golitog7 έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 22, 2024 4:47 pm
JohnnyPao έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 22, 2024 4:45 pm
Δεν είπα κάτι τέτοιο φίλε, δεν χρειάζεται να αλλάζεις τα λόγια μου γιατί μάλλον προς εμένα πάει η απάντηση. Είπα πως ο φίλαθλος κόσμος του παο είναι στη πλειοψηφία του μπασκετικος και οχι μονο τώρα επί Αλαφουζου αλλά ακόμα και πριν αναλάβει ο Παύλος Γιαννόπουλος το μπάσκετ και το κάνει επαγγελματικό, τότε είχε και στη μπάλα επιτυχία η ομάδα, αλλά νιώθω πως το τμήμα μπάσκετ τραβούσε λίγο περισσότερο. Απτην αλλη ο οσφπ ανέκαθεν εχει και είχε κατά βάση ποδοσφαιρικη βάση, δεν χρειάζεται να μηδενιζουμε λέγοντας πως δεν έχει μπασκετικό κοινό, απλώς όχι τόσο μεγάλο. Μπορεί επίσης να έχετε πιο μεγάλο fanbase και σε άλλα αθλήματα συγκριτικά με εμάς, όχι μόνο στην μπάλα.
Που ήταν το μπασκετικό κοινό τα προηγούμενα χρόνια που ο Παο έπαιζε μεταξύ συγγενών και φίλων?
Οκ το καταλαβαίνω οτι θες να προβοκάρεις, απλά να θυμίσω και σε εσένα και στους υπόλοιπους που το έγραψαν εδώ, πως όπως ο ΠΑΟ είχε τη 3ετια εσόδων εξόδων και παρκαρίσματος, είχε και ο ΟΣΦΠ την δικιά του 3ετία παρκαρίσματος που μάλλον πολλοί την ξεχνάτε ή θέλετε να την ξεχάσετε. Μετά τη τελευταία χρονιά του Σφαιροπουλου στην ομάδα σας το 2017-18 (αποκλεισμός στους 8 στην Ευρώπη και κανένας εγχώριος τίτλος), τότε που ο ΠΑΟ ήταν στα πικ του επί 2ης θητείας του Πασκουαλ, ακολούθησαν οι σεζόν 2018-19, 2019-20 (αλλαγή τριών προπονητών) και 2020-21, όπου όσο ήσασταν στην Α1 δεν παίρνατε ούτε τίτλο, μετά πέσατε στην Α2 και παραλληκα στη γιουρολιγκ επί 3 χρόνια ήσασταν εκτός 8αδας.
Να ρωτήσω κι εγώ που ήταν ο κόσμος του Ολυμπιακού αυτό το διάστημα? Όχι, δεν θα το κάνω, όπως και ο κόσμος του ΠΑΟ στην αντίστοιχη δικιά του 3ετια δεν ήταν στο γήπεδο και καλά έκανε με τα χάλια της ομαδας... αυτό έλειπε να πληρώνει ο κόσμος τα μαλλιοκέφαλα του για να βλέπει τον Σελβιν Μακ και τον Μπογρινιο. Το επιχείρημα σας πάντως πως δεν διαψεύδει πως ο παο εχει το μεγαλύτερο μπασκετικό κοινό στην Ελλάδα (ίσως και στην Ευρώπη μαζί με παρτιζαν, ερυθρό, μακαμπι και Ζαλγκιρις), ενώ δεν αντιλέγω πως ο οσφπ εχει επίσης ένα πολύ μεγάλο κοινό, αλλά κυρίως ποδοσφαιρικό.