Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
- Gerasimos Moraitis
- Reactions: 491
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls
- Προειδοποιήσεις:
1
- Conan1982
- Reactions: 3330
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μια που μιλάμε για χρόνους ας δούμε πως θα μοιράζονται οι χρόνοι ανάλογα με τις απουσίες που θα έχουμε μέσα στην χρονιά,
υποθέτω ότι Φαλ, Μιλού, Πετρούσεφ, Παπ και Γκος θα χάσουν σίγουρα κάποια παιχνίδια.
Όταν λείπει ο Φάλ:
Γκος 18, Γουοκάπ 23
Ντόρσεϊ 22, Βιλντόζα: 15
Μακκίσικ: 10, Παπ: 21
Πίτερς: 18, Σάσα: 24 Πετρούσεφ: 17
Μιλού: 22, Ράιτ: 8
Όταν λείπει ο Μιλού αλλάξτε όπου Μιλού με Φαλ
Όταν λείπει ο Πετρούσεφ:
Γκος 18, Γουοκάπ 23
Πίτερς: 25, Σάσα: 24
Μιλού: 22, Φαλ: 18
Όταν λείπει ο Παπ:
Γκος 18, Γουοκάπ 23
Μακκίσικ: 18, Λαρεντάκης 8
Πίτερς:18 Σάσα: 24, Πετρούσεφ 18
Μιλού: 22, Φαλ: 12
Όταν λείπει ο Γκος:
Γουόκαπ: 28 Βιλντόζα: 20
Ντόρσεϊ: 26, Μακκίσικ 16
Παπ: 20
Πίτερς 18, Σάσα 24, Πετρούσεφ: 18
Μιλού 20, Φαλ 10
Με την υπόθεση ότι δεν θα έχουμε παράλληλους τραυματισμούς, όταν είμαστε πλήρεις το χάος και όταν έρθει και ο Έβανς, πανικός.
Είναι μια υπόθεση που κάνω που προσπαθεί να μοιράσει χρόνο σε όλους τους παίκτες, που δίνει χρόνο στον Πίτερς ως 3 και στον Φιλιπ και ως 5άρι, δεν είμαι σίγουρος πως θα δουλέψει, ότι υπάρχει συνωστισμός είναι δεδομένο, το ποιοι παίκτες θα δουν και θα δεχτούν ήσυχα τον χρόνο τους να μειώνεται δεν ξέρω.
υποθέτω ότι Φαλ, Μιλού, Πετρούσεφ, Παπ και Γκος θα χάσουν σίγουρα κάποια παιχνίδια.
Όταν λείπει ο Φάλ:
Γκος 18, Γουοκάπ 23
Όταν λείπει ο Πετρούσεφ:
Γκος 18, Γουοκάπ 23
Όταν λείπει ο Παπ:
Γκος 18, Γουοκάπ 23
Όταν λείπει ο Γκος:
Μιλού 20, Φαλ 10
Με την υπόθεση ότι δεν θα έχουμε παράλληλους τραυματισμούς, όταν είμαστε πλήρεις το χάος και όταν έρθει και ο Έβανς, πανικός.
Είναι μια υπόθεση που κάνω που προσπαθεί να μοιράσει χρόνο σε όλους τους παίκτες, που δίνει χρόνο στον Πίτερς ως 3 και στον Φιλιπ και ως 5άρι, δεν είμαι σίγουρος πως θα δουλέψει, ότι υπάρχει συνωστισμός είναι δεδομένο, το ποιοι παίκτες θα δουν και θα δεχτούν ήσυχα τον χρόνο τους να μειώνεται δεν ξέρω.
0
- τουλουμπα
- Reactions: 3951
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
ο μοναδικος που υπαρχει περιπτωση να φυγει ειναι ισως ο πετρουσεφ και παλι δεν νομιζω να παρετε αλλον παιχτη τουλαχιστον απτην αρχη της χρονιας,τωρα τον ιανουριο μπορει κανεις δεν ξερει μεχρι τοτε τι θα προκυψειConan1982 έγραψε: ↑Τετ Αύγ 21, 2024 10:33 am
Ότι δεν σε πειράζει δεν σε πειράζει αλλά δεν υπάρχει και κάποιος να φύγει. Είναι γκαρντ και περιστασιακά μόνο παίζει ως τριάρι, άρα ποιον να διώξει ;
Ο Μακκίσικ καλύπτει και το 3 άρα μένουμε με τους Γουόκαπ, Γκος, Ντόρσεϊ, Βιλντόζα, Μήτρου, Λαρεντζάκης, οι 2 τελευταίοι είνα ούτως ή άλλως συμπληρωματικοί θα πάμε με πεντάδα Γκος, Γουόκαπ, Βιλντόζα, Ντόρσεϊ, Γουόκερ και να περιμένουμε και τον Έβανς; Δεν υπάρχει περίπτωση, το ρόστερ έχει κλείσει και η μοναδική περίπτωση που φαντάζομαι είναι να φύγει ο Μακκίσικ για Μονακό και να πάρουμε κάποιο τριάρι.
2
1
1

- shaq7
- Reactions: 5647
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ο μακισικ τέτοιους χρόνους δεν πρέπει να τους είχε στα καλά του .. τουλάχιστον στην ρεγκιουλαρ που σέρνεται ..ο μακισικ 1.96 δεν είναι , πιο πολύ τριάρι είναι ο Λονι που χει και φτερά στα πόδια ..και είναι και σουτέρ .
Μετά τον τραυματισμό του φαλ δίνω 0 πιθανότητες να φύγει ο πετρουσεφ ..Ειδικά ο δανεισμός που λένε είναι αστείος ..
Αν σκάσει η Ρεάλ για Πίτερς δεν βλέπω γιατί να μην θέλει να πάει .. βασικός θα είναι εκεί .. μόνο που έχει μωρό παιδί ίσως είναι πρόβλημα . Δεν ξέρουμε αν τον δίνει ο μπαρτζωκας όμως
Εγώ θεωρώ ο γουοκαπ θα παίζει κανα 20λ φέτος , ίσως και λιγότερο τον πρώτο γύρο ..
Βιλντοζα θα παίζει κανα 20λ αν είναι καλός ..
Σασα βλέπω για 23λ με Πέτρου 17 σαν 4 ρι και τον ραιτ στο 5 .. το ραιτ πετρου μου φαίνεται κουλό να μην τους βλέπουμε μαζί τουλάχιστον 15λ, ειδικά με φαλ στα πιτς..
Το βεζε πετρουσεφ ραιτ μου ακούγεται ωραίο .. Τα γκαρντ με δυσκολεύουν πως θα ταιριάξουν .. Ο μπαρτζωκας 99% θα ξεκινάει το γουοκαπ ντορσει παπ βεζε μιλου .. το θέμα είναι ότι το γκος βιλντοζα πιτερς πετρου ραιτ δεν μου φαίνεται και πολύ λειτουργικό ..
Μετά τον τραυματισμό του φαλ δίνω 0 πιθανότητες να φύγει ο πετρουσεφ ..Ειδικά ο δανεισμός που λένε είναι αστείος ..
Αν σκάσει η Ρεάλ για Πίτερς δεν βλέπω γιατί να μην θέλει να πάει .. βασικός θα είναι εκεί .. μόνο που έχει μωρό παιδί ίσως είναι πρόβλημα . Δεν ξέρουμε αν τον δίνει ο μπαρτζωκας όμως
Εγώ θεωρώ ο γουοκαπ θα παίζει κανα 20λ φέτος , ίσως και λιγότερο τον πρώτο γύρο ..
Βιλντοζα θα παίζει κανα 20λ αν είναι καλός ..
Σασα βλέπω για 23λ με Πέτρου 17 σαν 4 ρι και τον ραιτ στο 5 .. το ραιτ πετρου μου φαίνεται κουλό να μην τους βλέπουμε μαζί τουλάχιστον 15λ, ειδικά με φαλ στα πιτς..
Το βεζε πετρουσεφ ραιτ μου ακούγεται ωραίο .. Τα γκαρντ με δυσκολεύουν πως θα ταιριάξουν .. Ο μπαρτζωκας 99% θα ξεκινάει το γουοκαπ ντορσει παπ βεζε μιλου .. το θέμα είναι ότι το γκος βιλντοζα πιτερς πετρου ραιτ δεν μου φαίνεται και πολύ λειτουργικό ..
1
1

-
- Reactions: 1093
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
ειπα να κανω ενα break. συν οτι ετρεχα πολυ με την δουλεια μου.Mathematician92 έγραψε: ↑Τρί Αύγ 20, 2024 11:14 pmΕγώ δυσκολεύομαι να το πιστέψω, αν δεν υπάρξει πρώτα κάποια αποχώρηση. Ήδη οι χρόνοι βγαίνουν δύσκολα στην ομάδα, που θα χωρέσει παίκτης των 25'-30';; Εκτός αν έχουν έτοιμη και την αποχώρηση σε περίπτωση που ευδοκιμήσει η εν λόγω περίπτωση. Πάντως καλά έκανες και το ανέφερες, το τοπικ έχει βαλτώσει και ασχολούμαστε με καθετί άκυρο. Με αυτό τώρα προβλέπω 10+ νέες σελίδες μέχρι αύριοChristofis έγραψε: ↑Τρί Αύγ 20, 2024 11:03 pmΠαντως για να επιστρεψουμε στα του τοπικ απο μια πηγη (δηλωνει μελος σε πρακτορειο μανατζερ αλλα επειδη τον γνωρισα σε εντελως ακυρο τροπο δεν ξερω ομως ποσο αξιοπιστος ειναι . Φαινεται οτι μιλαμε με παικτη που δεν εχει εμπειρια απο Ευρωλιγκα και θα εινα πολυ μεγαλη μεταγραφη. Απλα δεν ακουγεται τίποτα ωστε να μην υπαρξουν προσδοκιες. Τωρα ονομα δεν μου ειπε, αν ειναι ευρωπαιος δεν μου ειπε αλλα σκιατηκε να με πεισει οτι μπορει να κανουμε μεγαλη προσθηκη.
Αυτο το αναφερω γιατι και καποιος αλλος φιλος ειχε επαφη με γραφειο μανατζερ μηπως εχει ακουσει τιποτα να το διασταυρωσουμε.
ΥΓ. Νομίζω ο Heisenberg ήταν με την άκρη σε γραφείο μάνατζερ (μπορεί να κάνω και λάθος). Όποιος και να ήταν, παρακαλώ κι εγώ πολύ, εμφανίσου και βάλε κι εσύ φωτιά στο τοπικ.
υπαρχουν ομιλιες με γνωστο παικτη απο ΝΒΑ. δεν ξερει ποιον. Αλλα για την περιπτωση που καποιος φυγει.
ο πετρουσεφ ειχε ζητησει να φυγει πριν κατι μερες και ο Πητερς εχει δεχτει κρουση απο μεγαλη ομαδα. αυτα ξερω. τελευταια ενημερωση αυτο λιγες μερες πριν το 15υγουστο. τωρα δεν εχψ επαφη προς το παρον λογω ημερων.
δεν εγραψα κατι γιατι δεν ηταν κατι τρανταχτο. καποια ηταν λιγακι γνωστα.
3
1
1
1

- nikolakias
- Reactions: 330
- Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan, Steve Nash
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: San Antonio
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν υποσχεστε να είστε κόσμιοι θα την πω την μακακία μου: DeMar φέρνατε;berry έγραψε: ↑Τετ Αύγ 21, 2024 9:14 pmhttps://www.nba.com/players/free-agent-tracker/2024
https://www.spotrac.com/nba/free-agents ... ract_value
666 666 666 666 666 666
4
3
1

έτσι όπως τα γράφεις ο Ράιτ θα παίζει μόνο όταν έιναι τραυματίας ο Φαλ για 8 λεπτά.Conan1982 έγραψε: ↑Τετ Αύγ 21, 2024 11:45 amΜια που μιλάμε για χρόνους ας δούμε πως θα μοιράζονται οι χρόνοι ανάλογα με τις απουσίες που θα έχουμε μέσα στην χρονιά,
Όταν λείπει ο Φάλ:
Γκος 18, Γουοκάπ 23
Όταν λείπει ο Πετρούσεφ:
Γκος 18, Γουοκάπ 23
Όταν λείπει ο Παπ:
Γκος 18, Γουοκάπ 23
Όταν λείπει ο Γκος:
Μιλού 20, Φαλ 10
0
- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
δεν ειναι και πολυ ενημερωμενα..κανα 2 σταματησαν το μπασκετ,οσους εχουν ερθει ευρωπη τους εχει ακομα λες και δεν υπαρχουμεberry έγραψε: ↑Τετ Αύγ 21, 2024 9:14 pmhttps://www.nba.com/players/free-agent-tracker/2024
666 666 666 666 666 666

μου ναι αδιανοητο που δεν εχει βρει ο λονι γουοκερ,μαλλον θελει πολλα λεφτα δεν εξηγειται αλλιως..
οσμαν,λονι,φουρνιε περιπτωσαρες.Εχει κανα 2-3 μπομπατους ακομα αλλα χωρις εμπειρια καθολου.
o ντεροζαν πηγε κινγκς,οχι οτι υπηρχε και καμια περιπτωση δηλαδη..
ο μιλλς βρηκε συμβολαιο οποτε τσαμπα τοσα ποστ γιατι δεν τον πηραμε.
0
- Conan1982
- Reactions: 3330
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εκτιμήσεις κάνουμε και πιθανότατα δεν θα πέσουμε μέσα, δεν θα τον αναγκάσουμε και να αλλάξει το excel τουΣτηβ Κερ έγραψε: ↑Τετ Αύγ 21, 2024 9:46 pmΜ αρέσει που βάζουμε και…χρόνους οταν ο ίδιος ο σκακιστής προφανως δεν ξέρει.Δηλαδη αν δει ο Ραιτ ,για παράδειγμα,η ο….Μακισικ ειναι πιο…λειτουργικός και παίζει καλύτερα θα πει αααααα οχι 5-8 λεπτά κ πολύ σου ειναι !!!Τοσο έχουν γράψει και στο φόρουμ δεν θα μας τρελάνεις εσυ!
0
- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
ακριβως..ο μπαρτζω οσους παιζουν καλα τους ανταμειβει..Δηλαδη αν το καλυτερο μας σχημα ειναι το πετρουσεφ ραιτ θα προτιμησει να χανει ?Εδω περσι τον μιλου δεν τον εβαζε (κακος οπως αποδειχτηκε) στα πλει οφ..Τον πιτερς τον πληρωνε 1εκ και δεν τον εβαζε ποτε σχεδον την πρωτη χρονια επειδη ο σασα εκανε παπαδες..Περσι εδωσε 1.5εκ στον μπραζντεκις και εβαζε τον λαρεντζακη..Στηβ Κερ έγραψε: ↑Τετ Αύγ 21, 2024 9:46 pmΜ αρέσει που βάζουμε και…χρόνους οταν ο ίδιος ο σκακιστής προφανως δεν ξέρει.Δηλαδη αν δει ο Ραιτ ,για παράδειγμα,η ο….Μακισικ ειναι πιο…λειτουργικός και παίζει καλύτερα θα πει αααααα οχι 5-8 λεπτά κ πολύ σου ειναι !!!Τοσο έχουν γράψει και στο φόρουμ δεν θα μας τρελάνεις εσυ!
Στους χρονους επισης εμεις δεν υπολογιζουμε οτι εχει και αγαπες ο κοουτς..ο γκος δηλαδη θα παιζει 15λ αν δεν τραυματιζεται?Αποκλειεται λεω εγω..
Απλα το στοιχημα του μπαρτζω ειναι πως θα τους εχει ολους ευχαριστημενους ..που χωρις τραυματισμους δεν γινεται..το θετικο ειναι οτι ειναι παρα πολλα τα παιχνιδια και συνεχομενα.. Πετρουσεφ φαλ μιλου πχ δεν αντεχουν να παιζουν σερι πολλα λεπτα ..Τα γκαρντ μας επισης βγαζουν τραυματισμους..Παικτες οπως γουοκαπ παπ θελουν ξεκουραση..
0
-
- Reactions: 1172
- Προειδοποιήσεις:
1
Θα πηγαινα να τον παρω εγω απο το αεροδρομιο να μην ζοριστουν και εκει στην Καε να βρουν μεσο μεταφορας,nikolakias έγραψε: ↑Τετ Αύγ 21, 2024 9:20 pmΑν υποσχεστε να είστε κόσμιοι θα την πω την μακακία μου: DeMar φέρνατε;berry έγραψε: ↑Τετ Αύγ 21, 2024 9:14 pmhttps://www.nba.com/players/free-agent-tracker/2024
666 666 666 666 666 666

2
2