Γιατι το λες αυτό?tokalytero3d έγραψε: ↑Δευ Αύγ 19, 2024 3:41 pmΜετά παραπονιέσαι για τα dislikesJohnnyPao έγραψε: ↑Δευ Αύγ 19, 2024 4:29 amΤο rotation της ομαδας πλέον το φαντάζομαι κάπως έτσι, σε παρενθεση έχω τους χρόνους συμμετοχής των παιχτών :
Brown(22) , Sloukas(18+6)
Nunn(28) , Kalaitzakis(2)
Grigonis(22) , Grant(18+4) , Papapetrou
Mitoglou(22) , Juancho(18)
Lessort(28) , Yurtseven(12) , Adetokubo
![]()
Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Φίλε τουλουμπα, φαίνεται να μην μαθαίνεις απτα λάθη σου με τίποτα. Ο Αταμαν πέρσι σε έβγαλε λάθος σε ότι κι αν προέβλεψες απτην ομάδα. Χάζευα χθες τι γράφαμε πέρσι το καλοκαίρι για την ομάδα που στήνει ο Αταμαν, τους είχες βγάλει όλους άχρηστους, τελικά αυτοί οι άχρηστοι πήραν και Ευρωλίγκα και πρωτάθλημα (πόσο τύχη ποια). Πέρσι επεμενες πως ο Γκριγκονις πρέπει να φύγει γιατί θα ναι τρύπα στην άμυνα και αδιάφορος επιθετικα, εδώ έλεγες πως είναι μετριος αμυντικός και ο Γκραντ, δεν τα λέω αυτά για να σε πικάρω, αλλά απτη στιγμή που αποδείχθηκες λάθος, ίσως πρέπει να κάτσεις και να αναπορσαρμοσεις κάποιες απτις απόψεις σου για την ομάδα και συνολικά το μπάσκετ. Εδώ είχες βγάλει μέτριο σεντερ τον Λεσσορ αν θυμάμαι καλά...
Ο Γκριγκονις λοιπόν έπαιζε 28 λεπτά μέσο όρο φετος, δεν έχασε ούτε ματς, έπαιξε κρίσιμες άμυνες στην RS, πήρα σημαντικά ριμπάουντ που μάλλον τα έχεις ξεχάσει και μας χάρισε νίκες με τα σουτ του που μας έδωσαν το πλεονέκτημα έδρας στα πλειοφ. Ο Αταμαν τον γουστάρει φουλ και για αυτο του έδωσε 3ετες, όχι για να παίζει 10λεπτα. Κι εγώ θα προτιμούσα τον Χεζονια αλλά μάλλον κάτι ξέρει παραπάνω ο Τούρκος. Το ότι δεν ήταν καλός ο Λιθουανός στο φαιναλ 4 και στα πλειοφ το ξέρουμε όλοι, ας μας πηγαίνει μέχρι εκεί και τότε θα βγαίνουν μπροστά αυτοί που πρέπει.
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Κοίτα να δεις, ο Παπαπέτρου ηταν φανταστικός στα πλειοφ με την Μακαμπι πράγματι, μετά βέβαια αν δεις σε φαιναλ 4 και τελικούς με Α1 έπεσε πάλι η απόδοση του και έγινε ο κανονικός Παπαπέτρου (όχι βέβαια αυτό το χάλι που είδαμε στην RS). Θεωρητικά μετά από αυτό το κλείσιμο που έκανε πέρσι, όντως η λογική λέει πως ο Ιωάννης θα είναι το βασικό μας 3αρι φετος. Μιλάμε όμως για ένα παιδί που έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από τραυματισμούς, που έχει 2 χρόνια να παίξει κανονικό μπάσκετ αν εξαιρέσεις έναν μήνα πέρσι και που έφτασε στο σημείο μέχρι και να σκεφτεί την απόσυρση σε τόσο νεαρή ηλικία. Δεν μπορείς λοιπόν να πεις ότι βασίζεσαι πάνω του για την σεζόν που έρχεται. Θεωρώ πως θα τον βλέπουμε σε πολύ περιορισμένα ματς, μόνο όταν ο αντίπαλος έχει 3αρια με καλό low post παιχνίδι που δυσκολεύουν τον Grigonis και κατά τα άλλα θα τον βάζει πολύ στην Α1 για να τον κρατάει ζεστό μέχρι τα κρίσιμα παιχνίδια στο τέλος της χρονιάς που θα του ζητηθεί να πάρει μπρος. Επίσης θα παίζει στο "4" όποτε τραυματίζεται ο Juancho που είναι σχετικά ευπαθής. Ο Yurtseven άλλωστε είναι απαραίτητο να παίζει δίπλα σε Juancho ή Ιωάννη στο "4" και ιδανικά Grant στο "3". Αν τον βάλεις να παίξει 20λεπτα σε 40 ματς της γιουρολιγκ δεν νομίζω πως θα καταφέρει να μείνει υγιής μέχρι το τέλος. Για αυτο δεν τον υπολογίζω, θα είναι μαι ευχάριστη έκπληξη όμως το μα διαψευστώ.Conan1982 έγραψε: ↑Δευ Αύγ 19, 2024 11:04 amΤον Παπαπέτρου βλέπω τον λογαριάζεις ως τον 11ο-12ο παίκτη. δεν συμφωνώ μετά την επάνοδο του ήταν κομβικός και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, στην Euroleague στα playoff έπαιζε 22 λεπτά μ.ο και στο Φ4 20 λεπτά και άφησε πίσω στο ροτέιτον τον Γκριγκόνις. Το λες προφανώς για να χωρέσει ο Γκραντ μετά και την έλευση του Μπράουν αλλά δεν νομίζω ότι θα παίζει αποκλειστικά στο 3. Ο Γκριγκόνις δίνει μεν καλύτερο spacing αλλά υστερεί στην άμυνα σε σχέση με Παπαπέτρου και Γκραντ.JohnnyPao έγραψε: ↑Δευ Αύγ 19, 2024 4:29 amΤο rotation της ομαδας πλέον το φαντάζομαι κάπως έτσι, σε παρενθεση έχω τους χρόνους συμμετοχής των παιχτών :
Brown(22) , Sloukas(18+6)
Nunn(28) , Kalaitzakis(2)
Grigonis(22) , Grant(18+4) , Papapetrou
Mitoglou(22) , Juancho(18)
Lessort(28) , Yurtseven(12) , Adetokubo
Προφανώς θα υπάρχουν ματς που κάποιοι θα παίξουν λιγότερο, κάποιοι περισσότερο, θα υπάρξουν και τραυματισμοί. Η ομάδα όμως είναι πλήρης και μπορεί να τους αντιμετωπίσει εσωτερικά, αν δούμε ότι κάτι μας λείπει δεν αποκλείεται να κάνουμε και μεταγραφή μέσα στη σεζόν, δεν το νομίζω βέβαια αυτό. Ο Grant όπως βλέπετε θα παίζει σχεδόν αποκλειστικά στο "3", εκτός κι αν έχουμε καναν τραυματισμο του Σλουκα, τότε θα ανεβαίνει ως μπακαπ ασος και θα καλύπτουν το "3" οι Παπαπέτρου και Καλαϊτζάκης πίσω απτον Λιθουανό. Ο Ιωάννης θα μπορεί να βοηθάει και στο "4" όποτε τραυματίζεται ο Juancho, θα δούμε και σχήματα φαντάζομαι με 5αρι τον Μήτογλου. Οπωσδήποτε πάντως θέλουμε Juancho και Grant στη 5αδα όταν είναι μέσα ο Yurtseven για να τον καλύπτουν αμυντικά.
Νομίζω πως ο Γκραντ θα περιοριστεί σε κανένα 15λεπτο, για να συμπληρώνει τα γκάρντ και την θέση 3, στο 3 θα είναι βασικός ο Παπαπέτρου και ο Γκριγκόνις θα συμπληρώνει τους χρόνους ανάλογα με το παιχνίδι.
Παμε τώρα και στον Grant, μιλάμε για τον αφανη MVP της ομαδας πέρσι, αν τον περιορίσεις στα 15 λεπτά ξεχνάμε κάθε ελπίδα για κάτι καλό φετος. Είναι απλά τα πράγματα, είναι σαν να παίζει φετος 15 λεπτά στον οσφπ ο Γουκαπ, δεν γίνονται αυτά. Μιλάμε για τον καλύτερο αμυντικό μας, που εκτός αυτού, είναι και clutch παίχτης στα κρίσιμα και μπορεί να ξεμπλοκαρει την ομάδα όταν κολλάει στο σκορ. Τον θεωρώ υπέρπολύτιμο γρανάζι της ομαδας και δεν γίνεται να πέσει ο χρόνος του κάτω απτα 20 λεπτά ανά αγώνα. Αν δεις τους χρόνους των Brown, Σλουκα και Nunn, μετά απομένουν μόλις 5 λεπτά στη θέση "2", οκ θα τα παίζει αυτά ο Grant αν χρειαστεί αλλά θα πρέπει σίγουρα να παίξει και άλλα 15 στο "3" που θα γίνει πλέον η κύρια του θέση (εκτός από όταν τραυματίζεται ο Σλουκας που θα πηγαίνει στον ασο).
Ανέφερα όλα τα πιθανά σενάρια για ενδεχομενους τραυματισμούς νομίζω. Έβαλα 2 λεπτά στον Καλαϊτζάκη και στον Παπαπέτρου γιατί ο Ιωάννης θέλει χρόνο για να αποδώσει, ενώ ο Πάνος μπορεί να μπει και να βγάλει κάποιες άμυνες.
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Πολυ ωραίο σχόλιο. Δεν νομιζω να παίζουμε αλλαγές όσο είναι στο παρκέ ο Yurtseven, θα κάνει δυναμικά hedge out στο πικ εν ρολ και θα γυρνάει μετά γρήγορα στον παίχτη του (θυμηθείτε πως έπαιζε άμυνα πέρσι ο Balcerowski, δεν ήταν τόσο κακός σε αυτο), έχει καλό IQ ο Τούρκος οπότε δεν θα χάνεται τόσο εύκολα. Το σημαντικό εδώ είναι ο παίχτης που μαρκάρει τον αντίπαλο χειριστή κατά τη διάρκεια του hedge out του Τούρκου να πιέζει κι αυτός καλά την μπάλα για να μην αφήσει τον αντίπαλο του να δωσει γρήγορα την εύκολη entry pass. Αν αυτή η πάσα περάσει μετά εναποθέτουμε τις ελπίδες μας στο όποιο 4αρι είναι στο παρκέ (Juancho ή Παπαπέτρου) για να δώσουν βοήθεια στο ρολ του αντιπάλου ψηλου και να τον αναγκάσουν να βγάλει τα μπάλα πάλι έξω (είναι και οι δύο καλοί στις άμυνες από τη weak side). Αν βγει τελικά η μπάλα έξω και δεν πάει για το τελειωμα το αντίπαλο σεντερ, μετά το μόνο που θα χρειαστεί είναι καλό rotation, ώστε να βρουν όλοι τους παιχτες τους και να μην μείνει κανείς ελεύθερος. Αυτό που περιγράφω είναι συχνός τύπος αμυνας που επιλέγουν οι ομάδες όταν έχουν 7-footers στο παρκέ (εξαίρεση ο Fall κι ο Tavares που είναι καλοί και στις αλλαγές), το είδαμε απτον κόουτς και με τον Balce πέρσι, αλλά και με τους Pleiss/Sanli στην Εφες.xomitsious έγραψε: ↑Δευ Αύγ 19, 2024 1:23 pmΟ Γιουρτσεβεν είναι σίγουρα αναβάθμιση σε σχέση με Μπαλτσεροφσκι.
Ο Πολωνός θέλει χρόνο για να γίνει παίκτης Ευρωλίγκας και με τον Αταμάν δεν θα τον έβρισκε.
Το μόνο που με απασχολεί με τον Γιουρτσεβεν είναι πως θα ανταποκριθεί στην άμυνα που παίζουμε. Ή θα αλλάξουμε στυλ όσο είναι στο παρκέ και θα τον έχουμε μόνιμα μέσα στη ρακέτα ή θα χρειάζεται να παίζει μόνο με Χουάντσο.
Έχω εμπιστοσύνη στον Αταμάν πάνω σε αυτό το θέμα πάντως. Και πέρυσι ανησυχούσαμε για την άμυνα μας και αποδείχτηκε από τις καλύτερες. Ο κοουτς θέλει οι παίκτες του να μπορούν να σκοράρουν αξιόπιστα και τα υπόλοιπα τα φτιάχνουμε.
Δεν είναι τυχαία η επιλογή Γιουρτσεβεν. Ούτε πήραμε απλά ότι περίσσεψε. Ο Αταμαν σίγουρα θα προτιμούσε να μείνει με Μπαλτσεροφσκι από το να έκανε επιλογή χωρίς να ξέρει τι ζητάει, μόνο και μόνο για να πάρει κάποιον.
Παράλληλα, ο Τούρκος είναι εξαιρετικός στην άμυνα κατω απτο καλάθι, στο ΝΒΑ δεν φάνηκε αυτό γιατί εκεί υπάρχει ο κανόνας των 3 δευτερολεπτων. Στην Ευρώπη επειδή έχει μεγάλα άκρα και εξαιρετικό timing στο μπλοκ θα δώσει αυτό το rim protection που μας έλειπε. Επιπλέον, όπως ήδη τονισατε είναι εξαιρετικός ριμπάουντερ (το βασικό μας πρόβλημα απέναντι σε ΟΣΦΠ και Μακαμπι), αλλά και ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ στην άμυνα στο low post, σημαντικό χαρακτηριστικο αυτό για την άμυνα απέναντι στον Ολυμπιακό και το από μέσα προς τα έξω παιχνίδι του Μπαρτζώκα, δεν θα χρειάζεται να στέλνουμε βοήθειες σε Milutinov και Fall όσο είναι ο Τούρκος μέσα και έτσι θα δυσκολευονται να ξεκινήσουν το motion (P&R άλλωστε παίζουν ελάχιστα).
Overall κι εγώ είμαι φαν των αθλητικών ψηλών, αλλά για τον ρόλο που τον θέλουμε είναι πολύ καλός ο Τούρκος, μιλάει την ίδια γλώσσα και με τον Ataman που επίσης είναι σημαντικό, καθώς θα διευκολύνει την επικοινωνία τους και την πιο γρήγορη προσαρμογή του παιχτη στην ομάδα. Πολύ σωστό αυτό που είπες, ο Yurtseven είναι ο παίχτης που θα θέλαμε να γίνει ο Παπαγιάννης, στην κατεύθυνση δηλαδή που τον δούλευε και ο Πιτινο αν θυμάσαι. Αυτα, ελπίζω να μην κούρασα.
0
- shaq7
- Reactions: 5644
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Τον γιουρτσεβεν τον εχετε δει να παιζει η βγαζετε πορισμα απο τι εχει πει ο χουπφελας και αυτοι? Γιατι εντυπωση μου κανει ποσοι τον ξερετε..Εγω που βλεπω και που και που ΝΒΑ μονο ακουστα τον εχω..Μερικοι λετε οτι εχει σουτ αλλοι λενε δεν εχει καθολου..Τα στατιστικα μαλλον συμφωνουν με τους δευτερους αφου δεν βαραει ουτε 1 τρ ανα αγωνα..
θεωρω πως θα βγει παντως σα μεταγραφη αφου τον επελεξε ο αταμαν,λογικα ξερει τι θελει απο αυτον ενω τον εχει προπονησει κιολας..Δεν ειναι και τοσο δυσκολο να ειναι καλυτερος του κωστα..Ο οποιος κωστας πλεον βρισκεται στην κερκιδα και θα παιζει μονο Α1,να δουμε πως θα το παρει γιατι περσι λεγαν οτι εβαλε βετο να ειναι δευτερος.Κανονικα δεν θα επρεπε να εχει απαιτησεις αλλα λεμε τωρα..
Οι χρονοι που ειδα πανω εμενα δεν μου κολλανε καθολου..Για αρχη ο γκραντ το ξερει οτι θα παιζει 3ρι?
..Επισης σαν 3ρι πιθανοτατα ειναι χειροτερος του παπαπετρου..1.93 ειναι,θα χετε θεματα στο ριμπαουντ αλλα και σε πολλα ματς σιγουρα δεν θα μπορει να σταθει για ωρα εκει..Αν δεν υπαρχουν τραυματισμοι πιθανοτατα ενα γκαρντ θα χασει πολυ χρονο,μαλλον ο γκραντ..που ομως στην περσινη χρονια ηταν στους πιο κομβικους..
Εμενα τα μαθηματικα δεν μου βγαινουν στο 1-2-3 για να ειναι ολοι ευχαριστημενοι..Τι εννοω..
Ο ναν θελει 28λ..Δεν εχει και νοημα τετοιος παικταρας να παιζει λιγοτερο..
Ο σλουκας θελει σιγουρα 25λ αλλιως δεν θα νιωθει ηγετης..
Ο μπραουν δεν πρεπει να παιζει 20λ?Να ηρθε να παιζει οπως ο βιλντοζα δεν εχει λογικη.
Ο γκραντ μετα αρα βρισκει χωρο κυριως σε σχηματα με 3 γκαρντ που δεν προκειται να δουλεψουν σε πολλα ματς και για πολυ ωρα..
Ο παπ θεωρω πως 17-20λ θα τα παιζει,γιατι θα τον χρειαζεστε..εκτος και δεν εχει καλη εικονα που εκει με ομαδες οπως η φενερ θα χετε σοβαρο θεμα..
Οποτε γκριγκονις ψιλο βγαινει εκτος ροτεισον αρκετα η αν παιζει αυτος μετα του γκραντ του μενει κανα 10λ...
Τουλαχιστον εγω δεν το βλεπω καθολου ευκολο οπως τους χωρατε εσεις ολους και θεωρειται θα ειναι ολοι κομπλε με αυτο.Για να δουμε.
Και τελευταιο..Δεν συμφωνω με το οτι ο παο εχει το καλυτερο ροστερ με διαφορα! Οκ να ειναι πρωτο φαβορι το ακουω αφου αυτος ειναι και ο πρωταθλητης,αλλα το με διαφορα δεν καταλαβαινω που βασιζεται,εκτος και η διαφορα ειναι οσο παταει η γατα
Αν και συνηθως οταν λες κατι τετοιο εννοεις οτι δεν βλεπεις καν τον δευτερο οπως πχ περσι ηταν η ρεαλ.
θεωρω πως θα βγει παντως σα μεταγραφη αφου τον επελεξε ο αταμαν,λογικα ξερει τι θελει απο αυτον ενω τον εχει προπονησει κιολας..Δεν ειναι και τοσο δυσκολο να ειναι καλυτερος του κωστα..Ο οποιος κωστας πλεον βρισκεται στην κερκιδα και θα παιζει μονο Α1,να δουμε πως θα το παρει γιατι περσι λεγαν οτι εβαλε βετο να ειναι δευτερος.Κανονικα δεν θα επρεπε να εχει απαιτησεις αλλα λεμε τωρα..
Οι χρονοι που ειδα πανω εμενα δεν μου κολλανε καθολου..Για αρχη ο γκραντ το ξερει οτι θα παιζει 3ρι?

Εμενα τα μαθηματικα δεν μου βγαινουν στο 1-2-3 για να ειναι ολοι ευχαριστημενοι..Τι εννοω..
Ο μπραουν δεν πρεπει να παιζει 20λ?Να ηρθε να παιζει οπως ο βιλντοζα δεν εχει λογικη.
Ο γκραντ μετα αρα βρισκει χωρο κυριως σε σχηματα με 3 γκαρντ που δεν προκειται να δουλεψουν σε πολλα ματς και για πολυ ωρα..
Ο παπ θεωρω πως 17-20λ θα τα παιζει,γιατι θα τον χρειαζεστε..εκτος και δεν εχει καλη εικονα που εκει με ομαδες οπως η φενερ θα χετε σοβαρο θεμα..
Οποτε γκριγκονις ψιλο βγαινει εκτος ροτεισον αρκετα η αν παιζει αυτος μετα του γκραντ του μενει κανα 10λ...
Τουλαχιστον εγω δεν το βλεπω καθολου ευκολο οπως τους χωρατε εσεις ολους και θεωρειται θα ειναι ολοι κομπλε με αυτο.Για να δουμε.
Και τελευταιο..Δεν συμφωνω με το οτι ο παο εχει το καλυτερο ροστερ με διαφορα! Οκ να ειναι πρωτο φαβορι το ακουω αφου αυτος ειναι και ο πρωταθλητης,αλλα το με διαφορα δεν καταλαβαινω που βασιζεται,εκτος και η διαφορα ειναι οσο παταει η γατα

1
1

- Conan1982
- Reactions: 3326
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν διαφωνώ περί πολυτιμοτητας του, αλλά δεδομένου ότι Ναν, Σλούκας δεν πέφτει ο χρόνος τους και ότι ο Μπράουν λογικά δεν ήρθε για να κάνει τον ρολιστα αυτός που θα δει τον χρόνο του να μειώνεται θα είναι ο Γκραντ στα παιχνίδια που θα είστε πλήρεις.JohnnyPao έγραψε: ↑Δευ Αύγ 19, 2024 4:14 pm
Παμε τώρα και στον Grant, μιλάμε για τον αφανη MVP της ομαδας πέρσι, αν τον περιορίσεις στα 15 λεπτά ξεχνάμε κάθε ελπίδα για κάτι καλό φετος. Είναι απλά τα πράγματα, είναι σαν να παίζει φετος 15 λεπτά στον οσφπ ο Γουκαπ, δεν γίνονται αυτά. Μιλάμε για τον καλύτερο αμυντικό μας, που εκτός αυτού, είναι και clutch παίχτης στα κρίσιμα και μπορεί να ξεμπλοκαρει την ομάδα όταν κολλάει στο σκορ. Τον θεωρώ υπέρπολύτιμο γρανάζι της ομαδας και δεν γίνεται να πέσει ο χρόνος του κάτω απτα 20 λεπτά ανά αγώνα. Αν δεις τους χρόνους των Brown, Σλουκα και Nunn, μετά απομένουν μόλις 5 λεπτά στη θέση "2", οκ θα τα παίζει αυτά ο Grant αν χρειαστεί αλλά θα πρέπει σίγουρα να παίξει και άλλα 15 στο "3" που θα γίνει πλέον η κύρια του θέση (εκτός από όταν τραυματίζεται ο Σλουκας που θα πηγαίνει στον ασο).
Θα δούμε προφανώς σχήματα με 3 γκαρντ για μεγάλα διαστήματα αλλά και πάλι. Θα τα δούμε στην πράξη βέβαια αλλά αυτή είναι η αίσθηση μου.
-
- Reactions: 466
- Προειδοποιήσεις:
0
Κομβικότατος είναι στα όρια του understatement. Στα δικά μου μάτια ο Γκράντ είναι η συγκολλητική ουσία, αυτός που κάνει τον ΠΑΟ "ομάδα".shaq7 έγραψε: ↑Δευ Αύγ 19, 2024 4:34 pmΤον γιουρτσεβεν τον εχετε δει να παιζει η βγαζετε πορισμα απο τι εχει πει ο χουπφελας και αυτοι? Γιατι εντυπωση μου κανει ποσοι τον ξερετε..Εγω που βλεπω και που και που ΝΒΑ μονο ακουστα τον εχω..Μερικοι λετε οτι εχει σουτ αλλοι λενε δεν εχει καθολου..Τα στατιστικα μαλλον συμφωνουν με τους δευτερους αφου δεν βαραει ουτε 1 τρ ανα αγωνα..
Οι χρονοι που ειδα πανω εμενα δεν μου κολλανε καθολου..Για αρχη ο γκραντ το ξερει οτι θα παιζει 3ρι?..Επισης σαν 3ρι πιθανοτατα ειναι χειροτερος του παπαπετρου..1.93 ειναι,θα χετε θεματα στο ριμπαουντ αλλα και σε πολλα ματς σιγουρα δεν θα μπορει να σταθει για ωρα εκει..Αν δεν υπαρχουν τραυματισμοι πιθανοτατα ενα γκαρντ θα χασει πολυ χρονο,μαλλον ο γκραντ..που ομως στην περσινη χρονια ηταν στους πιο κομβικους..
Και τελευταιο..Δεν συμφωνω με το οτι ο παο εχει το καλυτερο ροστερ με διαφορα! Οκ να ειναι πρωτο φαβορι το ακουω αφου αυτος ειναι και ο πρωταθλητης,αλλα το με διαφορα δεν καταλαβαινω που βασιζεται,εκτος και η διαφορα ειναι οσο παταει η γαταΑν και συνηθως οταν λες κατι τετοιο εννοεις οτι δεν βλεπεις καν τον δευτερο οπως πχ περσι ηταν η ρεαλ.
Θα έχει πολύ ενδιαφέρον, γενικά απο γρίφους άλλο τίποτα φέτος.
4
1
3

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ακριβώς αυτό, θα παίζει ένα 5λεπτο στα γκαρντ κι ένα 15λεπτο στο "3", θα έχει δηλαδή αντίστοιχο ρόλο με αυτόν τον Beaubois (ή του Bryant αν θέλετε που μοιάζουν πιο πολυ) στην Εφες. Όταν τραυματιζεται ο Σλουκας θα παίζει και στον ασο, προβλέπεται να παίζουμε για πάρα πολύ χρόνο με three-guard-lineups, ακριβώς όπως έκανε ο Ζοτς το 2009.SleeperMonk έγραψε: ↑Δευ Αύγ 19, 2024 4:47 pmΚομβικότατος είναι στα όρια του understatement. Στα δικά μου μάτια ο Γκράντ είναι η συγκολλητική ουσία, αυτός που κάνει τον ΠΑΟ "ομάδα".shaq7 έγραψε: ↑Δευ Αύγ 19, 2024 4:34 pmΤον γιουρτσεβεν τον εχετε δει να παιζει η βγαζετε πορισμα απο τι εχει πει ο χουπφελας και αυτοι? Γιατι εντυπωση μου κανει ποσοι τον ξερετε..Εγω που βλεπω και που και που ΝΒΑ μονο ακουστα τον εχω..Μερικοι λετε οτι εχει σουτ αλλοι λενε δεν εχει καθολου..Τα στατιστικα μαλλον συμφωνουν με τους δευτερους αφου δεν βαραει ουτε 1 τρ ανα αγωνα..
Οι χρονοι που ειδα πανω εμενα δεν μου κολλανε καθολου..Για αρχη ο γκραντ το ξερει οτι θα παιζει 3ρι?..Επισης σαν 3ρι πιθανοτατα ειναι χειροτερος του παπαπετρου..1.93 ειναι,θα χετε θεματα στο ριμπαουντ αλλα και σε πολλα ματς σιγουρα δεν θα μπορει να σταθει για ωρα εκει..Αν δεν υπαρχουν τραυματισμοι πιθανοτατα ενα γκαρντ θα χασει πολυ χρονο,μαλλον ο γκραντ..που ομως στην περσινη χρονια ηταν στους πιο κομβικους..
Και τελευταιο..Δεν συμφωνω με το οτι ο παο εχει το καλυτερο ροστερ με διαφορα! Οκ να ειναι πρωτο φαβορι το ακουω αφου αυτος ειναι και ο πρωταθλητης,αλλα το με διαφορα δεν καταλαβαινω που βασιζεται,εκτος και η διαφορα ειναι οσο παταει η γαταΑν και συνηθως οταν λες κατι τετοιο εννοεις οτι δεν βλεπεις καν τον δευτερο οπως πχ περσι ηταν η ρεαλ.
0
Οπως εσεις εχετε πολλους ψηλους στο 4 κ 5 ποιος θα πρωτοπαιξει εκει ετσι κ εμεις στους κοντους εχουμε ενα συνωστισμο αλλα πιστευω ο αταμαν θα τα φτιαξει τα πραγματα!τωρα για γιουρτσεβεν δεν τον εχω δει να αγωνιζεται τα βασικα να κανει τα ριμπαουντ κ αμυνα στο low post ειμαστε μια χαρα!ολα στο γηπεδο
1
1

- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Συμφωνώ .. Γιαυτο λέω δεν ξέρω κατά ποσο είναι έξυπνο να μειώσεις η να αλλάξεις τον ρόλο του..Πέρσι η 3δα δούλεψε εξαιρετικά , το ότι πας μαι φέρνεις ακόμα έναν τοπ παίκτη δεν είναι απαραίτητο ότι θα σε κάνει καλύτερο ..SleeperMonk έγραψε: ↑Δευ Αύγ 19, 2024 4:47 pmΚομβικότατος είναι στα όρια του understatement. Στα δικά μου μάτια ο Γκράντ είναι η συγκολλητική ουσία, αυτός που κάνει τον ΠΑΟ "ομάδα".
Βέβαια επειδή και η χρόνια είναι μεγάλη αλλά και ο Σλούκας όταν ζορίζεται βγάζει θλάσεις , είναι και 35 τώρα λογικά θα χωρέσουν .
Ο παο είναι η μόνη ομάδα που αν εξαιρέσεις τον ναν που δεν έχει άλλον τέτοιο οποίο γκαρντ και να του τραυματιστεί έχει άξιο αντικαταστάτη . Όπως πχ εμείς στους ψηλούς, που όλοι λέγαν υπερβολή και ο τραυματισμός του φαλ τα έφερε όλα τούμπα
1
1

- τουλουμπα
- Reactions: 3928
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
εγω ουτε καν ακουστα τον ειχα,πρωτη φορα τον ακουσα οταν γραφτηκε το ονομα του στα σαιτshaq7 έγραψε: ↑Δευ Αύγ 19, 2024 4:34 pmΤον γιουρτσεβεν τον εχετε δει να παιζει η βγαζετε πορισμα απο τι εχει πει ο χουπφελας και αυτοι? Γιατι εντυπωση μου κανει ποσοι τον ξερετε..Εγω που βλεπω και που και που ΝΒΑ μονο ακουστα τον εχω..Μερικοι λετε οτι εχει σουτ αλλοι λενε δεν εχει καθολου..Τα στατιστικα μαλλον συμφωνουν με τους δευτερους αφου δεν βαραει ουτε 1 τρ ανα αγωνα..
ο γκριγκονις με υγιη παπαπετρου και με μπραουν σαν μια ακομα επιλογη οταν θα παιζει με 3 γκαρντ ο αταμαν ενα 10λεπτο θα εχει σε σημαντικα παιχνιδια
τωρα με κατι κολοσσους και κατι παοκ μπορει να παιζει και 22 λεπτα
0
- xomitsious
- Reactions: 640
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μάλλον δεν είδες πολλούς αγώνες του ΠΑΟ πέρσι.shaq7 έγραψε: ↑Δευ Αύγ 19, 2024 5:00 pmΣυμφωνώ .. Γιαυτο λέω δεν ξέρω κατά ποσο είναι έξυπνο να μειώσεις η να αλλάξεις τον ρόλο του..Πέρσι η 3δα δούλεψε εξαιρετικά , το ότι πας μαι φέρνεις ακόμα έναν τοπ παίκτη δεν είναι απαραίτητο ότι θα σε κάνει καλύτερο ..SleeperMonk έγραψε: ↑Δευ Αύγ 19, 2024 4:47 pm
Κομβικότατος είναι στα όρια του understatement. Στα δικά μου μάτια ο Γκράντ είναι η συγκολλητική ουσία, αυτός που κάνει τον ΠΑΟ "ομάδα".
Το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας ήταν πως λειτουργούσαμε όταν δεν έπαιζε ο Σλούκας.
Δυστυχώς ο Σλούκας δεν μπορεί να παίζει 40 λεπτά. Και ο Βιλντοζα δεν μπορούσε να κουμαντάρει το παιχνίδι μας όπως το έκανε ο Σλούκας.
Για αυτό πήραμε το Λορέντζο. Στη θεωρία μας δίνει ακριβώς αυτό που χρειαζόμασταν.
Καλύτερο παράδειγμα από το παιχνίδι στο Κάουνας δεν θα βρεις. Με Σλούκα εκτός, Ναν και Γκράντ δεν μπόρεσαν να δώσουν ροή στην επίθεση του ΠΑΟ και χάσαμε εύκολα.
Αυτά είναι τα ματς που δίνουν πλεονέκτημα έδρας αν τα κερδίσεις. Στη θεωρία λοιπόν η απόκτηση Λορέντζο μας κάνει καλύτερους.
Όσο για τον Γκράντ ήταν υπερπολυτιμος. Αν δεν έκαναν τόσο εντυπωσιακό φινάλε οι Σλούκας, Ναν και Λεσσορ όλοι για τον Γκράντ (και το Μητογλου) θα μιλάγαμε.
Εγώ νομίζω ότι και φέτος θα παίζει πολλά λεπτά, είτε με Σλούκα ή Λορέντζο μέσα είτε με έναν από αυτούς και το Ναν σε three guard lineups.
Πιο πιθανό βλέπω να μοιράζονται Σλούκας και Λορέντζο το 1, με περίπου ένα 20λεπτο έκαστος, παρά να πέσει ο χρόνος του Γκράντ. Για κάνα 25λεπτο τον βλέπω δηλαδή, όπως και το Ναν, αφήνοντας 30 λεπτά στο 3 να το μοιραστούν Παπί και Γκριγκονις.
3
1
2

-
- Reactions: 1169
- Προειδοποιήσεις:
1
Μια χαρα τον ξερω απο το Μαιαμι που παλια εβλεπα παρα πολυ τους αγωνες του οταν εφημερευα τα βραδια. Εξου και ειχα πολυ καλη εικονα και για τον Ναν απο πριν αρχισει να γινεται σουσουρο.kein έγραψε: ↑Δευ Αύγ 19, 2024 1:28 pmΜήπως τον μπερδεύεις με κάποιον άλλον ; γιατί έχει καλό ποστ παιχνίδι και με πολύ καλά τελειώματα. Οκ δεν είναι γρήγορος στα πλάγια βήματα αλλά σε τέτοιου είδους παίχτες αρέσκεται ο κόουτς, δες λίγο τι είχε πάντα στις ομάδες του και θα καταλάβεις ότι δεν υπήρχε περίπτωση να πάρουμε καμποκλο και άλλους παρόμοιους, που κι εμένα μου αρέοσυν σαν παίχτες να πω την αλήθεια.Christofis έγραψε: ↑Δευ Αύγ 19, 2024 12:54 pm
Εγω θεωρω οτι δεν ειναι καλη λυση για τον Παο. Φυσικα αυτο ειναι καλο για την ομαδα μου. Ειναι δεινοσαυρος αλλα και αθλητικος. Και στα δυο μετροος ομως. Δεν ειναι δυνατος, δεν εχει ποστ παιχνιδι ουτε σουτ απο μακρινη αποσταση. Μετρια επιλογη σε συγκριση με το τι κυκλοφορουσε. Στο ριμπαουντ ειναι οντως λογω καλων τοποθετησεων πολυ καλος αλλα ειναι και το μονο χαρακτηριστικο που ειναι καλος.
Ο παικτης ειναι υποτονικος σε ολα!! Τωρα δεν ξερω αν φταιει οτι εγινε βεντετα απο τα 15 του και δεν δουλεψε οσο επρεπε. Παντως για μενα ειναι ενας μετριος ψηλος σε ολα του. Ποστ παιχνιδι ειχε και ο Παπαγιαννης στο εφηβικο απεναντι στα παιδακια και θεωρειτω παικτης τοπ σε ολο τον κοσμο. Εννοω οτι δεν εχει ποστ παιχνιδι. Μια δυο κινησεις που αν του βγουν
0
- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν νομίζω ότι κατάλαβες τι λέω ..προφανώς και να προσθέσεις ένα καλό παίκτη όταν δεν παίζει κάποιος άλλος θα προσφέρει καλύτερα από κάποιον που δεν έπιασε..Η προσθήκη όμως αυτή μπερδεύει τους ρόλους και τους χρόνους ..Στα λόγια εύκολο είναι να λες θα παίζει 20λ αυτός η ο άλλος θα παίζει 3ρι κτλ .. Απ το μέχρι να πετύχει αυτό απέχει πολύ ..xomitsious έγραψε: ↑Δευ Αύγ 19, 2024 5:26 pmΜάλλον δεν είδες πολλούς αγώνες του ΠΑΟ πέρσι.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας ήταν πως λειτουργούσαμε όταν δεν έπαιζε ο Σλούκας.
Δυστυχώς ο Σλούκας δεν μπορεί να παίζει 40 λεπτά. Και ο Βιλντοζα δεν μπορούσε να κουμαντάρει το παιχνίδι μας όπως το έκανε ο Σλούκας.
Για αυτό πήραμε το Λορέντζο. Στη θεωρία μας δίνει ακριβώς αυτό που χρειαζόμασταν.
Καλύτερο παράδειγμα από το παιχνίδι στο Κάουνας δεν θα βρεις. Με Σλούκα εκτός, Ναν και Γκράντ δεν μπόρεσαν να δώσουν ροή στην επίθεση του ΠΑΟ και χάσαμε εύκολα.
Αυτά είναι τα ματς που δίνουν πλεονέκτημα έδρας αν τα κερδίσεις. Στη θεωρία λοιπόν η απόκτηση Λορέντζο μας κάνει καλύτερους.
Όσο για τον Γκράντ ήταν υπερπολυτιμος. Αν δεν έκαναν τόσο εντυπωσιακό φινάλε οι Σλούκας, Ναν και Λεσσορ όλοι για τον Γκράντ (και το Μητογλου) θα μιλάγαμε.
Εγώ νομίζω ότι και φέτος θα παίζει πολλά λεπτά, είτε με Σλούκα ή Λορέντζο μέσα είτε με έναν από αυτούς και το Ναν σε three guard lineups.
Πιο πιθανό βλέπω να μοιράζονται Σλούκας και Λορέντζο το 1, με περίπου ένα 20λεπτο έκαστος, παρά να πέσει ο χρόνος του Γκράντ. Για κάνα 25λεπτο τον βλέπω δηλαδή, όπως και το Ναν, αφήνοντας 30 λεπτά στο 3 να το μοιραστούν Παπί και Γκριγκονις.
Και ο κλαιμπερν στα χαρτιά φαινόταν ιδανικός αλλά τελικά τους μπέρδεψε .. δεν λέω ότι σώνει και ντε θα γίνει αλλά προφανώς και υπάρχει πιθανότητα ..μικρή η μεγάλη
0