kojito έγραψε: ↑Τρί Σεπ 03, 2024 10:00 am
Πολύ...κομμουνιστική κατανομή των χρόνων. Όλοι μεταξύ 18 και 24 λεπτών ώστε να μην υπάρχουν παράπονα
Εγώ θα τους έβλεπα περισσότερο κάπως έτσι :
PG: Walkup(24) , Goss(16)
SG: Vildoza(14) , Dorsey(20) , Fournier(6)
SF: Papanikolaou(20) , Fournier(20)
PF: Vezenkov(26) , Peters(14)
C: Milutinov(24) , Wright(16)
Στην πορεία πολλά αλλάζουν βέβαια, ανάλογα και με την απόδοση του καθενός. Ειδικά στην περιφέρεια που υπάρχουν αρκετές επιλογές νομίζω όποιος εκ των Vildoza-Goss-Dorsey δεν τραβάει καλά, θα μειώνεται ο ρόλος του.
Τώρα όσον αφορά το ερώτημα, δεν χρειάζεται να φύγει ο Vildoza αν μείνει ο Peters. Μπορείς να πας στην περιφέρεια με Walkup, Evans, Dorsey, Vildoza (+Λαρεντζάκη). Του Milutinov το συμβόλαιο λήγει του χρόνου αλλά αν δεν μείνει θεωρώ ότι θα πάμε σε μεταγραφή κανονική και δεν θα προσπαθήσουμε να το καλύψουμε με το να βαφτίσουμε τον Petrusev 5αρι. Σε τέτοια περίπτωση πιθανόν ο Fournier να πάει περισσότερο στο 2 και ο Peters στο 3, αν μείνει κι αυτός. Βέβαια ο Peters είναι καλό asset, δεν έχει νόημα να τον αφήσεις τελείως ελεύθερο. Θα μπορούσε θεωρητικά να το ψάξει για καμία τράμπα με Ρογκαβόπουλο για παράδειγμα (από τον οποίο και πάλι ο Peters είναι αρκετά καλύτερος παίκτης αυτή την στιγμή).
Αυτή την στιγμή πάντως τα συμβόλαια που λήγουν του χρόνου είναι μόνο του Milutinov και του Wright. Ακόμα και ο Μήτρου-Λονγκ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026, αν και με ετήσιες αποδοχές κοντά στις 700.000 και με τόσο μικρό ρόλο, δεν θα μου έκανε εντύπωση να έφευγε και πριν λήξει το συμβόλαιο. Για τον ρόλο του δηλαδή παίρνουμε και τον Πάπας που λέει ο λόγος αν είναι, που και πιο φτηνός είναι και 5 χρόνια μικρότερος.