Ο Γιαντσιδης εχει ψηλο κορμι αλλα μονο σουταρει τριποντα (...παρα πολλα αστοχα τριποντα σε καθε αγωνα!) και δεν κολαει σε ομαδα. Πρεπει να δυναμωσει και να μαθει να παιζει ομαδικα. Στην εθνικη U15 τον εχει ξεπερασει ο Ζουπας , που βγηκε καλυτερος παικτης στο προσφατο τουρνουα παμπαιδων στην Ιταλια. Μαλλον ο Παπαιωαννου του Πανιωνιου επρεπε να ειχε παει στην U16 που παιζει και ασος...BB_Addicted έγραψε: ↑Δευ Αύγ 19, 2024 11:06 amΑς πω και εγώ μερικά πράγματα. Ήμουν και στο Ηράκλειο κάποιες λίγες μέρες, αλλά πρόλαβα να μιλήσω με Έλληνες και ξένους που ξέρουν. Τα παιδιά που συγκέντρωσαν ενδιαφέρον από τους κολεγιακούς για τα χαρακτηριστικά τους ήταν οι Χατζηλάμπρου, Σκληρός και Ασημένιος. Οι ξένοι για αυτούς ρωτούσαν.
Συνολικά μία καλή παρουσία. Στις παραπάνω απορίες εγώ θα ρωτήσω για τον Πεταλωτή, ο οποίος με την Εθνική δεν έχει δείξει τίποτα. Πως αυτός ο παίκτης πήγε στο SoCal; Είναι λίγο περίεργο όπως και να το κάνεις και να το δεις. Για να μην τον αδικήσω με τον Άρη έχει δείξει εξαιρετικά δείγματα, με την Εθνική πάντα είχε περιορισμένο χρόνο, ενώ έχει καλό σώμα και χαρακτηριστικά. Δεν μπορώ να πω ή να σκεφτώ αν υπήρχαν καλύτεροι παίκτες σε αυτή την φουρνιά. Ελάχιστοι ενδεχομένως. Με την έλλειψη στον άσο ενδεχομένως θα μπορούσαν να ανεβάσουν 09άρη, τον Γιαντσίδη που είναι άλλο επίπεδο παίκτη. Βέβαια σίγουρα δεν είναι καθαρός άσος και αυτός.
Εθνική Παίδων (U16)
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
O Βενετίδης και ο Παγουλάτος είχαν συνεισφορά, το ότι μειώθηκε ο χρόνος τους στη πορεία του τουρνουά είναι κάτι εντελώς διαφορετικό.ilovebasket έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 18, 2024 7:30 pmτελειωσε και αυτο το ευρωπαικο πρωτ. U16 και τα ερωτηματικα πολλα:
- αυτα τα τρια παιδια που δεν επαιζαν (Παγουλατος-Παπανικολαου-Βενετιδης), γιατι τα πηραν στην 12αδα? δεν υπηρχαν αλλοι καλυτεροι σε ολη την χωρα?
Τον αδικείς πολύ. Αν δεν πήγαινε ο Χαϊδεμένος, ντράιβ όπως αναφέρεις ποιος έχει? Έχει αδυναμίες στο παιχνίδι του, αλλά πιστεύω έχει πράγματα που δύσκολα βρίσκεις σε Έλληνες παίχτες (π.χ. γρήγορο πρώτο βήμα, ταχύτητα) και αδυναμίες (όπως αυτές που αναφέρεις) που με σωστή δουλεία διορθώνονται. Playmaker με καλό passing skill για την ώρα δεν υπάρχει. Ο Πούλος πχ. που κόπηκε ίδια χαρακτηριστικά με Τσώνη, ο Μπέκας που αναφέρθηκε ωραίος παίχτης, πολύ καλό τρίποντο (mvp για μένα του Πανελληνίου) αλλά στο κομμάτι της δημιουργίας ακόμα θέλει δουλεία. Ο Γιαντσίδης ταλεντάρα, αλλά ασο δεν τον λες. Παπαιωάννου και Φωτεινάκης (πήγε Ολυμπιακό) τα παιδιά με τη καλύτερη προοπτική για τη θέση 1 για τους 2009, αλλά στο μέλλον όχι ακόμα.ilovebasket έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 18, 2024 7:30 pm- ειναι δυνατον να μην υπαρχει ενα κανονικο pl-m και να παιζει ασος ενα κοντο παιδι (Χαιδεμενος) που δεν ξερει να πασαρει, δεν ξερει να σουταρει και εχει το μυαλο του μονο στο ντραιβ, τρακαροντας συνεχεια στα θηρια των αλλων ομαδων? (νομιζω οτι σε καποια φαση καρφωσε!!! ενω ειναι γυρω στο 1.82!!)
Τον Σκληρό το πρωτοείδα πριν τρία χρόνια σε ένα τουρνουά στη Λευκάδα, ξεχώριζε (και ξεχωρίζει ακόμα) σε υπερβολικό βαθμό. Για να μάθει τη θέση πέντε χρειάζεται καλούς προπονητές και καλούς δημιουργούς στην ομάδα, δυστυχώς στον Προμηθέα δεν τα έχει βρει. Σε αυτές τις ηλικίες δεν στέκεσαι στα ελαττώματα αλλά στην προοπτική. Αν στον Σκληρό και ειδικά στον Ασημένιο δεν τη βλέπεις, πέφτεις πολύ έξω.ilovebasket έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 18, 2024 7:30 pm- ο βασικος ψηλος (Σκληρος), εκτος απο φοβισμενα hook, δεν ξερει να κανει κατι αλλο?
- ο Ασημενιος γιατι συνεχιζει να συμπεριφερεται μπασκετικα σαν περιφερειακος χωρις να το εχει? δεν ξερει να κανει ντριμπλα και σουταρει μονο στο τριποντο.
Μπράβο στα παιδιά και στο προπονητικό τιμ για την 4η θέση αλλά κυρίως για το μπάσκετ που έπαιξε. Ειδικά αν σκεφτείς την εικόνα της παμπαίδων πριν ένα χρόνο, τεράστια διαφορά.ilovebasket έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 18, 2024 7:30 pmΣαν συμπερασμα, η 4η θεση ειναι μεγαλη επιτυχια και αξιζουν πολλα συγχαρητηρια στα παιδια και στο προπονητικο τιμ. Μακαρι οι ομαδες τους να εμπιστευτουν τα παιδια και να τους δωσουν χωρο και χρονο συμμετοχης (αυτο δεν ισχυει βεβαια για τα παιδια που παιζουν στον Παναθηναικο-Ολυμπιακο-Περιστερι, και θα πρεπει ηδη να το εχουν σκεφτει, καθως τα εφηβικα τελειωνουν σε δυο χρονακια...)
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Παπαιωάννου και Φωτεινάκης (πήγε Ολυμπιακό) τα παιδιά με τη καλύτερη προοπτική για τη θέση 1 για τους 2009, αλλά στο μέλλον όχι ακόμα.
Ο Φωτεινακης με μια αναζητηση στον ιστό , βρίσκεις ότι στα 2 παιχνίδια με την Κροατία U15, ήταν άποντος, άφαντος και έκανε μόνο λάθη.. Μετά δεν τον ξαναπήρε στην εθνική…
Ο Φωτεινακης με μια αναζητηση στον ιστό , βρίσκεις ότι στα 2 παιχνίδια με την Κροατία U15, ήταν άποντος, άφαντος και έκανε μόνο λάθη.. Μετά δεν τον ξαναπήρε στην εθνική…
0
-
- Reactions: 63
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: Μάικ Μπατίστ
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν θεωρείς όσα θεωρείς για τον Γιαντσίδη, και δικαίωμα σου, διαφωνούμε 100%. Δεν πειράζει καλή καρδιά, αλλά με περιέργεια διαβάζω ότι το κριτήριο είναι τα 3 παιχνίδια του τουρνουά Φιλίας που ο Ζούπας ήταν καλύτερος σε διάρκεια, ο Γιαντσίδης φορτώθηκε με φάουλ νωρίς με την Γαλλία και έμεινε στα ρηχά. Και πάλι το κριτήριο δεν είναι αυτό. Μιλάμε συνολικά για upside. Έχουμε απλά διαφορετικά κριτήρια στο πως βλέπουμε ένα ταλέντο.ilovebasket έγραψε: ↑Δευ Αύγ 19, 2024 12:14 pmΟ Γιαντσιδης εχει ψηλο κορμι αλλα μονο σουταρει τριποντα (...παρα πολλα αστοχα τριποντα σε καθε αγωνα!) και δεν κολαει σε ομαδα. Πρεπει να δυναμωσει και να μαθει να παιζει ομαδικα. Στην εθνικη U15 τον εχει ξεπερασει ο Ζουπας , που βγηκε καλυτερος παικτης στο προσφατο τουρνουα παμπαιδων στην Ιταλια. Μαλλον ο Παπαιωαννου του Πανιωνιου επρεπε να ειχε παει στην U16 που παιζει και ασος...BB_Addicted έγραψε: ↑Δευ Αύγ 19, 2024 11:06 amΑς πω και εγώ μερικά πράγματα. Ήμουν και στο Ηράκλειο κάποιες λίγες μέρες, αλλά πρόλαβα να μιλήσω με Έλληνες και ξένους που ξέρουν. Τα παιδιά που συγκέντρωσαν ενδιαφέρον από τους κολεγιακούς για τα χαρακτηριστικά τους ήταν οι Χατζηλάμπρου, Σκληρός και Ασημένιος. Οι ξένοι για αυτούς ρωτούσαν.
Συνολικά μία καλή παρουσία. Στις παραπάνω απορίες εγώ θα ρωτήσω για τον Πεταλωτή, ο οποίος με την Εθνική δεν έχει δείξει τίποτα. Πως αυτός ο παίκτης πήγε στο SoCal; Είναι λίγο περίεργο όπως και να το κάνεις και να το δεις. Για να μην τον αδικήσω με τον Άρη έχει δείξει εξαιρετικά δείγματα, με την Εθνική πάντα είχε περιορισμένο χρόνο, ενώ έχει καλό σώμα και χαρακτηριστικά. Δεν μπορώ να πω ή να σκεφτώ αν υπήρχαν καλύτεροι παίκτες σε αυτή την φουρνιά. Ελάχιστοι ενδεχομένως. Με την έλλειψη στον άσο ενδεχομένως θα μπορούσαν να ανεβάσουν 09άρη, τον Γιαντσίδη που είναι άλλο επίπεδο παίκτη. Βέβαια σίγουρα δεν είναι καθαρός άσος και αυτός.
0
Καλή εβδομάδα!
Δεν έχω σχολιάσει καθόλου κατά την διάρκεια του τουρνουά, αφού δεν έχω δεί ούτε δευτερόλεπτο από επιλογή(δεν έχει να κάνει με τα παιδιά,απλά ήθελα αποτοξίνωση)!
Διαβάζω τα σχόλια σας και ομολογώ κάποια μου κάνουν εντύπωση!
Πάμε να τα δούμε;
Στον Πλάτωνα έχει απόλυτη ελευθερία και όντως παίρνει ΑΠΕΙΡΕΣ προσπάθειες και σουτάρει από παντού.
Μπορεί να σου βάλει και 4/4 τριποντα σε μια περίοδο,μπορεί και 0/8(σε μια περίοδο-δεν το λέω θεωρητικά,το έχω δει να γίνεται)!
Σχετικά με τον Ζούπα ,μπορεί να ειναι πιο κοντρολαρισμένος αλλά και αυτός στο μυαλό του πρώτα το τρίποντο έχει!
Όχι μόνο στο τουρνουά του U20(της ΕΣΚΑ) που ήταν μόνιμα στημένος στην γραμμή των 6.75 (παρότι σωματικά δεν υστερούσε από τα μεγαλύτερα παιδιά) αλλά ακόμα και στην ηλικία του(είχα δει το Πλάτωνας-Αμυντας για τα προημιτελικά των παμπαίδων) πρώτη σκέψη το τρίποντο και μετα να πλησιάσει προς το καλάθι παρά την υπέρ του διαφορά στο ύψος!
Αγώνες της εθνικής παμπαίδων δεν έχω δει δευτερόλεπτο,δεν έχω εικόνα,μόνο από εγχώρια έχω εικόνα!
Θα μου πείτε άλλο επίπεδο η ΕΣΚΑ άλλο ένα πανευρωπαικό,και το καταλαβαίνω,αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι δεν ξέρει να σουτάρει!
Σίγουρα δεν είναι ο Κάρι αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα!
Σαν τώρα θυμάμαι που έγραφα μετά τον τελικό της ΕΣΚΑ πόσο ντελικάτος είναι!
Και ναι,τα σταστιστικά του στο τουρνουά τα είδα!
Από ένα ματς(με Τουρκία) που έβαλε 3/3 τρίποντα;
Γιατί σε όλο το υπόλοιπο τουρνουά δεν έβαλε αλλο!
Με 13 λεπτά μ.ο, 4.9 π (102ος) , 2.3ριμπ (127ος)και 2.7 ασιστς (32ος).
44% διποντο , 33% τρίποντο( 3/9 τριπ ,μονο με Τουρκια εβαλε ,στα υπολοιπα είχε 0/6) !
Γενικως αμα βγαλουμε τα νουμερα της Τουρκιας και δουμε τα υπολοιπα 6 ματς ,ειναι απιστευτα χαμηλά τα νούμερα του.
Για να μην παρεξηγηθώ ,μια χαρά παίχτης είναι ο μικρός ,και με Δουκα ωραία έπαιζε και πέρσι με Χολαργό ξεχώριζε,αλλά δεν μπορώ τις υπερβολές.
Βέβαια δεν ξέρω πως θα στεκόταν στο πιο υψηλό επίπεδο...
) σε ένα αρκετά αδιάφορο(διεκπεραιωτικό) άρθρο θα έλεγα(ούτε αυτός πρέπει να είδε το τουρνουά λέω
).
Κρατάω αυτό που έγραψε ότι η εθνική μας ήταν η πιο εύστοχη στις βολές με 70,7%(!!!!) και 3η πιο εύστοχη στα τρίποντα με 30,4%(έλα παναγιά μου).
"Οι δύο τελευταίες διακρίσεις με πολύ μέτρια νούμερα, σε έναν βαθμό αποδεικνύουν και το σχετικά χαμηλό επίπεδο της διοργάνωσης."
Νομίζω το αποδεικνύουν.
Επίσης με πλάγιο τρόπο χρεώνει τα πάντα στον Νικολαίδη για το φιάσκο της εφήβων,αυτή πρέπει να είναι η γραμμή που έχει αποφασιστεί(τώρα ποιος τον έβαλε ομοσπονδιακό-γιατί από μόνος του δεν μπήκε- ψιλά γράμματα) ....
Τέλος ,αφού δώσω τα συγχαρητήρια στα παιδιά μας,να κάνω τον συνήγορο του διαβόλου;
Για την πρόκριση στην 8αδα παίξαμε με Πολωνία(που τελικά υποβιβαστηκε) και για την είσοδο στην 4άδα με την Τουρκία που χωρίς τον Κουτουλουάι έχασε όλους τους αγώνες και κατέληξε στην 8η θέση!
Με τα αν δεν γίνεται δουλειά ,αλλά αν σκεφτείτε ότι ακόμα και χωρίς τον γιο του Ιμπραήμ χάναμε για πολλή ώρα, ,ίσως να μην ήμασταν καν 4αδα αν δεν τραυματιζόταν στο ζέσταμα....
Χαιρετώ σας.
Δεν έχω σχολιάσει καθόλου κατά την διάρκεια του τουρνουά, αφού δεν έχω δεί ούτε δευτερόλεπτο από επιλογή(δεν έχει να κάνει με τα παιδιά,απλά ήθελα αποτοξίνωση)!
Διαβάζω τα σχόλια σας και ομολογώ κάποια μου κάνουν εντύπωση!
Πάμε να τα δούμε;
Ο Γιαντσίδης έχει τρομερό ποτένσιαλ(νομίζω συμφωνούμε όλοι σε αυτό) αλλά δεν είναι σε καμιά περίπτωση άσσος αυτή την στιγμή.ilovebasket έγραψε: ↑Δευ Αύγ 19, 2024 12:14 pmΟ Γιαντσιδης εχει ψηλο κορμι αλλα μονο σουταρει τριποντα (...παρα πολλα αστοχα τριποντα σε καθε αγωνα!) και δεν κολαει σε ομαδα. Πρεπει να δυναμωσει και να μαθει να παιζει ομαδικα. Στην εθνικη U15 τον εχει ξεπερασει ο Ζουπας , που βγηκε καλυτερος παικτης στο προσφατο τουρνουα παμπαιδων στην Ιταλια.BB_Addicted έγραψε: ↑Δευ Αύγ 19, 2024 11:06 amΜε την έλλειψη στον άσο ενδεχομένως θα μπορούσαν να ανεβάσουν 09άρη, τον Γιαντσίδη που είναι άλλο επίπεδο παίκτη. Βέβαια σίγουρα δεν είναι καθαρός άσος και αυτός.
Στον Πλάτωνα έχει απόλυτη ελευθερία και όντως παίρνει ΑΠΕΙΡΕΣ προσπάθειες και σουτάρει από παντού.
Μπορεί να σου βάλει και 4/4 τριποντα σε μια περίοδο,μπορεί και 0/8(σε μια περίοδο-δεν το λέω θεωρητικά,το έχω δει να γίνεται)!
Σχετικά με τον Ζούπα ,μπορεί να ειναι πιο κοντρολαρισμένος αλλά και αυτός στο μυαλό του πρώτα το τρίποντο έχει!
Όχι μόνο στο τουρνουά του U20(της ΕΣΚΑ) που ήταν μόνιμα στημένος στην γραμμή των 6.75 (παρότι σωματικά δεν υστερούσε από τα μεγαλύτερα παιδιά) αλλά ακόμα και στην ηλικία του(είχα δει το Πλάτωνας-Αμυντας για τα προημιτελικά των παμπαίδων) πρώτη σκέψη το τρίποντο και μετα να πλησιάσει προς το καλάθι παρά την υπέρ του διαφορά στο ύψος!
Αγώνες της εθνικής παμπαίδων δεν έχω δει δευτερόλεπτο,δεν έχω εικόνα,μόνο από εγχώρια έχω εικόνα!
Επειδή είδα κάποιες φορές φέτος τον Χαιδεμένο ,σοκάρομαι με όσα διαβάζω από αρκετούς απο εσάς.ilovebasket έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 18, 2024 7:30 pm- ειναι δυνατον να μην υπαρχει ενα κανονικο pl-m και να παιζει ασος ενα κοντο παιδι (Χαιδεμενος) που δεν ξερει να πασαρει, δεν ξερει να σουταρει και εχει το μυαλο του μονο στο ντραιβ, τρακαροντας συνεχεια στα θηρια των αλλων ομαδων? (νομιζω οτι σε καποια φαση καρφωσε!!! ενω ειναι γυρω στο 1.82!!)
Θα μου πείτε άλλο επίπεδο η ΕΣΚΑ άλλο ένα πανευρωπαικό,και το καταλαβαίνω,αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι δεν ξέρει να σουτάρει!
Σίγουρα δεν είναι ο Κάρι αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα!
Σαν τώρα θυμάμαι που έγραφα μετά τον τελικό της ΕΣΚΑ πόσο ντελικάτος είναι!
Και ναι,τα σταστιστικά του στο τουρνουά τα είδα!
Το φαρμακερό σουτ που γράφεις απο που προκύπτει;ilovebasket έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 18, 2024 7:30 pm- ο δευτερος κοντος (Τσωνης) με το φαρμακερο σουτ γιατ
ι δεν ξεκιναει 5αδα?
Από ένα ματς(με Τουρκία) που έβαλε 3/3 τρίποντα;
Γιατί σε όλο το υπόλοιπο τουρνουά δεν έβαλε αλλο!
Με 13 λεπτά μ.ο, 4.9 π (102ος) , 2.3ριμπ (127ος)και 2.7 ασιστς (32ος).
44% διποντο , 33% τρίποντο( 3/9 τριπ ,μονο με Τουρκια εβαλε ,στα υπολοιπα είχε 0/6) !
Γενικως αμα βγαλουμε τα νουμερα της Τουρκιας και δουμε τα υπολοιπα 6 ματς ,ειναι απιστευτα χαμηλά τα νούμερα του.
Για να μην παρεξηγηθώ ,μια χαρά παίχτης είναι ο μικρός ,και με Δουκα ωραία έπαιζε και πέρσι με Χολαργό ξεχώριζε,αλλά δεν μπορώ τις υπερβολές.
Δεν εχω δει ούτε το πανελλήνιο παίδων(λίγο βασικά) αλλά στους τελικούς της ΕΣΚΑΝΑ μου άρεσε αρκετά ,είχε και μια "αλητεία" .polykos έγραψε: ↑Δευ Αύγ 19, 2024 11:35 amΣτον άσσο μια επιλογή θα μπορούσε να ήταν ο Μπέκας https://stats.basket.gr/2023-2024/boys- ... 4BEEC9B015
Δε μου φαίνεται ποτέ να κλήθηκε, αλλά έτσι κι αλλιώς στη κρήτη πήγαν παιδια που δεν είχαν υποστεί τη βάσανο του ραιζινγκ, οπως πολλάκις σε αυτό αναφέρθηκε ο καλαμπόκης.
Βέβαια δεν ξέρω πως θα στεκόταν στο πιο υψηλό επίπεδο...
Διάβασα και Καλκαβούρα (από ανάγκη-εδώ για όποιον δεν το είδε https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... Mj_b97UT3w
) σε ένα αρκετά αδιάφορο(διεκπεραιωτικό) άρθρο θα έλεγα(ούτε αυτός πρέπει να είδε το τουρνουά λέω

Κρατάω αυτό που έγραψε ότι η εθνική μας ήταν η πιο εύστοχη στις βολές με 70,7%(!!!!) και 3η πιο εύστοχη στα τρίποντα με 30,4%(έλα παναγιά μου).
"Οι δύο τελευταίες διακρίσεις με πολύ μέτρια νούμερα, σε έναν βαθμό αποδεικνύουν και το σχετικά χαμηλό επίπεδο της διοργάνωσης."
Νομίζω το αποδεικνύουν.
Επίσης με πλάγιο τρόπο χρεώνει τα πάντα στον Νικολαίδη για το φιάσκο της εφήβων,αυτή πρέπει να είναι η γραμμή που έχει αποφασιστεί(τώρα ποιος τον έβαλε ομοσπονδιακό-γιατί από μόνος του δεν μπήκε- ψιλά γράμματα) ....
Τέλος ,αφού δώσω τα συγχαρητήρια στα παιδιά μας,να κάνω τον συνήγορο του διαβόλου;
Για την πρόκριση στην 8αδα παίξαμε με Πολωνία(που τελικά υποβιβαστηκε) και για την είσοδο στην 4άδα με την Τουρκία που χωρίς τον Κουτουλουάι έχασε όλους τους αγώνες και κατέληξε στην 8η θέση!
Με τα αν δεν γίνεται δουλειά ,αλλά αν σκεφτείτε ότι ακόμα και χωρίς τον γιο του Ιμπραήμ χάναμε για πολλή ώρα, ,ίσως να μην ήμασταν καν 4αδα αν δεν τραυματιζόταν στο ζέσταμα....
Χαιρετώ σας.

1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
διαβαζω το προηγουμενο σχολιο και παρατηρω οτι:
- δεν αρεσουν στον σχολιαστη οι "υπερβολες" (οπως ανεφερε) αλλα πιο πριν σχολιαζει για "τρομερο" potentional!!!
-τα τελευταια χρονια χορτασαμε απο "παιχταραδες" με τρομερο potentional στις μικρες εθνικες αλλα απο μπασκετ τιποτα...
-το φαρμακερο σουτ του Τσωνη προκυπτει απο τα 3/3 τριποντα και 3 σουτ απο μεση αποσταση στον αγωνα με την Τουρκια που μας εβαλε στην 4αδα.
τελος, θα ηθελα να πω οτι τα σχόλια μου βασιζονται στις εξης διοργανωσεις (για τους 2009αρηδες)
-στο πανελληνιο παιδων της Ξανθης, υπηρχε σχεδον ολος ο βασικος κορμος την U15 των 2009αρηδων με πρωταγωνιστικο ρολο στις ομαδες τους και συγκεκριμενα συμφωνα με την τελικη θεση καταταξης: Παπαδατος-Καπιρελης στην 2η θεση με Περιστερι, Παπαιωαννου-Λαζαριδης στην 3η θεση με Πανιωνιο, Ιωαννιδης με ΔΕΚΑ, Βοντας με Ηρακλειο
-στους 5 (νομιζω) αγωνες της παμπαιδων οπου συνολικα σαφως ξεχωρισαν καποια ατομα: Παπαιωαννου-Καπιρελης-Γιαντσιδης-Ζουπας-Βοντας
-στον τελικο της ΕΣΚΑ, οπου σε ενα καταμεστο γηπεδο, νικησε το φαβορι Περιστερι με αντιπαλο το αουτσαιντερ Πλατωνα , δηλαδη η μονομαχια (!!!!) των 2009αρηδων: Καπιρελης 14(1) εναντιον Γιαντσιδης 13(2)
ας χαιρετησουμε λοιπον τους επιτυχημενους 2008αρηδες που αφησαν την εθνικη παιδων και ας υποδεχτουμε τη νεα εθνικη παιδων με τους 2009αρηδες και ας ελπισουμε ολα τα παιδια να βρουν χρονο στις ομαδες τους για να παιξουν μπασκετ
- δεν αρεσουν στον σχολιαστη οι "υπερβολες" (οπως ανεφερε) αλλα πιο πριν σχολιαζει για "τρομερο" potentional!!!
-τα τελευταια χρονια χορτασαμε απο "παιχταραδες" με τρομερο potentional στις μικρες εθνικες αλλα απο μπασκετ τιποτα...
-το φαρμακερο σουτ του Τσωνη προκυπτει απο τα 3/3 τριποντα και 3 σουτ απο μεση αποσταση στον αγωνα με την Τουρκια που μας εβαλε στην 4αδα.
τελος, θα ηθελα να πω οτι τα σχόλια μου βασιζονται στις εξης διοργανωσεις (για τους 2009αρηδες)
-στο πανελληνιο παιδων της Ξανθης, υπηρχε σχεδον ολος ο βασικος κορμος την U15 των 2009αρηδων με πρωταγωνιστικο ρολο στις ομαδες τους και συγκεκριμενα συμφωνα με την τελικη θεση καταταξης: Παπαδατος-Καπιρελης στην 2η θεση με Περιστερι, Παπαιωαννου-Λαζαριδης στην 3η θεση με Πανιωνιο, Ιωαννιδης με ΔΕΚΑ, Βοντας με Ηρακλειο
-στους 5 (νομιζω) αγωνες της παμπαιδων οπου συνολικα σαφως ξεχωρισαν καποια ατομα: Παπαιωαννου-Καπιρελης-Γιαντσιδης-Ζουπας-Βοντας
-στον τελικο της ΕΣΚΑ, οπου σε ενα καταμεστο γηπεδο, νικησε το φαβορι Περιστερι με αντιπαλο το αουτσαιντερ Πλατωνα , δηλαδη η μονομαχια (!!!!) των 2009αρηδων: Καπιρελης 14(1) εναντιον Γιαντσιδης 13(2)
ας χαιρετησουμε λοιπον τους επιτυχημενους 2008αρηδες που αφησαν την εθνικη παιδων και ας υποδεχτουμε τη νεα εθνικη παιδων με τους 2009αρηδες και ας ελπισουμε ολα τα παιδια να βρουν χρονο στις ομαδες τους για να παιξουν μπασκετ
0
Ο Γιάννης Καλαμπόκης αποφάσισε να αποχωρήσει από τη θέση του Ομοσπονδιακού προπονητή.
https://www.eurohoops.net/el/national-t ... 4A_IK8YKMw
(Γνωστό 2 μήνες και βάλε...)
https://www.eurohoops.net/el/national-t ... 4A_IK8YKMw
(Γνωστό 2 μήνες και βάλε...)
0
Εμφανίζεται αυτό το ποστ στην κεντρική μου σελίδα στο φατσοβιβλίο...
https://www.facebook.com/share/p/5ub2c9MjqMmUmocg/
Με αυτό το κείμενο από πάνω!
"Αυτοί φεύγουν για το όνειρο!
Στην Ελλάδα θα πάρουν το ταλέντο τους και θα συνεχίζουν την ανέλιξη τους οι ακόλουθοι καλαθοσφαιριστές!
Ο Κουτσίδης όπως σας είπαμε πρώτοι στην μεγαλύτερη μπασκετική πλατφόρμα του CB πάει στον Προμηθέα και o Φουλλίδης στον Άρη.
Ο Νικολάου στον Ολυμπιακο και οι Μαστορής και Γεωργίου στον Μαντουλιδη.
Ο Ασωνιτης πακετάρε ήδη για το Περιστέρι και ο Σολωμού πήγε για try outs σε Άρη και Προμηθέα.
Ο Χριστοφή του ΑΣΤΕΡΑ για try outs στον Μαντουλιδη και στον ΠΑΟΚ.
Σε αυτά τα παιδιά είναι και ο μικρός του Κεραυνού Σάββας Σάββα που πάει Απόλλων Καλαμαριάς με υποτροφία στο σχολείο του Μαντουλίδη
Ενα ακόμα παιδί που φεύγει για δοκιμαστικό σε ομάδα του εξωτερικού είναι ο Γιώργος Ψαλτάκης του Αστέρα Μέσα Γειτονιάς U16 που πάει στην Valencia BC
Αυτά για την U16.
Από τους Κ18 ο Ντεμιρ του Κεραυνού πάει Καναδά και ο Μπρούνο του ΑΤΛΑΝΤΑ πήγε Πολωνία για try outs.
Μείνετε συντονισμένοι!"
Ώπα λέω ,έγινε τέτοια μπασκετομάνα η Κύπρος που πανηγύριζε(ναι πανηγύριζε,και καλά έκαναν αφού αυτό είναι το επίπεδο τους)που βγήκε 20η στους 21 στην Β Κατηγορία και δεν έπεσε ξανά στην Γ;
Και μετά διαβάζω το παρακάτω σχόλιο και μπήκαν τα πράματα στην θέση τους....
"Να μας πείτε εσείς που διαφημίζεται τον ξενιτεμο κάποιων παιδιων την άποψη σας για το κάθε ένα ξεχωριστά...
Είμαι 99 τις εκατό δεν έχετε καμία μπασκετική άποψη για κανένα...
Λοιπόν όλοι οι καλοί παίκτες Κ16 πάνε Ελλάδα ναι στην χώρα που η δική τους Κ16 πήγε στους 4 του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ενώ η αντίστοιχη δική μας τερμάτισε 20 από τους 21 στη Β κατηγορία και σε αυτή τη χώρα περίμεναν τα δικά μας ταλέντα για να ξανά ζησουν ένδοξες μέρες στο άθλημα της καλαθοσφαιρας ..
Καλό είναι να κυνηγάς τα όνειρα σου αλλά μην γεμίζετε τα μυαλά των παιδιών με αερολογίες ειδικά παιδιών που η σωματοδομή τους είναι μέτρια τα αθλητικά τους προσόντα μέτρια η αν είναι τα πιο πάνω ικανοποιητικά υπάρχει έλλειψη μπασκετικου ταλέντου..
Ποιος παίκτης εκτός από τον Ασωνιτη επιλέχτηκε από την ίδια την ομάδα που πάει?? κανένας όλοι πήγαν και αυτοπροταθηκαν...
Πήγαν να παίζουν αν παίζουν αντί στα κ16 και κ18 της Κύπρου στην Ελλάδα..
Ο αμέσως επόμενος από όλους αυτούς που μπορεί να έχει τύχη είναι ο μικρός του Κεραυνού..
Οι υπόλοιποι που τους έπεισαν ότι θα έρθετε Κύπρο στα 20 η στα 22 και θα σας χρυσώσει η Αεκ ο Κεραυνός το Αποελ η Αελ νομίζω θα βαράνε το κεφάλι τους στο τοίχο και οι γονείς και οι ίδιοι γιατί για όλο αυτό το ξεσηκωμό κάποιοι βάζουν το χέρι τους και κάποιοι γονείς για να μην στερησούν το όνειρο στα παιδιά τους ξηλωνονται οικονομικά σαν να και η ζωή σταματά στο μπάσκετ η σαν να και δεν έχουν αλλά μωρά
Ένα πράγμα εύχομαι να διαψευστώ για όλα τα πιο πάνω τα επόμενα χρόνια για όλα όμως...
Πάμε τώρα στο Μπρούνο το ταλεντο απο Πολωνία ένα παιδί που σίγουρα άξιζε διαβατήριο για να μπορεί να παίξει στη Κύπρο και στην Εθνική μας ... Αν μας ρωτατε καλά έκανε και πήγε στη πατρίδα του αφού εμείς δεν δίνουμε διαβατήρια για τον αθλητισμό αλλά μόνο για χρυσά διαβατήρια που θα φάνε πολλοί όπως τρώνε τόσα χρόνια...
Για το Τουρκοκύπριο η σελίδα για λόγους που αφορούν την ίδια δεν θα ήθελε να σχολιάσει.."
Το topic δεν ξέρω αν ειναι το καταλληλο ,ας μεταφερθεί άμα είναι!
https://www.facebook.com/share/p/5ub2c9MjqMmUmocg/
Με αυτό το κείμενο από πάνω!
"Αυτοί φεύγουν για το όνειρο!
Στην Ελλάδα θα πάρουν το ταλέντο τους και θα συνεχίζουν την ανέλιξη τους οι ακόλουθοι καλαθοσφαιριστές!
Ο Κουτσίδης όπως σας είπαμε πρώτοι στην μεγαλύτερη μπασκετική πλατφόρμα του CB πάει στον Προμηθέα και o Φουλλίδης στον Άρη.
Ο Νικολάου στον Ολυμπιακο και οι Μαστορής και Γεωργίου στον Μαντουλιδη.
Ο Ασωνιτης πακετάρε ήδη για το Περιστέρι και ο Σολωμού πήγε για try outs σε Άρη και Προμηθέα.
Ο Χριστοφή του ΑΣΤΕΡΑ για try outs στον Μαντουλιδη και στον ΠΑΟΚ.
Σε αυτά τα παιδιά είναι και ο μικρός του Κεραυνού Σάββας Σάββα που πάει Απόλλων Καλαμαριάς με υποτροφία στο σχολείο του Μαντουλίδη
Ενα ακόμα παιδί που φεύγει για δοκιμαστικό σε ομάδα του εξωτερικού είναι ο Γιώργος Ψαλτάκης του Αστέρα Μέσα Γειτονιάς U16 που πάει στην Valencia BC
Αυτά για την U16.
Από τους Κ18 ο Ντεμιρ του Κεραυνού πάει Καναδά και ο Μπρούνο του ΑΤΛΑΝΤΑ πήγε Πολωνία για try outs.
Μείνετε συντονισμένοι!"
Ώπα λέω ,έγινε τέτοια μπασκετομάνα η Κύπρος που πανηγύριζε(ναι πανηγύριζε,και καλά έκαναν αφού αυτό είναι το επίπεδο τους)που βγήκε 20η στους 21 στην Β Κατηγορία και δεν έπεσε ξανά στην Γ;
Και μετά διαβάζω το παρακάτω σχόλιο και μπήκαν τα πράματα στην θέση τους....
"Να μας πείτε εσείς που διαφημίζεται τον ξενιτεμο κάποιων παιδιων την άποψη σας για το κάθε ένα ξεχωριστά...
Είμαι 99 τις εκατό δεν έχετε καμία μπασκετική άποψη για κανένα...
Λοιπόν όλοι οι καλοί παίκτες Κ16 πάνε Ελλάδα ναι στην χώρα που η δική τους Κ16 πήγε στους 4 του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ενώ η αντίστοιχη δική μας τερμάτισε 20 από τους 21 στη Β κατηγορία και σε αυτή τη χώρα περίμεναν τα δικά μας ταλέντα για να ξανά ζησουν ένδοξες μέρες στο άθλημα της καλαθοσφαιρας ..
Καλό είναι να κυνηγάς τα όνειρα σου αλλά μην γεμίζετε τα μυαλά των παιδιών με αερολογίες ειδικά παιδιών που η σωματοδομή τους είναι μέτρια τα αθλητικά τους προσόντα μέτρια η αν είναι τα πιο πάνω ικανοποιητικά υπάρχει έλλειψη μπασκετικου ταλέντου..
Ποιος παίκτης εκτός από τον Ασωνιτη επιλέχτηκε από την ίδια την ομάδα που πάει?? κανένας όλοι πήγαν και αυτοπροταθηκαν...
Πήγαν να παίζουν αν παίζουν αντί στα κ16 και κ18 της Κύπρου στην Ελλάδα..
Ο αμέσως επόμενος από όλους αυτούς που μπορεί να έχει τύχη είναι ο μικρός του Κεραυνού..
Οι υπόλοιποι που τους έπεισαν ότι θα έρθετε Κύπρο στα 20 η στα 22 και θα σας χρυσώσει η Αεκ ο Κεραυνός το Αποελ η Αελ νομίζω θα βαράνε το κεφάλι τους στο τοίχο και οι γονείς και οι ίδιοι γιατί για όλο αυτό το ξεσηκωμό κάποιοι βάζουν το χέρι τους και κάποιοι γονείς για να μην στερησούν το όνειρο στα παιδιά τους ξηλωνονται οικονομικά σαν να και η ζωή σταματά στο μπάσκετ η σαν να και δεν έχουν αλλά μωρά
Ένα πράγμα εύχομαι να διαψευστώ για όλα τα πιο πάνω τα επόμενα χρόνια για όλα όμως...
Πάμε τώρα στο Μπρούνο το ταλεντο απο Πολωνία ένα παιδί που σίγουρα άξιζε διαβατήριο για να μπορεί να παίξει στη Κύπρο και στην Εθνική μας ... Αν μας ρωτατε καλά έκανε και πήγε στη πατρίδα του αφού εμείς δεν δίνουμε διαβατήρια για τον αθλητισμό αλλά μόνο για χρυσά διαβατήρια που θα φάνε πολλοί όπως τρώνε τόσα χρόνια...
Για το Τουρκοκύπριο η σελίδα για λόγους που αφορούν την ίδια δεν θα ήθελε να σχολιάσει.."
Το topic δεν ξέρω αν ειναι το καταλληλο ,ας μεταφερθεί άμα είναι!
0
- SteveNashidis
- Reactions: 3654
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Περίεργο post.
Από την μια όντως σου αφήνει την εντύπωση ότι η Κύπρος ανεβαίνει μπασκετικά αλλά μετά η προσγείωση σχετικά με το ταλέντο που δεν υπάρχει και είναι σε φάση αυτοπροτασης.
Η λογική του μπάσκετ θα προσγειώσει όποιον νομίζει ότι θα την παραβλέψει, θα ήθελα να σχολιάσω .
Μπορείς εύκολα να κρυφτείς σε ένα 10ημερο τουρνουά με μικρές εθνικές αν επιλέχθηκες με ανορθόδοξο τρόπο αλλά σίγουρα δε μπορείς να κρυφτείς σε μια ολόκληρη μπασκετική χρονιά στις καλύτερες ακαδημίες της Ελλάδας.
Θα δούμε τα παιδιά μέσα στην χρονιά και πόσα από αυτά θα αντέξουν στην παραγωγική διαδικασία
Από την μια όντως σου αφήνει την εντύπωση ότι η Κύπρος ανεβαίνει μπασκετικά αλλά μετά η προσγείωση σχετικά με το ταλέντο που δεν υπάρχει και είναι σε φάση αυτοπροτασης.
Η λογική του μπάσκετ θα προσγειώσει όποιον νομίζει ότι θα την παραβλέψει, θα ήθελα να σχολιάσω .
Μπορείς εύκολα να κρυφτείς σε ένα 10ημερο τουρνουά με μικρές εθνικές αν επιλέχθηκες με ανορθόδοξο τρόπο αλλά σίγουρα δε μπορείς να κρυφτείς σε μια ολόκληρη μπασκετική χρονιά στις καλύτερες ακαδημίες της Ελλάδας.
Θα δούμε τα παιδιά μέσα στην χρονιά και πόσα από αυτά θα αντέξουν στην παραγωγική διαδικασία
2
2

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions