Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Christofis

euroleague
Reactions: 1171
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Αύγ 16, 2024 9:53 pm

τουλουμπα έγραψε:
Παρ Αύγ 16, 2024 9:26 pm
τον αταμαν τον θυμαμαι στην εφες και δεν ειχε κανενα θεμα με ακριβους παιχτες και μεγαλα μπατζετ
στον παο εγινε ξαφνικα δυσκοιλιος στους ακριβους παιχτες και τον παρακαλαει ο ταραντουλας να παρει παιχτη των 3 εκατ και αυτος αρνειται

:drunk: :drunk: :drunk:
Σε αυτο πιστευω επαιξε ρολο η εμπειρια του με τον κλαιμπερν. Γενικα ο Παο δεν χρειαζεται παικτη των 3 εκατομμυριων. Ο Ολυμπιακος με Φαλ και Μουτινοφ λογω μεγαλου σκαριου και σχετικη ευπαθεια σε τραυματιαμους χρειαζοταν ενα τριτο καλο κορμι και ο Ραιτ ειναι σουπερ για αυτο λογω ηλικιας κι σταδιου καριερας. Ο πετρουσεφ επισης μπορει να δωσει λυσεις αλλα σαν πενταρι οποτε ενας απο τους δυο θα ηταν αρκετος στην θεωρια.
Και οι δυο ειναι ψιλουπερβολη αλλα δεν ειναι απαραιτητα κακο.

Ο παο εχει τον Λεσορ που λογω υψους και αθλητικοτητας παρα το προβλημα στην μεση ποθ συνηθως ειναι διαχειρισιμο μη χειρουργικα εχει δυνατο σκαρι και δυσκολα τραυματιζεται ετσι μπορει καλλιστα να να παιζει 25 λεπτα που τα χρειαζεται για να αποδωσει. Εναν πολυ καλο ψηλο χρειαζεται που και λογο ελλειψης αθλητικοτητας στια υπολοιπες θεσεις πλην Ναν, γκραντ , Χουαντσο και καλαιτζακη σε συμπληρωματικο ρολο δεν πιστευω οτι ενας δεινοσαυρος θα του ταιριαζε εκτος και αν ηταν μπαμπουλας στην Αμυνα ( μονο δυο ξερω τον Ταβαρες και τον Φαλ, αντε και τον Πουαριε) . Θεωρω οτι εναν πολυ αθλητικο αλλα ψηλο πανω απο 2,06 παικτη χρειαζεται. Και τετοιοι υπηρξαν πολλοι στην αγορα φετος για καποιο λογο και επιπεδου ευρωλιγκας( Ντοντα Χολ, Μπραντον Ντειβις, Ταιρικ Τζοουνς, Μοτλει, Τζος Νιμπο, Ιμπακα).

Γενικα παικτες οπως ο Τουρκος δεν κανουν για Ευρωλιγκα. Τετοιος ηταν και ο Καμινσκι και ο Σαμανιτς . Εχουν το μεγεθος που το ζητανε σαν τρελλοι στην απεναντι πλευρα του Ατλαντικου αλλα Ειναι για να συμπληρωνουν την δεκαπενταδα ομαδας ΝΒΑ χωρις στοχους που θα παιξουν δυο τρεις χρονιες κυριως ατην β ομαδα τους και θα παιξουν αργοτερα μετα σε ομαδες Κινας ή Χαμηλοτερου επιπεδου ευρωπαικες ομαδες

Θεωρω οτι επειδη ηρθε ο Ναν περυσι για να το θεσω πιο σωστα γιατι ο JohnnyPao με εχει τρελανει στα dislike δεν σημαινει οτι και φετος θα σου κατσει παικταρας ο κομμενος απο τον ΝΒΑ οκτωμβριο μηνα ειδικα στους ψηλους που ειναι πιο δυσκολη αγορα.

1
1 Εικόνα
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Σάβ Αύγ 17, 2024 9:30 pm

Νομίζω πως είμαστε λίγο πιο αυστηροί από ότι χρειάζεται με τον Ataman όσον αφορά το ζήτημα προσθήκης ψηλού. Καταρχάς να ξεκαθαρίσω πως κι εγώ είμαι της άποψης πως για τη συγκεκριμένη θέση θα έπρεπε να έχουμε πάρει ήδη παίχτη, έχω γράψει πολλές φορές τους λόγους, ο βασικότερος είναι πως στην Αμερική γίνονται πιο εύκολα waive τα scoring guards (βρίσκονται σε αφθονία) παρά οι ποιοτικοί ψηλοί που είναι ελάχιστοι. Άλλωστε, για να περιμένει τόσο ο coach μάλλον ψάχνει κάτι πραγματικά καλό, αλλά και να το βρει τι να το κάνει, αφου 15 λεπτά θα παίζει όποιος κι αν έρθει. Συμφωνώ και με τον @Chrisofidis στο ότι η ομάδα θέλει αθλητικό ψηλό και όχι έναν post up παίχτη, έχω πει και στο παρελθόν ότι αν ήταν στο χέρι μου θα είχα ήδη πάρει έναν εκ των Ibaka (ιδανική επιλογή), Caboclo, Wenyen Gabriel ή Metu. Παρόλα αυτά εμπιστεύομαι πλήρως τον Ataman, μας διέψευσε πανηγυρικά πέρσι άλλωστε όσον αφορά τους Grant & Grigonis, οπότε δεν είμαστε για να λέμε και πολλά πολλά.

Θέλω λοιπόν να δικαιολογήσω κάπως αυτή την καθυστέρηση στο θέμα έλευσης ψηλού και νομίζω η εξήγηση είναι πολύ απλή, μια σύντομη βόλτα να κάνει κάποιος στο topic των μεταγραφών του ΟΣΦΠ και θα καταλάβει τι εννοώ. Αν ρωτούσε κάποιος 10 οπαδούς του ΠΑΟ αν θα ήθελαν τον Petrusev για back up 5αρι, οι μισοί θα έλεγαν ναι. Θα ερχόταν όμως ο Petrusev κι ο κάθε Petrusev στην ομάδα? ΟΧΙ !!! Όχι, για τον ίδιο λόγο που θέλει σαν λυσσασμένος να φύγει από τον ΟΣΦΠ, γιατί ο Lessort στον ΠΑΟ είναι ολόιδια σχεδόν κατάσταση με τον Vezenkov, ο Γάλλος είναι ο πιο κομβικός παίχτης της ομάδας (περισσότερο κι απτον Nunn ίσως), ο Ataman τον λατρεύει και φυσικά είναι δεδομένο πως του χρόνου θα παίρνει μέσα στο νερό 25-30 λεπτά ανά ματς, ακατέβατα, όσα δηλαδή θα παίρνει και ο Σασα. Ειδικά αν ο παίχτης που θα έρθει πίσω του δεν είναι διθεσίτης (όχι ότι στο "4" έχουμε κι ιδιαίτερο χώρο) θα είναι καταδικασμένος να παιζει 10, το πάρα πολύ 15 λεπτά ανά ματς, μέχρι εκεί όμως. Ο Petrusev λοιπόν, όπως κι ο Caboclo ή o Gabriel που αρέσουν σε εμένα, έχουν φιλοδοξίες, θέλουν να επιστρέψουν στο ΝΒΑ ή έστω να γίνουν σταρ στην Ευρώπη κι αυτό δεν θα το καταφέρουν παίζοντας 10 λεπτά ανά αγώνα. Δεν είναι το θέμα τους αν θα ναι βασικοί ή αναπληρωματικοί, αλλά τουλάχιστον να μην είναι αναπληρωματικοί παιχτών όπως ο Lessort κι ο Vezenkov. Να φέρει λοιπόν παίχτη ο Ataman για να περνάει τα ίδια που περνάει ο Μπαρτζω με τον Σερβο και να δίνει δικαίωμα στο κάθε πρόεδρο του Ερυθρού να ασχολείται με την ομάδα μας? Όχι ευχαριστώ, δεν θα πάρω.

Άρα λοιπόν το να βρούμε σεντερ που να ΑΓΑΠΑΕΙ τον ρόλο του και ταυτόχρονα να είναι ικανός να παίξει και λίγο παραπάνω (αν χτυπήσει ο Lessort) είναι πολύ δύσκολο και θέλει υπομονή. Ουσιαστικά ψάχνουμε κάποιον με το attitude του Lorenzo Brown, ο Ibaka θα ήταν ιδανικός λόγω ηλικίας, αλλά οκ πήγε στη Ρεαλ, κατανοητό, ο Metu που εγώ ο ίδιος προτείνω γράφεται πως έχει θέματα χαρακτήρα. Δεν πρόκειται να παίξει με τέτοια θέματα ο Τούρκος και να ρισκάρει έστω και στο ελάχιστο τη χημεία της ομάδας, έπαθε κι έμαθε με τον Clyburn. Για τον Motley πχ είπε ο προπονητής της Χαποελ ότι επέλεξε το eurocup γιατί ήταν βασική προϋπόθεση για αυτόν να παίζει κάπου ως βασικός, δεν του άρεσε που στη Φενερ του έφαγε τη θεση ο Παπαγιάννης, αντίστοιχα κι ο Nebo με τον Poirier θέλουν να είναι βασικοί. Τώρα για κάτι άλλους τύπου Davies, Jones, Wiley, Hall, κλπ που αναφέρθηκαν, οκ τέτοιοι υπάρχουν πολλοί, αλλά δεν έπαιξε ποτέ με τέτοιους ο Ataman, θέλει τον καλό αμυντικό ο κόουτς, αλλά τον νοιάζει ο παίχτης του να είναι παραγωγικός και μπροστά. Με βάση αυτά εγώ είμαι μια χαρά καλυμμένος και με Yurtseven, σούπερ ριμπάουντερ επιπέδου Milutinov, είναι καλός scorer και rim protector, για τα 10 λεπτά που θα παίζει θα κρύβεις τα αργά του πόδια βάζοντας στη 5αδα τους Grant & Juancho και είσαι καλυμμένος.

Υπομονή και εμπιστοσύνη στον Αμαν Αμαν!

3
1 Εικόνα 2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2429
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Αύγ 18, 2024 9:06 am

τουλουμπα έγραψε:
Παρ Αύγ 16, 2024 7:37 pm
shaq7 έγραψε:
Παρ Αύγ 16, 2024 6:01 pm

Παντως παικτης να παιζει 2 θεσεις,να παιζει αμυνα,να εχει υψος,να εχει 3π και ολα αυτα που ακουγονται θα ναι βασικος στο ΝΒΑ,εκτος και εννοουμε να ειναι σαν το μπλατσε που τα κανει ολα αυτα αλλα οχι σε επιπεδο ευρωλιγκας..Αν βαλεις οτι πρεπει να κανει και λιγοτερα του λεσσορ και να παιζει 10-15λ αλλα οταν χρειαστει να παιζει βασικος.. Δεν υπαρχει αυτος ο παικτης οσο και να ψαξουνε..

Μου θυμιζει κατι εποχες που ψαχναμε γκαρντ εμεις και λεγαμε,να εχει την αμυνα του γουοκαπ,το τριποντο του κανααν ,το μπασιμο του μακισικ και την δημιουργια του καλαθη..Να κανει 900χιλ και το σημαντικοτερο να ειναι καλο παιδι :lol:
αυτες ειναι οι γνωστες δικαιολογιες οταν δεν θες να παρεις παιχτη
ο ενας σου βρωμαει ο αλλος σου ξινιζει με τις γνωστες ατακες δεν θα παρουμε παιχτη απλα για παρουμε ,δεν βιαζομαστε,κτλ κτλ

και οι παναθηναικοι και οι ολυμπιακοι τα εχουμε ζησει κατα καιρους αυτα
Δεν το βλέπω για οικονομικό θέμα.
Υπάρχουν και παίκτες με λιγότερο από 1εκ συμβόλαιο αν ήθελε κάποιον εκεί.

Ακόμα και ο ίδιος ο Πλάις, που πριν 10 μέρες έκλεισε σε μια μικρομεσαία ιταλική.
Οκ 35 χρονών τον Νοέμβρη αλλά πέρσι έπαιζε 18 λεπτά με 7,8 πόντους, 3,6 ριμπάουντ και 43% τρίποντο. Για 10-15 λεπτά, τον ρόλο του Μπάλτσε, μια χαρά θα ήταν και δεν θα ήταν και ακριβός.

Υπάρχει πάντα και η περίπτωση ότι όποιος καεί στον χυλό φυσάει και το γιαούρτι. Δηλαδή μετά τον Κλάιμπερν που η προσθήκη ενός παικταρά ανατίναξε την καλύτερη ομάδα των τελευταίων ετών να το σκέφτεται πάρα πολύ πριν προσθέσει κάποιον.
Ο Μπράουν είναι διαφορετική περίπτωση γιατί μιλάμε για βετεράνο 34 χρονών που έχει παίξει και δίπλα σε παικταράδες και στην Μακάμπι δίπλα στον Μπάλντγουιν που δεν την δίνει από το δεξί στο αριστερό και λογικά αυτό που θέλει είναι μια Ευρωλίγκα οπότε θα είναι συνειδητοποιημένος.
Συν ότι βγαίνουν εύκολα οι χρόνοι γιατί αν πεις από 25 λεπτά Σλούκας και Ναν, 20-25 λεπτά Μπράουν και άλλα τόσα ο Γκράντ(δηλαδή για 10-20 λεπτά σχήμα με 3 κοντούς, όπως είχαμε και φέτος) χωράνε όλοι.
Στο 5 ακόμα και αν ο Λεσόρ περιοριστεί στα 25 λεπτά μένουν μόνο 15 για τον άλλο ψήλο. Και να μπορεί να παίξει στο 4 δεν υπάρχουν λεπτά εκεί με Μήτογλου-Χουάντσο.

Σε κάθε περίπτωση δεν νομίζω πως είναι θέμα μπάτζετ.

Γενικά πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι το παράθυρο μας είναι τώρα, δηλαδή η φετινή χρονιά ίσως και η επόμενη.
Ο Σλούκας θα είναι 35 τον Γενάρη, ο Μπράουν είναι 34(αμφότεροι με συμβόλαιο ως το 2026, στον Μπράουν υπάρχει και +1), τα συμβόλαια Χουάντσο-Λεσόρ τελειώνουν το επόμενο καλοκαίρι, ο Ναν έχει συμβόλαιο ως το 2026 και nba out για του χρόνου.
Είναι σίγουρο ότι του χρόνου ή το επόμενο καλοκαίρι θα χρειαστεί να γίνουν αλλαγές σε βασικούς παίκτες του ροτέισον οπότε πάμε για μικρότερο ή μεγαλύτερο rebuild τότε. Τώρα είναι η ευκαιρία για να προσπαθήσουμε back 2 back και θα ήταν περίεργο να γίνουν μεγάλες αλλαγές σε ομάδα που μόλις πήρε Ευρωλίγκα.

2
2 Εικόνα
Dimmitz

a1greece
Reactions: 585
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Κυρ Αύγ 18, 2024 5:48 pm

Το πρόβλημα που πολύ σωστά έχετε επισημάνει οι περισσότεροι είναι ότι παίκτης των 10-15 λεπτών με τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Άταμαν δεν υπάρχει.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι υπήρχαν κάποιες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις που θα του έκαναν την δουλειά τύπου Thieman και δεν τους πήρε. Νομίζω ότι ισχύει η παροιμία «του χαρίζουν γάιδαρο και τον κοιτάει στα δόντια» στα μεταγραφικά σας.

Νομίζω ότι τσογάρει υπερβολικά ο Άταμαν γιατί παίκτη τύπου Ράιτ δεν είναι εύκολο να βρεις. Δεν εννοώ με τα χαρακτηριστικά του Ράιτ, αλλά κάποιον νέο, εξελίξιμο, που θα μπαίνει στο παρκέ και θα δίνει ενέργεια και που θα είναι ευχαριστημένος με τον ρόλο του.

Από NBA δύσκολο να βρεις τέτοιο παίκτη. Πιο πιθανό είναι να ξεκινήσετε την σεζόν έτσι και να κάνει μεταγραφή Ιανουάριο από αγορά της Τουρκίας ή από τα δεύτερα κοψήματα του NBA.

Θα είναι τυχερός και θα του κάτσει παίκτης τύπου Πετρούσεφ ή Ράιτ τότε; Αν όχι και φέρει κάποιον απλά για να συμπληρώνει το ρόστερ τότε θα έχετε πρόβλημα.

Εκτός και αν ο Λεσόρ κάνει σεζόν MVP (διόλου απίθανο) καθώς θέλει να πάει NBA του χρόνου.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5645
Αγαπημένη θέση: SG, C

Κυρ Αύγ 18, 2024 7:17 pm

Από την στιγμή που μιλάμε για παίκτη φτηνότερο του λεσσορ που θα παίζει 10λ μαξ τις περισσότερες φορές αμέσως αποκλείονται τα τοπ ονόματα .. Όποτε δεν ξέρω γιατί έβγαινε ότι θα ρθει νέος ναν και παίκτης που με αυτόν θα το πάρετε αήττητοι .. Αυτοί είναι για μπροστά του που όλα δείχνουν ότι δεν το θέλετε .

Άρα πάμε σε παίκτες η νέους στυλ ραιτ χωρίς εμπειρία που θα ναι λαχείο η βετεράνους που δεν τους νοιάζει ποσο θα παίζουν ..Ίσως και παίκτες όπως ο γιουρτσεβεν που αν δεν βρίσκουν κάτι καλύτερο θα αναγκαστούν να συμβιβαστούν ;!

Όπως και να χει με τις δικλείδες που χετε βάλει το πιθανότερο είναι ότι ο παίκτης δεν θα κάνει την διαφορά .. όποτε δεν βλέπω τον λόγο που έχουν προσπεραστεί παίκτες όπως ο ντειβις ο τιλμαν η και ο μπιρτς.Να κάνανε προετοιμασία και να είχατε το κεφάλι σας ήσυχο .

Έχει ενδιαφέρον πάντως τι θα γίνει στο τέλος .. αν θα φέρετε τελικά παίκτη και ποιος θα είναι αυτός .. Θα απαντηθούν αρκετά ερωτήματα ..

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kein

a1greece
Reactions: 619

Κυρ Αύγ 18, 2024 7:40 pm

Εντωμεταξύ όλα αυτά για το τι παίχτη ψάχνουμε, πόσα θα παίρνει, πόσα λεπτά θα παίζει, αν θα είναι 4-5 κλπ, όλα είναι υποθέσεις από λόγια που έχουν ειπωθεί δεξιά και αριστερά στο sdna (κάποια από τα οποία ήταν αντιφατικά) ή στο τουιτερ ! Από επίσημα λόγια μόνο ο Άταμαν έχει δηλώσει πριν κάνα μήνα ότι : «Προσπαθούμε για μία πολύ σημαντική μεταγραφή, θέλω, ωστόσο, να μου επιτρέψετε να μην αναφέρω το όνομα του παίκτη». Αυτό σημαίνει ότι μπορεί ακόμα να μην έχουν πάρει απάντηση ή μπορεί να πήραν άκυρο και να είναι σε κάποιο άλλο πλάνο. Όπως και να 'χει αυτοί ξέρουν καλύτερα, εμείς απλά εικάζουμε, και αν δούμε πως κινήθηκε το τιμ την προηγούμενη χρονιά, μην αποκλείετε καθόλου το ενδεχόμενα να είμαστε πολύ μακριά νυχτωμένοι.
Ενν κατακλείδι καλό είναι να ανησυχούμε αλλά χαλαρώστε ρε λίγο, κάντε διακοπές και θα το λύσουν το θέμα αυτοί που πρέπει και έχουν γνώση ... :drunk:

1
1 Εικόνα
:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
JohnnyPao

champion

Κυρ Αύγ 18, 2024 8:23 pm

Επειδή δεν υπάρχει τοπικ για τις μεταγραφές του 2025-26 το γράφω εδώ από τώρα. Ο Yabusele φαίνεται να υπογράφει μονοετές με τους Σιξερς, αν δεν καταφέρει να αποδείξει σε αυτούς ή σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα του ΝΒΑ ότι αξίζει να βρίσκεται εκεί και αποφασίσει να επιστρέψει στην Ευρώπη, τότε τον θελη πάση θυσία στον Παο! Είτε ως αντι-Juancho, είτε με μετατόπιση του Ντίνου στο "5". Θα ναι εξαιρετικό αν γίνει!

Η Ρεαλ όποιον και να πάρει στη θεση του πιθανότατα θα τον υπογράψει με πολυετές συμβόλαιο, άρα δεν θα έχει χώρο για να επιστρέψει εκεί του χρόνου. Στον ΟΣΦΠ σίγουρα δεν υπάρχει χώρος στη θέση, άρα θα είμαστε η καλύτερη του επιλογή.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
JohnnyPao

champion

Κυρ Αύγ 18, 2024 8:27 pm

shaq7 έγραψε:
Κυρ Αύγ 18, 2024 7:17 pm
Από την στιγμή που μιλάμε για παίκτη φτηνότερο του λεσσορ που θα παίζει 10λ μαξ τις περισσότερες φορές αμέσως αποκλείονται τα τοπ ονόματα .. Όποτε δεν ξέρω γιατί έβγαινε ότι θα ρθει νέος ναν και παίκτης που με αυτόν θα το πάρετε αήττητοι .. Αυτοί είναι για μπροστά του που όλα δείχνουν ότι δεν το θέλετε .

Άρα πάμε σε παίκτες η νέους στυλ ραιτ χωρίς εμπειρία που θα ναι λαχείο η βετεράνους που δεν τους νοιάζει ποσο θα παίζουν ..Ίσως και παίκτες όπως ο γιουρτσεβεν που αν δεν βρίσκουν κάτι καλύτερο θα αναγκαστούν να συμβιβαστούν ;!

Όπως και να χει με τις δικλείδες που χετε βάλει το πιθανότερο είναι ότι ο παίκτης δεν θα κάνει την διαφορά .. όποτε δεν βλέπω τον λόγο που έχουν προσπεραστεί παίκτες όπως ο ντειβις ο τιλμαν η και ο μπιρτς.Να κάνανε προετοιμασία και να είχατε το κεφάλι σας ήσυχο .

Έχει ενδιαφέρον πάντως τι θα γίνει στο τέλος .. αν θα φέρετε τελικά παίκτη και ποιος θα είναι αυτός .. Θα απαντηθούν αρκετά ερωτήματα ..
Η κατάσταση με τον ψηλό θυμίζει αρκετά τη φάση με το 3αρι που περιμέναμε πέρσι. Από την ομάδα έβγαινε προς τα έξω πως ο Grigonis μένει ως δικλείδα ασφαλείας μέχρι να βρεθεί 3αρι από το ΝΒΑ. Τελικά ο Grigonis έμεινε, 3αρι δεν ήρθε ποτέ και έγινε προσθήκη σε άσχετη θέση επειδή ο Vildoza ήταν κατώτερος των περιστάσεων. Επίσης ο Ataman συζητάει το αν θα πάρει σεντερ ή όχι από πέρσι τον Γενάρη, δεν με χαλάει ο Balce, αλλά ο Τούρκος δεν έχει κάτσει ποτέ να ασχοληθεί με παιχτες κάτω των 24 ετών, βλέπε Musa, Petrusev, Bitim, μοναδική εξαίρεση ο Micic που καταλαβαίνουμε τους λόγους... άρα απορώ τι περιμένει από τον Πολωνό. Δεν γίνεται να πάει 2η χρονιά χωρίς μπακαπ σεντερ. Προς το παρόν έχει δικαιωθεί σε όλα ο κόουτς, αλλά δεν χρειάζεται να συνεχίζει να παίζει με τη τύχη του.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5645
Αγαπημένη θέση: SG, C

Κυρ Αύγ 18, 2024 8:49 pm

Έχω την εντύπωση ότι η Ρεάλ δεν τους παίρνει την ρήτρα ώστε μετά να γυρίσουν σε αυτήν ..Θυμάστε κανεναν να έφυγε από Ρεάλ και μετά να πήγε σε άλλη ομάδα ; Ο μιροτιτς μόνο νομίζω αλλά αυτός είναι άλλη περίπτωση

Αν και δεν νομίζω ότι θα γυρίσει τόσο εύκολα .. το έλεγα ότι δεν ξέρω πως διαολο αυτός ο παίκτης δεν είναι ΝΒΑ αφού έχει ότι χρειάζεται για να πιάσει εκεί

0
villiskabas

nba
Reactions: 532
Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης

Δευ Αύγ 19, 2024 1:33 am

1
1 Εικόνα
JohnnyPao

champion

Δευ Αύγ 19, 2024 1:38 am

villiskabas έγραψε:
Δευ Αύγ 19, 2024 1:33 am
https://www.sdna.gr/mpasket/1226947_epe ... rade-sto-5
καλοριζικος
Αποκλειστικό sdna, δεν το περίμενα :roofl:.

Πολύ με χαροποιεί αυτή η εξέλιξη, αναμονή τέλος. Να δούμε με τι θα ασχολούμαστε μέχρι να ξεκινήσει η σεζόν. Έχουμε με διαφορά το καλύτερο ροστερ στην Ευρώπη πλέον, προφανώς έχει ατέλειες, αλλά είναι το καλύτερο.

Παμε βουρ για το 8ο, του χρόνου μπορεί να βρεθούμε χωρίς Nunn & Lessort αν πάνε και οι δύο ΝΒΑ, φέτος είναι η ευκαιρία μας για το back to back.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
stvs

Reactions: 1
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: 3D, bodiroga
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Δευ Αύγ 19, 2024 1:45 am

Εμένα λίγο με ανησυχεί ότι ο Ζελικο αλλά και ο ίδιος ο Αταμαν εξέφρασαν παράπονα για το παίχτη.ποιος μου λέει ότι δεν θα κάνει το ίδιο και μας αφήσει ξεκρέμαστοι.Εκτος αν βάλουν κάποια ρήτρα.Οσον αφορά τους χρόνους στο 5,όσο και αν συμπαθώ και γουστάρω τον Λεσορτ,ξεχάσατε πως κάποτε σε αυτήν την θέση είχαμε τον Μάικ και τον Πέκοβιτς;Ανάλογα το παιχνίδι έπαιζε περισσότερο χρόνο ο καθένας.

0
JohnnyPao

champion

Δευ Αύγ 19, 2024 2:10 am

stvs έγραψε:
Δευ Αύγ 19, 2024 1:45 am
Εμένα λίγο με ανησυχεί ότι ο Ζελικο αλλά και ο ίδιος ο Αταμαν εξέφρασαν παράπονα για το παίχτη.ποιος μου λέει ότι δεν θα κάνει το ίδιο και μας αφήσει ξεκρέμαστοι.Εκτος αν βάλουν κάποια ρήτρα.Οσον αφορά τους χρόνους στο 5,όσο και αν συμπαθώ και γουστάρω τον Λεσορτ,ξεχάσατε πως κάποτε σε αυτήν την θέση είχαμε τον Μάικ και τον Πέκοβιτς;Ανάλογα το παιχνίδι έπαιζε περισσότερο χρόνο ο καθένας.
Φίλε το όλο θέμα με τον Ζοτς έγινε πριν 9 χρόνια όταν ο παίχτης ήταν μόλις 17 χρονων. Καμία σημασία δεν έχουν αυτά. Ο Αταμαν τον είχε κράξει επειδή δεν είχε πάει στην εθνική ένα καλοκαίρι, σιγά τα ωά. Ο κόουτς ξεψαχνίζει ότι έχει να κάνει με θέμα χαρακτήρα των παιχτών του, για να έδωσε το πράσινο φως θα ξέρει πολύ καλά ότι όσο βρίσκεται ο παίχτης στον ΠΑΟ δεν θα ονειροπολεί το ΝΒΑ. Του βάζεις ΝΒΑ αουτ μέχρι αρχές Ιουλίου (όχι όπως η Ρεαλ με Γιαμπουσέλε) και ξεμπερδεύεις.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3930
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Αύγ 19, 2024 3:51 am

δεν μου γεμιζει το ματι ο τουρκος αλλα απτον παροπλισμενο μπαλτσε καλυτερα καποιος που θα του δωσει ευκαιριες

το μπαλτσε τι θα τον κανουν?

0
JohnnyPao

champion

Δευ Αύγ 19, 2024 4:22 am

τουλουμπα έγραψε:
Δευ Αύγ 19, 2024 3:51 am
δεν μου γεμιζει το ματι ο τουρκος αλλα απτον παροπλισμενο μπαλτσε καλυτερα καποιος που θα του δωσει ευκαιριες

το μπαλτσε τι θα τον κανουν?
Σκοράρει στο low post, έχει ένα ψευτοτρίποντο που σηκώνει βελτίωση, είναι ΣΟΥΠΕΡ ριμπάουντερ που είχαμε ανάγκη πέρσι και κάτω απτο καλάθι αρκετά καλός rim protector. Θα συνεργαστεί καλά και με τον Lorenzo πιστεύω, είναι παρόμοιος παίχτης με τον Willy Hernangomez αλλά με μεγαλύτερο ταβάνι. Το βασικό του πρόβλημα είναι ότι είναι πολύ αργος στα πλάγια βήματα, κακός δηλαδή στην αντιμετώπιση του πικ εν ρολ, αλλά πάλι καλά που ο ΟΣΦΠ παίζει μοσιον.

Για 10-15 λεπτά πίσω απτον λεσσορ δεν πρόκειται να έβρισκες κάτι καλύτερο, ο καμποκλο δεν θα δεχόταν αυτόν τον ρόλο με τίποτα. Το άρθρο του sdna λέει ότι ο Μπαλτσε θα αποχωρήσει.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”