Οπως ανελυσα πιο πανω ύπαρζουν πολλοι λογοι να μην παει καλα μια αποθεραπεια και μπορει να μην ειναι καν προβλημα του σωματος του Φαλ αλλα του γιατρου στην ακινητοποιηση ή στον μη υπολογισμο αλλων παραμετρων οπως φυλο, φυλη, ηλικια σωματομετρικα χαρακτηριστικα και πολλα αλλα. Μπορει να υπηρξε μολυνση γιατι η νοσηλευτρια που ανοιξε το ταδε εργαλειο δεν το ανοιξε πληρως αποστειρωμενα ή το εργαλειο εμεινε περισσότερη ωρα εκτεθειμενο. Γενικα επειδη δεν ξερουμε τι ακριβως εγινε και τι δεν πηγε καλα στην αποθεραπεια καλυτερα ειναι να μην συζηταμε πραγματα που δεν γνωριζουμε ή δεν μπορουμε να αντιληφθουμε.
Το λεω και εγω που μπορει να μην ειμαι ορθοπεδικος και να μην εχω ασχοληθει στην ζωη με καταγματα πλην απο τον αγκωνα και κατω στο ανω ακρο αλλα επειδη δουλευω με το μυικο συστημα και εζω συνεργαστει με ορθοπεδικους για τα ανοικτα καταγματα που χρειαζονται αρκετές φορες την συνεισφορα μας για την συγκλειση του τραυματος.
Οταν δεν εισαι ειδικος δεν μπορεις να κανεις εικασιες. Ακομη και ορθοπεδικος να εισαι αν ασχολεισαι με ωμο ή σπονδυλικη στηλη μπορει να μην εχεις ιδεα απο γονατο ή ακρο ποδα.
Για αυτο πριν αρχιζουμε να μοιρολατρουμε για το ποσο κοροιδα μας επιασε ενας απο του 2-3 πιο κομβικους παικτες ατην λειτουργια τηα ομαδας την προηγουμενη τριετια οταν εχει παιξει και αρρωστος αλλα και τραυματιας για την ομαδα ας περιμενουμε λιγο. Επειδη δεν πηγε οπως περιμεναμε μια αποθεραπεια σημαινει οτι ο παικτης ειναι παλαιμαχος. Ειναι να τρελενεσαι