πολυ καλη σεζον στα 32ου δεν σημαινει οτι εγινε και παικταρας και ελιτ αμυντικος. Ειναι ενα πολυ σημαντικο γραναζι στην φαρετρα του Παο μεχρι εκει. Ο γουοκαπ εκανε προπερσι που ηταν ξεκουραστος παιχνιδια με 10 ασσιστ αυτα ο γκραντ δεν θα τα κανει ποτε. Δεν λετε οτι περυσι ο γουοκαπ επαιζε χωρις αναπνευστηρα γιατι ολη η γραμμη γκαρντ μας ηταν τραυματιες , ηταν απο γεματο καλοκαιρι, οτι επαιξε με δεμενη ποδοκνημικη γιατι ηταν το ποδι τουμπανο και ετρεχε απο πισω το ναν κ τον τζειμς και γενικα τον καλυτερο παικτη της ομαδας και επρεπε και να σκοραρει και να πασαρει γιατι δεν υπηρχαν οι καταλληλοι συμπαικτες για να τον αποσυμφωρησουν. Ο γκραντ οταν θα γυρισει στα 15λεπτα που επαιζε στην αρμανι πριν 3 χρονια με τημ ελευση του μπραουν θα δουμε ποσο αποδοτικος ειναι. Ο γουοκαπ παιζει τουλαχιστον σε επιπεδο ευρωλιγκας βασικος γκαρντ μια εξαετια .JohnnyPao έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 18, 2024 12:33 amΠάντως επιβεβαιώνεις αυτό που έλεγα και προηγουμένως... ο ρόλος σου εδώ δεν είναι να λες την άποψη σου ούτε να κάνεις κριτική, είναι να υπερασπιζεσαι οποιοδήποτε μέλος του αθλητικού συλλόγου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Μην και πει κανείς ότι ο Γκραντ ειναι καλύτερος παίχτης του Γουοκαπ ή ότι ο Αταμαν είναι καλύτερος προπονητής απτον Μπαρτζώκα. Τουλάχιστον αυτό απαγορεύεται στο τοπικ αυτό, κάτσε τώρα μπήκε και ο Djole (δεν έχω δει ποτέ σχόλιο του στο φορουμ) να ξεκινήσει να μου βάζει dislikes. Περιμένω και τον balkanwarrior, εσείς οι 3 είστε πλέον τα μοναδικά dislikes που παίρνω, μπορώ να το μαντεύω πλέον.montechristo έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 18, 2024 12:11 am
Αυτό σε κάθε ποστάρισμα να προσπαθούμε να μειώσουμε τον Μπαρτζώκα και να εξυψώσουμε τον Αταμάν, πρέπει να είναι κολλητικό, έτσι;
Που το είδες ότι προσπαθεί ντε και καλά να βαφτίσει Καμπάτσο τον Γουόκαπ.
Ο Μπαρτζώκας δεν ζητάει τίποτα παραπάνω από τον Γουόκαπ από όσα μπορεί να κάνει. Το ότι ο Τόμας παίρνει πολλά μακρινά σουτ, ειδικά προς τη λήξη του χρόνου, είναι γιατί οι αντίπαλοι του δίνουν το μακρινό σουτ. Τι να κάνει; Να μη το πάρει; Με ένα 30% στο τρίποντο μιά χαρά είναι ο Γουόκαπ και σε αυτό το κομμάτι.
Πάντως απτη στιγμή που ο Γκραντ έκανε καλύτερη χρονιά, έγραψε καλύτερα νούμερα, βοήθησε την ομάδα του περισσότερο σε σύγκριση με τον Γουοκαπ. Είτε είναι καλύτερος ο ένας παιχτης απτον άλλον, είτε είναι ισάξιοι και απλώς τον έναν τον αξιοποιησε καλύτερα, πιο ορθά ο προπονητής του. Ούτε το ένα, ούτε το άλλο δεν γίνεται, το καταλαβαίνεις. Προς το παρόν τα αρνείσαι και τα δύο.
Ο γκραντ ειναι καλος αμυντικος, κακος δημιουργος, μετριος σουτερ scoring first guard.
4
4

Ενταξει κλαίω….Φανταζομαι Τζονυ να φτιάχνει καφέ και να λέει ας στείλω μια καλημέρα στα παιδιά και να ….μαζευει τα …dislike και μετά αφού τα δει με …cool ύφος…ενταξει καλα ειναι ολοι!shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 18, 2024 1:38 amΑυτό με τα ντισλαικ δεν θα πρεπε να το παίρνετε τόσο σοβαρά ,εγώ δεν κάνω ποτε για να μην παρεξηγηθεί ο άλλος αλλά στην ουσία είναι πολύ χρήσιμα αν το πάρεις σαν διαφωνώ και να μην κάθεσαι να απαντάς .. εντωμεταξύ πολλές φορές μου κάνουν και Ολυμπιακοί ..οκ λογικό είναι να διαφωνούμε .. Δεν το λέω για τον τζονυ γιατί αυτόν τον είχαν ρημάξει κάτι μέρες, καλημέρα έγραφε και είχε 10 χεράκια..
6
1
4
1

-
- Προειδοποιήσεις:
1
Γενικα δεν μου αρεσει να συγκρινω παικτες μεταξυ τους καθως το μπασκετ ειναι ομαδικο αθλημα . Ειναι αλλο το να λες για αυτη την ομαδα θελω παικτη με αυτα τα χαρακτηριστικα και διαφορετικο να συγκρινεις τον ενα της μιας ομαδας με παικτη της αλλη ομαδας. Παικτες στην ιδια θεση που οπως πχ ντορσει με καναν εχει νοημα να κανεις για να δεις τι κερδιζεις και τι χανεις συμφωνα με το υλικο της ομαδας σου. Απλα δεν αντεξα και εγω αυτη την ισοπεδωση του γουοκαπ που αν ρωτουσες τον οποιοδηποτε προπονητη στην ευρωλιγκα ποιον παικτη θα ηθελες διπλα στον scoring guard σου το 80% θα ελεγε τον θωμα
1
1

-
- Προειδοποιήσεις:
1
Ο τζονι ειναι πολυ καλος σχολιαστης απλα καποιες φορες κολλαει σε καποια θεματα οταν νομιζει οτι θιγεις την ομαδα του και τους παικτες της και τα σχολια του χωρις να το θελει πιστευω φαινονται να ειναι εριστικα με αποτελεσμα καποιοι να το παεακανουν με τα dislike.Αυτο καποιες φορες γινεται κουραστικο. Αλλα οταν μιλαει με αντικειμενικοτητα και επιχειρηματα ειναι απο τους πολυ καλους σχολιαστες του φορουμΣτηβ Κερ έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 18, 2024 10:42 amΕνταξει κλαίω….Φανταζομαι Τζονυ να φτιάχνει καφέ και να λέει ας στείλω μια καλημέρα στα παιδιά και να ….μαζευει τα …dislike και μετά αφού τα δει με …cool ύφος…ενταξει καλα ειναι ολοι!shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 18, 2024 1:38 amΑυτό με τα ντισλαικ δεν θα πρεπε να το παίρνετε τόσο σοβαρά ,εγώ δεν κάνω ποτε για να μην παρεξηγηθεί ο άλλος αλλά στην ουσία είναι πολύ χρήσιμα αν το πάρεις σαν διαφωνώ και να μην κάθεσαι να απαντάς .. εντωμεταξύ πολλές φορές μου κάνουν και Ολυμπιακοί ..οκ λογικό είναι να διαφωνούμε .. Δεν το λέω για τον τζονυ γιατί αυτόν τον είχαν ρημάξει κάτι μέρες, καλημέρα έγραφε και είχε 10 χεράκια..
1
1

- montechristo
- Reactions: 1958
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
-
- Reactions: 2485
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ο Γουοκαπ (μαζί με Ταβαρες) είναι όντως οι τοπ αμυντικοί της σημερινής γιουρολιγκ, ο Διαμαντίδης ήταν ο καλύτερος αμυντικός της Ευρώπης τη 10ετια 2005-2015. Βέβαια μπορείς να πεις ότι ο καλύτερος σκόρερ του NBA τώρα είναι ο Doncic και κάποτε ήταν ο Jordan. Αυτό όμως δεν κάνει τον Doncic και τον Jordan εξίσου καλούς σκορερς, είναι και οι δύο οι καλύτεροι στην εποχή τους, αλλά μεταξύ τους δεν υπάρχει καμία σύγκριση. Όταν ο Θωμάς πάρει άλλα 5 DPY awards το ξανασυζητάμε, μέχρι τότε δεν υπάρχει κάποιο άλλο επιχείρημα. Καμία σχέση ο Γουοκαπ με τον ΔΔ αμυντικά. Επίσης πολύ καλύτερος του Γουοκαπ ήταν και ο Νικ Καλαθης στα prime του στην άμυνα, άλλωστε μιλάμε για τον πρώτο σε steals (και assists by the way) στη ιστορία τη γιουρολιγκ. Από τον Γκραντ είναι καλύτερος αμυντικός ο Γουοκαπ (ο Γκραντ είναι ο 2ος καλύτερος αμυντικός γκαρντ), αλλά οκ, μέχρι εκεί, με τους άλλους δύο δεν υπάρχει σύγκριση.shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 18, 2024 4:53 amΤελικά είμαι και μέντιουμ , μαρεσει που το διευκρίνισα κιόλας ότι εννοώ καθαρά στο αμυντικό κομμάτι και όχι γενικά σαν παίκτες ..Ήμουν σίγουρος ωστόσο ότι όλο και κάποιος θα βρεθεί..
Ο τοπ αμυντικός στην Ευρωλίγκα είναι ο γουοκαπ όπως ήταν και ο δδ..Ταιριαστή σύγκριση είναι προφανώς .. Δεν τον συνέκρινα με τον σκοτι πιπεν και τον Λέναρντ ..
Δεν είπες βέβαια τι εννοούσες πριν με τα καροτσάκια και τα ξύλα ..
2
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Δεν καταλαβαίνω γιατί να πεις 32χρονο τον Γκραντ, την ίδια ηλικία έχουν με τον Γουοκαπ. Αν θες να πεις ότι έκανε πρώτη φορά μια καλή σεζόν ο Γκραντ σε αυτή την ηλικία, ενώ ο Γουοκαπ ειναι σε αυτό το επίπεδο εδώ και μια 3ετια, μάλλον θα διαφωνήσω. Γιατί όσο ο Γουοκαπ ήταν στην Ζαλγκιρις, ο Γκραντ πέρασε μια 5ετια με κανονικό ρόλο στο ΝΒΑ και πέρσι έκανε παπάδες στο γιουροκαπ.Christofis έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 18, 2024 9:14 amΔεν υπαρχει καμια συγκριση γκραντ με γουοκαπ. Ο δευτερος ειναι πολυ καλυτερος παικτης . Επειδη εκανε μια πολυ καλη σεζον στα 32ου δεν σημαινει οτι εγινε και παικταρας και ελιτ αμυντικος. Ειναι ενα πολυ σημαντικο γραναζι στην φαρετρα του Παο μεχρι εκει. Ο γουοκαπ εκανε προπερσι που ηταν ξεκουραστος παιχνιδια με 10 ασσιστ αυτα ο γκραντ δεν θα τα κανει ποτε. Δεν λετε οτι περυσι ο γουοκαπ επαιζε χωρις αναπνευστηρα γιατι ολη η γραμμη γκαρντ μας ηταν τραυματιες , ηταν απο γεματο καλοκαιρι, οτι επαιξε με δεμενη ποδοκνημικη γιατι ηταν το ποδι τουμπανο και ετρεχε απο πισω το ναν κ τον τζειμς και γενικα τον καλυτερο παικτη της ομαδας και επρεπε και να σκοραρει και να πασαρει γιατι δεν υπηρχαν οι καταλληλοι συμπαικτες για να τον αποσυμφωρησουν. Ο γκραντ οταν θα γυρισει στα 15λεπτα που επαιζε στην αρμανι πριν 3 χρονια με τημ ελευση του μπραουν θα δουμε ποσο αποδοτικος ειναι. Ο γουοκαπ παιζει τουλαχιστον σε επιπεδο ευρωλιγκας βασικος γκαρντ μια εξαετια .JohnnyPao έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 18, 2024 12:33 am
Πάντως επιβεβαιώνεις αυτό που έλεγα και προηγουμένως... ο ρόλος σου εδώ δεν είναι να λες την άποψη σου ούτε να κάνεις κριτική, είναι να υπερασπιζεσαι οποιοδήποτε μέλος του αθλητικού συλλόγου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Μην και πει κανείς ότι ο Γκραντ ειναι καλύτερος παίχτης του Γουοκαπ ή ότι ο Αταμαν είναι καλύτερος προπονητής απτον Μπαρτζώκα. Τουλάχιστον αυτό απαγορεύεται στο τοπικ αυτό, κάτσε τώρα μπήκε και ο Djole (δεν έχω δει ποτέ σχόλιο του στο φορουμ) να ξεκινήσει να μου βάζει dislikes. Περιμένω και τον balkanwarrior, εσείς οι 3 είστε πλέον τα μοναδικά dislikes που παίρνω, μπορώ να το μαντεύω πλέον.
Πάντως απτη στιγμή που ο Γκραντ έκανε καλύτερη χρονιά, έγραψε καλύτερα νούμερα, βοήθησε την ομάδα του περισσότερο σε σύγκριση με τον Γουοκαπ. Είτε είναι καλύτερος ο ένας παιχτης απτον άλλον, είτε είναι ισάξιοι και απλώς τον έναν τον αξιοποιησε καλύτερα, πιο ορθά ο προπονητής του. Ούτε το ένα, ούτε το άλλο δεν γίνεται, το καταλαβαίνεις. Προς το παρόν τα αρνείσαι και τα δύο.
Ο γκραντ ειναι καλος αμυντικος, κακος δημιουργος, μετριος σουτερ scoring first guard.
Ο Γουοκαπ ειναι πολυ καλός αμυντικός, μετριος δημιουργός, μέτριος σουτερ, κακός σκόρερ.
2
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Χαχαχαχ πετυχημένο!Στηβ Κερ έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 18, 2024 10:42 amΕνταξει κλαίω….Φανταζομαι Τζονυ να φτιάχνει καφέ και να λέει ας στείλω μια καλημέρα στα παιδιά και να ….μαζευει τα …dislike και μετά αφού τα δει με …cool ύφος…ενταξει καλα ειναι ολοι!shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 18, 2024 1:38 amΑυτό με τα ντισλαικ δεν θα πρεπε να το παίρνετε τόσο σοβαρά ,εγώ δεν κάνω ποτε για να μην παρεξηγηθεί ο άλλος αλλά στην ουσία είναι πολύ χρήσιμα αν το πάρεις σαν διαφωνώ και να μην κάθεσαι να απαντάς .. εντωμεταξύ πολλές φορές μου κάνουν και Ολυμπιακοί ..οκ λογικό είναι να διαφωνούμε .. Δεν το λέω για τον τζονυ γιατί αυτόν τον είχαν ρημάξει κάτι μέρες, καλημέρα έγραφε και είχε 10 χεράκια..

2
1
1