Ανταλλαγές μεταξύ ΠΑΟ-ΟΣΦΠ

Συντονιστής: Captains

Ανταλλαγές Παικτών

Αταμάν-Μπαρτζώκας
1
4%
Μπαρτζώκας-Αταμάν
2
8%
Γκραντ-Γουόκαπ
1
4%
Γουοκάπ-Γκραντ
2
8%
Μήτογλου-Πετρούσεφ
1
4%
Πετρούσεφ-Μήτογλου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Καλαϊτζάκης-Λαρεντζάκης
1
4%
Λαρεντζάκης-Καλαϊτζάκης
4
16%
Γκριγκόνις-Μακκίσικ
1
4%
Μακκίσικ-Γκριγκόνις
3
12%
ΟΣΦΠ-Δεν αλλάζω κανέναν παίκτης της ομαδάρας μας
6
24%
ΠΑΟ-Δεν αλλάζω κανέναν παίκτη της ομαδάρας μας
3
12%

Σύνολο ψήφων: 25
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3288
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Αύγ 20, 2024 5:24 pm

xomitsious έγραψε:
Τρί Αύγ 20, 2024 4:44 pm
JohnnyPao έγραψε:
Τρί Αύγ 20, 2024 3:49 pm
Θα ανταλλάζατε τον Γκραντ με τον Γουοκαπ? Αν δεν είχε διαβατήριο ο 2ος, καθαρά παιχτικά ρωτάω. Επιχειρήματα υπέρ του κάθε παίχτη υπάρχουν στο τοπικ του οσφπ. Εγώ δεν θα τον άλλαζα σίγουρα τον Τζεριαν.
:D :D

Κανείς δε θα πει ναι Johnny. Ο Γκράντ στην ομάδα μας έχει δέσει εντυπωσιακά καλά. Και ο Αταμάν θα χρησιμοποιούσε το Γουοκαπ πολύ λιγότερο.

Τις απόψεις των ολυμπιακών τις ξέρεις ήδη...
Για να δούμε πάντα υπάρχουν και οι παράξενοι (οι διαφορετικές απόψεις εννοώ).

Έβαλα εκτός από το ...main και μερικές δευτερεύουσες ανταλλαγές.

Για να έχουμε μια εικόνα ανά οπαδικά αισθήματα ψηφίζουμε την επιλογή που έχει πρώτα τον παίκτη της ομάδας μας.
Για τους...ουδέτερους δεν έχω σκεφτεί κάτι, ας διαλέξουν το λιγότερο ....αντιπαθητικό στρατόπεδο. :D :D
Ας αφήσουμε στην άκρη τα διαβατήρια, ας υποθέσουμε ότι στις ανταλλαγές έχουν και οι 2 ή δεν έχουν και οι 2 διαβατήριο.

0
Άβαταρ μέλους
tsoureki

senior
Reactions: 418
Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Αύγ 20, 2024 5:36 pm

Δύσκολο γιατί δεν πιστεύω ότι καμία αλλαγή θα έκανε σημαντική διαφορά πέρα από τις ισορροπίες στα διαβατήρια που θα άλλαζαν. Μάλλον Μακισικ-Γριγκόνις θα άλλαζα αλλά και αυτό και δεν θα το κυνηγούσα, ιδιαίτερα αν ο Μακίσικ φόραγε πάλι καμια μπλούζα we love bartzokas :P . Και εννοείται δεν ξεχνάω την κατάρα των Λιθουανών στον Ολυμπιακό που επιβεβαιώθηκε και πέρσι.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5637
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Αύγ 20, 2024 6:02 pm

το μακισικ γκριγκονις το ακουγα,επειδη εχει καλυτερο σουτ δηλαδη αλλα και παλι θα προτιμουσα αλλο παικτη απο τον γκριγκονις γενικα..

Απο παο ο μονος που θα θελα να δω στον ολυμπιακο ειναι ο ναν..ισως και μια τραμπα φαλ λεσσορ,αν δεν ειμαι και τοσο μεγαλος φαν (και των 2 :P )

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τρί Αύγ 20, 2024 6:11 pm

Δύσκολο αν δεν λάβεις υπόψιν και τα διαβατήρια. Ο Γκριγκονις είναι σίγουρα σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τον Μακισικ και πιο ταιριαστός στο μπάσκετ του Αταμαν (και με τον Μπαρτζώκα βέβαια πιστεύω πως θα έκανε παπάδες), οπότε αυτή την αλλαγή δεν θα την έκανα σίγουρα, είναι και νεότερος σε ηλικία ο Λιθουανός.

Προς τον Καλαϊτζάκη τρέφω μια ιδιαίτερη μπασκετική αγάπη, ούτε αυτόν θα τον άλλαζα, θεωρώ πως ο Λαρε δεν ειναι καλός ως ρολιστας σε μεγάλες ομάδες, αλλά σαν πρώτο βιολί σε ομάδες μεσαίου επιπεδου. Οπότε ούτε αυτή την αλλαγή θα έκανα, θα έλεγα ότι δεν είμαι αντικειμενικός στο συγκεκριμένο, αλλά δεν θα το πω γιατί όπως φάνηκε στην εθνική συμφωνεί και ο κόουτς Kill Bill μαζί μου.

Για την ανταλλαγή Γκραντ - Γουοκαπ έχουμε συζητήσει αρκετά, το βασικό πλεονέκτημα του Θωμά είναι το διαβατήριο, στον ΠΑΟ των Μπράουν & Σλούκα θεωρώ πιο σημαντικό το σκορ του Γκραντ παρά τη δημιουργία του Γουοκαπ, αμυντικά για μένα είναι στο ίδιο επίπεδο. Αν βγάλεις το διαβατήριο του Θωμά από την εξίσωση, ούτε εδώ θα έκανα το trade.

Το πιο δύσκολο ερώτημα είναι το Petrusev - Μήτογλου, προσωπικά είμαι φαν του Σέρβου κι έχω δηλώσει ότι θα τον ήθελα στην ομάδα μου. Αυτή τη στιγμή ο Ντίνος είναι καλύτερος παίχτης και λιγότερο ευπαθης σε τραυματισμούς από τον Philip, ο οποίος όμως έχει ΠΟΛΥ μεγαλύτερο ταβάνι. Παίζουν και στις ίδιες θέσεις, είναι μεγάλο το δίλημμα, δεν θα θυσιαζα το διαβατήριο του Ντίνου αν το λαμβάναμε υπόψιν, αλλά αν ας πουμε είχε και ο Petrusev ίσως να το πατούσα το κουμπί αλλά με βαριά καρδιά. Πιο ωραίο ερώτημα θα ήταν το ανταλλαγή Petrusev - Juancho ίσως. Σε όλα αυτά δεν συνυπολογίζω τις κακές σχέσεις Petrusev με Ataman γιατί αυτό αλλάζει τα πράγματα.

Τωρα καταλαβαίνω τους φίλους του ΟΣΦΠ που χαλιούνται όταν κάνω (καλοπροαίρετη) κριτική στους παιχτες της ομαδας τους. Αυτά τα διλήμματα με έκαναν να νιώσω κι εγώ ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τους παιχτες της ομαδας μου και το αίσθημα ότι δεν θα τους άλλαζα για κανέναν. Είναι βέβαια και αυτοί που μου χάρισαν ένα ευρωπαϊκό μετά από 13 χρόνια, οπότε δικαιολογούμαι κάπως. Αυτόν που θα έκανα trade με πιο ελαφριά καρδιά θα ήταν ο Grigonis, αλλά δεν έχει και κανα 3αρι της προκοπής ο ΟΣΦΠ (εξαιρώ τον Παπ, δεν μπορώ να τον φανταστώ στα πράσινα). Επίσης εννοείται θα έκανα ανταλλαγή τον Yurtseven με οποιοδήποτε απτα 5αρια του Ολυμπιακού, λολ, του χρόνου βέβαια μπορεί να τον θέλω κι αυτόν.

Ωραία πρωτοβουλία Κόναν! :obey:

1
1 Εικόνα
JohnnyPao

champion

Τρί Αύγ 20, 2024 6:17 pm

shaq7 έγραψε:
το μακισικ γκριγκονις το ακουγα,επειδη εχει καλυτερο σουτ δηλαδη αλλα και παλι θα προτιμουσα αλλο παικτη απο τον γκριγκονις γενικα..

Απο παο ο μονος που θα θελα να δω στον ολυμπιακο ειναι ο ναν..ισως και μια τραμπα φαλ λεσσορ,αν δεν ειμαι και τοσο μεγαλος φαν (και των 2 :P )
Εγώ πιστεύω ότι αν έλεγες στον Μπαρτζώκα να κάνει ανταλλαγή τον McKissic για τον Grigonis θα δεχόταν χωρίς δεύτερη σκέψη και δεν πα να φοράει ότι μπλουζάκι θέλει ο συνονόματος σου. Ο Λιθουανός είναι ο ορισμός του παιχτη Μπαρτζώκα και αυτό που σας λείπει στο "3" κατά τη γνώμη μου.

Εισαι ο μόνος άνθρωπος στο κόσμο που δεν είναι σίγουρος αν αξίζει η ανταλλαγή Φαλ - Λεσσορ χαχαχαχ.

0
JohnnyPao

champion

Τρί Αύγ 20, 2024 6:24 pm

Πιστεύετε πως θα υπήρχε κάποιο αντάλλαγμα να δωσει ο Μπαρτζώκας στον Αταμαν για να πάρει τον Ναν? Οι ολυμπιακοί ποιον/ποιους παιχτες σας θα ήσασταν διατεθειμένοι να δώσετε για να τον αποκτήσετε? Ρεαλιστικά μιλάμε, μην μου πείτε τον Λαρεντζάκη και τον Βιλντόζα.

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin

Τρί Αύγ 20, 2024 6:38 pm

JohnnyPao έγραψε:
Πιστεύετε πως θα υπήρχε κάποιο αντάλλαγμα να δωσει ο Μπαρτζώκας στον Αταμαν για να πάρει τον Ναν? Οι ολυμπιακοί ποιον/ποιους παιχτες σας θα ήσασταν διατεθειμένοι να δώσετε για να τον αποκτήσετε? Ρεαλιστικά μιλάμε, μην μου πείτε τον Λαρεντζάκη και τον Βιλντόζα.
Τον Λαρεντζάκη δεν σας ....τον δίνουμε να...σκάσετε. :D
Με έναν προς έναν παίκτη δεν νομίζω να δεχόταν ο Αταμάν, με τον Σάσα θα ήταν μια τίμια ανταλλαγή αλλά θα έμενε ο ΠΑΟ χωρίς τον τοπ σκόρερ στην περιφέρεια.
Ο υγιής Έβανς συν κάποιον δεύτερο παίκτη θα ήταν μια πιθανότητα.
Με την τρέχουσα κατάσταση ο ένας θα ήταν ο Μιλού ώστε να κάνει ο Αταμάν το πληρέστερο δίδυμο ψηλών και ο άλλος πιθανόν ο Ντόρσεϊ για να αναπληρώσει στην περιφέρεια το σκορ του Ναν.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
coach blue

a1greece
Reactions: 1026

Τρί Αύγ 20, 2024 6:57 pm

JohnnyPao έγραψε:
Ο μπαρτζωκας δεν θα έδινε κανέναν, εγώ που είμαι και υπεράνω χρημάτων για συμβόλαιο 3 ετών χωρίς nba buy out έδινα και τον βεζενκοφ και στο τέλος της τριετίας θα βλέπαμε αν θα είχα κάνει καλά.

ΥΓ: Ίσως φαινόταν και από την πρώτη χρονιά αν είχα κάνει καλά.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τρί Αύγ 20, 2024 7:34 pm

JohnnyPao έγραψε:
Τρί Αύγ 20, 2024 6:17 pm
shaq7 έγραψε:

Εγώ πιστεύω ότι αν έλεγες στον Μπαρτζώκα να κάνει ανταλλαγή τον McKissic για τον Grigonis θα δεχόταν χωρίς δεύτερη σκέψη και δεν πα να φοράει ότι μπλουζάκι θέλει ο συνονόματος σου. Ο Λιθουανός είναι ο ορισμός του παιχτη Μπαρτζώκα και αυτό που σας λείπει στο "3" κατά τη γνώμη μου.

Εισαι ο μόνος άνθρωπος στο κόσμο που δεν είναι σίγουρος αν αξίζει η ανταλλαγή Φαλ - Λεσσορ χαχαχαχ.
ο ενας σκοτωνει επιθετικα και τρωει οτι τρωγεται πισω και ο αλλος σκοτωνει στην αμυνα και μπροστα δινει μονο πασες..γιαυτο και το διλλημα..Αμα κοιτας μονο την επιθεση προφανως και πας με τον λεσσορ..αλλα ο ανθρωπος πισω ειναι περαστε ελευθερα :lol: αμα βαλεις ομως ηλικια,τραυματισμους ισως και φιτ αφου εχουμε μιλου ραιτ τοτε λογικα λεσσορ θα επαιρνα..βεβαια δεν θα ηθελε ο λεσσορ να παιζει μαζι με τον μιλου την θεση οποτε τσαμπα η σκεψη.

ο μπαρτζωκας παντως δεν ενδιαφερθηκε ποτε για τον γκριγκονις αποτι ξερουμε τουλαχιστον..οταν ηταν τσσκα και θα εφευγε λεγαν οτι δεν τον κοιταει παρα οσα γραφαν τα σαιτ..με τον μακισικ απο την αλλη εχει ερωτα,εδω τον κρατησε ενω μας διαλυσε ολο τον σχεδιασμο..

Δεν νομιζω οτι ειναι εστω κοντα σε αυτο που θελουμε στο 3,για αρχη γιατι δεν ειναι 3ρι :lol: Εμεις θελουμε κανονικα παικτη μπροστα απο παπ οχι πισω του,καποιον να κουβαλησει την ομαδα..τυπου φουρνιε και γουοκερ..Ισως και να ταν δηλαδη μια αναβαθμιση του μακισικ αλλα οχι αυτη που χρειαζομαστε..ασε που και με πιτερς η σασα οι αθλητικοι θα μας γλενταγαν,τουλαχιστον αμυντικα ο σακ ειναι ανωτερος.

0
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2531
Αγαπημένη θέση: PF

Τρί Αύγ 20, 2024 8:00 pm

Το Λαρεντζάκης-Καλαϊτζάκης θα ήταν ενδιαφέρον, αλλά δεν ξέρω αν βολεύει κανέναν από τους δύο. Ο μεν Παναθηναϊκός χρειάζεται έναν παίκτη σαν τον Καλαϊτζάκη που θα έρχεται από τον πάγκο και θα παίζει σκυλίσια άμυνα ακόμη και πάνω στον παίκτη που κατεβάζει την μπάλα. Στην επίθεση έχει τόσο ταλέντο στο σκοράρισμα στις θέσεις 1, 2 και 5 που καλύπτεται η επιθετική αδυναμία του Καλαϊτζάκη όταν παίζει. Ο Ολυμπιακός έχει καλούς αμυντικούς σε γενικές γραμμές στην περιφέρεια οπότε δεν είναι κιόλας ότι καίγεται για έναν παίκτη σαν εκείνον. Ενώ ο Λαρεντζάκης παρά τα κακά του και την ασυνέπεια που κουβαλάει, σε κάποιες περιπτώσεις (λίγες) μπορεί να φανεί χρήσιμος επιθετικά αν είναι στην μέρα του και βάλει 2-3 τρίποντα χωρίς να κάνει κατάχρηση προσπαθειών.

Έτσι όπως έχουν δημιουργηθεί τα ρόστερ πάντως προς το παρόν, ίσως βόλευε (τουλάχιστον τον Ολυμπιακό) μια τράμπα Peters με Juancho. Ο μεν Ολυμπιακός θα έπαιρνε έναν παίκτη που είναι καλύτερος και στην άμυνα και στο ριμπάουντ, μπορεί να παίξει πιο εύκολα στην θέση 3 από τον Peters και ίσως κόλλαγε πιο εύκολα με τον Βεζένκοφ, ενώ ο ΠΑΟ θα αποκτούσε ένα stretch 4 που μπορεί να ανοίξει κι άλλο τις άμυνες με το σουτ του, ειδικά όταν στο παρκέ βρίσκονται μέτριοι προς κακοί σουτέρ όπως ο Brown, ο Παπαπέτρου και ο Καλαϊτζάκης.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τρί Αύγ 20, 2024 8:22 pm

kojito έγραψε:
Τρί Αύγ 20, 2024 8:00 pm
μπορεί να παίξει πιο εύκολα στην θέση 3 από τον Peters και ίσως κόλλαγε πιο εύκολα με τον Βεζένκοφ,
Αποψη μου πως αν ο πιτερς δεν μπορει στο 3 (εχει παιξει εκει και με εμας και με την τσσκα χωρις να ειναι κακος) τοτε ο χουαντσο δεν παταει για κανενα λογο στο 3.. Δεν μπορει να σκασει μπαλα,πολυ κακο χειρισμο,ειναι και αγαρμπος γενικα (πρεπει να εχει κανει ρεκορ στα αυτοκαλαθια :P ).. Επιθετικα δηλαδη δεν θα μπορουσα να τον δω στο 3.. Αμυντικα λογικα θα ειναι καλυτερος απο πιτερς επειδη γενικα ειναι πολυ καλυτερος αμυντικος..αλλα ουτε αυτος λογικα μπορει να χαμηλωσει και μαρκαρει παικτες στο 3 γρηγορους και αθλητικους.. Για το τελευταιο δεν παιρνω ορκο αλλα ειναι πολυ ψηλος θα ναι θαυμα αν μπορει να τους προλαβαινει.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Gerasimos Moraitis

a1greece
Reactions: 491
Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls

Τετ Αύγ 21, 2024 11:05 am

Την επιλογή ανταλλαγής προπονητών δεν μας την προσφέρει η δημοσκόπηση... υπό τον φόβο διπλωματικού επεισοδίου Ελλάδας-Τουρκίας μάλλον.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gerasimos Moraitis την Τετ Αύγ 21, 2024 11:13 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 831

Τετ Αύγ 21, 2024 11:11 am

Μπαρτζω στον ΠΑΟ
DPG στον Ολυμπιακό

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin

Τετ Αύγ 21, 2024 11:15 am

Gerasimos Moraitis έγραψε:
Την επιλογή ανταλλαγής προπονητών δεν μας την προσφέρει η δημοσκόπηση... υπό τον φόβο διπλωματικού επεισοδίου Ελλάδας-Τουρκίας μάλλον.
Δεν το είχα σκεφτεί, η ευχή σου πραγματοποιήθηκε.
Το κακό είναι ότι μόλις διαπίστωσα ότι όταν πειράζεις τις επιλογές ενός δημοψηφίσματος οι προηγούμενοι ψήφοι χάνονται.
Ηθικό δίδαγμα, άστο όπως είναι στην άρχή.
Παιδιά ρίξτε ξανά τις ψήφους σας, συγγνώμη.

0
Άβαταρ μέλους
Gerasimos Moraitis

a1greece
Reactions: 491
Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls

Τετ Αύγ 21, 2024 11:24 am

Conan1982 έγραψε:
Τετ Αύγ 21, 2024 11:15 am
Gerasimos Moraitis έγραψε:
Δεν το είχα σκεφτεί, η ευχή σου πραγματοποιήθηκε.
Το κακό είναι ότι μόλις διαπίστωσα ότι όταν πειράζεις τις επιλογές ενός δημοψηφίσματος οι προηγούμενοι ψήφοι χάνονται.
Ηθικό δίδαγμα, άστο όπως είναι στην άρχή.
Παιδιά ρίξτε ξανά τις ψήφους σας, συγγνώμη.
Λησμόνησες την ανταλλαγή ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ. :hoho:

Υ. Γ.
Επηρέασα τα ποσοστά... έπιασε το κόλπο! :lol:

Υ. Γ. 2
Δεν αλλάζω κανέναν και τίποτα από την ομαδάρα μας!

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”