Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions: 896
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Αύγ 20, 2024 5:48 pm

Δεν ξέρω πως ακριβώς ξεκίνησε η συζήτηση, αλλά νομίζω κανένας Ολυμπιακός δεν θα άλλαζε τον Γουόκαπ με τον Γκραντ και αντίστοιχα κανένας Παναθηναϊκός τον Γκράντ με τον Γουόκαπ.

Απολύτως λογικό θα πω εγώ , αφού και οι δύο θεωρούνται και έχουν αποδειχθεί υπέρ πολύτιμοι για τις ομάδες τους.
Η σύγκρισή τους επομένως ίσως να μην είναι τόσο αντικειμενική όταν γίνεται από φίλους μια εκ των δύο ομάδων .(ΟΣΦΠ-ΠΑΟ)
Πιστεύω επίσης πως αν αύριο ήταν διαθέσιμοι στην αγορά θα έβρισκαν σίγουρα πολύ καλά συμβόλαια σε top ομάδα της Euroleague και αυτό δείχνει πολλά για την αξία τους.

ΥΓ. Φέτος που λογικά θα φύγει το βάρος που κλήθηκε να σηκώσει πέρυσι ο Θωμάς ελλείψει άλλων ποιοτικών guard θα κάνει πιστεύω πολύ καλύτερη σεζόν.
Η περσινή χρονιά τον αδίκησε και δεν φέρει ο ίδιος αποκλειστική ευθύνη.

0
Άβαταρ μέλους
qspock

allstar
Reactions: 526

Τρί Αύγ 20, 2024 5:58 pm

Ρε σεις τι παθατε κι εχετε φαγωθει να ανταλαχτουν Γουκαπ με Γκραντ?

Τι ασχετο σας ηρθε?

Καταρχας να ρωτησετε το καθεστωτικο αν θελει τον Γουκαπ στον ΠΑΟ. Γιατι μετα δε θα μπορει να τον βριζει που πηρε χαριστικο διαβατηριο.

Και μετα να ρωτησετε αν τον θελει ο Λεσορ... :roofl:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5648
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Αύγ 20, 2024 6:10 pm

ο λεσσορ γιατι να μην θελει τον γουοκαπ? Ο σλουκας θα εβγαζε σπυρια.. Το οποιο δεν το εχω καταλαβει,στον ολυμπιακο ηταν ΄΄φιλοι΄΄ η τουλαχιστον συμπαθιοντουσαν.. Εχω την εντυπωση οτι και ολοι οι παικτες τον ΄΄αγαπανε΄΄ τον γουοκαπ,ο σλουκας για καποιο λογο εχει μανιωθει απεναντι του..Και δεν νομιζω να ειναι μονο εκεινη η φαση που χειροκροτουσε το μπιφ που χαν με τον κανααν.. Τεσπα δεν μας νοιαζει κιολας,δεν ειμαστε τατιανα στεφανιδου αλλα μου χει κανει εντυπωση..

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τρί Αύγ 20, 2024 10:42 pm

σοβαρο προβλημα με τον κιναν..Ηρθε ελλαδα και εχει κουρευτει και ειναι σαν τον μικρο το γκοσακι..που πηγαν οι κοτσιδες ρε αλητη?Εμεις με αυτες σε πηραμε..Το καλο που σου θελω να εχουν μεγαλωσει μεχρι τα χριστουγεννα!

Καλα το πιο αστειο ειναι να δειτε πως εσκασε ο κορκμαζ στην μονακο λες και ειναι ο μπορατ..Ο μιλου μπροστα του ειναι κομματια εντωμεταξυ :lol:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 834

Τρί Αύγ 20, 2024 10:46 pm

Είδα τον Έβανς που ανέβασε η ομάδα και στεναχωριέμαι που δεν μπορεί να παίξει άμεσα....θα μιλάγαμε πολύ διαφορετικά με αυτόν ...

6
5 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions: 611
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Galis

Τρί Αύγ 20, 2024 10:57 pm

Παντως αν τελικα ο Έβανς παιξει και παιξει εστω στο 60% απο οτι περσι θα ειναι μεγαλη επιτυχια.

Ειδικα η ομαδα μας στο θεμα τραυματισμών και αποκατάστασης εχει την παραδοση εντελως κόντρα....

Αναρωτιεμαι υπήρξε ποτε παίκτης του Ολυμπιακού που να επέστρεψε απο 8 μηνο τραυματισμό και να επαιξε συμφωνα με τις δυνατοτητες του?

0
Christofis

euroleague
Reactions: 1172

Τρί Αύγ 20, 2024 11:03 pm

Παντως για να επιστρεψουμε στα του τοπικ απο μια πηγη (δηλωνει μελος σε πρακτορειο μανατζερ αλλα επειδη τον γνωρισα σε εντελως ακυρο τροπο δεν ξερω ομως ποσο αξιοπιστος ειναι . Φαινεται οτι μιλαμε με παικτη που δεν εχει εμπειρια απο Ευρωλιγκα και θα εινα πολυ μεγαλη μεταγραφη. Απλα δεν ακουγεται τίποτα ωστε να μην υπαρξουν προσδοκιες. Τωρα ονομα δεν μου ειπε, αν ειναι ευρωπαιος δεν μου ειπε αλλα σκιατηκε να με πεισει οτι μπορει να κανουμε μεγαλη προσθηκη.

Αυτο το αναφερω γιατι και καποιος αλλος φιλος ειχε επαφη με γραφειο μανατζερ μηπως εχει ακουσει τιποτα να το διασταυρωσουμε

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Mathematician92

junior
Reactions: 459
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Παπαλουκάς

Τρί Αύγ 20, 2024 11:14 pm

Christofis έγραψε:
Τρί Αύγ 20, 2024 11:03 pm
Παντως για να επιστρεψουμε στα του τοπικ απο μια πηγη (δηλωνει μελος σε πρακτορειο μανατζερ αλλα επειδη τον γνωρισα σε εντελως ακυρο τροπο δεν ξερω ομως ποσο αξιοπιστος ειναι . Φαινεται οτι μιλαμε με παικτη που δεν εχει εμπειρια απο Ευρωλιγκα και θα εινα πολυ μεγαλη μεταγραφη. Απλα δεν ακουγεται τίποτα ωστε να μην υπαρξουν προσδοκιες. Τωρα ονομα δεν μου ειπε, αν ειναι ευρωπαιος δεν μου ειπε αλλα σκιατηκε να με πεισει οτι μπορει να κανουμε μεγαλη προσθηκη.

Αυτο το αναφερω γιατι και καποιος αλλος φιλος ειχε επαφη με γραφειο μανατζερ μηπως εχει ακουσει τιποτα να το διασταυρωσουμε
Εγώ δυσκολεύομαι να το πιστέψω, αν δεν υπάρξει πρώτα κάποια αποχώρηση. Ήδη οι χρόνοι βγαίνουν δύσκολα στην ομάδα, που θα χωρέσει παίκτης των 25'-30';; Εκτός αν έχουν έτοιμη και την αποχώρηση σε περίπτωση που ευδοκιμήσει η εν λόγω περίπτωση. Πάντως καλά έκανες και το ανέφερες, το τοπικ έχει βαλτώσει και ασχολούμαστε με καθετί άκυρο. Με αυτό τώρα προβλέπω 10+ νέες σελίδες μέχρι αύριο :roofl: .

ΥΓ. Νομίζω ο Heisenberg ήταν με την άκρη σε γραφείο μάνατζερ (μπορεί να κάνω και λάθος). Όποιος και να ήταν, παρακαλώ κι εγώ πολύ, εμφανίσου και βάλε κι εσύ φωτιά στο τοπικ.

0
Μακριά από μένα η τοξικότητα, ο φανατισμός και ο τυφλός οπαδισμός.

:peace:
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τετ Αύγ 21, 2024 12:08 am

λονι γουοκερ καλως ηρθες στην ομαδα της καρδιας σου :D

Ειχαμε 2-3 εδω μεσα με ΄'΄πληροφοριες΄΄ αλλα εξαφανιστηκαν τον τελευταιο μηνα :cry:

Δεν χωραει παικτης ετσι οπως ειμαστε,τωρα αν ειναι να φυγει κανενας αλλαζει το θεμα..κυριως ο πιτερς δηλαδη γιατι πετρουσεφ πλεον θελουμε και 5ρι και ο μακισικ και να φυγει δεν ειναι οτι ανοιγει χωρο.

0
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1209
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Αύγ 21, 2024 1:46 am

Αν μπορεις να φερεις Lonnie Walker δεν σε πειραζει οποιος και να φυγει(πλην βεζενκοφ). Ο τυπος θα κανει την διαφορα με το καλημερα ειναι παικταρας.

0
Στηβ Κερ

euroleague
Reactions: 1207

Τετ Αύγ 21, 2024 8:06 am

O Μιλου συχνά ειναι κομμάτια αλλα μάλλον δεν εννοούμε το ίδιο πράγμα….

4
4 Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1172

Τετ Αύγ 21, 2024 10:07 am

shaq7 έγραψε:
Τετ Αύγ 21, 2024 12:08 am
λονι γουοκερ καλως ηρθες στην ομαδα της καρδιας σου :D

Ειχαμε 2-3 εδω μεσα με ΄'΄πληροφοριες΄΄ αλλα εξαφανιστηκαν τον τελευταιο μηνα :cry:

Δεν χωραει παικτης ετσι οπως ειμαστε,τωρα αν ειναι να φυγει κανενας αλλαζει το θεμα..κυριως ο πιτερς δηλαδη γιατι πετρουσεφ πλεον θελουμε και 5ρι και ο μακισικ και να φυγει δεν ειναι οτι ανοιγει χωρο.
Κοιτα τον τυπο που μου το πε χθες τον γνωρισα και ειναι ο γαμπρος του γειτονα στο εξοχικο μας σε οικισμο που οι αυλες ειναι διπλα διπλα. Πρωτη φορα τον ειδα στην ζωη μου. Πιασαμε την κουβεντα μου ειπε οτι ειναι σε ομαδα μανατζαρεων και που ασχολειται κυριως με μπασκετ. Τωρα αν με δουλευε, αν ισχυει, αν ειναι αξιοπιστος αυτο σεν το ξερω. Εγω του λεγα δεν πιστευω οτι θα ασχοληθουμε με αλλον παικτη ενω αυτος μου ελεγε οτι δεν εχει κλεισει το ροστερ. Και για να το υπερθεματισει κιολας μου ανεφερε αυτη την πληροφορια.

Για αυτο ειπα να το διασταυρωσουμε απο κανεναν αλλον.

0
Άβαταρ μέλους
Gerasimos Moraitis

a1greece
Reactions: 491
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls

Τετ Αύγ 21, 2024 10:25 am

Σύμφωνα με έγκυρα διαστρεβλωμένες πληροφορίες των OUT...siders, το ROSTER του ΘΡΥΛΟΥ είναι aller-retour! Οι ΜΥΣΤΕΣ του TAVOR 24MM διδάσκουν δημόσιο...ΚΑΦΡΙΑ.

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1735
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: BayernMunich

Τετ Αύγ 21, 2024 10:32 am

Ο Γουόκερ που λέτε είναι 1.93μ και δεν μπορεί να παίξει στο τρία. Άρα αν ισχύει αυτό που είπε ο γείτονας μάλλον άλλον παίκτη εννοεί. Μεταγραφή κατά τη γνώμη μου θα γίνει μόνο στο τρία με την προυπόθεση φυσικά ότι θα φύγει ο Πετρούσεφ (αρκετά πιθανό πλέον) και να πάμε στο 4 καθαρά με Σάσα Πίτερς.

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3330
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Τετ Αύγ 21, 2024 10:33 am

tokalytero3d έγραψε:
Τετ Αύγ 21, 2024 1:46 am
Αν μπορεις να φερεις Lonnie Walker δεν σε πειραζει οποιος και να φυγει(πλην βεζενκοφ). Ο τυπος θα κανει την διαφορα με το καλημερα ειναι παικταρας.
Ότι δεν σε πειράζει δεν σε πειράζει αλλά δεν υπάρχει και κάποιος να φύγει. Είναι γκαρντ και περιστασιακά μόνο παίζει ως τριάρι, άρα ποιον να διώξει ;
Ο Μακκίσικ καλύπτει και το 3 άρα μένουμε με τους Γουόκαπ, Γκος, Ντόρσεϊ, Βιλντόζα, Μήτρου, Λαρεντζάκης, οι 2 τελευταίοι είνα ούτως ή άλλως συμπληρωματικοί θα πάμε με πεντάδα Γκος, Γουόκαπ, Βιλντόζα, Ντόρσεϊ, Γουόκερ και να περιμένουμε και τον Έβανς; Δεν υπάρχει περίπτωση, το ρόστερ έχει κλείσει και η μοναδική περίπτωση που φαντάζομαι είναι να φύγει ο Μακκίσικ για Μονακό και να πάρουμε κάποιο τριάρι.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”