Νταξει τι λεω εγω και συ λιγη σημασια εχει,ο μπαρτζωκας τι θελει,αυτος εχει την ευθυνη (φετος του δωθηκαν 18.5εκ και οι προεδροι μιλησαν για κατακτηση).Dimmitz έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 31, 2024 7:19 pmΠολύ λάθος το σκεπτικό σου. Ο κάθε Βιλτόζα, Ντόρσευ, Λάρε, Μακίσικ, Μήτρου - Λονγκ είναι μέρος του οργανισμού του Ολυμπιακού. Αν έρθει ο Φουρνιέ και αυτοί ξαφνικά δεν παίζουν θα αρχίσουν οι γκρίνιες και τα πηγαδάκια. Δεν είναι όλοι Μπραζντέικις που έφυγε και μίλησε με τα καλύτερα λόγια. Οι περισσότεροι παίκτες παραπονιούνται. Εδώ ο Κάναν που ήταν βασικότατος πέρυσι φεύγοντας άφησε μπιχτές εναντίον του coach, ότι και καλά έδωσε το 100% όσο τον άφησαν. Σκέψου τι θα γίνει, λοιπόν, αν ξαφνικά όλοι οι παραπάνω παροπλιστούν. Θα μπαίνει ο Βιλτόζα και θα αρχίσει τις πάσες κάτω από τα πόδια στον Μίλου και θα τον κάνει αλλαγή ο coach στην επόμενη φάση όπως ο Άταμαν; Ο Ντόρσει θα παίζει 10-15 λεπτά και θα είναι ήσυχος στο πάγκο; Δεν παίζουν αυτά τα σενάρια. Εδώ ήδη έχουμε γκρίνιες στο 4-5, καλά καλά δεν αρχίσαμε την σεζόν. Πως ακριβώς πιστεύεις ότι θα πάρουμε την Ευρωλίγκα με Φουρνιέ πραγματικά απορώ. Εκτός και αν πιστεύεις ότι θα γίνει Ναν ή ότι θα τον αφήσει ο Μπαρτζώκας να παίρνει 30 προσπάθειες σε κάθε ματς. Αν δεν φύγουν 3 παίκτες δεν έχει νόημα προσθήκη παίκτη τύπου Φουρνιέ. Καταλαβαίνω την πρεμούρα σου για μεταγραφή παίκτη κράχτη που θα πέσουν τα τσιμέντα, αλλά η ομάδα δεν λειτουργεί έτσι. Το ρόστερ είναι υπερφορτωμένο. Είπαμε πολλά τα παιχνίδια, αλλά δεν γίνεται να πάμε με ρόστερ 15 βασικών και να περιμένεις ότι οι μισοί θα κάθονται στο πάγκο ή στην εξέδρα και θα χαμογελούν και
Θα χειροκροτούν. Ο Άταμαν και ο Ματέο είναι βλάκες που πάνε με μικρά ροτεισον νομίζεις;
Εγω ειπα το βασικο,θεωρειτε οτι ετσι που ειμαστε χωρις τον εβανς το εχουν τα γκαρντ μας να σηκωσουν ευρωλιγκα?
Οι μονοι που μπορουν να κανουν ωπα τα αποδυτηρια ειναι βεζε μιλου παπ,τους αλλους θα τους φαει το μαυρο σκοταδι..ο βιλντοζα αν μπαινει και ριχνει πασες κατω απο τα ποδια θα ακουει καντηλια,αν το συνεχισει θα παιζει στις κουκουβαουνες του χρονου.Ντορσει το ιδιο..ο κανααν και που γκρινιαζε μια χαρα επαιζε ,οπως θεωρω θα το κανει και ο πετρουσεφ αν μεινει.
ο βιλντοζα παρεπιπτοντως περσι στον παο πηγε σαν μεγαλο ονομα με 1.8 και τελικα εφερνε τα νερα..και δεν γκρινιαξε καθολου,μεχρι και ευχαριστω τους ειπε..Σε μας θα την δει τσεκεβαρα?
Βεβαια με φουρνιε αδειαζει χρονο στο 4 αφου λογικα θα φυγει ενας..οποτε αντι να γκρινιαζει ο πετρουσεφ θα γκρινιαζει ο ντορσει...αλλα θα εχουμε πολυ πιο λειτουργικο ροστερ και οχι μπροστοβαρο..
ο ματεο οταν το πηρε ειχε υπερπληρες ροστερ οπως και περσι,ο αταμαν τωρα εφερε 4 γκαρντ που θελουν 30λ να παιζουν..οπως και ο γιουρτσε λενε οτι μπορει μεχρι και βασικος να παιξει..
Το θεμα το δικο μας δεν ειναι η ποσοτητα..αλλα η ποιοτητα..Ολοι φωναζαμε οτι πρεπει να ρθει παικτης με κακαλα να ηγηθει..και ηρθε ο ντορσει με τον βιλντοζα..Εγω ειμαι της αποψης οτι δεν πα να χουμε και την μεικτη κοσμου στο 4-5,οσο στα γκαρντ λειπει αυτος ο παικτης κουπα δεν θα δεις ευκολα..Τον εχουμε βεβαια αυτον τον παικτη αλλα ειναι τραυματιας.