JohnnyPao έγραψε: ↑Δευ Αύγ 26, 2024 1:22 pmΣτο hoopfellas έχει ανοίξει μια retro συζήτηση για τις all time 5αδες των ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, ΑΡΗΣ, ΑΕΚ ΠΑΟΚ. Με αφορμή αυτό είπα να γράψω κάποια πράγματα εδώ, όποιος θέλει εμπλουτίζει.
Απτις ομάδες που ανέφερα θα εστιασω στον Παναθηναϊκό που είναι η ομάδα μου και που από το 1992 και μετά (που γίναμε επαγγελματική ομάδα και φύγαμε από τον ερασιτέχνη) ξέρω κάθε ρόστερ, κάθε χρονιάς, απέξω και ανακατωτά, οπότε μπορώ να εκφέρω άποψη. Πριν φτάσω εκεί να πω ότι πραγματικά εύχομαι να βρεθεί ένας τρόπος μέσα στα επόμενα 2-3 χρόνια να κατακτήσει ο Άρης το Eurocup και να βρίσκεται στην ευρωλίγκα με ένα τίμιο μπατζετ των 5,5-6,5 εκατ αποτελώντας τον 3ο ελληνικό μπασκετικό πόλο, η Θεσσαλονίκη και συνολικά η χώρα το έχει τεράστια ανάγκη αυτό, φυσικά θα χαρώ να δω ψηλά και στα παλιά της μεγαλεία οποιαδήποτε άλλη ελληνική ομάδα, αλλά σε καλύτερη τροχιά βλέπω τον Άρη αυτό το καιρό. Πάμε τώρα στην Πανάθα, all time 5αδα και τέτοιες χαζομάρες δεν μπορούν να βγουν προφανώς όταν έχουν περάσει τόσοι και τέτοιοι παιχταράδες. Αλλά ως γνήσιος ροστεράκιας μπορώ να βγάλω ένα all time roster :
Diamantidis - Sloukas - Calathes
Bodiroga - Scott
Wilkins - Siskauskas
Fotsis - Alvertis
Batiste - Radja - Vrankovic
Υπάρχει κανείς στην Ευρώπη που θα μπορούσε να τα βάλει με αυτή την ομάδα?
Λόγοι που επέλεξα τους συγκεκριμένους :
• Wilkins & Vrankovic —> θρύλοι των 90ς στην Ευρώπη, ο καθενας στο ειδος του, μας χάρισαν πρώτο ευρωπαϊκό.
• Scott & Radja —> εκατσαν για λιγο στην ομάδα, ισως ομως ηταν οι πιο ποιοτικοί παίχτες που περασαν απτον ΠΑΟ στη θεση τους, μας χαρισαν κι ενα πρωτάθλημα ο καθενας τους (ο 1ος πήρε πρωτάθλημα μετα απο 15 χρόνια και ο 2ος το πιο μάγκικο απο ολα), οπότε δεν γινεται να λείπουν.
• Siskauskas —> άρρωστος παίχτης, ηγέτης στο Triple Crown του 2007 (το 1ο αφού εφυγε ο Dejan).
• Fotsis —> στα μάτια μου το καλύτερο 4αρι της χώρας, άνιωθος, παιχτούρα, μεγάλη προσφορά, απτο πως έπαιζε στα 18 του έως το πως κουβαλούσε το 2014.
• Batiste —> η λέξη "κολώνα" ειναι μικρή για να τον χαρακτηρίσει, πολυετής προσφορά στην ομάδα, ταύτιση με τον σύλλογο, τρόπαια, τα πάντα. Βασικό συστατικό των χρυσών εποχών του 2004-2012.
• Calathes —> ο πιο υποτιμημένος, ο βασικός μας άσος ως πιτσιρικάς στο ευρωπαϊκό του 2011 και μετέπειτα κουβαλητής για μια 5ετια (3 σερί πρωταθλήματα και με την ομαδα με πλεονέκτημα έδρας 2 χρονιές playoff της euroleague).
• Sloukas —> μόλις 1 χρόνο στην ομάδα, αλλά ως MVP τελικών Α1 και Final Four της euroleague (μετά από 13 χρόνια) δεν γίνεται να απουσιάζει.
• Bodiroga —> ο μεγαλύτερος από όλους, Γιούγκο με τα όλα του, 2 ευρωλίγκες με την ομάδα, η αρχή της αυτοκρατορίας, τα λόγια είναι περιττά.
• Diamantidis & Alvertis —> Παναθηναϊκός.
Honorable Mentions :
Στα center –>
~ Pekovic (θηρίο ανήμερο, συνέβαλε για το Triple Crown του 2009).
~ Rebraca(2 πρωταθλήματα, MVP του Final Four το 2000).
~ Lessort (ο αφανής MVP του 7ου).
Στα forward —>
~ Tsartsaris (κολώνα της ομαδας επί μια 10ετια και πάνω, άλλαξε 3 γενεές παιχτών, τα θεμέλια της αυτοκρατορίας).
~ Oikonomou (έδωσε άσχημο τέλος στη καριερα του και για αυτο λίγοι τον θυμούνται, όσο βρισκόταν στον ΠΑΟ πάντως, για αρκετά χρόνια δηλαδή, ήταν πολύ μπροστά για την εποχή του και με συμβολή στο 1ο ευρωπαϊκό)
~ Gist (ο 2ος μακροβιότερος ξένος μετά τον Batiste στην ομάδα κι αυτό λέει πολλά, ο βασικός μας ψηλός στα πέτρινα χρόνια, ήταν πάντα εκεί, ένας από εμάς).
Στα guard —>
~ Becirovic (κι αυτός εκεί στο Triple Crown του 2007, ιδιαίτερο δέσιμο με την ομάδα).
~ Nunn (χωρίς αυτόν δεν θα υπήρχε το 7ο).
~ Mike James (2 πρωταθλήματα, ο 1ος μεγάλος σκόρερ της ομάδας στην μετά - Ζοτς εποχή)
Είναι και πολλοί άλλοι, έβαλα 3 σε κάθε θέση αλλά η λίστα δεν σταματάει και ειδικά στα γκαρντ, δεν έβαλα τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ Sarunas Jasikevicius (θεωρώ πως τα prime του ήταν στην Maccabi αν και σε εμάς ήταν πολύτιμος), δεν έβαλα τους Γκάλη (το πρώτο μεγάλο όνομα που ήρθε στην ομάδα) και Γιαννάκη (το πρώτο ευρωπαϊκό) γιατί είναι αθλητές που έχουν ταυτιστεί περισσότερο με τον Άρη, δεν έχω τον Ντικούδη και τον Kutluay, οι οποίοι έμειναν για αρκετά χρόνια στην ομάδα αλλά εγώ περισσότερο τους θυμάμαι με την ΑΕΚ να πω την αλήθεια (κι αυτοί προσέφεραν στο Triple Crown του 2007 και επιπλέον σε 5 πρωταθλήματα συνολικά οι δύο τους στα early 00's), δεν έχω τον Kattash (τον αδικήσαμε ως προπονητή και το πληρώσαμε) που κι αυτός χάρισε πολλά στην ομάδα (1ο ευρωπαϊκό επί Ζοτς) αλλά είναι κυρίως ταυτισμένος με τη Maccabi φυσικά και τέλος δεν έχω τον επίσης ΤΕΡΑΣΤΙΟ Σπανούλη για ευνόητους λόγους και τη πορεια του στον Ολυμπιακό. Δηλαδή όλοι αυτοί δεν είναι στη βασική 12αδα και ουτε στα honorable mentions για τελείως υποκειμενικούς λόγους, καθώς έχουν συνδεθεί στα μάτια μου περισσότερο με φανέλες άλλων ομάδων πάρα με του Παναθηναϊκού. Φυσικά και ήταν όλοι τους κομμάτι της ιστορίας μας, δεν θα τους ξεχάσουμε ποτέ, είμαστε ευγνώμονες για όσα μας χάρισαν, αλλά είναι ο λόγος που δεν τους βάζω στο all time roster.
ΥΓ. Να κάνουμε και μια αναφορά σε κάποιους τιμιότατους ρολίστες που έδωσαν πολλά στην ομάδα και αξίζουν λίγη αγάπη παραπάνω, έτσι για να υπάρχει :
Grant, Chatzivrettas, Kalaitzis, Middleton, Papadopoulos, Mitoglou και Papapetrou.
ΥΓ1. Καλό θα ήταν να ανοίξει ένα topic για ρετρό συζητήσεις. Για να μπορεί να γράψει ο καθένας κάτι παρόμοιο με το σχόλιο μου αυτό και να τα συζητάμε όλοι μαζί σε κοινό topic, έχουμε φίλους και άλλων ομάδων εδώ πλην των αιωνίων που μπορούν να μας διαφωτισουν για τη μπασκετική ιστορία της χώρας μας.
All Time Πεντάδες Ελληνικών ομάδων
Συντονιστής: Captains
- Conan1982
- Reactions: 3703
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ωραία η πρόταση σου Johny, αυτό που λέει ο τίτλος, γράφουμε τις πεντάδες ή και τα ρόστερ που θεωρούμε καλύτερα για τις ομάδες που θέλουμε.
1
1

- Conan1982
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για την ομάδα του Παναθηναϊκού εγώ θα τολμήσω πάντως και ας λέει ο johnyPao μια πεντάδα
PG: Διαμαντίδης σε αξία, συμβολή, δεν σηκώνει και ιδιαίτερες διαφωνίες
SG: Μποντιρόγκα, δεν είναι καθαρό δυάρι αλλά δεν βγαίνει αλλιώς.
SF: Dominic, και ας μην ήρθε στα prime του, το μεγαλύτερο από τα ονόματα που έχουν παίξει στον ΠΑΟ
PF: Φώτσης; Χωρίς να τον υποτιμάω, μου κάνει εντύπωση που δεν έχει έρθει κάποιο πιο "γκλαμουράτο" όνομα σε αυτήν την θέση.
C: Ράτζα, ίσως όχι σε συνολική προσφορά αλλά σε ταλέντο και ικανότητες και ας μην ήρθε και αυτός στα prime του και ας υπάρχει τεράστιος ανταγωνισμός στην θέση.

PG: Διαμαντίδης σε αξία, συμβολή, δεν σηκώνει και ιδιαίτερες διαφωνίες
SG: Μποντιρόγκα, δεν είναι καθαρό δυάρι αλλά δεν βγαίνει αλλιώς.
SF: Dominic, και ας μην ήρθε στα prime του, το μεγαλύτερο από τα ονόματα που έχουν παίξει στον ΠΑΟ
PF: Φώτσης; Χωρίς να τον υποτιμάω, μου κάνει εντύπωση που δεν έχει έρθει κάποιο πιο "γκλαμουράτο" όνομα σε αυτήν την θέση.
C: Ράτζα, ίσως όχι σε συνολική προσφορά αλλά σε ταλέντο και ικανότητες και ας μην ήρθε και αυτός στα prime του και ας υπάρχει τεράστιος ανταγωνισμός στην θέση.
0
- big_lebowski
- Reactions: 284
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- Conan1982
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εδώ είναι που εγώ δεν μπορώ να καταλήξω σε μια πεντάδα
PG: Ρίβερς, αυτό είναι ξεκάθαρο
SG: Σπανούλης, επίσης ξεκάθαρο
SF: Πάσπαλι (λόγο και 3χρονης παραμονής)-Eddie Johnson (ακόμα μεγαλύτερος παίκτης)
PF: Πρίντεζης (ένας θρύλος της ομάδας)-Μπέρι
C: Φασούλας-Ράτζα
και βάλτε τον όπου θέλετε μια κατηγορία μόνος του: Ο μεγάλος Ρόι.
0
- No Center-No Party
- Reactions: 226
- Αγαπημένος παίκτης: 3D-Larry-Kukoc
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 2593
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Και Kyle Hines νομίζω πως χωράει στη συζήτηση. Βεζενκοφ οχι?Conan1982 έγραψε: ↑Τρί Αύγ 27, 2024 11:36 amΕδώ είναι που εγώ δεν μπορώ να καταλήξω σε μια πεντάδα
SF: Πάσπαλι (λόγο και 3χρονης παραμονής)-Eddie Johnson (ακόμα μεγαλύτερος παίκτης)
0
- coach blue
- Reactions: 1522
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- Conan1982
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Hines ήταν στην λίστα μου αλλά πάνω από Φασούλα-Ράτζα; Δεν νομίζω.JohnnyPao έγραψε: ↑Τρί Αύγ 27, 2024 1:20 pmΚαι Kyle Hines νομίζω πως χωράει στη συζήτηση. Βεζενκοφ οχι?Conan1982 έγραψε: ↑Τρί Αύγ 27, 2024 11:36 am
Εδώ είναι που εγώ δεν μπορώ να καταλήξω σε μια πεντάδα
ο Σάσα τώρα έχεις ένα δίκιο, MVP της κανονικής περιόδου, δεν το έχει καταφέρει ο Μπέρι αυτό, ίσως μεγαλοποιούμε τους παιδικούς μας ήρωες, δεν ξέρω. Ας πάρουμε το Ευρωπαϊκό φέτος να βγει και MVP F4 και θα τον βάλω 100%

1
1

Με σχεδόν αποκλειστικό κριτήριο να χωρέσω όσο το δυνατό περισσότερο ταλέντο στις πεντάδες, βγάζοντας έξω διαχρονική προσφορά των παικτών στους συλλόγους, λαμβάνοντας υπόψη την καλύτερη σεζόν που είχαν οι παίκτες στις συγκεκριμένες ομάδες και χωρίς ιδιαίτερη φροντίδα οι πεντάδες να είναι απόλυτα λειτουργικές:
Παναθηναϊκός
Διαμαντίδης
Γκάλης
Bodiroga
Wilkins
Radja
Ολυμπιακός
Rivers
Σπανούλης
Johnson
Vezenkov
Tarpley
Παναθηναϊκός
Διαμαντίδης
Γκάλης
Bodiroga
Wilkins
Radja
Ολυμπιακός
Rivers
Σπανούλης
Johnson
Vezenkov
Tarpley
0
-
- Reactions: 2593
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Στην all time 5αδα του ΠΑΟ βλέπω πως όλοι βάζουμε παίχτες από την εποχή της προεδρείας του Παύλου Γιαννακοπουλου. Έχω όρεξη σήμερα οπότε θα κάνω ένα mini αφιέρωμα (μιας και είναι retro το τοπικ) για τον ΠΑΟ της 12ετιας του ΔΠΓ και θα καταλήξω και σε all time 5αδα αυτής της εποχής.
Θυμάμαι σαν χθες την ανακοίνωση αποχώρησης του Ζοτς, τη 2ετια του Αρτζι (2012 έως 2014) που τη θεωρούσα μεταβατική νομίζοντας πως θα επιστρέψουμε άμεσα στα υψηλά μπατζετ (μας πήρε 12 χρόνια τελικά), την ακατανόητη απόφαση του ΔΠΓ να απολύσει τον Αρτζι (και τον Ιβανονιτς αργότερα), να διαλύσει μια πολύ τίμια ομάδα που είχε φτιαχτεί κι έκανε συνεχώς υπερβασεις (εγχώριοι τίτλοι απέναντι στον πρωταθλητή Ευρώπης, έφτανε σε 5ο ματς στα πλειοφ τις πολύ πιο ακριβές Μπαρτσα & Τσσκα) και να ακολουθήσει η καταστροφική χρόνια χρόνια 2014-15 και η ακόμα χειρότερη του 2015-16 που χαραμισαν τις δύο τελευταίες σεζόν του Διαμαντίδη. Το 2016 κάτι φαίνεται να αλλάζει με την 2ετια Πασκουαλ στην ομάδα, μύριζε επαναφορά στις ένδοξες μερες εκείνη η περίοδος, σερί πρωταθλήματα, πλεονέκτημα έδρας στα playoff της euroleague, κάτι έλειπε για το 7ο αλλά φαινομασταν σε καλό δρόμο. Εννοείται πως ο ΔΠΓ έβαλε μπαρούτι και σε αυτό, ακολούθησαν 2 χρονιές με πειράματα του Πιτινο που περιέργως δεν πήγαν και τόσο άσχημα, αλλά παρέμειναν πειράματα (όπως και το ίδιο το πέρασμα του από την Ευρώπη) και φυσικά η κατάληξη της τραγικής 3ετιας του παρκαρισματος και των εσόδων- εξοδων. Ξαφνικά, εκει που ολοι λέγαμε πως δεν υπάρχει φως στο τούνελ, το 2024 με τον Αταμαν οδηγο έγινε το θαύμα. Σούμα για τον ΠΑΟ του ΔΠΓ : 3 καλές διετείς προσπάθειες (η τρίτη ήταν και η φαρμακερή) και 5 πεταμένα χρόνια αθλίων επιλογών.
1η προσπάθεια (2012/13 & 2013/14), Pedoulakis :
Ukic
Diamantidis
Maciulis , Bramos
Gist , Fotsis
Lasme
2η προσπάθεια (2016/17 & 2017/18), Pascual :
Calathes
James , Pappas
Rivers
Singleton
Gist , Bourousis
3η προσπάθεια(2023/24), Ataman :
Sloukas
Nunn , Grant
Grigonis
Mitoglou , Juancho
Lessort
Στο ενδιάμεσο κάποιοι επιπλέον καλοί παίχτες που περασαν απτην ομάδα ήταν οι Papagiannis, Kilpatrick, Tyrese Rice, Nedovic (λατρεία), Hezonja και Papapetrou. Με βάση αυτά θα κατέληγα στην εξής all time ΔΠΓ 5αδα:
Sloukas
Diamantidis
Nunn
Singleton
Lessort
Θυμάμαι σαν χθες την ανακοίνωση αποχώρησης του Ζοτς, τη 2ετια του Αρτζι (2012 έως 2014) που τη θεωρούσα μεταβατική νομίζοντας πως θα επιστρέψουμε άμεσα στα υψηλά μπατζετ (μας πήρε 12 χρόνια τελικά), την ακατανόητη απόφαση του ΔΠΓ να απολύσει τον Αρτζι (και τον Ιβανονιτς αργότερα), να διαλύσει μια πολύ τίμια ομάδα που είχε φτιαχτεί κι έκανε συνεχώς υπερβασεις (εγχώριοι τίτλοι απέναντι στον πρωταθλητή Ευρώπης, έφτανε σε 5ο ματς στα πλειοφ τις πολύ πιο ακριβές Μπαρτσα & Τσσκα) και να ακολουθήσει η καταστροφική χρόνια χρόνια 2014-15 και η ακόμα χειρότερη του 2015-16 που χαραμισαν τις δύο τελευταίες σεζόν του Διαμαντίδη. Το 2016 κάτι φαίνεται να αλλάζει με την 2ετια Πασκουαλ στην ομάδα, μύριζε επαναφορά στις ένδοξες μερες εκείνη η περίοδος, σερί πρωταθλήματα, πλεονέκτημα έδρας στα playoff της euroleague, κάτι έλειπε για το 7ο αλλά φαινομασταν σε καλό δρόμο. Εννοείται πως ο ΔΠΓ έβαλε μπαρούτι και σε αυτό, ακολούθησαν 2 χρονιές με πειράματα του Πιτινο που περιέργως δεν πήγαν και τόσο άσχημα, αλλά παρέμειναν πειράματα (όπως και το ίδιο το πέρασμα του από την Ευρώπη) και φυσικά η κατάληξη της τραγικής 3ετιας του παρκαρισματος και των εσόδων- εξοδων. Ξαφνικά, εκει που ολοι λέγαμε πως δεν υπάρχει φως στο τούνελ, το 2024 με τον Αταμαν οδηγο έγινε το θαύμα. Σούμα για τον ΠΑΟ του ΔΠΓ : 3 καλές διετείς προσπάθειες (η τρίτη ήταν και η φαρμακερή) και 5 πεταμένα χρόνια αθλίων επιλογών.
1η προσπάθεια (2012/13 & 2013/14), Pedoulakis :
Ukic
Diamantidis
Maciulis , Bramos
Gist , Fotsis
Lasme
2η προσπάθεια (2016/17 & 2017/18), Pascual :
Calathes
James , Pappas
Rivers
Singleton
Gist , Bourousis
3η προσπάθεια(2023/24), Ataman :
Sloukas
Nunn , Grant
Grigonis
Mitoglou , Juancho
Lessort
Στο ενδιάμεσο κάποιοι επιπλέον καλοί παίχτες που περασαν απτην ομάδα ήταν οι Papagiannis, Kilpatrick, Tyrese Rice, Nedovic (λατρεία), Hezonja και Papapetrou. Με βάση αυτά θα κατέληγα στην εξής all time ΔΠΓ 5αδα:
Sloukas
Diamantidis
Nunn
Singleton
Lessort
0
- ssoulliss
- Reactions: 784
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλησπέρα και από εμένα. Τέτοια θεματάκια είναι πάντοτε ωραία αρκεί να υπάρχει μια λίγο πιο ψυχρή αποτίμηση
Δύο μικρές παρατηρησούλες μόνο. Ρετρό πεντάδες με 4 ή 5 ξένους είναι λίγο "κλέψιμο" ως προς την προσφορά των Ελλήνων - που έχουν αποτελέσει κατά καιρούς αναντικατάστατα κομμάτια των ομάδων τους. Θα πρότινα να βάζετε 2 - άντε 3 το πολύ - στις πεντάδες σας.
Η δεύτερη παρατήρηση αφορά τον Γκάλη (και τον Γιαννάκη αλλά εντάξει καταλαβαίνω πως είναι λίγο υποκειμενικό αυτό). Όπου όμως έχει παίξει ο Νικ (Άρη και Παναθηναϊκό) αυτόματα θα πρέπει να μπαίνει στην καλύτερη πεντάδα
Είναι σαν να φτιάχνουμε ρετρό ομάδα των Bulls χωρίς τον Τζόρνταν ή των Celtics χωρίς τον Russell.
Επιστροφή στις βουτιές..

Δύο μικρές παρατηρησούλες μόνο. Ρετρό πεντάδες με 4 ή 5 ξένους είναι λίγο "κλέψιμο" ως προς την προσφορά των Ελλήνων - που έχουν αποτελέσει κατά καιρούς αναντικατάστατα κομμάτια των ομάδων τους. Θα πρότινα να βάζετε 2 - άντε 3 το πολύ - στις πεντάδες σας.

Η δεύτερη παρατήρηση αφορά τον Γκάλη (και τον Γιαννάκη αλλά εντάξει καταλαβαίνω πως είναι λίγο υποκειμενικό αυτό). Όπου όμως έχει παίξει ο Νικ (Άρη και Παναθηναϊκό) αυτόματα θα πρέπει να μπαίνει στην καλύτερη πεντάδα

Είναι σαν να φτιάχνουμε ρετρό ομάδα των Bulls χωρίς τον Τζόρνταν ή των Celtics χωρίς τον Russell.
Επιστροφή στις βουτιές..

1
1

- reignman
- Reactions: 3235
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Bαση overall ταλεντου που εχω δει με τα ματακια μου ( επισης οχι βαση προσφορας στην ομαδα κτλ)
Ξενοι μονο
PG David Rivers, Tyus Edney, Μilos Teodosic
SG Alphonso Ford, Arvydas Macijauskas, Lynn Greer
SF Qyntel Woods, Maurice Evans, Eddie Johnson
PF Roy Tarpley, Linas Kleiza, Walter Berry
C Dino Radja, Nikola Vujcic, Patric Young
Ελληνες μονο
PG Αγγελος Κορωνιος, Κωστας Σλουκας, Θοδωρης Παπαλουκας
SG Γιωργος Διαμαντοπουλος, Βασιλης Σπανουλης, Παναγιωτης Λιαδελης
SF Δημητρης Παπανικολαου, Στρατος Περπερογλου, Κωστας Παπανικολαου
PF Sasha Vezenkov, Λουκας Μαυροκεφαλιδης, Γιωργος Πριντεζης
C Γιαννης Μπουρουσης, Σοφοκλης Σχορτσιανιτης, Παναγιωτης Φασουλας