Ο Λεζορτ ειναι ενα πολυ καλος αθλητικος ψηλος με καλα δυναμικα τελειωματα που βγαζει και ψυχη στο παιχνιδι του.Αυτο.Δευτερη χρονια με ολυμπιακους αγωνες κιολας η λογικη λεει οτι θα χρειαστει βοηθεια.Το τι θα γινει θα το δουμε εξαρταται κ απο τους αντιπαλους ΠΑΝΤΑ.
Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
ο σεντερ εξαρταταται σε μεγαλο βαθμο απο τους περιφερειακους.Το αστειο ειναι οτι ενω συνηθως το αναγνωριζουμε αυτο επιθετικα δεν το αναγνωριζουμε τοσο για την αμυνα.Οντως ,ασχετως...υπερβολης,ο τουλουμπας δεν εχει αδικο οτι ατομικα ειδικα στα πιο...εγκεφαλικα κομματια της αμυνας πχ τοποθετησεις ο Λεζορτ κινειται στην μετριοτητα.Εκει ερχομαστε και στο οτι δεν αναγνωριστηκε η δουλεια του Αταμαν ΚΥΡΙΩΣ στην αμυνα κατι το οποιο εχειΚΑΙονοματεπωνυμο (80% γκραντ υπολοιπο Χουαντσο).Στο τελος κιολας που χρειαστηκε τραβηξε κ τον...τζοκερ Παπαπετρου.
Ο Λεζορτ ειναι ενα πολυ καλος αθλητικος ψηλος με καλα δυναμικα τελειωματα που βγαζει και ψυχη στο παιχνιδι του.Αυτο.Δευτερη χρονια με ολυμπιακους αγωνες κιολας η λογικη λεει οτι θα χρειαστει βοηθεια.Το τι θα γινει θα το δουμε εξαρταται κ απο τους αντιπαλους ΠΑΝΤΑ.
0
- shaq7
- Reactions: 6618
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ενώ και εγώ θα προτιμούσα ντειβις η χολ αφού έτσι και αλλιώς δεν τον ξέρω τον Τούρκο και έρχεται από απραξία , το ότι τον διάλεξε ο αταμαν κόβει εκεί την κουβέντα .. προφανώς ξέρει τι θα του δώσει και τι δεν θα του δώσει ..Το λογικό είναι ότι αυτός θα αποδώσει καλύτερα αφού μπορεί να κάνει αυτά που θα του ζητηθούν ..Άμα δεν χρειαστεί να παίξει βασικός για πολλά παιχνίδια τότε είστε κομπλέ ..τώρα αν χάσει κανα μήνα ο λεσσορ θα φανεί αν μπορεί να σηκώσει την φανελα ο γιουρτσε.
Ο λεσσορ ήταν ασταμάτητος μπροστά αλλά και πίσω δεν έκοβε ούτε με βάλε ..Ίσως κρατούσε και δυνάμεις γιατί με την Γαλλία δεν τον είδα τουρίστα στην άμυνα
Ο λεσσορ ήταν ασταμάτητος μπροστά αλλά και πίσω δεν έκοβε ούτε με βάλε ..Ίσως κρατούσε και δυνάμεις γιατί με την Γαλλία δεν τον είδα τουρίστα στην άμυνα
1
1

-
- Reactions: 2445
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Δεν αμφισβητώ ότι τον έχεις παρακολουθήσει, αλλά διαφωνώ με το πως μεταφράζεις αυτά που βλέπεις και τι συμπέρασμα βγάζεις από αυτά. Ωστόσο επειδή τεκμηριώνεις άψογα και ολοκληρωμένα την άποψη σου (σε αντίθεση με πολλούς άλλους στο φορουμ) σου δίνω respect. Πάντως αν εμείς βλέπουμε το μπασκετάκι στο ΝΒΑ ερασιτεχνικά, αυτός εδώ έχει κάνει διδακτορικό στο απο εκεί μπάσκετ, ορίστε η ανάλυση του για τον παίχτη, φρέσκια φρέσκια.Christofis έγραψε: ↑Παρ Αύγ 30, 2024 10:44 am
Κοιτα τον Τουρκο τον εχω δει με τα ματια μου! Οχι σε σκορπια πενταλεπτα αλλα σε παιχνιδια που επαιζε 25 λεπτα γιατι δεν υπηρχε αλλος και ειχε και πολυ καλα στατιστικα. Δεν περιμενω κανεναν αναλυτη να μου πει ποιος ειναι . Ολοι αυτοι που σου ειπα στα ματια τα δικα μου ειναι πολυ καλυτεροι. Αν εσυ τον εχεις δει τον παικτη και θεωρεις οτι ειναι καλυτερος απο ολους αυτους που εχω πει εχεις το δικαιωμα της γνωμης σου και δεν θα σου επιβληθω.
Για μενα δεν παυει να εχει κανει λαθος ο παο που τους προσπερασε.
Ο αταμαν δεν ειναι ουτε ταβερνιαρης αλλα δεν εχει ουτε το αλαθητο. Επειδη ηταν τυχερος περυσι και δεν του τραυματιστηκε ο Λεσορ( που παρεπιμπτωντως δεν με τρελαινει σαν παικτης αλλα αυτο ειναι αλλη συζητηση για τους λογους που αναφερει και ο τουλουμπας ενταξει σε τοσο υπερβολικο βαθμο) δεν σημαινει οτι επιλογη κανει ειναι σωστη. Αν ο ναν δεν πειθοταν να ερθει τοτε ιαως ας πουμε μιλουσαμε διαφορετικα απο οτι αν εμενε ο γκαι( αλλη λαθος επιλογη).
Έχουμε και λέμε :
1. Ένας rebounder επιπέδου Milutinov (δηλαδή top στη λίγκα) έρχεται να προστεθεί σε μια από τις χειρότερες ομάδες στην Ευρώπη σε αυτόν τον τομέα. Μιλάω τόσο για τα αμυντικά, όσο και για τα επιθετικά. Μηχανή!
2. Σπουδαίος επιθετικά με προοπτικές να φτάσει μέχρι του χρόνου ακόμα και το επίπεδο του Willy Hernangomez με τα τελειώματα του κάτω από το καλάθι, έχει περιθώρια να φτιάξει και σουτάκι τύπου Sanli. Οι Lorenzo & Σλούκας θα τον κάνουν άρχοντα.
3. Μέτριος αμυντικός που δεν αρέσκεται και πολύ στις επαφές (κι άλλη ομοιότητα με τον Willy), που όμως στην Ευρώπη που είναι πιο μικροί οι χώροι, λιγότερο αθλητικά τα γκαρντ, χωρίς τον κανόνα των 3 δευτερολέπτων, δεν θα εκτίθεται τόσο, όσο στο ΝΒΑ. Εδώ χρειάζονται λίγα από τα μαγικά που έκανε πέρσι ο Ataman στον Grigonis.
Το shot clock έκανε λόγο για μια από τις καλύτερες front line στην Ευρώπη μετά τη προσθήκη Yurtseven στον ΠΑΟ και συνολικά έναν παίχτη που αποτελεί σούπερ λύση ως αναπληρωματικός και δυνητικά μπορεί να γίνει και βασικός.
2
2

- shaq7
- Reactions: 6618
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Οι σοτ κλοκ γενικά πάνε αρκετά κουβα στις αναλύσεις τους και για παίκτες και για αγώνες , γενικά σκέφτονται πολύ με λογική ΝΒΑ .. εγώ τους βλέπω ευχάριστα πάντως γιατί δεν είναι ξερόλες , όταν πάνε κουβα το λένε και δεν επιμένουν σαν τους περισσότερους .. Συγκριτικά κιόλας με δημοσιογράφους ξέρουν μπάσκετ , πιο πολύ όμως θα εμπιστευόμουν τον χουπφελας για ανάλυση παίκτη .
1
1

ναι τωρα σωστα το λεμε ΠΡΟΦΑΝΩΣ το ποτενσιαλ του Τουρκου ειναι μεγαλυτερο Μπαλτσε αλλα ας μη θυμηθουμε τι γραφοταν περσυ τι θεωρητικα παντα θα προσφερε ο Πολωνος και κλαψουμε.εξαλλου ποτε δεν ειναι θεμα συγκρισης .Θα κανει τι δουλεια?οκ.Δεν θα την κανει ?δε θα ενδιαφερει κανεναν αν ειναι καλυτερος η χειροτερος.
0
ρε μια χαρα ειναι τα παιδια και τα χαιρομαι εμεις ειμαστε το θεμα που δεν κραταμε πισινη μεχρι να τον δουμε στο γηπεδο τον παικτη και στα...πλαισια της ομαδας κιολας.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Αύγ 30, 2024 1:41 pmΟι σοτ κλοκ γενικά πάνε αρκετά κουβα στις αναλύσεις τους και για παίκτες και για αγώνες , γενικά σκέφτονται πολύ με λογική ΝΒΑ .. εγώ τους βλέπω ευχάριστα πάντως γιατί δεν είναι ξερόλες , όταν πάνε κουβα το λένε και δεν επιμένουν σαν τους περισσότερους .. Συγκριτικά κιόλας με δημοσιογράφους ξέρουν μπάσκετ , πιο πολύ όμως θα εμπιστευόμουν τον χουπφελας για ανάλυση παίκτη .
0
-
- Reactions: 2445
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
https://youtube.com/shorts/aN4o43KVih8? ... Hs-L8yg66Zshaq7 έγραψε: ↑Παρ Αύγ 30, 2024 1:41 pmΟι σοτ κλοκ γενικά πάνε αρκετά κουβα στις αναλύσεις τους και για παίκτες και για αγώνες , γενικά σκέφτονται πολύ με λογική ΝΒΑ .. εγώ τους βλέπω ευχάριστα πάντως γιατί δεν είναι ξερόλες , όταν πάνε κουβα το λένε και δεν επιμένουν σαν τους περισσότερους .. Συγκριτικά κιόλας με δημοσιογράφους ξέρουν μπάσκετ , πιο πολύ όμως θα εμπιστευόμουν τον χουπφελας για ανάλυση παίκτη .

0
- golitog7
- Reactions: 1841
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ναι ρε συ. Δλδ από που και ως που βαφτίστηκαν ειδήμονες όλοι αυτοί που κυκλοφορούν στο ιντερνετ με τα ποντ καστς που φυτρώνουν σα μανιτάρια? Θυμηθείτε τι έλεγαν πέρυσι για την άμυνα του Παο που αποδείχτηκε τελικά από τις καλύτερες.
Κατά τη γνώμη μου ο μόνος του οποίου η γνώμη έχει πραγματικά αξία είναι ο Hoopfellas. Και οι Pick n Popa είναι σοβαροί και τους ακούω αλλά μη τα δένετε και κόμπο όσα λένε.
1
1

- j-kidd13
- Reactions: 1714
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εξαιρετικη προσθηκη ο Γιουρτσεβεν,δυναμωνει πολυ η ομαδα με εναν πολυ καλο και ποιοτικο παικτη.Εχει εξαιρετικα τελειωματα,πολυ καλος ριμπαουντερ,εχει σουτακι,αμυντικα ειναι μετριος αλλα αυτα θα τα βρει ο Αταμαν.Μαζι με Λεσορ φτιαχνουμε σουπερ διδυμο.
Απο τις καλυτερες επιλογες που θα μπορουσε να κανει η ομαδα,οχι τωρα,αλλα απο την αρχη του καλοκαιριου με ολους τους παικτες διαθεσιμους.
Απο τις καλυτερες επιλογες που θα μπορουσε να κανει η ομαδα,οχι τωρα,αλλα απο την αρχη του καλοκαιριου με ολους τους παικτες διαθεσιμους.
4
4

-
- Reactions: 1293
- Προειδοποιήσεις:
1
Ο παικτης ειναι οντως πολυ καλος ριμπαουντερ λογω καλων τοποθετησεων. Αυτο το ειπα απο την αρχη. Τελειωνει καλα οταν παιρνει την μπαλα ψηλα και οχι τοσο οταν την παιρνει χαμηλα. Δεν εχει κινησεις ποστ(ενταξει εχει 1-2 αν του βγουν ειναι καλυτερος απο λεσορ σε αυτο). Δεν εχει σουτ και δεν ξερω γιατι το αναπαραγουν επειδη στα 18 του το δοκιμαζε. Δεν ειναι καλος αμυντικος ουτε ψηλα ουτε χαμηλα. Το εθεσα οσο πιο καλα μπορουσα ειναι ενας mobile ψηλος σε συσκευασια δεινοσαυρου. Στα 16 του θεωρειτω απο τα μεγαλυτερα ταλεντα στον κοσμο οπως και ο Παπαγιαννης. Και οι δυο κανανε μετρια καριερα με τον δικο μας λογω ψηλου ντραφτ υπηρξαν μεγαλυτερες προσδοκιες αλλα και οι δυο αποτυχανε μα γινουν αυτο που ειχαν σαν προοπτικη.JohnnyPao έγραψε: ↑Παρ Αύγ 30, 2024 12:41 pmΔεν αμφισβητώ ότι τον έχεις παρακολουθήσει, αλλά διαφωνώ με το πως μεταφράζεις αυτά που βλέπεις και τι συμπέρασμα βγάζεις από αυτά. Ωστόσο επειδή τεκμηριώνεις άψογα και ολοκληρωμένα την άποψη σου (σε αντίθεση με πολλούς άλλους στο φορουμ) σου δίνω respect. Πάντως αν εμείς βλέπουμε το μπασκετάκι στο ΝΒΑ ερασιτεχνικά, αυτός εδώ έχει κάνει διδακτορικό στο απο εκεί μπάσκετ, ορίστε η ανάλυση του για τον παίχτη, φρέσκια φρέσκια.Christofis έγραψε: ↑Παρ Αύγ 30, 2024 10:44 am
Κοιτα τον Τουρκο τον εχω δει με τα ματια μου! Οχι σε σκορπια πενταλεπτα αλλα σε παιχνιδια που επαιζε 25 λεπτα γιατι δεν υπηρχε αλλος και ειχε και πολυ καλα στατιστικα. Δεν περιμενω κανεναν αναλυτη να μου πει ποιος ειναι . Ολοι αυτοι που σου ειπα στα ματια τα δικα μου ειναι πολυ καλυτεροι. Αν εσυ τον εχεις δει τον παικτη και θεωρεις οτι ειναι καλυτερος απο ολους αυτους που εχω πει εχεις το δικαιωμα της γνωμης σου και δεν θα σου επιβληθω.
Για μενα δεν παυει να εχει κανει λαθος ο παο που τους προσπερασε.
Ο αταμαν δεν ειναι ουτε ταβερνιαρης αλλα δεν εχει ουτε το αλαθητο. Επειδη ηταν τυχερος περυσι και δεν του τραυματιστηκε ο Λεσορ( που παρεπιμπτωντως δεν με τρελαινει σαν παικτης αλλα αυτο ειναι αλλη συζητηση για τους λογους που αναφερει και ο τουλουμπας ενταξει σε τοσο υπερβολικο βαθμο) δεν σημαινει οτι επιλογη κανει ειναι σωστη. Αν ο ναν δεν πειθοταν να ερθει τοτε ιαως ας πουμε μιλουσαμε διαφορετικα απο οτι αν εμενε ο γκαι( αλλη λαθος επιλογη).
Έχουμε και λέμε :
1. Ένας rebounder επιπέδου Milutinov (δηλαδή top στη λίγκα) έρχεται να προστεθεί σε μια από τις χειρότερες ομάδες στην Ευρώπη σε αυτόν τον τομέα. Μιλάω τόσο για τα αμυντικά, όσο και για τα επιθετικά. Μηχανή!
2. Σπουδαίος επιθετικά με προοπτικές να φτάσει μέχρι του χρόνου ακόμα και το επίπεδο του Willy Hernangomez με τα τελειώματα του κάτω από το καλάθι, έχει περιθώρια να φτιάξει και σουτάκι τύπου Sanli. Οι Lorenzo & Σλούκας θα τον κάνουν άρχοντα.
3. Μέτριος αμυντικός που δεν αρέσκεται και πολύ στις επαφές (κι άλλη ομοιότητα με τον Willy), που όμως στην Ευρώπη που είναι πιο μικροί οι χώροι, λιγότερο αθλητικά τα γκαρντ, χωρίς τον κανόνα των 3 δευτερολέπτων, δεν θα εκτίθεται τόσο, όσο στο ΝΒΑ. Εδώ χρειάζονται λίγα από τα μαγικά που έκανε πέρσι ο Ataman στον Grigonis.
Το shot clock έκανε λόγο για μια από τις καλύτερες front line στην Ευρώπη μετά τη προσθήκη Yurtseven στον ΠΑΟ και συνολικά έναν παίχτη που αποτελεί σούπερ λύση ως αναπληρωματικός και δυνητικά μπορεί να γίνει και βασικός.
Στα δικα μου ματια και για παικτες που εχω δει εγω(καθως εχω παιξει μπασκετ σε ημιεπαγγελματικο επιπεδο) εμπιστευομαι
Αυτα που εχω δει εγω και οχι το τι λεει ο καθε ινφλουενσερ και ας ειναι και ο πιο αξιοπιστος και ο πιο καλος αναλυτης. Αν ο προπονητης του παο ονομαζοταν Παμπλο Λασο τοτε θα σας ελεγα οτι προτιμω τον Μπαλτσεροφσκι γιατι ειναι μικροτερος και εχει ηδη και ενα χρονο στην ομαδα συν οτι ειναι και οικονομικοτερος αλλα δεν θα με χαλουσε και ο Τουρκος γιατι ακομη μπορει να δουλευτει. Επειδη ομως ο προπονητης ειναι ο Αταμαν που ειναι εξαιρετικος στο να στηνει ομαδες απο την ασχη αλλα εχει δειξει οτι δεν ασχολειται να εξελιξει νεαρους παικτες με παραδειγματα οπως τον Πετρουσεφ και τον Μπαλτσεροφσκι που δεν επιασαν απο τα μαλλια την ευκαιρια οπως ο Μισιτς για παραδειγμα.
Για να καταληξω δικη μου αποψη και ας μην ειμαι ο hoopfellas οτι δεν κανει για το επιπεδο της ευρωλιγκας σημερα. Αν με διαψευσει πρωτος εγω θα πω οτι εσφαλα
0
-
- Reactions: 203
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0